Hivatalos Leírás

Az Asian Institute of Management (International Asian Institute of Management AIM) egy nemzetközi posztgraduális iskola, melynek célja, hogy különbséget tegyen az ázsiai társadalmak növekedésének fenntartásában, a szakmai, vállalkozói és társadalmi felelősségteljes vezetők fejlesztésével.
A Stephen Zuellig Fejlesztési Menedzsment Doktori Iskola (ZSDM) az AIM válasza az ázsiai fejlődés fenntartásának kihívásaira. A Fenntartható Fejlődési Célok menetrendjével együttműködve az iskola olyan alapelvű fejlesztési vezetőket és menedzsereket hoz létre, akik jól felkészültek a fenntartható siker elérésére. A ZSDM arra ösztönzi a feltörekvő gazdaságokat, hogy olyan civil vezetők és üzleti vezetők csoportját alakítsák ki, akik felkészültek arra, hogy problémamegoldóak, változó ügynökök és hatékony együttműködők legyenek.

Ázsia drámai ellentétek régiója, amely összeköti a keleti hagyományokat a gyors nyugatiasodással. A versengő ideológiák új szinergiák közepette léteznek.

Ebben a nagy vagyonban és szörnyű szegénységben a szerepünk a vállalkozók, az üzleti élet és a fejlesztési vezetők felhatalmazása a fenntartható társadalmi, politikai, technológiai és gazdasági fejlődés megteremtésében. Ennek elérése érdekében az intézet kategorikusan ázsiai, erősen koncentrálva Délkelet-Ázsiára és az ASEAN gazdasági közösségére.

Karunk, diákjaink, tananyagaink és kutatásaink túlnyomórészt ázsiaiak. Programjainkat az ázsiai igényekhez terveztük, megközelítésünk az ázsiai menedzsmenthez igazodott, és sajátos ázsiai kérdésekre reagálva, miközben globális perspektívája is erősödött.

A diákok az AIM-hez érkeznek, mivel az Intézet 40 éves tapasztalattal rendelkezik a tudás és készségek átadásában és fejlesztésében, hogy érzékenyen dolgozzon a régió különböző kultúráira és hitrendszereire, üzleti struktúráira, irányítására és szabályozási környezetére való érzékenység.

A feltörekvő piacokon, különösen Ázsiában a magán- és a közszféra kiemelt humánerőforrás-fejlesztési forrásait alapítottuk.

Az intézet üzleti és fejlesztési menedzsmentjét példázza a következők:

EMINENT LEADERSHIP

Nemzetközi Kormányzótanácsunk és Igazgatótanácsunk olyan kiemelkedő üzleti vezetőkből és akadémikusokból áll, akik mélyen elkötelezettek az Ázsia és népének fejlődéséhez.

MULTIKULTURÁLIS KÖRNYEZET

Tanuló testünk multinacionális, elsősorban ázsiai.

A STRONG ALUMNI HÁLÓZATHOZ VALÓ HOZZÁFÉRÉS

Alumíniumaink az ázsiai-csendes-óceáni térségben és a világ más részein a legmagasabb szintű felelősségvállalásban találhatók magán-, köz- és nonprofit szektorokban.

KÉSZSÉGEK ÉS TUDÁS AZ ASIA MEGSZAKÍTÁSA

Tananyagainkat, tanfolyamainkat és oktatóanyagainkat mind a magán-, mind az állami ázsiai vállalkozások feltételeihez és szükségleteihez fejlesztettük ki, és nem csak a Fülöp-szigeteken, hanem más ázsiai országokban is felajánlják.

GYAKORLATOS-ORIENTÁLT MEGKÖZELÍTÉS

A tudományosan és szakmailag képzett karunk kiterjedt regionális kilátásokkal és széles körű tapasztalattal rendelkezik az ázsiai menedzsment és gyakorlat terén. A megközelítésünk gyakorlatorientált, és kapcsolatunk a szervezetekkel az egész régióban alapvető fontosságú a programjaink és tevékenységeink fejlesztése és fejlesztése szempontjából.

Innovatív menedzsment programokat hozunk létre, és kapcsolatot létesítettünk a legfontosabb egyetemi intézményekkel és fejlesztési szervezetekkel az egész világon.

GONDOLT LEADERSHIP

Kutatóközpontjaink összekapcsolódnak, ahol a magánszektor, a kormány és a civil társadalom összekapcsolódik, konvergál és szinergizál. Támogatjuk a régiót a pénzügyi hozzájárulások és a menedzsment és az üzleti közösség részvétele terén az AIM oktatási és kutatási tevékenységeiben.

GYAKORLATI TANULÁS A CASE STUDY MÓDSZERÉVEL

Programjaink a való világban való gyakorlati alkalmazásra készültek. E cél elérése érdekében az esettanulmányi módszert alkalmazzuk az oktatás és a tanulás elsődleges módozataként. Ez a módszer, amelyet a Harvard Business School saját rendszeréből adaptáltunk, a hallgatók elemzik az aktuális üzleti forgatókönyveket elemzési, döntéshozatali és kommunikációs készségeik megőrzésére.

A módszer ösztönzi az élménybeszélgetéseket az osztálytársak között, ami robusztus és dinamikus tanulási környezetet eredményez.

TANULÁS CSAPATOK

Az együttmûködésen alapuló tanulás és vezetõség elõsegítése, valamint az iskola multikulturális etikája a diákok körében, mindegyiket "tanulási csoportnak" nevezhetjük, vagy "csoportosíthatunk". Ezek a csoportok sokrétû tanulási környezetet biztosítanak a diákoknak, élményt és sokoldalú perspektívák előnyeit.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

Asian Institute of Management

A Master in Development Management (MDM) egy 12 hónapos intenzív, innovatív és gyakorlatorientált program, amely a hallgatók számára a szükséges készségeket megérteni a m ... [+]

Az AIM-ról

Az Asian Institute of Management (International Asian Institute of Management AIM) egy nemzetközi posztgraduális iskola, amelynek célja az ázsiai társadalmak növekedésének fenntartása azáltal, hogy szakmai, vállalkozói és társadalmi felelősséggel tartozó vezetők fejlesztésével sikerül.

A Stephen Zuellig Fejlesztési Menedzsment Doktori Iskola (ZSDM) az AIM válasza az ázsiai fejlődés fenntartásának kihívásaira. A Fenntartható Fejlődési Célok napirendjével együttműködve az iskola olyan alapelvű fejlesztési vezetőket és vezetőket hoz létre, akik képesek fenntartható sikert elérni. A ZSDM arra ösztönzi a feltörekvő gazdaságokat, hogy olyan civil vezetők és üzleti vezetők csapatát építsék fel, akik problémamegoldónak, változó ügynököknek és hatékony együttműködőknek vannak felszerelve.... [-]

Fülöp-szigetek Makati
Kérj Információt
Angol
Nappali
12 hónap
Campus
Bővebben magyarul

MSc

Asian Institute of Management

Négyéves, 14 hónapos teljes munkaidős program, amely magában foglalja a 10-fős adat tudomány modulokat és 15 üzleti és / vagy menedzsment modulokat, 2 választani és 1 kar ... [+]

Asian Institute of Management (AIM)

Asian Institute of Management (AIM) az ázsiai úttörője a vezetői oktatásban és egy nemzetközi posztgraduális iskolában, amelynek célja, hogy ösztönözze és támogassa az üzleti és társadalmi irányítás egyedülálló ázsiai megközelítését, amely tiszteletben tartja döntéseinek és intézkedéseinek társadalmi és pénzügyi hatását.

Az AIM Délkelet-Ázsia első iskolája, amely akkreditációt kapott az Egyesült Államok székhelyű társulásától az Advance Collegiate School of Business-hez (AACSB), amely világszerte elismertnek tekintette a világ legmagasabb színvonalát.

Az AIM elképzelésével összhangban olyan vezetők, vállalkozók és vezetők fejlesztésére, akik értelmes és fenntartható növekedést tudnak biztosítani az ázsiai vállalkozásokban és társadalmakban, az Aboitiz Innovációs, Technológiai és Vállalkozói Iskola vagy a SITE elképzelése szerint Ázsia központja lesz a jövőbeni ápolásnak. kész vezetők, akik elégedettek a bizonytalansággal, magabiztosak és kompetensek a gyorsan változó környezetben zajló kérdések kezelésére.... [-]

Fülöp-szigetek Makati
Kérj Információt
Angol
Nappali
14 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Address
Paseo de Roxas,123
1229 Makati, Metro Manila, Fülöp-szigetek