Hivatalos Leírás

Az Egyesült Arab Emírségek Egyeteme (UAEU) egy átfogó, kutatás-intenzív egyetem, amelybe mintegy 13 900 hallgató vesz fel, több mint 900 oktató és 65 000 öregdiák között kulcsszerepet tölt be a kormányzatban, az iparban, a kereskedelemben és a régió minden üzleti területén. A több mint 65 országot képviselő nemzetközi hallgatók és oktatók gazdagítják és élénkítik az egyetemet és az osztálytermeket, miközben ösztönzik a kulturális sokszínűséget.

Mint az ország zászlóshajója, az Egyesült Arab Emírségek szinte az összes fő tudományterületen kilenc főiskolán keresztül kínálnak nemzetközileg akkreditált kiváló minőségű posztgraduális és egyetemi programokat .

1976-os megalakulása óta az Egyesült Arab Emírségek egyetemi oktatási intézményekből átfogó egyetemekké fejlődtek, nagyobb hangsúlyt fektetve a kutatási küldetésre.

Kutatásintenzív univerzumként az Egyesült Arab Emírségek együttműködnek az iparági partnereivel, hogy kutatási megoldásokat kínáljanak a nemzet és a régió előtt álló kihívásokra. Kilenc, az ország és a régió számára stratégiai jelentőségű kutatóközpont fejleszti ismereteit a kritikus területeken.

Ezen felül a Tudomány

Kiváló oktatói képességeivel, korszerű campusával és a hallgatói támogatási szolgáltatások teljes választékával az Egyesült Arab Emírségek a régióban páratlan életstílus-környezetet kínálnak. Az Egyesült Arab Emírségek egy érett egyetem, amely jelentős eredményeket és egyértelmű pályát mutat a folyamatos fejlesztésre, azzal a céllal, hogy nemzetközileg elismerjék a világ egyik legjobb egyetemeként.

Főiskolák

Az Egyesült Arab Emírségek Egyetemen 9 külön kollégium működik, valamint a Végzős Tanulmányok Főiskola és az Egyetemi Főiskola mellett, amely a tudományos tudományágak és osztályok átfogó választékát kínálja.

Kérjük, látogasson el a Főiskola oldalára további információkért.

egyetemi kollégium

Elkötelezettek vagyunk a kiválóság iránt, élénk tanulási környezet megteremtésével és a legmodernebb tanulási lehetőségek biztosításával.

Üzleti és Gazdaságtudományi Főiskola

A CBE a hatékony tanulási környezettel, kiemelkedő tanulmányi tervekkel segíti a hallgatókat a jövő építésében.

Humán- és Társadalomtudományi Főiskola

A CHSS-nál elősegítjük a fejlett tudományos kutatásokat, szoros kapcsolatokat alakítunk ki a társadalommal, megerősítjük az örökséget és a közösségi szolgálatot.

Informatikai Főiskola

Főiskola ideális hely, amely táplálja a személyes, szellemi és műszaki fejlődést, és büszkék vagyunk sikeres diplomáinkra.

Műszaki Főiskola

A Mérnöki Főiskola kiváló, nemzetközileg megismételhető programokat kínál, és a fenntarthatóság elérésére törekszik különféle területeken.

Oktatási Főiskola

Modern oktatási módszereket biztosítva az Oktatási Főiskola olyan programokat kínál, amelyek megfelelnek az Egyesült Arab Emírségek oktatási követelményeinek, megteremtve egy megkülönböztető, ismeretekkel teli társadalmat.

Jogi Főiskola

A Jogi Főiskola regionális szempontból tekintélyes státusszal rendelkezik, és kutatási alapú programokat kínál az Egyesült Arab Emírségek társadalmának igényeinek kielégítésére.

Élelmezési és Mezőgazdasági Főiskola

A CFA elkötelezett a hallgatók sikere mellett, és olyan kritikus gondolkodást alkalmazó akadémiai programokat kínál, amelyek célja a hallgatók elsajátítása a versenyképes munkaerőpiacon szükséges készségekkel.

Tudományos Főiskola

Kiváló kísérleti alapú tanulási környezetet biztosítunk a nemzetközi szabványoknak megfelelő minőségi műszaki ismeretekkel és szakértelemmel felszerelt diplomások előkészítéséhez.

Orvostudományi és Egészségtudományi Főiskola

Kiváló kísérleti alapú tanulási környezetet biztosítunk a nemzetközi szabványoknak megfelelő minőségi műszaki ismeretekkel és szakértelemmel felszerelt diplomások előkészítéséhez.

Végzős Tanulmányok Főiskola

A legjobb programokat és lehetőségeket kínáljuk annak érdekében, hogy a hallgatók teljesítsék a végzős programok tanulmányozására vonatkozó törekvéseiket. Különböző teljes és részleges ösztöndíjakat kínálunk a különböző programok számára is.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

UAEU United Arab Emirates University

Az Egyesült Arab Emírségek Egyetemi Oktatási Programja gyakorlat-orientált, elsősorban a végzős hallgatók tudásának, készségeinek és hajlandóságának fejlesztésére összpon ... [+]

Áttekintés

Az Egyesült Arab Emírségek Egyetemi Oktatási Programja gyakorlat-orientált, elsősorban a végzős hallgatók tudásának, készségeinek és hajlandóságának fejlesztésére összpontosítva. A program célja az iskolai tanárok, az igazgatók és más iskolai szakemberek igényeinek kielégítése, akik szívesen folytatják posztgraduális tanulmányaikat teljesítményük javítása érdekében. Középpontjában az olyan vezetők felkészítése áll, akik a tanterv kidolgozása, az iskolai döntéshozatal és a közösségi tájékoztatás révén részt vesznek az iskolai reformban. A program a legjobb nemzetközi szabványokon alapul, amelyek elősegítik az oktatás folyamatos fejlesztését az Egyesült Arab Emírségekben. A mesterképzési program három pályát kínál: oktatási vezetés, speciális oktatás, tanterv és oktatás (angol, arab, iszlám tanulmányok, matematika, természettudomány és társadalomtudomány). Az Egyesült Arab Emírségek Oktatási Főiskola úttörő szerepet játszik a Közel-Keleten a tanárképzés előkészítésében, ezt bizonyítja a Nemzetközi Oktatási Minőségbiztosítási Központ (CQAIE) által a Nemzetközi Tanárképzési Akkreditációs Tanáccsal (NCATE) együttműködésben elért nemzetközi elismerés. , 2005-ben és 2010-ben.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Al Ain
Augusztus 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
UAEU United Arab Emirates University

A műszaki menedzsment az a technológiai alkotóelemmel rendelkező ember tervezési, szervezési, személyzeti, vezetői és befolyásoló, valamint ellenőrzési tevékenysége. Ezek ... [+]

Áttekintés

A műszaki menedzsment az a technológiai alkotóelemmel rendelkező ember tervezési, szervezési, személyzeti, vezetői és befolyásoló, valamint ellenőrzési tevékenysége. Ezek a funkciók alapvető készségeket igényelnek a mérnököktől ahhoz, hogy maguk, munkatársak, csapatok, projektek, technológiák és a globális jelentőségű kérdések kezelésére képesek legyenek. Mivel ezek a követelmények részben műszaki, részben üzleti vonatkozásúak, a Mérnöki, Üzleti és Gazdaságtudományi Főiskolák összeálltak és elindították a programot 2006-ban. A program a termékfejlesztésre, a folyamatirányításra, a minőségfejlesztésre és a projektmenedzsmentre összpontosít technikai oldalról és vezetésről, a műszaki innovációk kezelése, az ellátási lánc, a pénzügyek és a döntéshozatal az üzleti oldalról. Az így szerzett ismereteket és készségeket egy akcióprojekt integrálja.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Abu Dhabi Al Ain
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
UAEU United Arab Emirates University

Az MPA az első AACSB által akkreditált számviteli program a GCC és a MENA régióban. Olyan gyakorló könyvelőknek és vezetőknek szól, akik a szakmai utat választották, és t ... [+]

Áttekintés

Az MPA az első AACSB által akkreditált számviteli program a GCC és a MENA régióban. Olyan gyakorló könyvelőknek és vezetőknek szól, akik a szakmai utat választották, és továbbtanulni szeretnének posztgraduális számviteli fokozattal. A program a számvitel sokkal szélesebb körét fedi le, mint bármely más szakmai könyvelési igazolás, amelyek általában szűk szakterületűek. Ezenkívül fejleszti a diplomások személyes és üzleti kompetenciáit (technikai és nem technikai), és kiváló alapot nyújt számukra a sikeres szakmai karrierhez. A fok szintén természetes út az üzleti adminisztráció doktora (DBA) felé.

Az Egyesült Arab Emírségek a Times Higher Education rangsor alapján most az Egyesült Arab Emírségek 1. helyezettjében helyezkednek el ! A Közép-Keleten az 5. helyezett, a 49. hely Ázsia és a 70. hely a 2019. évi Young University rangsorban.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Abu Dhabi
Augusztus 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul

MSc

UAEU United Arab Emirates University

Az M.Sc. A kémia program célja, hogy lehetőséget biztosítson az Egyesült Arab Emírségek és a nemzetközi hallgatók számára, hogy kiváló minőségű végzettséget folytassanak ... [+]

Áttekintés

Az M.Sc. A kémia program célja, hogy lehetőséget biztosítson az Egyesült Arab Emírségek és a nemzetközi hallgatók számára, hogy kiváló minőségű végzettséget folytassanak a kémia területén. A program az ismeretek mélységére és a fejlett kutatásokra épül, hogy felkészítse a diplomásokat több ágazat kihívásokkal teli munkahelyére. Ezt úgy érik el, ha egy kiegyensúlyozott tantervet kínálnak, amely jól megtervezett elméleti kurzusokon alapszik, és lehetőséget és eszközöket kínál fejlett kutatásokhoz olyan rendkívül fontos területeken, ahol a fő tudományos és technológiai kihívásokkal kell szembenézni. A Kémia Tanszék jól megalapozott kutatási lehetőségekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a fejlett minőségű kutatást a széles körű kutatási érdeklődésű oktatók felügyelete alatt. A kutatási érdekek kiterjednek a hagyományos kémia, az analitikai, szerves, szervetlen, fizikai és biokémiai területekre, az olyan multidiszciplináris kutatási területeken kívül, mint például a bioanalitikai, kőolaj-, anyag-, környezetvédelmi, gyógyszerészeti és számítási kémia. A program jelentős rugalmassággal lett megtervezve úgy, hogy teljes munkaidős és részidős hallgatókat fogad el, és esti, valamint hétvégi tanfolyamokat kínál. A modelltanulási terv a szükséges elméleti kurzus (24 kredit óra) és az értekezés kutatási munkája (6 kredit óra) teljesítését két éven belül teljes munkaidős jelölteknél és három év alatt részmunkaidős jelölteknél.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Al Ain
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
UAEU United Arab Emirates University

Ennek a programnak az a célja, hogy diplomát nyújtson a mester szintű kőolajmérnököknek, akik magasan képzettek a díjazó szakmai tapasztalatért. A diplomások dönthetnek ú ... [+]

Áttekintés

Ennek a programnak az a célja, hogy diplomát nyújtson a mester szintű kőolajmérnököknek, akik magasan képzettek a díjazó szakmai tapasztalatért. A diplomások dönthetnek úgy, hogy a kőolajiparban dolgoznak, folytathatják más diplomájukat, vagy csatlakozhatnak tanácsadó / szerződéses cégekhez. A leendő hallgatókat motiválni kell az egész életen át tartó tanulás és a szakmai fejlődés elérésére, és képesnek kell lenniük arra, hogy szakemberekké és vezetővé váljanak a globális kőolajiparban. (Ezekben az összes hitelóra 30 és a szakdolgozaton kívül 33 óra).

Az Egyesült Arab Emírségek a Times Higher Education rangsor alapján most az Egyesült Arab Emírségek 1. helyezettjében helyezkednek el ! A Közép-Keleten az 5. helyezett, a 49. hely Ázsia és a 70. hely a 2019. évi Young University rangsorban.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Al Ain
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
UAEU United Arab Emirates University

Ennek a programnak a célja a mesterfokú vegyészmérnökök végzése, akik magas szintű képzettséggel bírnak odaadós szakmai tapasztalattal. A diplomások dönthetnek úgy, hogy ... [+]

Áttekintés

Ennek a programnak a célja a mesterfokú vegyészmérnökök végzése, akik magas szintű képzettséggel bírnak odaadós szakmai tapasztalattal. A diplomások dönthetnek úgy, hogy vegyi, petrolkémiai vagy biokémiai iparban dolgoznak, folytathatják más diplomások végzettségét, vagy csatlakozhatnak tanácsadó / szerződéses vállalatokhoz. A leendő hallgatókat motiválni kell az egész életen át tartó tanulás és a szakmai fejlődés elérésére, és képesnek kell lenniük arra, hogy szakemberekké és vezetővé váljanak a globális vegyipar, petrolkémiai és biokémiai iparban. (Ezekben az összes hitelóra 30 és a szakdolgozaton kívül 33 óra).... [-]

Egyesült Arab Emírségek Al Ain
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
UAEU United Arab Emirates University

A fizikatudományi Master program célja az Egyesült Arab Emírségek stratégiai igényeinek kiszolgálása és támogatása különféle területeken, ideértve többek között az atomen ... [+]

Áttekintés

A fizikatudományi Master program célja az Egyesült Arab Emírségek stratégiai igényeinek kiszolgálása és támogatása különféle területeken, ideértve többek között az atomenergiát, a félvezető iparot, az orvosi fizikát, a repülőgépipart, a nanofizikát és a nanotechnológiát. A program célja a diplomások felkészítése szakmai és vezetői pozíciókra ipari, oktatási és kormányzati intézményekben.

Az Egyesült Arab Emírségek a Times Higher Education rangsor alapján most az Egyesült Arab Emírségek 1. helyezettjében helyezkednek el ! A Közép-Keleten az 5. helyezett, a 49. hely Ázsia és a 70. hely a 2019. évi Young University rangsorban.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Al Ain
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
UAEU United Arab Emirates University

A gépipar az egyik legszélesebb és legrégebbi mérnöki ága, és olyan munkát igényelhet, amely a nagyon finom és érzékeny eszközök mikró- és nanoméretű készülékeinek tervez ... [+]

Áttekintés

A gépipar az egyik legszélesebb és legrégebbi mérnöki ág, és olyan munkát igényelhet, amely a nagyon finom és érzékeny eszközök mikro- és nanoméretű készülékeinek tervezésétől és gyártásától a hatalmas erőművek tervezéséig és gyártásáig terjed. A ME program hangsúlyozza a műszaki alapvető megközelítést, amelyben a hallgató megtanulja azonosítani a szükségleteket, meghatározni a problémákat, és alkalmazni az alapelveket és technikákat a megoldás megszerzéséhez. Ezt a filozófiát beépítik az osztálytermi előadásokba, laboratóriumi tevékenységekbe, tervezési projektekbe és kutatásokba. A ME diplomáitól várhatóan mozgó eszközökkel és komplex rendszerekkel kell foglalkozniuk. A hallgatók megismerik az anyagokat, a tervezést, a gyártást, a szilárd és folyadék mechanikát, a termodinamikát, a hőátadást, a vezérlést és a műszereket, megértik a mechanikai rendszereket. A ME szakterületei között szerepel az energiaátalakítás, az energiagazdálkodás, a légkondicionálás, a turbomagazdaság, a kompozit anyagok és anyagok feldolgozása, az égés, a törésmechanika, a kiválasztott témák a mechatronikában és a rezgésben, a vezérléstechnika, a robotika bevezetése, a gyártás és tervezés, a karbantartástechnika kiválasztott témái, biomechanika és kiválasztott témák a biogazdálkodásban. (Az értekezés összesített órája 30, a szakdolgozat esetén pedig 33 óra).... [-]

Egyesült Arab Emírségek Al Ain
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
UAEU United Arab Emirates University

A Master of Science in Information Security program, amelyet az Információs Technológiai Főiskola kínál, célja az információbiztonság területén a vezetés és a műveletek t ... [+]

Áttekintés

A Master of Science in Information Security program, amelyet az Információs Technológiai Főiskola kínál, célja az információbiztonság területén a vezetés és a műveletek területén szerzett szaktudás fejlesztése. A program arra irányul, hogy kielégítse az informatikai szakemberek növekvő igényét az információbiztonság területén. A program a diplomások számára olyan mély tanfolyamokat biztosít, amelyek célja az ismeretek fejlesztése és az információbiztonság területén meglévő ismeretek fejlesztése, valamint széles körű információs technológiai tanfolyamok.

A program biztosítja a szükséges műszaki és vezetői ismereteket a szervezet információbiztonsági rendszerének megtervezéséhez, megszerzéséhez, működtetéséhez, kezeléséhez és értékeléséhez. A programba beiratkozott hallgatók várhatóan tanulmányi tervet folytatnak, hogy biztosítsák a szakmai kompetenciát és az információbiztonság területén a tudás széles körét. Ez a specializáció a bevált és innovatív gyakorlatok alkalmazására helyezi az iparágon alapuló biztonságos rendszerek, alkalmazások és hálózatok építését. Ez a program a magasan motivált csoportban dolgozó szakemberek és a közelmúltban végzett diplomások számára készült. A program célja a tudás átadása és a készségek fejlesztése, amelyek szükségesek a kormány és a vállalati szervezetek jelenlegi és jövőbeli információbiztonsági igényeinek kielégítéséhez, valamint a hallgatók felkészítése Ph.D. folytatására. az információbiztonságban vagy a kapcsolódó területeken.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Al Ain
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
UAEU United Arab Emirates University

Az M.Sc. A Environmental Sciences egy 30 kredit órás program, amelyet teljes és részmunkaidőben kínálnak a Biológiai Tanszéken. A hallgatóknak 24 kredit órát kell teljesí ... [+]

Áttekintés

Az M.Sc. A Environmental Sciences egy 30 kredit órás program, amelyet teljes és részmunkaidőben kínálnak a Biológiai Tanszéken. A hallgatóknak 24 kredit órát kell teljesíteniük a kutatáshoz és az M.Sc. elvégzéséhez rendelt 6 kreditóra mellett. tézis. A tanfolyam magában foglalja 4 kredit óra a Tudományos Kollégium követelményeit (etika, kutatási módszerek és statisztikák), 10 kredit óra alapvető környezettudományi kurzusokat és választható kurzusokat (10 kredit óra), amelyek lehetővé teszik a hallgató számára, hogy szakosodjon bármilyen, a környezettel kapcsolatos témában. tudományok. A hallgatók fejlődését egy kutatási témavezető (és társvezetők), valamint egy értekezés védelmi bizottsága felügyeli. A program díjalapú program, amely nyitva áll minden olyan hallgató számára, aki megfelel a belépési követelményeknek.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Al Ain
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
UAEU United Arab Emirates University

Az Információs Technológia Főiskola az információtechnológia menedzsment programját kínálja, amely diplomások készítését végzi, akik alaposan megértik az információs rend ... [+]

Áttekintés

Az Információs Technológia Főiskola az információtechnológia menedzsment programját kínálja, amely diplomások készítését végzi, akik alaposan megértik az információs rendszereket és a technológiákat, valamint a megfelelő irányítási, kommunikációs és döntéshozatali készségeket. A hallgatók megtanulják, hogyan lehet az információs rendszerek technológiai szakértelmét és vezetési képességeit integrálni a szervezeti megoldások hatékony megvalósítása érdekében. A fejlett műszaki ismeretek és a menedzsment készségeknek ez a kombinációja a szervezeti stratégiával lehetővé teszi a program végzettségének sikereit IT vezetőként és műszaki szakértőként.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Al Ain
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
UAEU United Arab Emirates University

Az M.Sc. A molekuláris biológiában és a biotechnológiában 30 kredit óra, amelyet teljes és részmunkaidőben kínálnak a Biológiai Tanszéken. A hallgatóknak 24 kredit órát k ... [+]

Áttekintés

Az M.Sc. A molekuláris biológiában és a biotechnológiában 30 kredit óra, amelyet teljes és részmunkaidőben kínálnak a Biológiai Tanszéken. A hallgatóknak 24 kredit órát kell teljesíteniük a kutatáshoz és az M.Sc. elvégzéséhez rendelt 6 kreditóra mellett. tézis. A tanfolyam magában foglalja 5 kredit óra a Tudományos Főiskola követelményeit (diplomás szeminárium, etika, kutatási módszerek és statisztikák), 10 kredit óra 4 alapvető molekuláris biológiai és biotechnológiai kurzust, valamint 9 kredit óra összegyűjtést (Tudományos Főiskola és Orvostudományi Főiskola) Egészségügyi és Egészségtudományi) választható kurzusok, amelyek lehetővé teszik a hallgató számára, hogy a molekuláris biológiával és / vagy a biotechnológiával kapcsolatos bármely konkrét témára specializálódjon. A hallgatók akár 6 hitelórát vehetnek igénybe a CMHS által kínált választható kurzusokon. A hallgatók fejlődését egy kutatási témavezető (és társvezetők), valamint egy értekezés védelmi bizottsága felügyeli. A program díjalapú program, amely nyitva áll minden olyan hallgató számára, aki megfelel a belépési követelményeknek.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Al Ain
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
UAEU United Arab Emirates University

A vízkészlet Master Program (WRMP) egy interdiszciplináris posztgraduális program kínál a Master of Science fokozatot, amely a víz minden területére kiterjed. A program m ... [+]

Áttekintés

A vízkészlet Master Program (WRMP) egy interdiszciplináris posztgraduális program kínál a Master of Science fokozatot, amely a víz minden területére kiterjed. A program mind a teljes, mind a részmunkaidős hallgatókat felveszi 1999. szeptemberi kezdete óta. A WRMP téziseket és nem szakdolgozatokat kínál. Az értekezés opcióval rendelkező hallgatóknak 30 CH-t kell kitölteniük a diploma megszerzéséhez; míg a nem tézisektől függő hallgatóknak 33 CH-t kell teljesíteniük a diploma megszerzéséhez. A WRMP a vízkészletekkel kapcsolatos különféle szempontokra terjed ki, ideértve (de nem korlátozva ezekre) az integrált vízkészlet-gazdálkodást és a fenntarthatóságot, a felszín alatti víz hidrológiáját, a felszíni víz hidrológiáját, a felszín alatti szennyező anyagok hidrológiáját, a víz minőségét, a kockázatértékelést, a környezetvédelmi mérnököket és a védelmet, a környezeti hatásvizsgálatot, a vizet Tudomány és technológia, hidrológiai és hidrogeológiai modellezés, víz- és szennyvízkezelés, víz-sótalanítás, hidraulikus és part menti rendszerek, víz-újrahasznosítás, víz-infrastruktúra, vízkészlet-tervezés és -értékelés a térinformatika és a távérzékelés segítségével, valamint a vízgazdaság és -politika. A különféle egyetemi főiskoláktól származó több szakértő részvétele megfelel a program multidiszciplináris jellegének, és mély ismereteket nyújt a vízkészletekkel kapcsolatos hatalmas gyakorlati alkalmazásokról.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Al Ain
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
UAEU United Arab Emirates University

Az Építészmérnöki Tanszék építészmérnöki diplomát kínál azoknak a hallgatóknak, akik érdeklődnek a nagy teljesítményű épített környezet tervezésében, építésében és üzemel ... [+]

Áttekintés

Az Építészmérnöki Tanszék építészmérnöki diplomát kínál azoknak a hallgatóknak, akik érdeklődnek a nagy teljesítményű épített környezet tervezésében, építésében és üzemeltetésében. Az MSc fokozat felkészíti a hallgatókat a szakmai gyakorlatban betöltött speciális szerepekre, valamint a doktori szintű továbbképzésre. A program szigorú építészmérnöki kurzusokat foglal magában az épületek tudományával, a mérnöki rendszerekkel, a fenntartható fejlődéssel és a nagyteljesítményű tervezéssel, az épített környezet különböző szintjein. A program csúcspontja akár kutatás-alapú projekt, vagy egy értekezés. A pályázók várhatóan építészmérnöki vagy építészmérnöki háttérrel rendelkeznek, akár BSc diplomával az Egyesült Arab Emírségek Egyetemi Építészmérnöki Tanszéken, vagy azzal egyenértékű, szorosan kapcsolódó területen.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Al Ain
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
UAEU United Arab Emirates University

Az Informatikai Főiskola által kínált szoftverfejlesztési tudományok Master célja a szoftverfejlesztés műszaki és vezetői szakértelmének fejlesztése. A program arra konce ... [+]

Áttekintés

Az Informatikai Főiskola által kínált szoftverfejlesztési tudományok Master célja a szoftverfejlesztés műszaki és vezetői szakértelmének fejlesztése. A program arra koncentrál, hogy kielégítse a szoftvermérnökök növekvő igényeit. A hallgatók szilárd alapokat szereznek a szoftverfejlesztés elméletében és gyakorlatában, alapos expozícióval a modern szoftverfejlesztési folyamatok, módszertanok és eszközök ismeretében. A program célja az ismeretek átadása és a készségek fejlesztése, amelyek szükségesek a kormányzati és vállalati szervezetek jelenlegi és jövőbeli informatikai igényeinek kielégítéséhez, valamint a hallgatók Ph.D. előkészítéséhez. diplomamutatók az informatika és a kapcsolódó területeken A csapatmunkát az egész tantervben hangsúlyozzák, hogy a hallgatók alapvető készségeket biztosítsanak ahhoz, hogy sikeres szoftverfejlesztési szakemberek legyenek. A program magasan motivált csoportja a dolgozó szakembereknek és a közelmúltban végzett diplomásoknak.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Al Ain
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
UAEU United Arab Emirates University

Az M.Sc. A Matematikai Tudományok egy 30 kredit órás program, amelyet teljes és részmunkaidőben kínálnak a Matematikai Tudományok Tanszékén belül. A hallgatóknak 24 kredi ... [+]

Áttekintés

Az M.Sc. A Matematikai Tudományok egy 30 kredit órás program, amelyet teljes és részmunkaidőben kínálnak a Matematikai Tudományok Tanszékén belül. A hallgatóknak 24 kredit órát kell teljesíteniük a kutatáshoz és az M.Sc. elvégzéséhez rendelt 6 kreditóra mellett. tézis. A tanfolyam magában foglal 4 kredit órát a Tudományos Kollégium követelményeiről (etika, kutatási módszerek és statisztikák), 3 matematikai kurzust és 2 tanszéki szemináriumot (összesen 11 kredit óra), 3 választható kurzus (9 kredit óra) mellett. a hallgató specializálódjon bármely, a tiszta vagy alkalmazott matematikához kapcsolódó témában. A hallgatók fejlődését egy kutatási témavezető (és társvezetők), valamint egy értekezés védelmi bizottsága felügyeli. A program díjalapú program, amely nyitva áll minden olyan hallgató számára, aki megfelel a belépési követelményeknek.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Al Ain
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
UAEU United Arab Emirates University

A kertészet mesterfokozatának diplomáira nagy a kereslet a jelenlegi munkaerőpiacon. A javasolt program végzettségével betölthető foglalkozási helyek között szerepel több ... [+]

Áttekintés

A kertészet mesterfokozatának diplomáira nagy a kereslet a jelenlegi munkaerőpiacon. A javasolt program végzettségével betölthető foglalkozási helyek között szerepel többek között a kertészeti építészek és tervezők, a város kertészei, kutatói asszisztensek és az egyetemi oktatók. A hallgatók a kertészet, az agroökológia, a biotechnológia, a nemesítés, a növényi élettan, a növénytermesztés, az ásványi táplálkozás, a modellezés és a kvantitatív kertészet, a növénynövekedés és -fejlesztés, a betakarítás utáni élettan, a tárgyalások / helyreállítás, valamint a következő területeken koncentrálhatják tanulmányaikat: fenntartható vízgazdálkodás.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Al Ain
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
UAEU United Arab Emirates University

A villamosmérnöki Master of Science program fejlett tanulási lehetőségeket biztosít az elektromos mérnökök számára. A program magában foglalja választható kurzusokat, ame ... [+]

Áttekintés

A villamosmérnöki Master of Science program fejlett tanulási lehetőségeket biztosít az elektromos mérnökök számára. A program magában foglalja választható kurzusokat, amelyek lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy egyénileg alakítsák ki programjukat, hogy hangsúlyt kapjanak egy adott szakterületre (pl. Áram, irányítás, kommunikáció stb.). A tanulmányi területek közé tartoznak az energiaellátási rendszerek, az erőelektronika, az elektronika, a vezérlőrendszerek, a számítógépes mérnöki és kommunikációs rendszerek. A program rendelkezik disszertációval és nem disszertációval. A program biztosítja a diplomások számára a Ph.D. folytatásához szükséges képességeket. programozni és / vagy aktívan részt venni az új technológiai innovációk kezelésében és fenntartásában, valamint az új termékek fejlesztésében és tervezésében való részvételben. Egyéb célkitűzések között szerepel erős, kétirányú kapcsolatok létesítése a helyi iparral és kormányzati intézményekkel, a tudományos kutatás és fejlesztés előmozdítása mellett (R... [-]

Egyesült Arab Emírségek Al Ain
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
UAEU United Arab Emirates University

Az Élelmiszertudományi Tanszék élelmezéstudományi mesterprogramot javasol, amely lehetőséget ad a hallgatóknak az élelmiszerminőség és biztonság, az élelmiszer-kémia és - ... [+]

Áttekintés

Az Élelmiszertudományi Tanszék élelmezéstudományi mesterprogramot javasol, amely lehetőséget ad a hallgatók számára az élelmiszerminőség és biztonság, az élelmiszer-kémia és -elemzés, az élelmiszer-feldolgozás és -technika, valamint az innovatív és funkcionális élelmiszerek fejlett ismereteinek megszerzésére. Az Élelmezéstudományi Mester program célja, hogy megerősítse és fokozza a hallgatók tudományos alapelveinek és folyamatának ismereteit a biztonságos és jó minőségű élelmiszerek előállításához. A program tudományos alapú szakképzést nyújt, amely magában foglalja az osztálytermi elméletet, a gyakorlati kutatást és alkalmazását. A hallgatóknak lehetősége nyílik átfogó tanulmányozni az élelmiszerek tudományának, technológiájának és műszaki tervezésének elméleti és alkalmazott aspektusait. Az élelmiszerekre vonatkozó tudomány mélyreható megértése elősegíti a karrier és a műszaki oktatás iránt érdeklődő hallgatókat, hogy megértsék az élelmiszeripart és az ételkészítést a mindennapi életükben. Ez a program célja, hogy előállítson szakértő élelmiszer-tudományi posztgraduális ismereteket és készségeket, hogy fejlesszék és tovább fejlesszék a szakmai világban.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Al Ain
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
UAEU United Arab Emirates University

Ez a posztgraduális program kiterjed a különböző építőmérnöki tudományágakra, beleértve a szerkezeti mérnöki, a geotechnikai mérnöki, az építési menedzsment, az autópálya ... [+]

Áttekintés

Ez a posztgraduális program kiterjed a különböző építőmérnöki tudományágakra, beleértve a szerkezeti mérnöki, a geotechnikai mérnöki, az építési menedzsment, az autópálya és a közlekedés, a vízkészletek, a környezetmérnöki és a földmérési tevékenységeket. A nemzeti fejlődés fenntartásának szükségessége egyre növekvő igényeket támaszt a kormány és a magánszektor számára a megfelelő infrastruktúrák, szállítási hálózatok, lakó- és ipari komplexumok biztosítása érdekében. E követelmények teljesítésének elősegítése érdekében a program célja, hogy kiemelkedő nemzeti munkaerőt és magasan képzett építőmérnököket biztosítson a közösség és az ipar számára az ország fenntartható fejlődéséhez. A program kiképzi a Ph.D. folytatására szándékozó hallgatókat. a mélyépítésben. A program végzősei biztosítják a kapcsolatot az Építőmérnöki tudomány fejlődése és a megfelelő alkalmazások között.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Al Ain
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul

UAEU United Arab Emirates University

Address
Reem Island, 8th floor of Sky Tower
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Egyesült Arab Emírségek
Address
Sheik Khalifa Bin Zayed Street
Al Ain, Abu Dhabi, Egyesült Arab Emírségek