NYIT- Abu Dhabi

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az első amerikai egyetem székhelye az Egyesült Arab Emirátusok fővárosában, Nyit-Abu Dhabi egy élénk tagja nyit közösség globális egyetemen. Kínálunk előretekintő, karrier-orientált graduális és posztgraduális képzési programok az angol nemzetközi oktatók, akik a szakértők a saját területén.

Fok kínált a következők:

Business Administration - Management, BS
Információ, Hálózat, és a számítógép biztonságát, MS
Oktató Technology, pedagógusoknak, MS
Interior Design, BFA
Management, MBA
Gépészmérnöki, BS

Keresztül Study Abroad és Gateway New York programok, a diákok Abu Dhabi a lehetőséget és a rugalmasságot, hogy bővítsék látókörüket a nemzetközi vizsgálat megszakítása nélkül a tudományos haladás, vagy a magas színvonalú az oktatás.

A campus található Kiválósági Központ Alkalmazott Kutatási és Képzési (CERT) Technológiai Park, mellett a Műszaki Főiskolák Abu Dhabi Férfi College.

Tandíj és díjak

Nevezési díjak: AED 370

Bsc per credit: AED 1950

Mesterképzésre per credit: AED 2680

Ösztöndíjak!

Akkreditációs

Minden tudományos programokat kínálnak nyit-Abu Dhabi kapott kezdeti akkreditációt a Bizottság által az Akadémiai Akkreditációs (CAA), EAE Minisztérium Felsőoktatási és Tudományos Kutatási (MOHESR).

Emellett nyit programjairól Interior Design (BFA) és a Business Administration (BS és MBA) ezt követően megkapta a teljes CAA akkreditációt. A Business Administration program is akkreditált AACSB International, a Szövetség előzetes kollégiumi iskolák Business.

Az USA-ban, nyit által akkreditált Bizottság Felsőoktatási a Közel Államok Szövetsége főiskolák és iskolák.

Karrier Services a Day One

Nyit szakma kész oktatás egészíti ki számos lehetőséget kínálnak a Hivatal által a Career Services-lehetőségeket, mindig elérhető lesz az Ön számára, mint egy nyit öregdiákok.

Helyszínek

Abu Dhabi

Address
NYIT-Abu Dhabi
CERT Technology Park
P.O. Box 5464
Al Muroor Road

Abu Dhabi, Abu Dhabi, Egyesült Arab Emírségek

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket