Hivatalos Leírás

JSBE az első egyetem az egész Skandináviában kínál teljes mester és doktori program Corporate Environmental Management 1995 óta.

School of Business és Gazdaságtudományi

A dinamikus és nemzetközileg orientált Jyväskylä University School of Business és Gazdaságtudományi (JSBE) az egyik a hét kar a University of Jyväskylä. JSBE kínált szakok területén a közgazdasági és üzleti 1967 óta.

Ennek része egy nemzetközileg elismert kutató egyetem, JSBE törekszik kiváló kutatás és az oktatás kulcsfontosságú területeken az üzleti és a közgazdaságtan. Mintegy 120 kar és a személyzet tagjai, köztük 23 professzor, munka JSBE. Mi szolgálja 1100 fokos diákok, 170 doktoranduszok, és 200 MBA hallgatók.

Full-Service Business School

Mi egy teljes körű szolgáltatást nyújtó üzleti iskola alap-, mester- és doktori fokozat oktatás és MBA Executive Education. Mintegy 150 mester és 15 doktori fokozatot kapnak minden évben JSBE. Fő oktatási területen a könyvelési, gazdasági, vállalkozói, menedzsment és a vezetés, és a marketing. Oktatási kínált JSBE alapul up-to-date által végzett kutatás a kari.

A minőségi oktatás JSBE nemzetközileg is elismert: a Szövetség az MBA (AMBA) ítélt oda Avance MBA program egy ötéves akkreditáció, amely helyeken a programot a felső vezetői programok világszerte. JSBE is tagja a Szövetség előzetes kollégiumi iskolák Business (AACSB). A minőségbiztosítási rendszer, a University of Jyväskylä megkapta a FINHEEC minőségi címkét a finn Felsőoktatási Értékelési Tanács (FINHEEC).

JSBE kínál több program tanítani angol nyelven. A két nemzetközi mesterképzési programokat kínálnak a következő területeken Corporate Environmental Management (CEM) és nemzetközi üzleti és vállalkozási (IBE), és a mi doktori programok tanított kizárólag angol nyelven. Cserediákok vehet kurzusokat a mi nem-végzettség program angol nyelvű, amely szintén nyitva finn és nemzetközi fokozat diákok.

JSBE van speciális szakértelmet környezeti és társadalmi kérdésekkel kapcsolódik az üzleti. Mi voltunk az első üzleti iskola Skandináviában kínál teljes körű mester és doktori program Corporate Environmental Management (1995-től). JSBE többször elismert kiemelkedő vezetői a képzés jövőbeni üzleti döntéshozók környezetvédelmi vezetési készségek a globális Beyond Grey hullámok felmérés. A környezeti és társadalmi kérdésekkel elválaszthatatlan részét képezi továbbá a stratégiai fókusz területek JSBE.

innovatív kutatási

Kutatás JSBE összpontosít viselkedés az egyének, vállalkozások és szervezetek annak érdekében, hogy megértsék a funkciók a társadalom részeként. Ebben minden tudományág, a hangsúly elsősorban az empirikus kutatás vezetői releváns kérdésekre, és politikai kérdéseket.

Kutatásunk keretében szerveződik tudományágak és kutatócsoportok. A JSBE kutatócsoportok átfedés fegyelem határait. A közelmúltban, a kutatócsoportok összpontosító területi munkaerő-piaci elemzés és felelős vezető már különösen hangsúlyos és elismert.

JSBE kutatócsoportok

Számviteli szervezeti és társadalmi háttere A vállalati környezeti menedzsment Vállalkozási és International Business Interdiszciplináris kutatás menedzsment oktatás Marketing Research Group Kutatócsoport nemzetközi makró és Pénzügyi Térbeli Munkaerőpiaci Elemzés Stratégiai és Technológiai Menedzsment Fenntartható vezetés en globalizált világban

aktív együttműködés

JSBE aktívan részt vesz a nemzeti és nemzetközi együttműködés hálózatok az oktatás és a kutatás. Mi az erős kapcsolat a környező közösség támogatásával a legújabb kutatási eredmények és a nevelés tudományos szakértők, vezetők és vállalkozók társadalom szolgálatában.

JSBE van partnerintézményekkel a világ minden tájáról, és részt vesz több diákcsere programok, mint például az első, ISEP, az Erasmus és a Norek hálózat. Ezen túlmenően, a tanárok mobilitását és egyéb személyzet aktívan támogatni. JSBE is rendszeresen kap nemzetközi előadóként tanítani az oktatás minden szintjén.

JSBE küldetés és értékek

Engedélyezése kiválóság a jövőben a felelős üzleti és politikai szempontból releváns közgazdasági

Értékek

JSBE részeként a University of Jyväskylä elkötelezett az alapvető értékek az egyetemen: a kiválóság, a megvilágosodás, és az elkötelezettség. Az egyetem következik, és táplálja az etikai értékeket és elősegíti a fenntarthatóságot illetően a gazdasági, társadalmi és ökológiai fejlődés. A működési kultúra Egyetem alapul nyitottság, az egyenlőség, és a bizalom.

Küldetés

Engedélyezése kiválóság a jövőben a felelős üzleti és politikai szempontból releváns közgazdasági Jyväskylä University School of Business és Gazdaságtudományi (JSBE) arra törekszik, amely lehetővé teszi a kiválóság a felelős üzleti és politikai szempontból releváns közgazdaságtan. Mi egy fontos része a nemzetközileg elismert kutató egyetem jegyezni keresztül előzmények haladás finn minőségi és innovatív oktatás hatása. JSBE elkötelezett a folyamatos minőségének javítása a kutatás és az oktatás Üzleti (számvitel, vállalati környezeti menedzsment, Vezetés és szervezés, marketing és stratégia és vállalkozási) és Economics.

Mi hatékonyan össze elmélet és a gyakorlat, hogy támogassák a felelős üzleti és politikai szempontból releváns közgazdaságtan. Egy új kutatás-alapú gazdasági ismeretek jön létre partnereinkkel együttműködve az üzleti életben, az állami szervezetek és kutatóintézetek regionális, nemzeti és nemzetközi szinten is.

Mi szolgálja a társadalom nevelése szakértők vezetők és vállalkozók minden szinten az egyetemi üzleti oktatás: alap-, mester-, doktori és MBA. Mi is jelentős szolgáltató oktatás az üzleti és közgazdasági a hallgatók más karokon a University of Jyväskylä.

Program oktatási nyelve:
Angol
Finn

Az intézmény további kínálata:

MSc

Jyväskylä University School of Business and Economics

A BIF program egy interdiszciplináris fokú és erős mennyiségileg orientált alapon, hogy a tanulók szolgálnak a szakemberek, különösen a pénzügyi piacok, a banki és egyéb ... [+]

vizsgálat célkitűzései

A BIF program interdiszciplináris diplomát és határozottan kvantitatív orientált hátteret biztosít a diákok számára, akik elsősorban pénzügyi piacokon, banki és egyéb feladatokként szolgálnak a gazdasági elemzés és a pénzügyek területén, amelyek nagy elemzési teljesítményt igényelnek.

Tanulmányi tartalom

A tananyag a program tartalmazza tanfolyamok alaptémái gazdasági, pénzügyi, számviteli és pénzügyi. A program felépítése és tantárgyleírásokat itt érhetők el.

Tandíj

Tandíj kerülnek bevezetésre a nem-EU / EEA diákok Finnország augusztus 2017-től kezdődően. Ezek a díjak vonatkoznak a nem EU / EGT mértéke a diákok, akik most kezdik meg tanulmányaikat angol tanított mesterképzési programok augusztus 2017 vagy azt követően, hogy a University of Jyväskylä. A díjak nem vonatkoznak azokra a nem EU / EGT diákok, akik... [-]

Finnország Jyväskylä
August 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Jyväskylä University School of Business and Economics

A Mester Program digitális marketing és vállalati kommunikációs a Jyväskylä University School of Business és Gazdaságtudományi (JSBE) oktatja a szakemberek a digitális ma ... [+]

vizsgálat célkitűzései

Minden marketing és kommunikációs szakember manapság hogy a tudás a digitális környezetben, és a csatornákat, hogy valóban hatással vannak a kiválasztott célcsoport. Ha érdekel a fejlődő a tudás és készségek egy kicsit tovább, ez a program az Ön számára. Az egyedülálló kombinációja marketing és vállalati kommunikációs teszi ezt a programot előfutára oktatási táj.

A Jyväskylä Egyetem Üzleti és Gazdaságtudományi Iskola (JSBE) digitális marketing és vállalati kommunikációjának mester programja a digitális marketing és a vállalati kommunikáció szakembereit oktatja mind a nonprofit szektor, mind a magánszektor számára. Mi össze a legfontosabb aspektusait digitális üzleti, marketing és vállalati kommunikáció a legújabb tudományos kutatások terén. Érettségi a program lehetőséget ad mélyreható ismeretek és készségek megtervezni és végrehajtani a stratégiai és taktikai tevékenységek vezetői és szakértői pozíciók kapcsolódó marketing, értékesítési és vállalati kommunikáció a mai digitalizált társadalomban.... [-]

Finnország Jyväskylä
August 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Jyväskylä University School of Business and Economics

A program egy generalista program egy átfogó perspektívát. IBE biztosít a hallgatók kompetenciák, amelyek alkalmazhatók a különböző gazdasági ágazatokban, különböző munka ... [+]

vizsgálat célkitűzései

Miután befejezte a JSBE mesterképzési programját a nemzetközi üzleti és vállalkozói szellemben , a diplomások készen állnak arra, hogy nemzetközi vállalatoknál, vezetői tanácsadóként vagy vállalkozóiként igényelhessenek vezetői pozíciókat a saját vállalkozásaiban. Bármelyik utat tervezik, a program elkészíti diplomások, hogy azok a vállalkozói és stratégiai gondolkodásmód, szilárd elemző készség. A program egy generalista program egy átfogó perspektívát. IBE biztosít a hallgatók kompetenciák, amelyek alkalmazhatók a különböző gazdasági ágazatokban, különböző munkahelyek, és a különböző környezetekben.... [-]

Finnország Jyväskylä
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Jyväskylä University School of Business and Economics

A CEM Mester Program egy fenntarthatósági program környezetvédelmi hangsúlyt. Kínál a diplomások egy integrált és interdiszciplináris megközelítést a környezetvédelmi kér ... [+]

vizsgálat célkitűzései

Szeretné, hogy hozzájáruljon az, hogy az üzleti fenntartható? Szívesen találni fenntarthatósági megoldások vállalkozások és szervezetek? Szeretné, hogy része legyen az éghajlatváltozás mérséklésére? A vállalati környezeti menedzsment Mester Program (CEM) növeli a megértés és biztosítja a szaktudást ezekben a kérdésekben, és így tovább.

A CEM Mester Program környezeti szempontból fenntartható program. Kínál a diplomások egy integrált és interdiszciplináris megközelítést a környezetvédelmi kérdések előkészítése diplomások hogy ezeket az összetett kérdéseket a munka világában. A nemzetközi tanulási környezetet biztosít készségek azonosítása és kezelése környezeti hatások; környezeti fenntarthatóság előmozdítása az üzleti; és innovatív új üzleti megoldások és a fenntartható üzleti modellek. Jyväskylä volt az első egyetem a skandináv régióban kínál teljes mester és doktori program Corporate Environmental Management. Képzés CEM 1995-ben indult, és a program már egy nemzetközi mester szak 2003 óta. Jyväskylä University School of Business és Gazdaságtudományi már proaktív integrálása a vállalati környezeti menedzsment tantervének, a kutatás és egyéb tevékenységek. Az oktatási ezért nemzetközileg elismert a World Resource Institute 2001-ben és az Aspen Intézet 2005-2011.... [-]

Finnország Jyväskylä
August 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Location address
Mattilanniemi 2, Building Agora

Ylistö
Ohjelmakaari 10

Jyväskylä, FI
Social Media