Hivatalos Leírás

Mikkeli University of Applied Sciences (Mikkeli UAS) középpontjában a gyönyörű finn tóvidék Dél-Savo régióban. Mi egy modern felsőoktatási intézmény, amely magas színvonalú oktatási és tanulmányi területek, mint bármely más University of Applied Sciences Finnországban. Van képzés álló programok mind alapképzési és mesterképzési szinteken. &nbsp&nbsp Oktatási rendszer &nbsp A finn felsőoktatási rendszer magában foglalja a két párhuzamos ágazatok: az egyetemek és egyetemi alkalmazott tudományok / műszaki főiskolákon. Az egyetemek hangsúlyozzák a tudományos kutatás és a tanítás alapja elmélet. Egyetemek alkalmazott tudományok / műszaki főiskolákon a felsőoktatási intézmények kombinációján alapuló elmélet és a gyakorlat.&nbsp&nbsp Szervezése Mikkeli University of Applied Sciences &nbsp Az irányító testület a Politechnikai van Mikkeli University of Applied Sciences közös Hatóság. A tagok közös Hatóság 2004/01/01 kezdődő Mikkeli, Pieksämäki, Pieksänmaa és Savonlinna önkormányzatok. &nbsp Campuses Mikkeli University of Applied Sciences szolgálja a térség Eastern Finland három campus három város: Main Campus, Mikkeli Nikkarila Campus, Pieksämäki Erdészet (mozog Main Campus 2013) Savonniemi Campus, Savonlinna Egészség Idegenforgalom &nbsp Ezen kívül Mikkeli University of Applied Sciences irodái támogató szolgáltatások: Student Services, könyvtári és információs szolgáltatások, nemzetközi szolgáltatások és Igazgatási Központ. &nbsp&nbsp Szakirányokon &nbsp Mikkeli University of Applied Sciences több tanulmányi területeken, mint bármely más finn University of Applied Sciences / politechnikai: &nbsp humán és oktatás kultúra természettudományok a természeti erőforrások és a környezet turizmus, vendéglátás és a belföldi szolgáltatások szociális szolgáltatások, az egészségügy és a sport technológia, a kommunikáció és közlekedés társadalomtudományok, üzleti és ügyviteli &nbsp Választhat a 20 fok programok, amelyek közül három angol nyelvű. Több mint 760 új hallgató kezdődően tanulmányok vezető mértékben minden évben, és a teljes összeg a hallgatók mintegy 4500. &nbsp&nbsp Magasan képzett személyzet &nbsp Jelenleg mintegy 400 munkatárs dolgozik Mikkeli University of Applied Sciences, amely 200 teljes munkaidőben oktatók. Körülbelül 40 munkatársaink rendelkeznek doktori, illetve segédlelkész mértékben.

Az intézmény további kínálata:

MA

Kymenlaakso University of Applied Sciences

A hatálya szak 60 kr, amelynek 30 cr ez a projekt dolgozat. A tanulmányok utolsó körülbelül 1.5 év ... [+]

Master of Kulturális és Művészeti - Design

&nbsp

Magasabb University of Applied Sciences képzés tervezése

&nbsp

A hatálya szak 60 kr, amelynek 30 cr ez a projekt dolgozat. A tanulmányok időtartama körülbelül 1,5 év.

&nbsp

Az oktatás nyelve az angol. A tanulmányok indul 2012 őszén, 18 diák helyeken.

&nbsp

A szak kijelölt diákok rendelkező BA diplomáját vagy az ipari design, technológia, üzleti, belsőépítészet vagy más vonatkozó tudományos fokozat, valamint a legalább három éves szakmai élet tapasztalata befejezése után BA fokozatot szerzett.

&nbsp

Ez a program a kijelölt szakemberek a tervezési intenzív területeken az üzleti és rendelkezik az innováció irányítási és tervezési vezető eszközöket a különböző tervezési tudományágakban.... [-]

Finnország Kouvola Kotka Mikkeli
Augusztus 2020
3 félévek
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul