United Arab Emirates University College of Humanities and Social Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük az Egyesült Arab Emírségek Egyetemen (UAEU) - az Egyesült Arab Emírségek első és legfontosabb átfogó nemzeti egyetemen. Az UAEU arra törekszik, hogy átfogó, kutatás-intenzív egyetemré váljon, és jelenleg 14 000 Emirati és nemzetközi hallgatót regisztrál.

110371__MG_1067new_resize-2.jpg

Mint az Egyesült Arab Emírségek zászlóshajó egyeteme, az UAEU akkreditált, magas színvonalú egyetemi programokat kínál a Humanitárius és Társadalomtudományi Főiskolán. A kiemelkedő nemzetközi karokkal, a legmodernebb új egyetemmel és a hallgatói támogató szolgáltatások teljes skálájával az UAEU olyan élő tanulási környezetet kínál, amely páratlan az Egyesült Arab Emírségekben. Az UAEU jelenleg az 5. számú arab világban és a # 350 világszerte.

Az UAEU akadémiai programjait a munkáltatókkal együttműködve fejlesztették ki, így a diplomások magas keresletben vannak. Az UAEU alumíniumai kulcsszerepet töltenek be az ipar, a kereskedelem és a kormányzat területén az egész régióban. Folyamatos beruházások a létesítményekbe, szolgáltatásokba és személyzetbe biztosítják, hogy az UAEU továbbra is az innováció és a kiválóság modellje lesz.

Akkreditáció

A Bölcsészettudományi és Társadalomtudományi Főiskola elismeri a nemzetközi akkreditáció értékét, amely biztosítja a CHSS programokban végzett minőségi tanítás és kutatás megfelelő elismerését. Egy kollégium akkreditációs bizottságot hoztak létre, hogy segítse az egyes osztályok erőfeszítéseit a programok akkreditálásában, valamint a CHSS egészének intézményi akkreditációjának lehetőségeinek feltárására.

A CHSS programokat jelenleg a Felsőoktatási és Tudományos Minisztérium ismeri el .

110015_109903_chss_logo.jpg

Az Egyesült Arab Emírségek Egyetemen, a Humanitárius és Társadalomtudományi Főiskolán (CHSS) izgalmas és változatos lehetőségeket kínál, és olyan diplomásokat állít elő, akik hozzájárulhatnak a helyi közösségekhez és a szélesebb társadalomhoz. A CHSS-nek kiemelkedő nemzetközi karja van, amely elkötelezte magát a legmagasabb színvonalú tanulóknak. Ezek hozzájárulnak a tudás generálásához globális szinten, és jóval túlmutatnak az egyetemen. Karunk is tanuló-központú, és tanárként és mentorként tölt be szerepüket, tájékoztató oktatást és személyes útmutatást nyújtva a diákoknak.

A CHSS több mint 3500 hallgatóval és 150 oktatóval rendelkezik, amely az egyetemet alkotó kilenc főiskola legnagyobbja, gazdag hagyományokkal, az örökség iránti elkötelezettséggel és az innovációval, valamint a közösség és a nemzet szolgálatában való elkötelezettséggel.

Mester programok

A mesterképzések transzformációs tanulási élményt nyújtanak, ami előnyös lehet a karrier előrehaladásában. Az ötletek, perspektívák, ismeretek, készségek és eszközök, amelyeket a hallgatók szereznek, erőteljes és tartós hatást gyakorolhatnak személyzetükre és szakmai életükre.

Kutatási lehetőségek

A CHSS egy változatos főiskola, amely különböző tanszékekkel segíti a diákok különböző kutatási érdekeit és együttműködését. Karok és hallgatók A CHSS együttműködik és részt vesz a kutatás, a folyamatos oktatás, a workshopok és a konzultáció révén különböző területeken, mint például a média, a konferenciák és a kormányzati és magánszervezetek és intézmények.

110370_CR2_0607.jpg

programok

A Főiskola növekvő skáláját kínálja a végzős programoknak, amelyek magukban foglalják:

  1. M.Sc. távérzékelési és földrajzi információs rendszerekben (GIS)
  2. MA Irányítás és Közpolitika
  3. M.Sc. Klinikai pszichológia
  4. A szociális munka mestere

Helyszínek

Al Ain

Address
Sheik Khalifa Bin Zayed St - Abu Dhabi - United Arab Emirates
Al Ain, Abu Dhabi, Egyesült Arab Emírségek

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket