Tampere University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az emberi potenciál korlátlan.

Tampere University Finnország egyik legnagyobb multidiszciplináris egyeteme. Szinte minden nemzetközileg elismert tanulmányi terület képviselteti magát az egyetemen.

Az új alapítványi székhelyű Tampere University a volt Tampere University és a Tampere University egyesülése. A Tampere University 1925-ben alapították meg, majd 1965-ben a Tampere University . Így a Tampere University több évtizedes tapasztalattal rendelkezik az egyetemi hallgatók oktatásában.

Több mint 30 mesterképzési program angol nyelven

Tampere University teljes mértékben angol nyelvű mesterképzési programokat kínál.

A jövő formálóit oktatjuk - az emberek, akik megértik az embereket, azonosítják a technológiai lehetőségeket, és megszokták az együttműködés kultúráját már a diploma megszerzése után.

A diákok rugalmasan tervezhetik tanulmányaikat, és a célidőn belül teljesíthetik. Hozzáférhetnek a tanulmányaik előrehaladásáról és a készségeik szintjéről szóló naprakész információkhoz. A doktori képzés és a kutatási pálya alapja az egyetemi kiválóságnak.

Minden fokozat a digitalizálással, a nemzetköziséggel, a kommunikációs készségekkel, a vállalkozói szellemmel és a fenntartható fejlődéssel kapcsolatos közös tematikus tanulási eredmények.

127721_marihesnowperson120216JR34.jpg 127718_Tampere_DSC1903.jpg

Kutatás az egyetemen

A Tampere University kutatása különösen a technológia, az egészség és a társadalom témáira összpontosít. Számos kutatócsoport és hálózat működik közösségünkben, multidiszciplináris és változatos tanulmányokat folytatva a szervezeti határokon.

A Excellences központjainkon végzett kutatás a játékkultúra-tanulmányoktól a tumor-genetikáig terjed.

Kutatási, fejlesztési és innovációs feladataink a méltányos és részvételi társadalom fenntartása, az egészség és a jólét megteremtése a lakosság minden szegmensében, hatékony és biztonságos környezet kialakítása, valamint a társadalmi felelősségvállalás tiszteletben tartása is a digitalizáció és a munka átalakulása miatt.

127719_Tampere_DSC2462.jpg 114898_insta-autumn2018-3.jpg

Egyetemi élet

Tampere ismert hallgatói életéről. A diákok számos kulturális rendezvényen vesznek részt, rendezvényeket szerveznek, és általában megtartják a kerekeket. Tampereen közel 40 000 diák van, és biztosan érezni fogják a jelenlétüket! Tampere kiváló tanulási város, és majdnem minden ötödik személy, aki Tamperében él, egy diák. Számos nemzeti felmérés szerint a legnépszerűbb város Finnországban élni és tanulni.

Campusunk szolgáltatásait és rugalmas helyeit három különböző helyen nyújtja: Városközpont, Kauppi és Hervanta.

114924_kampus-talvi-1345.jpg 114925_tay140916JR02.jpg

Helyszínek

Tampere

Address
Tampere, Finnország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

MA
MSc