Hivatalos Leírás

A 2008-ban alapított RIT Dubai egy nem-profit globális egyetem a New York-i híres Rochester Institute of Technology-nak, amely egyike a világ vezető technológiai központú egyetemeinek, melynek története 185 éves.

A RIT Dubai nagy értékű alapképzést és mesterképzést nyújt az üzleti életben és a vezetésben, a mérnöki tevékenységben és a számítástechnikában. A tanterv biztosítja a diákok számára a megfelelő szakmai tapasztalat révén egy innovatív együttműködési oktatási program, amely segít a diákok kiemelkednek a mai rendkívül teljes munkaerőpiacon.

A RIT Dubai amerikai fokozatot kínál, és a RIT összes programja UAE akkreditált. A RIT Dubai diákjai szintén egyedülálló lehetőséget kapnak arra, hogy külföldön tanuljanak New York-i fő egyetemen vagy más globális egyetemeken

Az oktatás kiválósága a RIT Dubai legfontosabb prioritása, versenyképes és szelektív felvételi eljárással, amely biztosítja az érdeklődő és változatos hallgatói testületet. A kar kiváló szakemberekből áll az Egyesült Államokból, a Közel-Keletről és a világ minden tájáról.

A RIT Dubai Dubaiban, a Silicon Oasis nevű technológiai parkban található, több mint 900 vállalatnál, mint az SAP, a Henkel, a Schneider Electric, a Fujitsu és az Axiom.

A látomásunk

A RIT Dubai felsőoktatásban fogja vezetni a hallgatókat a globális társadalom sikeres pályájához.

Küldetésünk

A RIT Dubai közösség ösztönzi és ösztönzi a tanulókat ösztönző és együttműködő tapasztalatok révén. Küldetésünk, hogy technológiai alapú oktatási programokat biztosítsunk a személyes és szakmai fejlődéshez. Szigorúan új és feltörekvő karrier-területeket folytatunk. Olyan tanterveket fejlesztünk ki és nyújtunk be, amelyek az új technológiák és társadalmi feltételek szempontjából relevánsak. Közösségünk elkötelezett a sokszínűség és a diákközpontúság iránt, amelyet innovatív és együttműködő szellemünkkel különböztetünk meg. A belső és külső partnerségek kiterjesztik a diákok tapasztalati tanulását. A RIT Dubai elkötelezett az egymással kölcsönösen gazdagodó kapcsolatokkal az alumniakkal, a kormányzattal, a vállalkozásokkal és a világ közösségével szemben. A tanítás, a tanulás, az ösztöndíj, a vezetői fejlődés és a hallgatói siker a központi vállalkozások.

értékek

Diákközpontúság: bemutatja a viselkedést, végez pozíciókat, és / vagy olyan döntéseket hoz, amelyek igazolják és / vagy támogatják a diákok fontosságát az egyetem elsődleges választókerületeként és / vagy közvetlenül hozzájárulnak a hallgatói sikerhez.

Szakmai fejlesztés és ösztöndíj: olyan lépéseket tesz, amelyek folyamatosan elősegítik és / vagy javítják az egyetemi vagy szakmai tudományágat; mint egyéni hozzájáruló; mint csapat tag; és / vagy szervezeti vezetőként.

Feddhetetlenség és etika: Mit tesz az egyház, a főiskola vagy a részleg és a választókerületek csoportjaira tett kötelezettségvállalások teljesítéséhez? Építi a személyes bizalmat és kapcsolatokat az egyetemen belül és azon kívül azzal, hogy azt teszi, amit mond, amikor megígéri.

Tisztelet, sokszínűség és pluralizmus: magas szintű szolgáltatást nyújt a RIT Dubai közösség tagjainak. Minden embert méltósággal kezel. Demonstrálja a befogadást a szervezet, az osztály, a főiskola vagy a divízió munkájának megtervezéséhez, vezetéséhez és / vagy értékeléséhez különböző perspektívák beillesztésével.

