University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah először 2008-ban alapították, és Ras Al Khaimah kormánya engedélyezi. Kínálunk egyetemi és posztgraduális képzési programokat több tudományágban.

Az Akadémiai Központ olyan területeken szakosodott, mint; Számvitel, Építőmérnöki, Gépészmérnöki, Elektromos

A University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah az első intézmény, amely keresi

Az Akadémiai Központ egy 42 000 négyzetláb méretű épületből működik, amely tantermeket, előadótermeket, irodahelyiségeket, könyvtárat, valamint műszaki és számítástechnikai laboratóriumokat működtet. Ezen felül diákjaink különféle tantervekhez férhetnek hozzá

A Western International College (WINC) a Western International Corporation kereskedelmi engedélyével működik, amely a Boltoni Egyetem újonnan elnevezett akadémiai infrastruktúra-szolgáltatója.

128487_people-coffee-notes-tea.jpgStartup Stock fotók / Pexels

A Boltoni Egyetem, az Akadémiai Központ - Ras Al Khaimah a következő programokat kínálja:

Egyetemi programok

 • BEng (Hons) a gépiparban
 • Építészmérnök (Hons)
 • BEng (Hons) fejlett elektromos állással
 • BSc (Hons) az üzleti menedzsmentben
 • BA (Hons) a számvitelben
 • BSc (Hons) a számítástechnikában
 • BA (Hons) jogban
 • BSc (Hons) a pszichológiában

Posztgraduális programok

 • Gazdálkodási Master (ügyvezető - akkreditált alapképzéssel rendelkező jelöltek számára)
 • MBA top up (posztgraduális képesítéssel rendelkező, de nem MBA képzettségű jelöltek számára)
 • Informatikai MSc
 • MSc Építésügyi Projektmenedzsment

Miért a Boltoni Egyetem, a RAK Tudományos Központ?

Megfizethető tandíj

A Boltoni Egyetemi Akadémiai Központ támogatott tandíjjal kínál programokat, amelyek a felnőtt részét képezik az Egyesült Királyság fő campusának tandíjainak, hogy mind a helyi, mind a nemzetközi hallgatók számára lehetőséget biztosítsanak az Egyesült Arab Emírségekben megszerzett legjobb brit értékű oktatás megszerzésére.

Valódi és akkreditált brit fok

A RAK-i Boltoni Egyetemi Akadémiai Központ akkreditált brit kitüntetéssel rendelkezik a Boltoni Egyetemen, Egyesült Királyságban. Ugyanazok az oklevelek részesülnek az Egyesült Királyságban a fő campuson hallgató hallgatók számára, az átiratokban a tanulmányi helyet RAK-ként említve.

Campus létesítmények

A 42 000 négyzetméteres épületben osztálytermek, előadótermek, irodahelyiségek, könyvtár, valamint műszaki és számítástechnikai laboratóriumok találhatók. Ezenkívül a hallgatók egy célra épített tornatermet és fitneszközpontot is igénybe vehetnek, aerobik és súlyzós edzőeszközökkel felszerelve, valamint a szabadtéri sportlétesítmények kosárlabdapályákat, teniszpázsit, futballpályát és röplabdapályákat kínálnak. Rendelkezésre állnak a hallgatói rezidenciák is, amelyek minőségi szállást és szolgáltatásokat nyújtanak külön-külön lányok és fiúk számára, 24 órás biztonsági szolgálattel az egyetemen.

Átutalási lehetőségek az Egyesült Királyság Campusba / Tanulmányokba

Az Egyetemi Akadémiai Központban hallgató minden hallgatónak lehetősége van átváltani az Egyesült Királyság fő campusába. A hallgatók rendszeresen meglátogathatják a szülői egyetemet is egy tanulmányutakon.

Diákszállások

A lányok számára külön korszerű hostel létesítmények vannak

Tudományos érdemi ösztöndíjak

Az Egyetemi Akadémiai Központ évente 1 millió AED értékű akadémiai ösztöndíjat kínál. Ezeket az ösztöndíjakat az adott országban és a RAK Egyetemi Központban a hallgatók tudományos teljesítménye alapján ítélik oda.

Gyakornoki és gyakorlati lehetőségek

Az Egyetemi Központot több mint 200 Egyesült Arab Emírségek vállalatához társították. A hallgatókat arra ösztönzik, hogy gyakorlatokat végezzenek a nyári félév során, és könnyen elérhető segítség áll rendelkezésre a végső gyakorlatok biztosításához.

Vízumfeldolgozás

Az Egyetemi Akadémiai Központban hallgató összes hallgatót az egyetem szponzorálja, és a vízumkezelés nagyon megbízható, gyors fordítási idővel.

Diákjaink több mint 90% -a jövedelmező munkát talál három hónapon belül, miután elvégezték a hallgatást, és a campus jól működik széles körű kapcsolatokkal, amelyet több mint 200 szakmai gyakorlatot folytató vállalattal tart fenn.

Helyszínek

Ras Al-Khaimah

Address
Al Hudaiba – Burairat
P.O.Box: 16038

Ras Al-Khaimah, Észak-Ras Al Khaimah, Egyesült Arab Emírségek

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket