The University of Wollongong in Dubai

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Wollongongi Egyetem Dubaiban (UOWD) a régió egyik legrégebbi, legrangosabb és előremutató felsőoktatási intézménye. Tantervünk és tanítási gyakorlatunk tükrözi azokat az UOW Australia-t, amelyek állandóan az egyetemek 2% -át képviselik világszerte, és országosan és nemzetközileg elismertek.

Folyamatos erőfeszítéseink a világszínvonalú szabványok oktatásának biztosítására nyilvánvalóak a posztgraduális foglalkoztathatóságunk régóta elért rangsorában, és azt is megalapozzák, hogy a munkáltatók miért várják a diplomásokat.

120815_UOWDnewcampus003.jpg

Az UOWD valóban egy dinamikus és változatos intézmény, amely széles skáláját kínálja az üzleti, mérnöki, informatikai és művészeti, valamint a művészeti és humanitárius programoknak, amelynek célja az etikus, mobil, technikailag írott és multikulturális munkahelyekre kész diplomások fejlesztése. Programjaink relevánsak és iparági kapcsolatban állnak azzal, hogy a kreatív és kritikus gondolkodás, a problémamegoldás és az egyedülálló vezetői készségek fejlesztése nagy hangsúlyt fektet.

120789_156UOWD.jpg

Minden programunk összhangban van a nemzeti prioritásokkal, mégis a globális munkaerőpiac igényeinek és igényeinek megfelelően. Az iparági szakértők támogatásával integrálja a valós gyakorlatokat és elméletet, amely biztosítja, hogy diákjaink rendelkezzenek a komplex üzleti problémák kezelésére.

Karunk a világ minden tájáról elismert tudósokból áll, akik széles körű oktatási, kutatási és ipari tapasztalattal rendelkeznek. Az UOWD karai aktív kutatók, és kiemelt kutatási tevékenységre összpontosítanak, amelyek eredményei regionális és nemzetközi szinten hasznosak a közösség számára.

Alumíniumunk sikere az UOWD oktatás minőségének bizonyítéka - több mint 9 500 alumnó vesz részt a világon, és az üzleti, kormányzati és közösségi ágazatok rendkívül nagy figyelmet kapnak mind az Egyesült Arab Emírségekben, mind nemzetközi szinten.

Az UOWD Dubaj szívében található, az Egyesült Arab Emírségek legnagyobb és leggyorsabban növekvő üzleti tőkéje, valamint az egyetemen tanul, lehetőséget nyújt arra, hogy bővítse nemzetközi perspektíváit, és készségeket adjon a globális változók kialakítására.

Elismerés

Minden programunkat az Egyesült Arab Emírségek Oktatási Minisztériuma akkreditálja, az Akadémiai Akkreditáció Bizottságán keresztül, valamint az UOW Australia által biztosított minőséget, amelyet az ausztrál felsőoktatási és minőségi szabványok ügynökség (TEQSA) nyilvántartásba vett. felsőoktatás Ausztráliában. Az érettségi után a diákok választhatnak az UOWD fokozatú oklevéllel vagy a Wollongongi Egyetem egyetemi diplomával.

120794_185UOWD.jpg 120793_183UOWD.jpg120797_365UOWD.jpg 120799_388UOWD.jpg

Helyszínek

Dubai

Address
University of Wollongong in Dubai
Blocks 5, 14 & 15,
Dubai Knowledge Village
P.O. Box 20183

Dubai, Dubai, Egyesült Arab Emírségek

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket