Arcada

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük az Arcada - a kíváncsi és ambiciózus otthona!

Arcada egy több szakemberből álló alkalmazott tudományi egyetem (UAS) Helsinkiben, Finnországban. Gyakorlat-orientált felsőoktatást kínálunk alap- és mesterképzésben. Minden program gyakorlati képzési időszakokat tartalmaz, amelyek előrelépést jelentenek a jövőbeli karrierjében.

Az Arcada 2700 hallgatónk és 170 alkalmazottunk tudományterületenként találkozik, hogy oktassák a holnap szakértőit. Jelenleg angol nyelvű programokat kínálunk az üzleti, a média és a mérnöki területen.

Arabianranta campusunk modern szállást kínál versenyképes bérleti díjakkal, gyönyörű környezetben, a tenger mellett a sarkon. A hallgatók apartmanjai, összesen 610, közel vannak mindenhez, amire szükségük van: az UAS főépületéhez, egy bevásárlóközponthoz, valamint villamos- és buszmegállókhoz. 15 perc alatt tömegközlekedéssel juthat el Helsinki belvárosába.

Függetlenül attól, hogy ez a karrierjének első lépése, vagy ha már jól elmerült a munka életében, az Arcada fejleszteni fogja képességeit a jövőbeni kihívások megválaszolásához.

Csatlakozzon az Arcada ! Itt az ideje, hogy ragyogj.

Helyszínek

Helsinki

Address
Jan-Magnus Janssonin aukio 1
Helsinki, Finnország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket