Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A 2008-ban alapított RIT Dubai egy nem-profit globális egyetem a New York-i híres Rochester Institute of Technology-nak, amely egyike a világ vezető technológiai központú egyetemeinek, melynek története 185 éves.

A RIT Dubai nagy értékű alapképzést és mesterképzést nyújt az üzleti életben és a vezetésben, a mérnöki tevékenységben és a számítástechnikában. A tanterv biztosítja a diákok számára a megfelelő szakmai tapasztalat révén egy innovatív együttműködési oktatási program, amely segít a diákok kiemelkednek a mai rendkívül teljes munkaerőpiacon.

A RIT Dubai amerikai fokozatot kínál, és a RIT összes programja UAE akkreditált. A RIT Dubai diákjai szintén egyedülálló lehetőséget kapnak arra, hogy külföldön tanuljanak New York-i fő egyetemen vagy más globális egyetemeken

Az oktatás kiválósága a RIT Dubai legfontosabb prioritása, versenyképes és szelektív felvételi eljárással, amely biztosítja az érdeklődő és változatos hallgatói testületet. A kar kiváló szakemberekből áll az Egyesült Államokból, a Közel-Keletről és a világ minden tájáról.

A RIT Dubai Dubaiban, a Silicon Oasis nevű technológiai parkban található, több mint 900 vállalatnál, mint az SAP, a Henkel, a Schneider Electric, a Fujitsu és az Axiom.

A látomásunk

A RIT Dubai felsőoktatásban fogja vezetni a hallgatókat a globális társadalom sikeres pályájához.

Küldetésünk

A RIT Dubai közösség ösztönzi és ösztönzi a tanulókat ösztönző és együttműködő tapasztalatok révén. Küldetésünk, hogy technológiai alapú oktatási programokat biztosítsunk a személyes és szakmai fejlődéshez. Szigorúan új és feltörekvő karrier-területeket folytatunk. Olyan tanterveket fejlesztünk ki és nyújtunk be, amelyek az új technológiák és társadalmi feltételek szempontjából relevánsak. Közösségünk elkötelezett a sokszínűség és a diákközpontúság iránt, amelyet innovatív és együttműködő szellemünkkel különböztetünk meg. A belső és külső partnerségek kiterjesztik a diákok tapasztalati tanulását. A RIT Dubai elkötelezett az egymással kölcsönösen gazdagodó kapcsolatokkal az alumniakkal, a kormányzattal, a vállalkozásokkal és a világ közösségével szemben. A tanítás, a tanulás, az ösztöndíj, a vezetői fejlődés és a hallgatói siker a központi vállalkozások.

értékek

Diákközpontúság: bemutatja a viselkedést, végez pozíciókat, és / vagy olyan döntéseket hoz, amelyek igazolják és / vagy támogatják a diákok fontosságát az egyetem elsődleges választókerületeként és / vagy közvetlenül hozzájárulnak a hallgatói sikerhez.

Szakmai fejlesztés és ösztöndíj: olyan lépéseket tesz, amelyek folyamatosan elősegítik és / vagy javítják az egyetemi vagy szakmai tudományágat; mint egyéni hozzájáruló; mint csapat tag; és / vagy szervezeti vezetőként.

Feddhetetlenség és etika: Mit tesz az egyház, a főiskola vagy a részleg és a választókerületek csoportjaira tett kötelezettségvállalások teljesítéséhez? Építi a személyes bizalmat és kapcsolatokat az egyetemen belül és azon kívül azzal, hogy azt teszi, amit mond, amikor megígéri.

Tisztelet, sokszínűség és pluralizmus: magas szintű szolgáltatást nyújt a RIT Dubai közösség tagjainak. Minden embert méltósággal kezel. Demonstrálja a befogadást a szervezet, az osztály, a főiskola vagy a divízió munkájának megtervezéséhez, vezetéséhez és / vagy értékeléséhez különböző perspektívák beillesztésével.

Innováció és rugalmasság: Olyan új ötleteket biztosít és / vagy bátorít, amelyek révén a tanszék, a főiskola vagy a divízió még jobb szervezetet hozhat létre. Nyitott, és jól alkalmazkodik a változáshoz.

Csapatmunka és együttműködés: Hozzájárul az osztály, a divízió vagy a főiskola erőfeszítéseinek, mint csapatjátékosnak. Jól működik másokkal a tanszéken kívül, hogy végezzen kereszt-főiskolai vagy divízió célokat és célokat.

Akkreditáció

Helyszínek

Dubai

RIT Dubai

Address
RIT Dubai
PO Box 341055
Techno Point Building, 1st Floor
Dubai Silicon Oasis

Dubai, Dubai, Egyesült Arab Emírségek
Telefonszám
+971 4 371 2000

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket