Paris-Sorbonne University Abu Dhabi

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a honlapján a University Paris-Sorbonne Egyetem Abu Dhabi (KAR), amely az első lépés egy tekintélyes mértékben. Sorbonne Abu Dhabi, intézmény elkötelezett a francia nyelvű felsőoktatás vonz felső diákok az Egyesült Arab Emírségek, hanem a Közel-Keleten és azon túl.

2006 májusában védnöksége alatt Őfelsége Sheikh Zayed Mohamed Bin Al Nahyan, Crown Prince of Abu Dhabi, Abu Dhabi Oktatási Tanács (ADEC) és Párizs Sorbonne Egyetem nyitott az Emirátus Abu Dhabiban.

Büszkélkedő gazdag örökséget a tudás és a kulturális örökség kivételesen KAR hű marad az azonos képzési struktúra alakult, mint a párizsi. Az Abu Dhabi campus kínál a legkülönbözőbb tudományágak hasonló a párizsi Sorbonne-University és a University Paris-Descartes. A kurzusok kizárólag tanítják a professzorok Paris követően az Európai Kreditátviteli Rendszer (ECTS).

A testületi tagok

Az Igazgatóság a Paris-Sorbonne Egyetem Abu Dhabi három francia tagjának és három tag Egyesült Arab Emírségek. A francia képviselők:

- Louis Vogel elnöke sajtóközleménye Sorbonne Egyetem
- Alain Tallon, egyetemi docens, a beiskolázási
- Barthélémy Jobert elnöke, Paris Sorbonne

UAE képviselői:

- HE Dr. Mugheer Khamis Al Khaili főigazgatója Abu Dhabi Oktatási Tanács (ADEC) és alelnöke, a University Paris-Sorbonne Abu Dhabi Board.

- Dr. Masood Abdullah Badri, Head of Planning, Irányelvek és Performance Management - Abu Dhabi Oktatási Tanács (ADEC).

- Mr. Zaki Nusseibeh, alelnöke az Abu Dhabi Hatóság Kulturális és Örökség.

Helyszínek

Abu Dhabi

Address
Paris-Sorbonne University Abu Dhabi
P.O. Box 38044 Abu Dhabi, Abu Dhabi, Egyesült Arab Emírségek

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket