University of Oulu

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az University of Oulu egy nemzetközi tudományos egyetem, amely multidiszciplináris kutatás és oktatás révén teremti meg a jövő innovációját, a jólétet és az ismereteket. A jövőbeli innováció az új ismeretek kereséséről, felhasználásáról és alkalmazásáról szól. Az University of Oulu kutatja az embereket és a kultúrát a változó életkörnyezetben, valamint olyan lehetőségeket, amelyeket az új technológia kínál az emberek és a környezet jólétének javításához. Az University of Oulu több tudományágat átfogó szakértő az északi élesség területén.

Legjobb 3 ok arra, hogy itt tanuljak

 • Az University of Oulu előmozdítjuk a tanulás és kutatások elvégzését, amelyek az ismert emberek határait terhelik.
 • Az Egyetem hatása a kiválóságon, a nagy törekvésen és a termelékenységen alapul minden tevékenységünkben.
 • Stratégiánk a nemzetközi kutatásban való jelentőségünk növelése, valamint a világ vezetőinek a fókuszterületeken való szerepvállalása.

Rólunk

# 201 világegyetemi ranglisták
a Times High Education
# 401 által
A világegyetemek akadémiai rangsorolása
a Shanghai Jiao Tong Egyetemen
oulumap

Történelem

Az 1958-ban alapított kutatási és oktatási közösségünk 16000 hallgató és 3000 alkalmazottal rendelkezik, és Finnország egyik legnagyobb és multidiszciplináris egyeteme. Az University of Oulu tíz karja, számos tanszéke és speciális kutatóegysége megalapozza a multidiszciplináris kutatást, innovációt és a szakértők képzését az igényes szakmai feladatok elvégzéséhez.

Oktatás

A 10 kar felépítése tükrözi az University of Oulu kutatási, oktatási és társadalmi szerepét. A karok:

 • Biokémia és molekuláris orvostudomány BMM
 • Oktatás EDU
 • Humán tudományok HUM
 • Informatikai és villamosmérnöki ITEE
 • Medicine MED
 • Oulu Business School OBS
 • Oulu Bányászati ​​Iskola
 • Oulai Építészeti Iskola
 • Tudomány SCI
 • Technology TECH

Kutatás

Az University of Oulu támogatjuk a tanulást és olyan kutatásokat végezzünk, amelyek átjutják az ismert határokat. Teljes potenciálunkat felhasználjuk annak érdekében, hogy hozzájáruljunk a legnagyobb globális kihívások megoldásához, beleértve a fenntartható erőforrás-felhasználást, a felelősségteljes üzletet, az emberi jólétet és az egész életen át tartó egészséget, az intelligens rendszerek és szolgáltatások fejlesztését, valamint a környezeti kockázatok kihasználását.

Karrier

Az észak-finnországi University of Oulu egy nemzetközi, multidiszciplináris kutatási egyetem, kreatív és intellektuális tehetségek gazdag medencéjével. Pontosabban, az University of Oulu magában foglal egy tudományos egyetemet, egy műszaki egyetemet és egy üzleti iskolát ugyanabban a szervezetben. Az Oulu régiót világszínvonalú R-ként elismerték

Szolgáltatások

Diákszolgálat

Az UniOulu magánszemélyekkel foglalkozik. Működő infrastruktúrával és egyszerű hozzáférési segítséggel támogatjuk akadémiai kihívásait. Osztályánál személyes akadémiai kapcsolata lesz, akit véletlenül vezetéssel lehet megkeresni, és aki segít az egyéni tanulmányi terv elkészítésében. A jól elkészített tanulmányi terv értékes eszköz a tanulmányi út előrehaladásához. Online is megismerheti kummival, az első hallgatói kollégával, még érkezés előtt. Kummis University of Oulu idősebb hallgatója, aki kezdetben segítséget nyújtott Önnek az Oulu mindennapi életéhez való megszokáshoz.

Hallgatói ház

A PSOAS helyi hallgatói alapítványi szállás széles választékát kínálja, a közös apartmanoktól a stúdiókig, a város környékén. Nem számít, hol lakik Oulu-ban, a szupermarketektől a könyvtárakig és a sportlétesítményig terjedő szolgáltatások az otthona közelében vannak. A PSOAS-t a hallgatók rangsorolják a világ egyik vezető lakásszolgáltatójának.

Tellus Innovation Arena

A Tellus Innovation Arena egy nyitott innovációs tér, amely a Linnanmaa campus környékén található. A tanuláshoz, az együttműködéshez és az eseményekhez készült minden nyitott felfedező számára az egyetemen belül és kívül. Találkozzon emberekkel, ötleteket dolgozzon ki és projektjeit prezentálja - mindezt megváltoztatja.

Egészségügyi szolgáltatások

A bajnoki és a mesterképzésben részt vevő hallgatók számára nyújtott egészségügyi szolgáltatások a Linnanmaa campuson találhatók. Az egészségügyi szolgáltatások magukban foglalják az orvosi, mentális és fogászati kezelést. A legtöbb szolgáltatás ingyenes, míg néhányuk névleges díjat számít fel.

oulustudents102

Diákélet

A hallgatói szervezetek szakértők a finnországi kulturális tevékenységek, sportesemények, partik és kirándulások szervezésében. Ezeknek a tanulmányi terület-specifikus szervezeteknek nemzetközileg tapasztalt tagjai vannak, akiknek első kézből megszerzett tudásuk van. Ezen kívül két egyetemi szintű hallgatói szervezet működik, amelyek különös figyelmet fordítanak a nemzetközi oktatás kérdéseire.

Egyetemi sport

A finnek sport rajongók. Az egyetem sporttevékenységeket kínál a hallgatói és a személyzet számára a baletttől a hegymászásig és a jógáig, a kajakozástól a sífutásig. Nyugodtan válasszon egyet, amely a legközelebb a testéhez és lelkéhez!

Helyszínek

Oulu

Address
University of Oulu
Pentti Kaiteran katu 1

90570 Oulu, Finnország

Akkreditáció

EFMD Equis Accredited