Centria University of Applied Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az egyetem nagy szívvel!

Centria University of Applied Sciences multidiszciplináris, dinamikus és nemzetközi felsőoktatási intézmény. Büszkék vagyunk arra, hogy innovatív, gondoskodó és multikulturális környezetet kínálunk a hallgatók és az alkalmazottak számára.

A Nyugat-Finnországban található Centria három campusa van - Kokkola, Pietarsaari és Ylivieska. Minden város egyedülálló környezetet kínál sok tevékenységgel és gyönyörű környezettel.

Centria egy fiatal felsőoktatási intézmény, közel 3000 és 290 alkalmazottal, hallgatói központú oktatást kínálunk a gyakorlati tapasztalatokra összpontosítva. Centria öt különféle tanulmányi területen és összesen 20 fokozatú képzési programokat kínál. Oktatási területeink:

  • Technológia, kommunikáció és közlekedés
  • Társadalomtudományok, üzleti és adminisztráció
  • Szociális szolgáltatások, egészségügy és sport
  • Kultúra
  • Humán tudományok és oktatás

Több mint 500 nemzetközi hallgatóval, mind diplomát kereső, mind csere hallgatókkal egyaránt a nemzetközivé válás az egyik legfontosabb érték. Tanulmányozó hallgatóink több mint tíz százaléka nemzetközi hallgató, 40 országból érkezik. Évente mintegy száz cserehallgató érkezik a világ minden tájáról származó partner egyetemeinkből.

Oktat kutatásokat és fejlesztéseket

Centria nagy hangsúlyt fektet a vállalkozói szellemre és kiváló kapcsolatokkal rendelkezik a helyi munka-élettel, ez kiváló alapot nyújt az elméleti ismeretek és a szakmai készségek értelmes összekapcsolásához. Nemzetközi Ipartudományi Egyetem vagyunk, amely ösztönzi az innovációt és a vállalkozói szellemet.

Centria R

Helyszínek

Kokkola

Centria University of Applied Sciences

Address
Centria University of Applied Sciences
Talonpojankatu 2
67100 Kokkola
Finland

FIN-67100 Kokkola, Finnország
Telefonszám
+358 6 8250000

Ylivieska

Address
Ylivieska, Finnország

Jakobstad

Address
Jakobstad, Finnország