Hivatalos Leírás

Alapított 1945-ben, Henley Business School volt az első üzleti iskola az Egyesült Királyságban és az egyik legrégebbi és legelismertebb európai iskolákban. A több mint 7000 résztvevő, mi vagyunk az egyik legnagyobb európai teljes körű szolgáltatást üzleti iskolákban.

Henley Business School folyamatosan közé sorolható a világ 50 legjobb üzleti iskolák a Financial Times és a The Economist. Mi szintén a nagyon kevés üzleti iskolák - a felső 1% a világ - a tripla által akkreditált vezető brit, európai és amerikai akkreditációs testületek (AMBA, EQUIS és AACSB) a minőségi és a képesség a kar és a kimeneti .

Henley Business School biztosítja szigorú, kihívást és karrier-orientált programok magas mércét a tanulás. Maga elé stimuláló koncepciók és az új gondolkodásmód, amely azonnal alkalmazható a munkahelyen. Sőt, akkor kapnak a tudás alkalmazásának képessége, hogy valós helyzetekben. Az eredmény az lesz kézzelfogható, jelentős és tartós.

Célunk, hogy az egyén számára lesz nagy a szakemberek és a kiemelkedő üzleti vezetők, akik úgy vélik, a világosság és a magabiztos és meggyőződéssel. Erősségünk a hozzáállásunk. Mi teszi az emberek, hogy jobban megértsék magukat és felelősséget, miközben egyidejűleg összekeverjük a gyakorlat és elmélet a sikeres üzlet.

A Henley Alumni hálózat egy dinamikus és magával ragadó közösség több mint 70.000 ember több mint 170 országban.

Henley Business School elismert

Mivel egy valóban nemzetközi üzleti iskola A kiválóság a tanulási tapasztalat Világszínvonalú kutatás és a gondolkodás A közösségi érzés és a felelősség Az erőssége a hálózatok A szélessége és mélysége a kapcsolatot az ipar

Ennek része a University of Reading, Henley belül működik egy felsőoktatási intézmény, hogy kerül a felső 1% az összes globális egyetemeken.

Finnországban Henley Business School biztosított MBA programok 1986 óta. Ma, a portfoliójában a Henley Executive MBA, valamint testre szabott és nyitott Executive Education programok.

Financial Times és Economist rangsor

Minőségi kar, hálózatépítési lehetőségeket, a személyes fejlődés és növelheti a fizetést létfontosságúak kiválasztásában MBA, MBA vagy Executive Education szolgáltatók. Csak kevés üzleti iskolák és MBA programok a világ magasra rendszeresen.

Az északi régióban, nincs más iskolában, mint Henley Business School törni az utat a magaslatokat globális rangsorban annyi menedzsment oktatási programok.

2016-ban, Henley Business School ismét emelkedett a Financial Times rangsor a legjobb Executive MBA program és megtartotta pozícióját, mint a világ egyik legjobb 50 és Európa 20 legjobb üzleti iskolák. Valamint, Executive Education programok a Financial Times eredményez helye Henley Business School 20. a világon, és a 12. helyen Európában.

Az Economist helyek Henley Business School száma 36, ​​a világ és az első 10 Európában az 2015 rangsor Executive MBA program.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

The Henley Flexible Executive MBA

Henley Business School Finland MBA Alumni – Jirimiko Oranen

Henley Business School Finland MBA Alumni – Vesa Erolainen

Henley Business School Finland MBA Alumni – Mikko Jääskeläinen