Innováció és rugalmasság: Olyan új ötleteket biztosít és / vagy bátorít, amelyek révén a tanszék, a főiskola vagy a divízió még jobb szervezetet hozhat létre. Nyitott, és jól alkalmazkodik a változáshoz.

Csapatmunka és együttműködés: Hozzájárul az osztály, a divízió vagy a főiskola erőfeszítéseinek, mint csapatjátékosnak. Jól működik másokkal a tanszéken kívül, hogy végezzen kereszt-főiskolai vagy divízió célokat és célokat.

Akkreditáció

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

Ez a fokozat különösen alkalmas azoknak a hallgatóknak, akik részmunkaidős tanulmányokat kívánnak tanulni, azok számára, akik technikai ismereteiket frissítik, vagy azok ... [+]

A gépészmérnöki mesterképzés egy 30 kredit órás program. Célja, hogy olyan terminál szakos program legyen, amelyet azok számára terveztek, akik a gépgyártás területén szeretnének vezető szerepet vállalni.

Ez a fokozat különösen alkalmas azoknak a hallgatóknak, akik részmunkaidős tanulmányokat kívánnak tanulni, azok számára, akik technikai ismereteiket frissítik, vagy azok számára, akik nem foglalkoznak a kutatásorientált mesterképzéssel. Egy hagyományos tézis nem szükséges a program számára. A helyükön a diákok befejezik a kőfejtő tapasztalatot, amely lehet egy tervezési projektvezetési tanfolyam, egy jól szervezett és gondosan kiválasztott ipari szakmai gyakorlat vagy egy projekt, amelynek papírt választanak. A kutatási módszerek tanfolyam is teljesíteni a kőfejtő tapasztalat.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Dubai
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
18 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

Ez az egy-az-egy-fajta diplomás program segít felkészíteni Önt átalakítani a szervezet innováció segítségével mérhető eredményeket. Munkatársaink előre látják a jövőt és ... [+]

Átalakítás vezetés útján.

A mai világgazdaságban elért siker a szervezeteket látó vezetéssel, 360 fokos véve az ügyfelekkel, valamint a stratégiai kezdeményezések megfogalmazására és végrehajtására való képesség. Ez az egy-az-egy-fajta diplomás program segít felkészíteni Önt átalakítani a szervezet innováció segítségével mérhető eredményeket. Munkatársaink előre látják a jövőt és látják a lehetőségeket, hogy szervezeteiket - és magukat - pozicionálják új sikerességi szintek eléréséhez egy folyamatosan változó világban.

A Master of Service Leadership és Innováció elnyerte a sikeres befejezése 36 óra hitelek végződő átfogó vizsgálatot vagy kapszula projekt. A program nappali és esti órák kombinációjával, valamint online tanulással valósul meg. Világszínvonalú professzoraink ugyanolyanok, mint a RIT NY-nél, és bejutnak a program eljuttatásába, biztosítva, hogy megkapja a legmodernebb tanulási tapasztalatokat az Egyesült Államokban dolgozó osztálytársaikkal. További osztálytermi oktatást és nyomon követést támogat a virtuális osztályteremben / videokonferencián keresztül, amely Dubaiban és New Yorkban egy időben a professzorokkal áll.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Dubai
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
18 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

A mester a mérnöki menedzsment egy posztgraduális program ötvözi a korszerű technológiát a mérnöki projektek vezetői képességek, hogy a dolgozó szakemberek a versenyelőny ... [+]

A mester a mérnöki menedzsment egy posztgraduális program ötvözi a korszerű technológiát a mérnöki projektek vezetői képességek, hogy a dolgozó szakemberek a versenyelőnyt a gyorsan változó globális környezetben. Világszínvonalú műszaki projektek nemzetközi központjaként Dubai tökéletes hely egy ilyen program megvalósítására. Ez a koncentráció lehetővé teszi, hogy fedezze a technikai és az üzleti szakértő mérnöki menedzserének kettős aspektusát, és alapos háttérrel szolgálhat olyan területeken, mint a szervezeti viselkedés, a pénzügyek és a számvitel, valamint az ipari mérnöki szakértelem.

