Hivatalos Leírás

Az első amerikai egyetem székhelye az Egyesült Arab Emirátusok fővárosában, Nyit-Abu Dhabi egy élénk tagja nyit közösség globális egyetemen. Kínálunk előretekintő, karrier-orientált graduális és posztgraduális képzési programok az angol nemzetközi oktatók, akik a szakértők a saját területén.

Fok kínált a következők:

Business Administration - Management, BS
Információ, Hálózat, és a számítógép biztonságát, MS
Oktató Technology, pedagógusoknak, MS
Interior Design, BFA
Management, MBA
Gépészmérnöki, BS

Keresztül Study Abroad és Gateway New York programok, a diákok Abu Dhabi a lehetőséget és a rugalmasságot, hogy bővítsék látókörüket a nemzetközi vizsgálat megszakítása nélkül a tudományos haladás, vagy a magas színvonalú az oktatás.

A campus található Kiválósági Központ Alkalmazott Kutatási és Képzési (CERT) Technológiai Park, mellett a Műszaki Főiskolák Abu Dhabi Férfi College.

Tandíj és díjak

Nevezési díjak: AED 370

Bsc per credit: AED 1950

Mesterképzésre per credit: AED 2680

Ösztöndíjak!

Akkreditációs

Minden tudományos programokat kínálnak nyit-Abu Dhabi kapott kezdeti akkreditációt a Bizottság által az Akadémiai Akkreditációs (CAA), EAE Minisztérium Felsőoktatási és Tudományos Kutatási (MOHESR).

Emellett nyit programjairól Interior Design (BFA) és a Business Administration (BS és MBA) ezt követően megkapta a teljes CAA akkreditációt. A Business Administration program is akkreditált AACSB International, a Szövetség előzetes kollégiumi iskolák Business.

Az USA-ban, nyit által akkreditált Bizottság Felsőoktatási a Közel Államok Szövetsége főiskolák és iskolák.

Karrier Services a Day One

Nyit szakma kész oktatás egészíti ki számos lehetőséget kínálnak a Hivatal által a Career Services-lehetőségeket, mindig elérhető lesz az Ön számára, mint egy nyit öregdiákok.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

MSc

NYIT- Abu Dhabi

A Master of Science in Information, Hálózat és számítógépes biztonság, akkor kritikusan értékeli a különböző műszaki / építészeti megoldások korlátozására kockázat hatása ... [+]

Információ, hálózati és számítógépes biztonság, MS

A Master of Science in Information, Hálózat és számítógépes biztonság, akkor lesz:

kritikusan értékeli a különböző műszaki / építészeti megoldások korlátozására kockázat hatásainak enyhítésére ellenséges fellépés, és a helyreállítás támadások tervezésére, megvalósítására, és fenntartani szoftverek támogatása a hálózat biztonságát több operációs rendszer felügyeli az információs életciklus egy szervezet, beleértve a tervezést, a beszerzés és végrehajtása biztonságos infrastruktúrák tanulmányozza algoritmus fogalmakat, számítógép kriminalisztika, kockázatkezelési és jogi kérdéseket, és behatolásjelző és hekker hasznosítja ... [-]
Egyesült Arab Emírségek Abu Dhabi
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
NYIT- Abu Dhabi

A sikeres befejezése az országosan elismert és NYSED jóváhagyott nyit program, akkor lesz jogosult, New York állam tanúsító mint oktatási Technology Specialist és az álla ... [+]

Oktató Technology, pedagógusoknak, MS

Mivel a technológia fejlődése mozog nyaktörő sebességgel, meg kell, hogy ügyesen választja, használata és alkalmazása a technológia a általános és középiskolai tantervek. A program lehetőséget ad a tudás és gyakorlati tapasztalat lesz a mester tanár, iskolai vagy kerületi oktatási technológia vezető, edző, a szakmai fejlesztő, vagy oktatási tervezője.

Meg fogod tanulni alkalmazkodni, és alkalmazni, amelyek fokozzák a tanítás a P-12 tanterv különféle tanulók. Ön is szert elméleti ismeretek és vezetői kilátásai, hogy a vezetés, hogy irányítsák a hosszú távú stratégiák technológiák elfogadásának tervezés és végrehajtás.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Abu Dhabi
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul