University Of Dubai

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a University Of Dubai .

A University Of Dubai tehetséges hallgatók és oktatók otthona volt a világ minden tájáról, hogy tanítsanak, készítsenek és tanuljanak. Nemzetközi megkülönböztetést és akkreditációt értünk el az általunk kínált tudományos területeken.

A University Of Dubai rendkívül sokféle üzleti, jogi, mérnöki és informatikai programot kínál. A University Of Dubai elkötelezettek vagyunk az olyan vezetők fejlesztése és oktatása mellett, akik változtatni fognak az üzleti világban. A különféle szervezetekben és a vezetőségben végzett öregdiákjaink eredményei tükrözik ezt az elkötelezettséget. Sikerünk központi eleme egy kiemelkedő kar, amely képzett, lelkes tanítás, kutatás és szolgáltatás révén az üzleti vállalkozások alapos megértésével jár. Karunk tagjai a University Of Dubai az osztálytermet olyan University Of Dubai , ahol a tanulás intenzív és interaktív elkötelezettség. A tapasztalat meghaladja a készségek, eszközök vagy tudás pusztán rendelkezésre bocsátását: emellett átadja a kritikus gondolkodást és megítélést, amely a vezetés életének alapja egy kihívásokkal teli és gyorsan változó világban.

Reméljük, hogy felfedezi webhelyünket és felfedezi, hogy a University Of Dubai egyedülálló a régió vezető tanulási intézményei között, és úgy dönt, hogy a University Of Dubai részévé válik.

Helyszínek

Dubai

Address
Exit 49
Dubai, Dubai, Egyesült Arab Emírségek

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket