University of Oulu

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az University of Oulu egy nemzetközi tudományos egyetem, amely multidiszciplináris kutatás és oktatás révén a jövő innovációját, jólétét és tudását hozza létre. A jövőbeli innováció az új ismeretek felkutatásáról, hasznosításáról és alkalmazásáról szól. Az University of Oulu kutatja az embereket és a kultúrát a változó lakókörnyezetben, valamint azokat a lehetőségeket, amelyeket az új technológia nyújt az emberek és a környezet jólétének javítására. Az University of Oulu multidiszciplináris szakértő az északiak számára.

Legjobb 3 ok arra, hogy itt tanuljak

 • Az University of Oulu előmozdítjuk a tanulás és kutatások elvégzését, amelyek az ismert emberek határait terhelik.
 • Az Egyetem hatása a kiválóságon, a nagy törekvésen és a termelékenységen alapul minden tevékenységünkben.
 • Stratégiánk a nemzetközi kutatásban való jelentőségünk növelése, valamint a világ vezetőinek a fókuszterületeken való szerepvállalása.

Rólunk

# 201. Egyetemi világranglista
a Times Higher Education
401. sz
A világegyetemek tudományos rangsorolása
a Shanghai Jiao Tong Egyetem által
oulumap

Történelem

Az 1958-ban alapított kutatási és oktatási közösségünk 16000 hallgatóval és 3000 alkalmazottal rendelkezik, valamint Finnország egyik legnagyobb és multidiszciplináris egyeteme. Az University of Oulu tíz kara, a sok tanszék és a speciális kutatási egységek megalapozzák a multidiszciplináris kutatást, az innovációt és az igényes szakmai feladatok elvégzéséhez szükséges szakértői képzést.

Oktatás

A tíz kar felépítése tükrözi az University of Oulu profilját a kutatásban, az oktatásban és a társadalmi szerepekben. A karok:

 • Biokémia és molekuláris orvostudomány BMM
 • Oktatás EDU
 • Humán tudományok HUM
 • Informatikai és villamosmérnöki ITEE
 • Medicine MED
 • Oulu Business School OBS
 • Oulu Bányászati ​​Iskola
 • Oulai Építészeti Iskola
 • Tudomány SCI
 • Technology TECH

Kutatás

Az University of Oulu támogatjuk a tanulást és olyan kutatásokat végezzünk, amelyek átjutják az ismert határokat. Teljes potenciálunkat felhasználjuk annak érdekében, hogy hozzájáruljunk a legnagyobb globális kihívások megoldásához, beleértve a fenntartható erőforrás-felhasználást, a felelősségteljes üzletet, az emberi jólétet és az egész életen át tartó egészséget, az intelligens rendszerek és szolgáltatások fejlesztését, valamint a környezeti kockázatok kihasználását.

Karrier

Az észak-finn University of Oulu egy nemzetközi, multidiszciplináris kutatóegyetem, gazdag kreatív és szellemi tehetséggel. Pontosabban, az University of Oulu magában foglal egy tudományos egyetemet, egy műszaki egyetemet és egy üzleti iskolát ugyanabban a szervezetben. Az Oulu régió elismerten világszínvonalú K + F központ, ahol az egy főre eső K + F ráfordítás a világ legmagasabbjai közé tartozik. Az University of Oulu toborzásának konkrét intézkedései magukban foglalták a tenure track program létrehozását, a fiatalabb nyomozók felvételi programját és a Ph.D. finanszírozását. hallgatói pozíciók a doktori programokon belül. oulustudents101

Szolgáltatások

Diákszolgálat

Az UniOulu magánszemélyekkel foglalkozik. Működő infrastruktúrával és egyszerű hozzáférési segítséggel támogatjuk akadémiai kihívásait. Osztályánál személyes akadémiai kapcsolata lesz, akit véletlenül vezetéssel lehet megkeresni, és aki segít az egyéni tanulmányi terv elkészítésében. A jól elkészített tanulmányi terv értékes eszköz a tanulmányi út előrehaladásához. Online is megismerheti kummival, az első hallgatói kollégával, még érkezés előtt. Kummis University of Oulu idősebb hallgatója, aki kezdetben segítséget nyújtott Önnek az Oulu mindennapi életéhez való megszokáshoz.

Hallgatói ház

A PSOAS helyi hallgatói alapítványi szállás széles választékát kínálja, a közös apartmanoktól a stúdiókig, a város környékén. Nem számít, hol lakik Oulu-ban, a szupermarketektől a könyvtárakig és a sportlétesítményig terjedő szolgáltatások az otthona közelében vannak. A PSOAS-t a hallgatók rangsorolják a világ egyik vezető lakásszolgáltatójának.

Tellus Innovation Arena

A Tellus Innovation Arena egy nyitott innovációs tér, Linnanmaa campus környékének szívében. Tanulásra, együttműködésre és eseményekre készült minden nyitott gondolkodású felfedező számára az egyetemen belül és kívül. Találkozzon emberekkel, dolgozzon ki ötleteket és mutasson be projekteket - ez mindent megváltoztat.

Egészségügyi szolgáltatások

A bajnoki és a mesterképzésben részt vevő hallgatók számára nyújtott egészségügyi szolgáltatások a Linnanmaa campuson találhatók. Az egészségügyi szolgáltatások magukban foglalják az orvosi, mentális és fogászati kezelést. A legtöbb szolgáltatás ingyenes, míg néhányuk névleges díjat számít fel.

oulustudents102

Diákélet

A hallgatói szervezetek szakértők a finnországi kulturális tevékenységek, sportesemények, partik és kirándulások szervezésében. Ezeknek a tanulmányi terület-specifikus szervezeteknek nemzetközileg tapasztalt tagjai vannak, akiknek első kézből megszerzett tudásuk van. Ezen kívül két egyetemi szintű hallgatói szervezet működik, amelyek különös figyelmet fordítanak a nemzetközi oktatás kérdéseire.

Egyetemi sport

A finnek sport rajongók. Az egyetem sporttevékenységeket kínál a hallgatói és a személyzet számára a baletttől a hegymászásig és a jógáig, a kajakozástól a sífutásig. Nyugodtan válasszon egyet, amely a legközelebb a testéhez és lelkéhez!

Helyszínek

Oulu

Address
University of Oulu
Pentti Kaiteran katu 1

90570 Oulu, Finnország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció

EFMD Equis Accredited