SP Jain School of Global Management Dubai

Bevezetés

Hivatalos Leírás

DUBAI CAMPUS

A Dubai campus állítja a légkör, amely motiválja a tanulót, hogy megtanulják, és fedezze, és abból hasznot kölcsönhatások a multinacionális hallgatói közösség a Dubai International Academic City (DIAC).

A DIAC egy erre a célra épített campus kizárólag főiskolák és egyetemek. Ez az egyetlen, helyét felsőfokú oktatásban az emirátus tömörítő 30 intézmény 13 különböző országból, így a diákok és a tanárok a más intézményekből érkezett csatlakozni, és tanuljanak egymástól.

SP Jain foglal egy egész önálló épület, amely mintegy 60.000 négyzetméternyi, elosztva három emeleten.

A campus épült egy modern divat, hi-tech oktatási központok, makett kereskedőházak, egy up-do korszerű könyvtári, videokonferencia lehetőség, a Reuters terminál és így tovább. Az in-campus cafeteria együtt az élelmiszer bíróság az Akadémiai Város kínál multinacionális konyhát a diákok.

A diákok is részt vesznek a különböző fesztiválok és események témát házigazdája SP Jain és más iskolák az Academic City.

Az egész környezet adja a diákok átfogó tanulási tapasztalat, valamint egy esélyt, hogy megértsék, mit jelent világpolgárnak lenni.

Ranglista és elismerése

Az Economist helyet SP Jain a Top 100 Végeredmény MBA világ (2015) Forbes (USA) soraiban SP Jain # 10 a világon, a legjobb nemzetközi egyéves MBA 2015-2016.

Forbes (USA) soraiban SP Jain # 1 Dubaiban, # 19 a világon, a Forbes Legjobb Nemzetközi Üzleti Főiskola ranglisták 2013-2014 Financial Times (UK) Helyen SP Jain, a Top 1% üzleti iskolák a világon 2011-ben és 2012

Akkreditációs

Felsőoktatás Minőség és Standards Agency, Ausztrália

SP Jain által akkreditált Felsőoktatási Minőség és Standards Agency (TEQSA), Ausztrália. Végén a program, a diákok ruházzák egy ausztrál mértékben. Ez nagymértékben növeli a nemzetközi elfogadottság mértékét, ezáltal lendületet a felsőoktatás és a karrier, globálisan.

A tudás és a Human Development Authority (KHDA), kormánya Dubai, Egyesült Arab Emírségek

SP Jain engedélyét a tudás és a Human Development Authority (KHDA), kormánya Dubai, Egyesült Arab Emírségek Az egyetemi végzettséggel által nyújtott SP Jain és tanúsította KHDA ismerik a Emirátus Dubai, az összes állami és magán intézmények minden célra.

Helyszínek

Dubai

S P Jain School of Global Management

Address
S P Jain School of Global Management
Block 5, Dubai International Academic City

P. O. Box 502345 Dubai, Dubai, Egyesült Arab Emírségek
Telefonszám
+ 971 4 4291234