A Saunders College of Business program keretében vállalja a tanulmányi programot, hogy kiegészítse a mérnöki tanfolyamot, biztosítva, hogy jól álljon a kihívásokra és az ágazat vezetésére.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Dubai
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
18 hónap
Campus
Bővebben magyarul

MSc

Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

Ez a program olyan gondolkodói vezetők számára készült, akiket a városi tudományok és az intelligens városok gyorsan fejlődő és rendkívül izgalmas területe lenyűgöz. Külö ... [+]

Ez az egyedülálló és innovatív mesterképzés az első ilyen jellegű a régióban, és feltárja, milyen városok és mire képesek. Ez túlmutat az intelligens város koncepcióján, és kiterjed a fontos technológiai, társadalmi és fenntarthatósági kérdésekre is, hogy átfogó és holisztikus megközelítést biztosítson a mai és holnap városok számára. Az okos városok és a városfejlesztés világelsőjeként Dubai ideális hely egy ilyen program tanulmányozására és a digitalizálás érvényesítésére.

A posztgraduális diploma segít hatékony, fenntartható és közösségalapú városok építésében és fejlesztésében, valamint a modern városok, városi gazdaság, városfejlesztés és tervelmélet, városi ökológia, demográfia és alkalmazott problémamegoldás és kutatás interdiszciplináris története mód.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Dubai
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
16 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

A RIT Dubai villamosmérnöki tudománya egyesíti az elméleti alapokat és gyakorlati szempontokat ebben a dinamikus területen, és oktatja a hallgatókat a gyakorlatokban, a m ... [+]

A gyorsan fejlődő globális technológiák megváltoztatják az életünket. A RIT Dubai villamosmérnöki tudománya egyesíti az elméleti alapokat és gyakorlati szempontokat ebben a dinamikus területen, és oktatja a hallgatókat a gyakorlatokban, a módszertanokban és a legmodernebb technikákban. A mérnöki tapasztalatokra épül, és két területre összpontosíthat: kommunikációs vagy vezérlőrendszerek.

Az MSc fokozatú elektrotechnikát a jóváhagyott tanulmányi program sikeres befejezéseként ítélik oda, beleértve a mérnöki matematikát, kommunikációt és ellenőrzést is.

A hallgatóknak lehetőségük van diplomával vagy diplomával, diplomával vagy átfogó vizsgával. A RIT Dubai teljes egészében Dubaiban kínálja a programot, de a diákok külföldön tanulhatnak, vagy átkerülhetnek a Rochester-i New York-i fő egyetemre, további követelmények és jóváhagyások teljesítése mellett.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Dubai
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
18 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

Ez a program felkészíti a résztvevőket a sikeres pályára, segítve a szervezeteket a jobb döntésekben az analitika segítségével Felkészíti a résztvevőket arra, hogy hatéko ... [+]

PROGRAM ÁTTEKINTÉS

Ez a program felkészíti a résztvevőket a sikeres pályára, segítve a szervezeteket a jobb döntésekben az analitika segítségével Felkészíti a résztvevőket arra, hogy hatékonyan működjenek együtt a komplex, valós adatokkal és értéket teremtsenek. A program egy holisztikus oktatási tapasztalaton alapul, ahol az elmélet és a gyakorlat teljes mértékben beilleszkedik az állami és a magánszektor partnerek folyamatos támogatásával. Ez a program lesz az egyetlen program az Egyesült Arab Emírségekben, amely biztosítja, hogy a diplomások igen keresett adatfeldolgozók az iparágon belül. Az Adatelemzési program célja, hogy alkalmas legyen az egyének munkára.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Dubai
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
RIT Dubai
Address
RIT Dubai PO Box 341055 Techno Point Building, 1st Floor Dubai Silicon Oasis
Dubai, Dubai, Egyesült Arab Emírségek
Honlap
Telefonszám
+971 4 371 2000