Westford University College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Bevezetés:

A Westfordról:

Westford University College célja, hogy felkészítse a jövőbeli üzleti vezetőket azáltal, hogy aktívan átfogja a dinamikus változásokat, amelyek állandóak az egész világon. Tantervünk és üzleti menedzsment programjaink felkészítik a hallgatókat és a szakembereket a széles körű kérdések globális perspektívájának kialakítására, hogy fenntartható hatást fejlesszenek ki a társadalomra.

Ki

Westford elismert és keresett tudományos intézet, amely felsőoktatási és felsőfokú végzettséget kínál a menedzsment, a divat területén

Amikor

A Westford ma egy évtized óta működő oktatási intézmény, amelyet 2009-ben alapítottak. Az alapítókkal kezdődött, hogy alázatos gondolatát gondolkodtassák el „megfizethető oktatási tapasztalatok létrehozása” mellett; ez továbbra is „mindenki számára elérhető”; egy olyan motívum, amely büszkén vezet minket az intézménybe minden nap, és szimbolizálja a „bizalmat”, a „kiválóságot”

Mit

Westford különféle nemzetközileg akkreditált és világszerte elismert egyetemi, posztgraduális programokat kínál, valamint a menedzsment, a divat és az informatika területén szerzett szakmai igazolásokkal számos akkreditált szervtől. A hallgatók most választhatnak egy „karrier-legjobb lehetőséget”, amely megfelel ambícióinak

Miért

Westford a pedagógia globális bevált gyakorlataira támaszkodik az online és a helyszíni tanulás terén, amelynek eredményeként létrejön egy „interaktív peer-to-peer tanulási környezet”, „fejlett kutatási képességeket fejleszt,„ tudományos szigorúságot ”fejlesztve a„ gondosan megtervezett lehetőségek szélesebb választéka révén ”. Alapképzési programok és szakképesítések, amelyek alkalmasak a rendszeres hallgatók és a dolgozó szakemberek változó igényeinek kielégítésére. Westford University College optimálisan kihasználja a kifinomult technológiát és az internet hatalmát, hogy felbecsülhetetlen értékű tanulási élményt nyújtson Önnek, amely magában foglalja az iparág legjobb gyakorlatának globális know-how-ját.

Látomás:

Westford University College az egyének, a szervezetek és a társadalom átalakulásának üzleti tevékenysége. Programjainkat úgy fejlesztettük ki, hogy kiegészítsék a diplomájukat, hogy olyan munkát és karriert eredményezjenek, amely kihasználja az Ön szenvedélyeit és készségeit. Elképzelésünk az, hogy a világszerte működő vezető menedzsment intézmény legyen a kiváló minőségű oktatás és kutatás területén.

Küldetés:

„Célunk”, hogy a menedzsment oktatás alapjait törekedjünk, innováljuk és elsajátítsuk, és folyamatos kutatás és hatásos tanítás révén különféle tudományágakban fülket helyezzünk el. Az intézmény határozottan támogatja a tudásalapú hozzájárulás fokozását az akadémia és az ipar közötti szakadék áthidalásával.

értékek:

Kiválóság: Törekszünk a kiválóságra a szállítás, az értékelés, a hallgatók és a karok kapcsolatában

Integritás: Az őszinteség, az etika és az őszinteség minőségét törekszünk.

Sokszínűség: Az inkluzivitást, a sokféleséget és az egyenlőséget minden szinten támogatjuk és támogatjuk.

Innováció: Elkötelezettek vagyunk egy olyan környezet megteremtésében, amely elősegíti az innovációt, a kreativitást és a vállalkozói szellemet.

Együttérzés: Arra törekszünk, hogy tápláljuk az együttérzést, megtestesítsük a társadalmi igazságosságot, segítsünk és képessé tegyük másokat a világ változásainak megváltoztatására.

Elszámoltathatóság: felelõsek vagyunk azért, hogy értékalapú szolgáltatásokon keresztül biztosítsuk a kiválóságot, és minden programunk minõségének elérése érdekében.

Helyszínek

Sharjah

Address
Sharjah: 1st Floor, India Trade & Exhibition Centre, Al Taawwun, Sharjah
Tel: +971 6 5939625

Sharjah, Sharjah, Egyesült Arab Emírségek

Fokváros

Address
Fokváros, Nyugati-fok, Dél-afrikai Köztársaság

Kuwait város

Address
Kuwait város, Al Asimah kormányzó, Kuvait

Riyadh

Address
Riyadh, Riyadh tartomány, Szaúd-Arábia

Johannesburg

Address
Johannesburg, Gauteng, Dél-afrikai Köztársaság

Dammam

Address
Dammam, keleti tartomány, Szaúd-Arábia

Bahrein Online

Address
Bahrein Online, Bahrein

Accra

Address
Accra, Nagy-Accra régió, Ghána

Toronto

Address
Toronto, Ontario, Kanada

Dubai

Address
Dubai, Dubai, Egyesült Arab Emírségek

Kanada Online

Address
Kanada Online, Kanada

Nigéria Online

Address
Nigéria Online, Nigéria

Toronto

Address
Toronto, Ontario, Kanada

Fokváros

Address
Fokváros, Nyugati-fok, Dél-afrikai Köztársaság

Abu Dhabi

Address
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Egyesült Arab Emírségek

Malajzia Online

Address
Malajzia Online, Malajzia

Amman

Address
Amman, Ammán kormányzóság, Jordánia

UK Online

Address
Westford School of Management LTD
20-22 Wenlock Road
London, N1 7GU
United Kingdom

UK Online, Egyesült Királyság