UAEU United Arab Emirates University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Egyesült Arab Emírségek Egyeteme (UAEU) egy átfogó, kutatás-intenzív egyetem, amelybe mintegy 13 900 hallgató vesz fel, több mint 900 oktató és 65 000 öregdiák között kulcsszerepet tölt be a kormányzatban, az iparban, a kereskedelemben és a régió minden üzleti területén. A több mint 65 országot képviselő nemzetközi hallgatók és oktatók gazdagítják és élénkítik az egyetemet és az osztálytermeket, miközben ösztönzik a kulturális sokszínűséget.

Mint az ország zászlóshajója, az Egyesült Arab Emírségek szinte az összes fő tudományterületen kilenc főiskolán keresztül kínálnak nemzetközileg akkreditált kiváló minőségű posztgraduális és egyetemi programokat .

1976-os megalakulása óta az Egyesült Arab Emírségek egyetemi oktatási intézményekből átfogó egyetemekké fejlődtek, nagyobb hangsúlyt fektetve a kutatási küldetésre.

Kutatásintenzív univerzumként az Egyesült Arab Emírségek együttműködnek az iparági partnereivel, hogy kutatási megoldásokat kínáljanak a nemzet és a régió előtt álló kihívásokra. Kilenc, az ország és a régió számára stratégiai jelentőségű kutatóközpont fejleszti ismereteit a kritikus területeken.

Ezen felül a Tudomány

Kiváló oktatói képességeivel, korszerű campusával és a hallgatói támogatási szolgáltatások teljes választékával az Egyesült Arab Emírségek a régióban páratlan életstílus-környezetet kínálnak. Az Egyesült Arab Emírségek egy érett egyetem, amely jelentős eredményeket és egyértelmű pályát mutat a folyamatos fejlesztésre, azzal a céllal, hogy nemzetközileg elismerjék a világ egyik legjobb egyetemeként.

Főiskolák

Az Egyesült Arab Emírségek Egyetemen 9 külön kollégium működik, valamint a Végzős Tanulmányok Főiskola és az Egyetemi Főiskola mellett, amely a tudományos tudományágak és osztályok átfogó választékát kínálja.

Kérjük, látogasson el a Főiskola oldalára további információkért.

egyetemi kollégium

Elkötelezettek vagyunk a kiválóság iránt, élénk tanulási környezet megteremtésével és a legmodernebb tanulási lehetőségek biztosításával.

Üzleti és Gazdaságtudományi Főiskola

A CBE a hatékony tanulási környezettel, kiemelkedő tanulmányi tervekkel segíti a hallgatókat a jövő építésében.

Humán- és Társadalomtudományi Főiskola

A CHSS-nál elősegítjük a fejlett tudományos kutatásokat, szoros kapcsolatokat alakítunk ki a társadalommal, megerősítjük az örökséget és a közösségi szolgálatot.

Informatikai Főiskola

Főiskola ideális hely, amely táplálja a személyes, szellemi és műszaki fejlődést, és büszkék vagyunk sikeres diplomáinkra.

Műszaki Főiskola

A Mérnöki Főiskola kiváló, nemzetközileg megismételhető programokat kínál, és a fenntarthatóság elérésére törekszik különféle területeken.

Oktatási Főiskola

Modern oktatási módszereket biztosítva az Oktatási Főiskola olyan programokat kínál, amelyek megfelelnek az Egyesült Arab Emírségek oktatási követelményeinek, megteremtve egy megkülönböztető, ismeretekkel teli társadalmat.

Jogi Főiskola

A Jogi Főiskola regionális szempontból tekintélyes státusszal rendelkezik, és kutatási alapú programokat kínál az Egyesült Arab Emírségek társadalmának igényeinek kielégítésére.

Élelmezési és Mezőgazdasági Főiskola

A CFA elkötelezett a hallgatók sikere mellett, és olyan kritikus gondolkodást alkalmazó akadémiai programokat kínál, amelyek célja a hallgatók elsajátítása a versenyképes munkaerőpiacon szükséges készségekkel.

Tudományos Főiskola

Kiváló kísérleti alapú tanulási környezetet biztosítunk a nemzetközi szabványoknak megfelelő minőségi műszaki ismeretekkel és szakértelemmel felszerelt diplomások előkészítéséhez.

Orvostudományi és Egészségtudományi Főiskola

Kiváló kísérleti alapú tanulási környezetet biztosítunk a nemzetközi szabványoknak megfelelő minőségi műszaki ismeretekkel és szakértelemmel felszerelt diplomások előkészítéséhez.

Végzős Tanulmányok Főiskola

A legjobb programokat és lehetőségeket kínáljuk annak érdekében, hogy a hallgatók teljesítsék a végzős programok tanulmányozására vonatkozó törekvéseiket. Különböző teljes és részleges ösztöndíjakat kínálunk a különböző programok számára is.

Helyszínek

Abu Dhabi

Address
Reem Island, 8th floor of Sky Tower
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Egyesült Arab Emírségek

Al Ain

Address
Sheik Khalifa Bin Zayed Street
Al Ain, Abu Dhabi, Egyesült Arab Emírségek

Dubai

Address
Hamdan bin Rashid Al Maktoum Center for Giftedness and Innovation,
Al Beda’a

Dubai, Dubai, Egyesült Arab Emírségek

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok