Hivatalos Leírás

Az egyetem nagy szívvel!

Centria University of Applied Sciences multidiszciplináris, dinamikus és nemzetközi felsőoktatási intézmény. Büszkék vagyunk arra, hogy innovatív, gondoskodó és multikulturális környezetet kínálunk a hallgatók és az alkalmazottak számára.

A Nyugat-Finnországban található Centria három campusa van - Kokkola, Pietarsaari és Ylivieska. Minden város egyedülálló környezetet kínál sok tevékenységgel és gyönyörű környezettel.

Centria egy fiatal felsőoktatási intézmény, közel 3000 és 290 alkalmazottal, hallgatói központú oktatást kínálunk a gyakorlati tapasztalatokra összpontosítva. Centria öt különféle tanulmányi területen és összesen 20 fokozatú képzési programokat kínál. Oktatási területeink:

  • Technológia, kommunikáció és közlekedés
  • Társadalomtudományok, üzleti és adminisztráció
  • Szociális szolgáltatások, egészségügy és sport
  • Kultúra
  • Humán tudományok és oktatás

Több mint 500 nemzetközi hallgatóval, mind diplomát kereső, mind csere hallgatókkal egyaránt a nemzetközivé válás az egyik legfontosabb érték. Tanulmányozó hallgatóink több mint tíz százaléka nemzetközi hallgató, 40 országból érkezik. Évente mintegy száz cserehallgató érkezik a világ minden tájáról származó partner egyetemeinkből.

Oktat kutatásokat és fejlesztéseket

Centria nagy hangsúlyt fektet a vállalkozói szellemre és kiváló kapcsolatokkal rendelkezik a helyi munka-élettel, ez kiváló alapot nyújt az elméleti ismeretek és a szakmai készségek értelmes összekapcsolásához. Nemzetközi Ipartudományi Egyetem vagyunk, amely ösztönzi az innovációt és a vállalkozói szellemet.

Centria R

Program oktatási nyelve:
  • Angol
Centria University of Applied Sciences
Address
Centria University of Applied Sciences Talonpojankatu 2 67100 Kokkola Finland
FIN-67100 Kokkola, Finnország
Honlap
Telefonszám
+358 6 8250000
Address
Ylivieska, Finnország
Address
Jakobstad, Finnország