Hivatalos Leírás

Bemutatjuk az egyetemet

LUT University úttörő tudományos egyetem Finnországban, amely 1969 óta egyesíti a tudomány és a gazdaság területét.

Nemzetközi közösségünk mintegy 6 000 diákból és tudományos kutatómunkát végző szakemberből áll.

Problémamegoldó

A Tiszta energia és víz, a körkörös gazdaság és a fenntartható üzlet az emberiség legfontosabb kérdése, amelyre a LUT technológiai és üzleti megoldásokat keres.

Energetikai szakértelmünket a Zöld Campusunkban, egyedülálló kutatási és tanulmányi környezetben tükrözi.

Üzleti együttműködés

A LUT hagyománya erős kapcsolatot mutat az üzleti közösséggel. A finn "Talouselämä" üzleti folyóirat a LUT-ot a Finnországban működő üzleti technológiai együttműködés legjobb egyetemévé helyezte. Támogatjuk a tudományos kutatás által generált üzleti tevékenységet. Ezt bizonyítja az egyetem saját Green Campus Innovations befektetési társaság, amely támogatja a LUT kutatási alapú start-up vállalkozásokat.

Nemzetközi ügyek

Célunk, hogy előfutóvá váljunk az oktatásban, biztosítva a nemzetközi minőségi címkéket szakoktatásaink számára a tanítás kiválóságának jeleként.

értékek

Munkánk támogatja értékeinket: a sikeres bátorságot, az innováció szenvedését a tudományon keresztül, valamint a jólét megteremtésére irányuló akarat.


Elkötelezettek vagyunk egy alternatív úton

 • A megújuló energiaforrásokat támogató energiaforrásokhoz
 • Egy hulladékmentes világba, ahol mindent újrahasznosítunk
 • Tiszta víz mindenki számára
 • A fenntartható és intelligens üzleti modellekhez
 • Az új zöldgenerációs vállalkozói tevékenység előmozdítása az európai növekedés fellendítésére

Tudományos megoldások

Tiszta energia

 • Energiapiacok és napenergia
 • Energia átalakítási és tárolási technológiák
 • Fenntarthatósági tudomány

Körkörös gazdaság

 • Víztisztítás és újrafelhasználás
 • Másodlagos és megújuló nyersanyagok feldolgozása
 • Termékek és életciklus-értékelés

Fenntartható üzleti és vállalkozói szellem

 • Az innováció és a fenntartható értékteremtés
 • KKV-k és a nemzetközi vállalkozói szellem
 • Üzleti elemzés és döntéshozatal
 • A vállalkozások digitalizálása

Cross-cutting témák

 • Digitizáció és adat tudomány
 • Fókuszterület-kutatás az orosz kontextusban és a legjobb orosz partnerekkel


célok

Oktatási forradalom

Felkészítjük a vállalkozói problémamegoldók következő generációját, akik felelős curiózus érzéssel rendelkeznek, és hajlandóak és képesek kihívásokat átalakítani a lehetőségekbe, kihasználni és alakítani a holnap üzleti környezetét. A legkorszerűbb tanítási módszereket használjuk. A diplomások foglalkoztatási aránya felülmúlja más egyetemekét.

Kutatás magas felszereléssel

Elkötelezettek vagyunk a kiválóság mellett. Ez magas színvonalú kutatást eredményez, jelentős hatással és láthatósággal, valamint sikeres versenyre a finanszírozáshoz. A legjobb nemzetközi partnerekkel együtt dolgozunk. Nemzetközileg felvesszük a legjobb pályázókat.

Hatás

Hozzájárulunk ahhoz, hogy választ adunk a mai fontos társadalmi kihívásokra. Mi vagyunk az első olyan finn vállalkozói egyetem, amely megfelel az OECD-nek és az Európai Bizottság kritériumainak. Konszolidáljuk pozíciónkat a világ legjobb egyetemei között.


értékek

 • Bátorság a sikerhez
 • Szenvedély az innováció számára a tudományon keresztül
 • Szereti jólétet építeni
Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

MSc

LUT University

Ebben a programban megtanuljuk, hogyan fejlesszük ki a vállalkozói kompetenciákat az új üzleti tevékenység megteremtése és a növekedés irányába a nemzetközi piacokon. Azt ... [+]

Az üzleti élet ma egyre inkább globális, és nagy növekedési potenciált kínál az új vállalkozóknak és a meglévő vállalatoknak egyaránt.

Lehet, hogy sikeres vállalkozóvá akar válni, ha saját vállalkozást hoz létre vagy sikeres pályafutást alakít ki a meglévő vállalatoknál, de a sikerhez először meg kell fejlesztened a megfelelő gondolkodásmódot és készségeket.

Ebben a programban megtanuljuk, hogyan fejlesszük ki a vállalkozói kompetenciákat az új üzleti tevékenység megteremtése és a növekedés irányába a nemzetközi piacokon. Azt is megtanulják, hogyan kezeljük a vállalat nemzetközi növekedését és stratégiáját, hogyan kezeljük a pénzügyeket és az erőforrásokat a nemzetközi piacokon, és hogyan vezetjük az embereket egy multinacionális vállalatnál. Ezenkívül Ön képes lesz arra, hogy konzultáljon a vállalatokkal a nemzetközi stratégiákkal kapcsolatban.... [-]

Finnország Lappeenranta
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
LUT University

Ebben a mester programban az innovatív, fenntartható, versenyképes és biztonságos hegesztett fémszerkezetek megtervezéséhez és gyártásához a legfrissebb és legérzékenyebb ... [+]

A gépek sok látszólag irreális ötletet tettek lehetővé, és számos kihívást jelentő funkciót megkönnyítettek.

A géptudomány az egyik legrégebbi és legelterjedtebb mérnöki tudomány, melyet a különféle gondolkodás és a változások hatása a világon határozott meg.

A világ magas szintű civilizációja erősen hegesztett fémszerkezeteken alapul, amelyek megtartják az alakzatokat és a gépeket. Tervezésük és gyártásuk az egyik legmodernebb mérnöki feladat.

Ebben a mester programban az innovatív, fenntartható, versenyképes és biztonságos hegesztett fémszerkezetek megtervezéséhez és gyártásához a legfrissebb és legérzékenyebb tudást és szakértelmet szerezte meg igényes alkalmazásokhoz, különösen dinamikus terhelés vagy sarkvidéki körülmények között.... [-]

Finnország Lappeenranta
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
LUT University

Ebben a programban megtanulod a fenntarthatóság kihívásainak azonosítását és multidiszciplináris módon való megismertetését, olyan megoldásokat generálva, amelyek a társa ... [+]

Mindannyian olyan társadalmat akarunk építeni, amely gyermekeink számára is eredményes életet biztosít.

Mivel számos fenntarthatósági probléma bonyolultsága és sürgőssége nő, a befektetési szükségleteinkre csak olyan speciális műszaki termékként gondolhatunk, amely nagy teljesítményt nyújt.

Minden befektetési döntésben figyelembe kell venni a növekvő igényt, hogy hatékonyabban járuljanak hozzá a fenntarthatósági kihívásokhoz.

Az éghajlat felmelegedése, a levegő minőségének gyengülése, a vízszennyezés és a hulladék mennyisége a fenntarthatósági kihívásokra összpontosít a mai világban. Néha a hagyományos technológiák a legjobb megoldásokat kínálják, de új megoldások integrálására is szükség van komplex környezeti problémákra.... [-]

Finnország Lappeenranta
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
LUT University

Tanulmányai során megtanulod látni a fenntartható termelés lehetőségeit és korlátozásait. Olyan készségeket fejlesztesz, amelyek lehetővé teszik, hogy részt vegyen a term ... [+]

A fenntarthatóbb társadalmak kialakítása érdekében jobban meg kell értenünk, hogyan reagálunk a környezeti, társadalmi és gazdasági kihívásokra, és átalakíthatjuk az ipari viselkedést.

A modern mérnöki tervezés több száz, különböző gyártási technikával valósítható meg, amelyek az értéklánc legutóbbi linkjei, mielőtt a termék felszabadulna az ügyfélnek. Az optimális rendelés-szállítási lánc és a nyereséges üzlet garantálható a megfelelő gyártási technikák kiválasztásával, szakmai felhasználásával együtt.

A feldolgozóipar új kihívásokkal néz szembe, mivel az ügyfelek igényei megváltoztak a fenntartható gyártási módszerek és az új, fejlett anyagok kifejlesztése miatt. Ebben a programban olyan készségeket és ismereteket szerez, amelyek szükségesek a feldolgozóipar átalakításához és versenyképességének növeléséhez a fenntartható terméktervezés révén.... [-]

Finnország Lappeenranta
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
On-line
Bővebben magyarul
LUT University

Ebben a mester program, akkor tanulmányozza a tudományágak a stratégiai finanszírozás és az üzleti elemzés. Érdekes és releváns készségeket szerezhet, amelyek lehetővé te ... [+]

A modern pénzügyi gazdálkodás egyre több ismeretet igényel az üzleti elemzések eszközeiről és technikáiról.

A stratégiai finanszírozás és az üzleti elemzések kombinációja szükséges ahhoz, hogy kielégítse az előrehozott vállalkozások szükségleteit, amelyek tényalapú döntéseket kívánnak hozni egy versenyképes üzleti környezetben.

Ebben a mester program, akkor tanulmányozza a tudományágak a stratégiai finanszírozás és az üzleti elemzés. Érdekes és releváns készségeket szerezhet, amelyek lehetővé teszik, hogy különböző üzleti vezetői pozíciókban nemzetközi üzleti környezetben dolgozhassanak.

A program tartalma a pénzügyi közgazdaságtan és a vállalati pénzügyek elméletei és koncepcióin alapul. Ön gyakorlati döntéshozatali készségeket és elemzési ismereteket szerez, amelyek segítenek abban, hogy szilárd alapot alkosson a pénzügyi menedzsment karrierje számára.... [-]

Finnország Lappeenranta
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
LUT University

A program a szoftverek és rendszerek fejlesztésének műszaki elvek alkalmazásával foglalkozik, beleértve a tervezési módszertanokat, az üzleti folyamatokat és a szolgáltat ... [+]

A szoftverfejlesztés és a digitalizálás szerves része a modern társadalomnak, amely gyakorlatilag mindent körül alakít a körülöttünk lévő tárgyakról a kommunikáció módjaira.

A mester program a szoftverfejlesztés és a digitális átalakítás középpontjában a fejlett tudás és szakértelem fejlesztése a szoftver és a digitális szolgáltatások és a digitális átalakítása az üzleti folyamatok.

A program a szoftverek és a rendszerek fejlesztésének műszaki alapelveinek, beleértve a tervezési módszertanokat, az üzleti folyamatokat és a szolgáltatásmodellezést, az újratervezést, a működési elveket, valamint a karbantartási és minőségbiztosítási megközelítést alkalmazza.... [-]

Finnország Lappeenranta
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
LUT University

Az innováció és a technológia a modern társadalom minden vonatkozásában jelen van. Tanulmányai a technológiai és innovatív cégek különböző aspektusaira összpontosítanak, ... [+]

A mai globális üzleti világ olyan tehetséges diplomásokat keres, akik nemzetközi gondolkodásmódot és az innováció és az új technológiák kezelésének megértését látják.

A multinacionális vállalatok és az új innovatív cégek világszerte olyan fiatal szakértőket keresnek, akik globális környezetben képesek kezelni a vállalkozásokat.

Az innováció és a technológia a modern társadalom minden vonatkozásában jelen van. Tanulmányai a technológiai és innovatív cégek különböző aspektusaira összpontosítanak, kezdve az induló vállalkozásoktól a nagy multinacionális vállalatokig.

Olyan fogalmaknak lesz kitéve, amelyek ahhoz szükségesek, hogy hatékonyan kezeljék a vállalatokat a marketing, a termékfejlesztés, a projektmenedzsment vagy az emberi erőforrások között.... [-]

Finnország Lappeenranta
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
LUT University

Az ipari formatervezés mérnöki mesterképzését úgy tervezték, hogy a diákok számára innovatív tervezést, gyártási módszereket, emberi tényezőket, kreatív problémamegoldást ... [+]

Az új termékek naponta és egyre nagyobb sebességgel kerülnek forgalomba az ügyfelek növekvő igényeinek kielégítése érdekében.

Ennek eredményeképpen a gyártók közötti verseny is új szakaszba lép.

Az ipari formatervezés mérnöki mesterképzését úgy tervezték, hogy a diákok számára innovatív tervezést, gyártási módszereket, emberi tényezőket, kreatív problémamegoldást, fejlett anyagokat, ipari és üzleti kihívásokat és környezeti szempontokat ismerjen.

Az ilyen készségekre a termékfejlesztés különböző fázisaiban van szükség az iparágak, a termékhasználók támogatása és a környezetvédelmi szempontok kielégítése érdekében.... [-]

Finnország Lahti
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
LUT University

A rendelkezésre álló megújuló energiaforrások nagyobb mértékű kihasználása az éghajlatváltozás kihívásainak való megfelelés egyik módja, miközben mindannyiunk számára biz ... [+]

A jövőbeni energetikai kihívás a megfizethető, fenntartható energia új kínálatát teszi szükségessé.

A rendelkezésre álló megújuló energiaforrások nagyobb mértékű kihasználása az éghajlatváltozás kihívásainak való megfelelés egyik módja, miközben mindannyiunk számára biztosítja az energiaellátás elérhetőségét. Ebben a programban megtanulhatod, hogyan lehet biztonságosan, gazdaságosan, alacsony kibocsátású technológiával és megújuló energiaforrásokkal energiát előállítani.

A diploma megszerzése után meg fogja érteni a különböző bioenergia-előállítási technológiák előnyeit és hátrányait, és képes lesz kisméretű bioenergia-rendszereket kialakítani.... [-]

Finnország Lappeenranta
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
LUT University

A mester program biorefineries szállított rugalmas távoktatás függetlenül attól, helyről vagy időről. Ez jól alkalmazható a Finnországban vagy külföldön már dolgozók vilá ... [+]

Az energia, az élelmiszerek, a vegyi anyagok és az anyagok fenntartható termelése ma nagy kihívást jelent a jövő generációi számára.

A termelés eddig fosszilis nyersanyagokon alapult, de ez viszont nagyon komoly környezeti kihívásokat okozott.

A megújuló nyersanyagok felhasználása, ahol technikailag lehetséges és gazdaságilag megvalósítható, az éghajlatváltozás mérséklésének és a szűkös természeti erőforrások megtakarításának egyik saroktechnikája.

A biorefineries széles körű technológiákat és anyagokat fed le, és ez a program nyíltan és széles körben vizsgálja ezeket a kérdéseket nemcsak a technológiák, hanem az új kompetenciák, megoldások és kritikus értékelések tekintetében kínált lehetőségekről is. Ebben a mester program, akkor szakosodott biorefining és a kapcsolódó iparágak, vagy pl. A körkörös gazdaságban.... [-]

Finnország Lappeenranta
Kérj Információt
Angol
2 év
On-line
Bővebben magyarul
LUT University

Az ellátás menedzsment egyedülálló mesterképzés Finnországban, amely szakértelmet nyújt a stratégiai kínálat és beszállítói menedzsment számára. A program célja, hogy meg ... [+]

A globális ellátási hálózatok és ellátási láncok világszerte alapvető elemei a mai üzletágnak.

A versenyképesség kivonása és a vállalat fenntarthatóságának növelése ellátóhálózatokból és láncokból különleges készségeket, kompetenciákat és eszközöket igényel a globális ellátási hálózatok feltárására és kezelésére.

Az ellátás menedzsment egyedülálló mesterképzés Finnországban, amely szakértelmet nyújt a stratégiai kínálat és beszállítói menedzsment számára. A program célja, hogy megfeleljen a növekvő igényeinek a mai üzleti élet szempontjából oktató nyílt gondolkodású, innovatív menedzserek területén az ellátási és beszerzési.... [-]

Finnország Lappeenranta
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
LUT University

A programban elmélyítheti ismereteit, készségeit és kompetenciáit az energiatechnológiában, pl. Az energiagazdálkodás, a környezeti hatások, a megtakarítások és a kibocsá ... [+]

Az energiaátalakítás ismerete elengedhetetlen a fenntartható jövő energiarendszereinek megtervezéséhez.

A programban elmélyítheti ismereteit, készségeit és kompetenciáit az energiatechnológiában, pl. Az energiagazdálkodás, a környezeti hatások, a megtakarítások és a kibocsátások, a megújuló energiaforrások és az erőművi folyamatok.

A diploma megszerzése után elemezni, tervezni és kiválasztani az energiaátalakítási folyamatokat a különböző alkalmazásokhoz figyelembe véve a technológiai, gazdasági, környezeti és társadalmi szempontokat.

Tervezett tanulási eredmények

A zöld energia és a technológia a LUT szakértelmének középpontjában áll.... [-]

Finnország Lappeenranta
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
LUT University

Ebben a mester programban megtudhatja, hogyan cserélheti ki a termékeket a szolgáltatásokkal, ha hatékonyabb és jobb a környezet számára. Az információs technológia példá ... [+]

A Környezetgazdaság Master programját a Lapiteni Műszaki Egyetem (LUT) kínálja a Lahti Campuson.

A meglévő gazdasági rendszer a fosszilis energiahordozókon alapuló "take-make-and-dispose" megközelítésen alapul. Az a feltételezés, hogy a növekvő gazdasági növekedés annyi többletet eredményez, amely a káros környezeti hatásokat eredményezheti.

A rendszer azonban csak akkor növekszik, ha elegendő erőforrás áll rendelkezésre az átalakuláshoz, a hulladékelvezetéshez, a beruházások hiteléhez és a gazdasági növekedéshez.

A körkörös gazdaság alternatívát kínál. Célja, hogy a termékeket, alkatrészeket és anyagokat a lehető legmagasabb értéken és értéken tartsa. Célja a gazdasági növekedésnek a véges források felhasználásából történő elválasztása a termék életciklusának hurok általi bezárásával. Az a rendszer, amelyben az anyagokat hasznos árukká és szolgáltatásokká alakítják át, végtelenül megújuló energiaforrásokkal működik.... [-]

Finnország Lahti
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
LUT University

A Mechatronic System Design Master programban megismerkedhetnek a korszerű mechatronikus gépek tervezésével és szimulációjával, amelyek mechanikus rendszert, erőátvitelt ... [+]

Az intenzív verseny nyomást gyakorol a gépgyártókra a nagyobb teljesítményű, csökkentett működési költségekkel és nagyobb biztonsággal rendelkező gépek szállítására.

A komplex rendszerek, például a gyártósorok termelékenységének növekvő igényei új módszerek alkalmazását követelik meg a termékfejlesztési folyamatban. A mechatronikus rendszertervezés népszerűsödik a géptervezési folyamatban, és kulcsfontosságú megközelítés a termelési életciklus-hatékony gépek gyártási folyamatában.

A Mechatronic System Design Master programban megismerkedhetnek a korszerű mechatronikus gépek tervezésével és szimulációjával, amelyek mechanikus rendszert, erőátvitelt (hidraulikus, elektromos, pneumatikus vagy hibrid) és digitális vezérlőrendszert tartalmaznak.... [-]

Finnország Lappeenranta
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
LUT University

Ebben a mester programban szakértelemre fog szert tenni a stratégiai globális marketing, a digitális marketing, a marketing elemzés, a nemzetközi üzleti élet és az értékt ... [+]

Ahhoz, hogy versenyképesek maradhassanak, a vállalatoknak kiválónak kell lenniük a globális marketingmenedzsmentben.

A globális piacokat nagyfokú bizonytalanság jellemzi. Ráadásul a digitalizálás tendenciája kihívásokat és lehetőségeket teremt a cégek nemzetközi vezetése számára. Így a vezetői döntéshozatalban az adatok értéke növekszik. Az adatokon alapuló stratégiai döntéshozatal és marketing elemzések képviselik a mai marketing menedzserek kulcskompetenciáit.

Ebben a mester programban szakértelemre fog szert tenni a stratégiai globális marketing, a digitális marketing, a marketing elemzés, a nemzetközi üzleti élet és az értékteremtés területén egy gyorsan változó világban. Az EPAS-akkreditált program tananyagának tartalma gondosan megtervezett ahhoz, hogy erős karrierépítési potenciállal rendelkezzen.... [-]

Finnország Lappeenranta
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
LUT University

Ez a terület folyamatosan szükségessé teszi a szakemberek számára az atomerőművi reaktorok és generátorok ellenőrzését, figyelembe véve és bevezetve a nukleáris biztonság ... [+]

A nukleáris iparban a munkaerő iránti igény növekszik az új erőművi projektek miatt.

Ez a terület folyamatosan szükségessé teszi a szakemberek számára az atomerőművi reaktorok és generátorok ellenőrzését, figyelembe véve és bevezetve a nukleáris biztonságot az atomerőmű valamennyi alrendszerében. Ebben a programban megismerkedhet az energiagazdálkodással, a környezeti hatásokkal, a megtakarításokkal és a kibocsátással, az atomenergiával és a biztonsággal, valamint a növényi folyamatok fejlesztésével.

Tanulmányai hangsúlyozzák a könnyű víz reaktorokat, de megtanulják az egyéb reaktor típusok alapelveit is, beleértve a gyors reaktort, a nehézvízzel és a gázhűtésű reaktorokat.... [-]

Finnország Lappeenranta
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
LUT University

Ebben a mester program, akkor szerzett széles körű ismeretek vagy a műszaki fizika, a matematika vagy a számítástechnika és azok alkalmazása az gyorsan változó ipari és g ... [+]

A számítás és a fizika a modern társadalom és a tudomány szerves részét képezi.

Nem lehet túlbecsülni a tudományos ismeretek és a számítástechnika jelentőségét a globális információs társadalomban és az ipari gazdaságban, különösen, mint a rendszereket, amelyek egyre összetettebbé válnak.

A hatékony számítástechnika lehetővé teszi a rövidebb tervezési ciklusidőt, a jobb termékminőséget és a jobb funkcionalitást. A fizika ismerete segít nekünk értékelni, megérteni és kölcsönhatásba lépni a környezettel.

Ebben a mester program, akkor szerzett széles körű ismeretek vagy a műszaki fizika, a matematika vagy a számítástechnika és azok alkalmazása az gyorsan változó ipari és gazdasági élet.... [-]

Finnország Lappeenranta
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
LUT University

Miután befejezte tanulmányait ebben a mesterképzésben, elegendő tudományos és technológiai ismereteket szerezhet a vegyipar és a folyamatok mérnöki karrierje számára a fe ... [+]

A kémiai mérnöki szakterület nagymértékben interdiszciplináris, a különböző anyagokkal és folyamatokkal foglalkozik.

Számos olyan tudományos és technológiai területre terjed ki, amelyek nélkülözhetetlenek az emberi jóléthez, tiszta környezethez és a természeti erőforrások fenntartható használatához.

A mai társadalomban az erőforrások egyre kevéssé válnak, és a gyártási folyamatok környezeti hatása növekvő aggodalomra ad okot. Fontos olyan technológia kifejlesztése, amely nem káros a környezetre, a természeti erőforrások racionális felhasználására, és a folyamathulladék minimalizálására.

Naponta kétmillió tonna szennyvíz, ipari és mezőgazdasági szennyvíz kerül a víztestekbe. Különösen a vízkezelés nem megfelelő a világ számos részén, és a szennyvízre vonatkozó jogszabályok folyamatosan szigorodnak. Ezenkívül a fenntarthatóság megkérdőjelezi, hogy különböző módon kezeljük a vízkezelést.... [-]

Finnország Lappeenranta
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
LUT University

A villamosmérnöki mesterképzésben végzett tanulmányok széles körűek és relevánsak az ipar számára. Megtanulni fog az elektromos energia átalakításáról, használatáról és t ... [+]

A villamosenergia-ellátás rendelkezésre állása és biztonsága globális aggályok az energiatermelés és fogyasztás folyamatos emelkedésében.

Az elektromos energia most, mint valaha, a világ sürgető energetikai kihívásaira adott válasz. A villamos energia a fenntartható, valóban ipari és fogyasztóorientált gazdaság felé irányuló energiaátmenet hatékonyságának és sikerének döntő mozgatórugója.

Az elektrotechnika a világ legnagyobb és legváltozatosabb technológiai területe. A villamosmérnöki mesterképzésben végzett tanulmányok széles körűek és relevánsak az ipar számára. Ön dönthet úgy, hogy szakosodott az elektromos rendszerek, a villamosenergia-piac és a napenergia gazdaságának átalakításában, használatában és irányításában.... [-]

Finnország Lappeenranta
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
LUT University

A Business Analytics Master programja egy modern, multidiszciplináris mérnöki program, melynek célja a diplomások széles körű gyakorlati üzleti elemző készségekkel való e ... [+]

Az Üzleti Analytics Master programja egy modern, multidiszciplináris program, melynek célja, hogy a diplomások széles körű gyakorlati üzleti elemzési készségeket biztosítson az iparág számára rendkívül keresettnek.

A sikeresen befejezett hallgatók nagy kereslet mellett nagy érdeklődést kapnak az üzleti és az iparban.

A program elsősorban az elméleti ismeretek és a technikai készségek átvitelére összpontosít a releváns üzleti analitikai módszerekben, beleértve az adatelemzést, a modellezést, a szimulációt és a több kritériájú döntéshozatali módszereket, valamint a gyakorlati know-how-t a módszereknek a valós adatokra való felhasználásával egy valós üzleti vagy ipari környezetben. A kurzus során alkalmazott szoftverek és eszközök szabványosak az iparágban.... [-]

Finnország Lappeenranta
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lappeenranta University of Technology
Address
Lappeenranta University of Technology Skinnarilankatu 34
53850 Lappeenranta, Finnország
Honlap
Telefonszám
+358 29 4462111