Hivatalos Leírás

A College of Engineering avatták 1980-ban, és öt tudományos osztályok, melyek a hét Bachelor fok, azaz Építészmérnöki, vegyészmérnök, Építőmérnöki, Kommunikáció Tanszék, Villamosmérnöki, Gépészmérnöki és Petroleum Engineering, amelyek mindegyike elismert országosan a Minisztérium Felsőoktatási és a tudományos kutatás, ráadásul az összes egyetemi programok a College of Engineering által akkreditált Műszaki Akkreditációs Bizottság ABET. A mérnöki részlegek is kínálnak okl fok minden Bachelor tudományág plusz Vízügyi, Material Science and Engineering, valamint egy interdiszciplináris Masters in Engineering Management. PhD tanulmányokat is kínálnak minden tudományágban.

A diákok fejezik be tanulmányaikat az új state-of-the-art Egyetem campus, amely magában foglalja a világszínvonalú létesítmények és laboratóriumok. Ezek az új létesítmények helyzetét UAEU mint egy első osztályú szolgáltató a mérnöki programok. Ez nagyban növeli a tanítás, tanulás és kutatás környezetet a diákok intelligens osztályban technológiák és tananyag anyag könnyen elérhető a Tábla során tárhely portálon. A Kollégium programokat integrálni az ipari szabvány mérnöki szoftver analízis és design, mint a LabVIEW, Autocad, HYSYS, Fluent, ABACUS, ANSYS, és mások, és ezen keresztül az ipari partnerségek, diákok használható speciális ágazat csomagokat terveiket és kutatási projektek. Ezek az eszközök kombinált oktatási pedagógiai, amely kiemeli az interaktív tanítás és tanulás, a projekt alapú tanulás, valamint a kommunikáció és csapatmunka jelentősen növelte a oktatási tapasztalat UAEU mérnökhallgatók.

A hatékonyság a College of Engineering megtervezésében és kivitelezésében minőségű tudományos programok nagyban megkönnyítette az a partnerség, amely meghamisították az állami és a magánszektor egész UAE. Bachelor hallgatók folytatják szakmai képzés több mint 200 vállalat és szervezet egész UAE és nemzetközi szinten, és az ipar képviselői rendszeresen tájékoztató szemináriumokat a hallgatók. Mindkét képviselői az ipar és a kollégium öregdiák értékes visszajelzést a mérnöki részlegek, hogy biztosítsák a tanterv frissül, hogy megfeleljen az ipar igényeit és követelményeit akkreditációs testületek.

Jövőkép, küldetés, célok és célkitűzések

Látomás

"Ahhoz, hogy a kiválóság a mérnöki oktatás és az alkalmazott kutatás, a regionális és nemzetközi szinten"

Küldetés

"Ahhoz, hogy az oktatási, kutatási és kulturális igényeit az EAE társadalom készül megkülönböztetett diplomások karrier és vezetői; hogy hozzájáruljon a fejlődés és az ismeretek bővítését a minőség és az innovatív kutatási területeken stratégiai, hogy a nemzet "

Célok és célkitűzések

Készítsünk diplomások, hogy úttörők és vezetők a mérnöki tudományok. A tudományos kutatás és az innováció területén a nemzeti és a regionális jelentőségű. Fenntartani az akadémiai kiválóság nemzetközi szabványoknak megfelelően. Támogassák iparral.

Dean Welcome Message

Engineering a tudás, a készségek, a kreativitás, az innováció, az irányítás, az elkötelezettség és az etikát. Ez a művészet, hogy gyakorlati alkalmazása a tudás a tiszta tudomány. Ez az egész a megoldása valós problémák és az optimális megoldások és tervek. Mérnökök alakítani a jövőben a nemzetek, és fokozza az életminőség a lakosság.

A College of Engineering (COE) különbözteti meg a gazdag hagyomány, elkötelezettség örökség és az innováció, és a nagy ambíciók kiválóság elérésére oktatási, kutatási és szolgáltatási. Az út a COE 1980-ban indult, és azóta a testület továbbra is növekszik és virágzik, hogy eggyé váljon a kevés legátfogóbb oktatási és kutatási intenzív mérnöki főiskolák a régióban. A testület törekszik, hogy között a jól ismert és a legmagasabb rangú mérnöki főiskolák nemzetközi szinten.

A COE öt fő osztályok kínál egy sor egyetemi, mester- és doktori programok. Ezek a szervezeti egységek közé tartoznak; Építészmérnöki, kémiai és Petroleum Engineering, a polgári és Környezetmérnöki, Villamosmérnöki és Gépészmérnöki. Minden egyetemi programok ABET akkreditált.

A siker a graduális és posztgraduális programok által kínált COE támogatta magasan képzett és kiváló oktatók és dolgozók, akik továbbra is a legmagasabb igényeket a kiválóságot a tanításban és a kutatás a saját szakterületén. A diákok a College of Engineering vannak ellátva fantasztikus lehetőséget, hogy részt vesznek sok előmenetel szempontjai; ideértve többek között a tanórán kívüli tevékenységek, részvétel kari kutatási és figyelembe gyakornoki high-tech vállalatok számára.

Szívből ajánljuk, hogy nézze át a website, fedezze tanulmányi és karrier lehetőségeket a COE, tudjon meg többet graduális és posztgraduális programok, és talán látogasson el a korszerű oktatási létesítmények és kutató laboratóriumok. A COE sokat kínál mind a tantermek és ki.

Prof. Sabah Alkass Dean College of Engineering

Program oktatási nyelve:
Angol
Arab

Az intézmény további kínálata:

Mester

United Arab Emirates University, College of Engineering

Engineering Management az a folyamat, tervezés, szervezés, személyzeti vezető és befolyásoló emberek és controlling tevékenységet, amely a technológiai komponens. ... [+]

Mérnöki menedzsment az a folyamat, tervezés, szervezés, személyzeti vezető és befolyásoló emberek és controlling tevékenységet, amely a technológiai komponens. Ezen funkciók működéséhez szükséges alapvető készségeket mérnöki vezetők kezelni magukat, a személyzet, csapatok, projektek, technológiák és globális kérdések fontos. Ezek a követelmények részleges műszaki, részben üzleti jellegű, a kollégiumok Műszaki és Közgazdaságtudományi van együtt, és elindította a programot 2006. A program középpontjában a termékfejlesztés, folyamat-menedzsment, minőség műszaki és projekt menedzsment a technikai oldala és vezetés, irányítás technikai újítások, az ellátási lánc, a pénzügy és a döntéshozatal az üzleti oldalon. Az ismeretek és készségek így nyert integrált át egy cselekvési terv.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Al Ain
Szeptember 2019
Nappali
Campus
Bővebben magyarul