Hivatalos Leírás

A 2008-ban alapított RIT Dubai egy nem-profit globális egyetem a New York-i híres Rochester Institute of Technology-nak, amely egyike a világ vezető technológiai központú egyetemeinek, melynek története 185 éves.

A RIT Dubai nagy értékű alapképzést és mesterképzést nyújt az üzleti életben és a vezetésben, a mérnöki tevékenységben és a számítástechnikában. A tanterv biztosítja a diákok számára a megfelelő szakmai tapasztalat révén egy innovatív együttműködési oktatási program, amely segít a diákok kiemelkednek a mai rendkívül teljes munkaerőpiacon.

A RIT Dubai amerikai fokozatot kínál, és a RIT összes programja UAE akkreditált. A RIT Dubai diákjai szintén egyedülálló lehetőséget kapnak arra, hogy külföldön tanuljanak New York-i fő egyetemen vagy más globális egyetemeken

Az oktatás kiválósága a RIT Dubai legfontosabb prioritása, versenyképes és szelektív felvételi eljárással, amely biztosítja az érdeklődő és változatos hallgatói testületet. A kar kiváló szakemberekből áll az Egyesült Államokból, a Közel-Keletről és a világ minden tájáról.

A RIT Dubai Dubaiban, a Silicon Oasis nevű technológiai parkban található, több mint 900 vállalatnál, mint az SAP, a Henkel, a Schneider Electric, a Fujitsu és az Axiom.

A látomásunk

A RIT Dubai felsőoktatásban fogja vezetni a hallgatókat a globális társadalom sikeres pályájához.

Küldetésünk

A RIT Dubai közösség ösztönzi és ösztönzi a tanulókat ösztönző és együttműködő tapasztalatok révén. Küldetésünk, hogy technológiai alapú oktatási programokat biztosítsunk a személyes és szakmai fejlődéshez. Szigorúan új és feltörekvő karrier-területeket folytatunk. Olyan tanterveket fejlesztünk ki és nyújtunk be, amelyek az új technológiák és társadalmi feltételek szempontjából relevánsak. Közösségünk elkötelezett a sokszínűség és a diákközpontúság iránt, amelyet innovatív és együttműködő szellemünkkel különböztetünk meg. A belső és külső partnerségek kiterjesztik a diákok tapasztalati tanulását. A RIT Dubai elkötelezett az egymással kölcsönösen gazdagodó kapcsolatokkal az alumniakkal, a kormányzattal, a vállalkozásokkal és a világ közösségével szemben. A tanítás, a tanulás, az ösztöndíj, a vezetői fejlődés és a hallgatói siker a központi vállalkozások.

értékek

Diákközpontúság: bemutatja a viselkedést, végez pozíciókat, és / vagy olyan döntéseket hoz, amelyek igazolják és / vagy támogatják a diákok fontosságát az egyetem elsődleges választókerületeként és / vagy közvetlenül hozzájárulnak a hallgatói sikerhez.

Szakmai fejlesztés és ösztöndíj: olyan lépéseket tesz, amelyek folyamatosan elősegítik és / vagy javítják az egyetemi vagy szakmai tudományágat; mint egyéni hozzájáruló; mint csapat tag; és / vagy szervezeti vezetőként.

Feddhetetlenség és etika: Mit tesz az egyház, a főiskola vagy a részleg és a választókerületek csoportjaira tett kötelezettségvállalások teljesítéséhez? Építi a személyes bizalmat és kapcsolatokat az egyetemen belül és azon kívül azzal, hogy azt teszi, amit mond, amikor megígéri.

Tisztelet, sokszínűség és pluralizmus: magas szintű szolgáltatást nyújt a RIT Dubai közösség tagjainak. Minden embert méltósággal kezel. Demonstrálja a befogadást a szervezet, az osztály, a főiskola vagy a divízió munkájának megtervezéséhez, vezetéséhez és / vagy értékeléséhez különböző perspektívák beillesztésével.

Innováció és rugalmasság: Olyan új ötleteket biztosít és / vagy bátorít, amelyek révén a tanszék, a főiskola vagy a divízió még jobb szervezetet hozhat létre. Nyitott, és jól alkalmazkodik a változáshoz.

Csapatmunka és együttműködés: Hozzájárul az osztály, a divízió vagy a főiskola erőfeszítéseinek, mint csapatjátékosnak. Jól működik másokkal a tanszéken kívül, hogy végezzen kereszt-főiskolai vagy divízió célokat és célokat.

Akkreditáció

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

Ez a fokozat különösen alkalmas azoknak a hallgatóknak, akik részmunkaidős tanulmányokat kívánnak tanulni, azok számára, akik technikai ismereteiket frissítik, vagy azok ... [+]

A gépészmérnöki mesterképzés egy 30 kredit órás program. Célja, hogy olyan terminál szakos program legyen, amelyet azok számára terveztek, akik a gépgyártás területén szeretnének vezető szerepet vállalni.

Ez a fokozat különösen alkalmas azoknak a hallgatóknak, akik részmunkaidős tanulmányokat kívánnak tanulni, azok számára, akik technikai ismereteiket frissítik, vagy azok számára, akik nem foglalkoznak a kutatásorientált mesterképzéssel. Egy hagyományos tézis nem szükséges a program számára. A helyükön a diákok befejezik a kőfejtő tapasztalatot, amely lehet egy tervezési projektvezetési tanfolyam, egy jól szervezett és gondosan kiválasztott ipari szakmai gyakorlat vagy egy projekt, amelynek papírt választanak. A kutatási módszerek tanfolyam is teljesíteni a kőfejtő tapasztalat.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Dubai
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
18 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

Ez az egy-az-egy-fajta diplomás program segít felkészíteni Önt átalakítani a szervezet innováció segítségével mérhető eredményeket. Munkatársaink előre látják a jövőt és ... [+]

Átalakítás vezetés útján.

A mai világgazdaságban elért siker a szervezeteket látó vezetéssel, 360 fokos véve az ügyfelekkel, valamint a stratégiai kezdeményezések megfogalmazására és végrehajtására való képesség. Ez az egy-az-egy-fajta diplomás program segít felkészíteni Önt átalakítani a szervezet innováció segítségével mérhető eredményeket. Munkatársaink előre látják a jövőt és látják a lehetőségeket, hogy szervezeteiket - és magukat - pozicionálják új sikerességi szintek eléréséhez egy folyamatosan változó világban.

A Master of Service Leadership és Innováció elnyerte a sikeres befejezése 36 óra hitelek végződő átfogó vizsgálatot vagy kapszula projekt. A program nappali és esti órák kombinációjával, valamint online tanulással valósul meg. Világszínvonalú professzoraink ugyanolyanok, mint a RIT NY-nél, és bejutnak a program eljuttatásába, biztosítva, hogy megkapja a legmodernebb tanulási tapasztalatokat az Egyesült Államokban dolgozó osztálytársaikkal. További osztálytermi oktatást és nyomon követést támogat a virtuális osztályteremben / videokonferencián keresztül, amely Dubaiban és New Yorkban egy időben a professzorokkal áll.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Dubai
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
18 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

A mester a mérnöki menedzsment egy posztgraduális program ötvözi a korszerű technológiát a mérnöki projektek vezetői képességek, hogy a dolgozó szakemberek a versenyelőny ... [+]

A mester a mérnöki menedzsment egy posztgraduális program ötvözi a korszerű technológiát a mérnöki projektek vezetői képességek, hogy a dolgozó szakemberek a versenyelőnyt a gyorsan változó globális környezetben. Világszínvonalú műszaki projektek nemzetközi központjaként Dubai tökéletes hely egy ilyen program megvalósítására. Ez a koncentráció lehetővé teszi, hogy fedezze a technikai és az üzleti szakértő mérnöki menedzserének kettős aspektusát, és alapos háttérrel szolgálhat olyan területeken, mint a szervezeti viselkedés, a pénzügyek és a számvitel, valamint az ipari mérnöki szakértelem.

A Saunders College of Business program keretében vállalja a tanulmányi programot, hogy kiegészítse a mérnöki tanfolyamot, biztosítva, hogy jól álljon a kihívásokra és az ágazat vezetésére.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Dubai
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
18 hónap
Campus
Bővebben magyarul

MSc

Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

Ez a program olyan gondolkodói vezetők számára készült, akiket a városi tudományok és az intelligens városok gyorsan fejlődő és rendkívül izgalmas területe lenyűgöz. Külö ... [+]

Ez az egyedülálló és innovatív mesterképzés az első ilyen jellegű a régióban, és feltárja, milyen városok és mire képesek. Ez túlmutat az intelligens város koncepcióján, és kiterjed a fontos technológiai, társadalmi és fenntarthatósági kérdésekre is, hogy átfogó és holisztikus megközelítést biztosítson a mai és holnap városok számára. Az okos városok és a városfejlesztés világelsőjeként Dubai ideális hely egy ilyen program tanulmányozására és a digitalizálás érvényesítésére.

A posztgraduális diploma segít hatékony, fenntartható és közösségalapú városok építésében és fejlesztésében, valamint a modern városok, városi gazdaság, városfejlesztés és tervelmélet, városi ökológia, demográfia és alkalmazott problémamegoldás és kutatás interdiszciplináris története mód.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Dubai
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
16 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

A RIT Dubai villamosmérnöki tudománya egyesíti az elméleti alapokat és gyakorlati szempontokat ebben a dinamikus területen, és oktatja a hallgatókat a gyakorlatokban, a m ... [+]

A gyorsan fejlődő globális technológiák megváltoztatják az életünket. A RIT Dubai villamosmérnöki tudománya egyesíti az elméleti alapokat és gyakorlati szempontokat ebben a dinamikus területen, és oktatja a hallgatókat a gyakorlatokban, a módszertanokban és a legmodernebb technikákban. A mérnöki tapasztalatokra épül, és két területre összpontosíthat: kommunikációs vagy vezérlőrendszerek.

Az MSc fokozatú elektrotechnikát a jóváhagyott tanulmányi program sikeres befejezéseként ítélik oda, beleértve a mérnöki matematikát, kommunikációt és ellenőrzést is.

A hallgatóknak lehetőségük van diplomával vagy diplomával, diplomával vagy átfogó vizsgával. A RIT Dubai teljes egészében Dubaiban kínálja a programot, de a diákok külföldön tanulhatnak, vagy átkerülhetnek a Rochester-i New York-i fő egyetemre, további követelmények és jóváhagyások teljesítése mellett.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Dubai
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
18 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

Ez a program felkészíti a résztvevőket a sikeres pályára, segítve a szervezeteket a jobb döntésekben az analitika segítségével Felkészíti a résztvevőket arra, hogy hatéko ... [+]

PROGRAM ÁTTEKINTÉS

Ez a program felkészíti a résztvevőket a sikeres pályára, segítve a szervezeteket a jobb döntésekben az analitika segítségével Felkészíti a résztvevőket arra, hogy hatékonyan működjenek együtt a komplex, valós adatokkal és értéket teremtsenek. A program egy holisztikus oktatási tapasztalaton alapul, ahol az elmélet és a gyakorlat teljes mértékben beilleszkedik az állami és a magánszektor partnerek folyamatos támogatásával. Ez a program lesz az egyetlen program az Egyesült Arab Emírségekben, amely biztosítja, hogy a diplomások igen keresett adatfeldolgozók az iparágon belül. Az Adatelemzési program célja, hogy alkalmas legyen az egyének munkára.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Dubai
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul