Hivatalos Leírás

Multidiszciplináris. Nemzetközi. Kutatási Egyetem.

A

Turku mellett kampuszok vannak Rauma és Pori városokban, és működik Finnország egész területén - egészen a Lappföldtől a szigetcsoportig.

A University of Turku világon az egyik legnépszerűbb%
QS World University Rankings 2018

Hatékony kutatás

Kutatásokat végezünk és dolgozunk egy jobb jövő és jólét felé.

Támogatjuk a szabad, hatékony és nyílt tudományt.

Kutatásunk hat tematikus területre terjed ki:

 • Biofuture
 • Gyerekek, fiatalok és a tanulás
 • Kulturális emlékezet és társadalmi változások
 • Digitális határidős
 • Kábítószer-fejlesztés és diagnosztika
 • Tengeri és tengerészeti tanulmányok

teamwork.jpg

Küldetésnyilatkozat

A University of Turku nemzetközileg versenyképes tudományos egyetem, amelynek tevékenysége magas színvonalú, multidiszciplináris kutatásokon alapul.

Támogatjuk az oktatást és a szabad tudományt, valamint a kutatáson alapuló felsőoktatást biztosítunk. Az egyetem a nemzetközi tudományos közösség része. Szorosan együttműködünk a finn társadalommal és aktívan részt veszünk régiónk fejlesztésében.

Stratégiai célok

Hatékony kutatás

Alapvető kutatásainkkal megoldjuk a mai és a holnap bonyolult problémáit. Interdiszciplináris megközelítést alkalmazunk kutatásunkban annak érdekében, hogy javítsuk annak minőségét és társadalmi hatékonyságát. Erősítjük a kutató karrierjét, a nyílt tudományt és a kutatás támogatását.

Felelős oktatás

Egy multidiszciplináris és inspiráló felsőoktatási intézmény vagyunk. Oktatásunk a legújabb tudományos ismereteken alapul, és megfelel a társadalom változó igényeinek. Gondoskodunk arról, hogy a tanulmányi pályák rugalmasak és egyértelműek legyenek.

A társadalmi jólét és a gazdaság katalizátora

Elismerjük a kutatásunk és a globálisan versenyképes oktatási szolgáltatásaink során felmerülő innovációkat. Elősegítjük a vállalkozói magatartást és a kutatás felhasználását az üzleti élettel együttműködésben.

Közösségi jólét

Felelős munkáltató vagyunk és működésünk közös értékeken épül fel. Ösztönző és interaktív egyetemet építünk, ahol öröm tanulni és dolgozni.

Kiemelkedő szolgáltatásainknak, a kompakt campusnak és az aktív hallgatói életnek köszönhetően a nemzetközi hallgatók otthonukban és biztonságban érzik magukat tartózkodásuk kezdete óta.

10 Legjobb oka az UTU kiválasztásának

 • Az UTU a leginkább nemzetközi egyetem Finnországban.
 • Mesterképzés és doktori programok a kutatási erősségeink alapján.
 • Jövőbeli karrierlehetőségek.
 • Nagyvonalú ösztöndíjak, tehetséges hallgatók számára elérhetők.
 • Professzorok és oktatók, akik kihívást jelentenek a tanulásra.
 • Személyes támogatás és szolgáltatások a tanulmányaid során.
 • Kiváló felszereltség és tanulási környezet.
 • Opcionális és kisebb tanulmányok széles választéka.
 • Aktív hallgatói élet és sokoldalú tevékenységek.
 • Kompakt campus, ahol minden közel van.

Olvass tovább:

research.jpg

Inspiráló kutatói karrier

Fontos számunkra az egész egyetemi közösség jóléte. Támogatni akarjuk a fiatal kutatókat karrierjük során, és olyan kutatási környezetet és közösséget kínálunk, amely ösztönzi őket az egyedi eredményekre és eredményekre.

17 doktori program
Évente 170 doktori fokozat
A kutatás újításai

A xilitol megelőző hatását a fogak pusztulására először University of Turku Fogászati Intézetében fedezték fel. Évente több mint száz különféle újítás és tucatnyi találmányi közzététel származik az egyetemen végzett kutatásból.

Kreatív, mozgékony és innovatív

Az egész egyetemen fejlesztjük a vállalkozói magatartást és a tevékenységeket. Növekedési platformot kínálunk a kezdő vállalkozások és a spinoffok számára, amelyek a legfontosabb kutatások eredményei.

Építse meg velünk jövőbeli karrierjét

A University of Turku népszerű célpontja a csereprogramoknak, a mesterképzésnek és a doktori tanulmányoknak. Együttműködünk világszerte több mint 400 egyetemmel, és diákjainknak széles választékot kínálunk angol nyelven tanított kurzusok és programok számára.

20 000 hallgató több mint 100 országból
Évente 650 bejövő és
750 távozó diák

A nemzetközi hallgatók 95% -a választott minket magas színvonalú kutatás miatt

laskiainen.jpg

Üdvözöljük a Turku Diák Városban

A Turku University of Turku Turku Campus a belváros és az Aura folyó közelében helyezkedik el a többi felsőoktatási intézmény, a Turku Science Park cégek és a Turku University University közelében. A campus területe Turku katedrálisától egészen a Kupitta vasútállomásig terjed.

A hallgatók, a személyzet és a látogatók számára nyújtott összes fontos szolgáltatás a campus közelében található. Mindenhol megkerülni lehet gyalog, kerékpározással vagy a Föli városi buszokkal.

Turku felsőoktatási intézmények és Turku város közös célja, hogy Finnország legjobb hallgatóvárosa legyen! Az aktív hallgatói élet, a könnyű és jól működő tömegközlekedés, valamint a megfizethető lakhatás Turku legnagyobb előnye. A város felsőoktatási intézményeiben hallgatóknak csak 99% -a javasolja

Ésszerű megélhetési költségek sokkal

A város által kitűzött stratégiai célkitűzés szerint 2029-ig Turku lesz Észak-Balti legérdekesebb városa, erős alapokkal bír mind a művészet, mind a tudomány területén. Turku egyedülálló eszközöket épít fel - kreatív gyártóipart, biotechnológiát, logisztikai szakértelmet - a klaszterek kényelme és a szinergiák révén.

Üdvözöljük Turkuban, Finnországban!

Program oktatási nyelve:
 • English (UK)

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

University of Turku

További információk hamarosan. Ha érdekli a program, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Admissions Services-vel az admissions@utu.fi e-mail címen. ... [+]

utu.fi/degrees

További információk hamarosan.

Ha érdekli a

Belépési követelményekÁltalános felvételi követelmények

Általános követelmény

Ön jogosult pályázó a mesterképzésre, ha:

országosan elismert első ciklus végzettséggel rendelkezik - általában alapképzettséggel - akkreditált felsőoktatási intézménytől,fokozata legalább 180 ECTS-nek (európai kredit) vagy három év teljes nappali tagozatos tanulmánynak felel meg,a diplomája a releváns területen áll annak a magiszteri fokozatnak a számára, amelyre pályázik. Kérjük, ellenőrizze a program oldalt a részletes fokozat követelményeivel kapcsolatban.

Nyelvi követelmények... [-]

Finnország Turku
Augusztus 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Turku

A finn nyelv és a nyelvek mesterfokozatát azoknak a nem anyanyelvűeknek a finn és más finnugor nyelvek számára szánják, akik főiskolai végzettségüket külföldön vagy Finno ... [+]

masters.utu.fi

Diákok választása a finn nyelv és a nyelvek mesterképzésébenA finn nyelv és a nyelvek mesterfokozatát azoknak a nem anyanyelvűeknek a finn és más finnugor nyelvek számára szánják, akik főiskolai végzettségüket külföldön vagy Finnországban végezték el.

A hallgató befogadása egy BA szintű fokozat, amely ötvözi a finnugor vagy finn nyelv és kultúra alap- és középfokú tanulmányait, akár fokozatként, akár külön tanfolyamként. Kivételes esetekben olyan hallgatókat is fel lehet venni a programba, akik BA diplomával rendelkeznek, és nem fejezték be a fenti finnugor vagy finn nyelvet és kultúrát.

Az éves felvételi idő 6-10. A korábbi tanulmányokat és a sikert használják kiválasztási kritériumként.... [-]

Finnország Turku
Augusztus 2020
Finn
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul

MA

University of Turku

A határidős tanulmányok mesterképzési programja átfogó, multidiszciplináris és gyakorlati oktatást nyújt a határidős tanulmányok területén. Úgy tervezték, hogy előretekin ... [+]

utu.fi/degrees

Lesz Ön a jövő következő szakértője?A határidős tanulmányok mesterképzési programja átfogó, multidiszciplináris és gyakorlati oktatást nyújt a határidős tanulmányok területén. Úgy tervezték, hogy előretekintő szakértőket képezzenek ki, akik segítik a szervezeteket a jövőbeni lehetőségek kiaknázásában és a szükségtelen kockázatok elkerülésében.

A jövőkutatás egy újonnan megjelenő kutatási terület. Mivel a jövő még nem létezik, a futuristák megvizsgálják a múltbeli tendenciák jövőbeli előrejelzéseit és folytonosságait, valamint a hosszú távú jövőbeli kilátásokat. A határidős tanulmányokat érdekli a várható határidős ügyletek, a lehetséges határidős ügyletek és az előnyben részesített határidős ügyletek. Társadalmi fellépésként a jövőbeli tanulmányok célja a magán- és állami döntéshozók kiszolgálása az alternatív hosszú távú stratégiák felvázolásával a változó működési környezetben. Tudományos kutatási területként a Futures Studies tudást generál azokról a módokról és folyamatokról, amelyekkel az egyének és a szervezetek kezelik a bizonytalan jövőt. A terület tipikus kutatási kérdései a jövő ismeretének epistemológiájára, a jövőkutatási eszközök módszertani fejlesztésére és egy világos vagy egy általános téma alternatív jövőjeinek elemzésére koncentrálnak. A jövőkutatás egy interdiszciplináris terület, ahol széles körű témákat elemznek, és a tradicionálisabb tudományágak eredményei és megközelítései találkoznak.... [-]

Finnország Turku
Augusztus 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Turku

A nemek közötti esélyegyenlőség magisztrák programja a nemek és a szexualitás interdiszciplináris tanulmányaira épül, összekapcsolva a társadalomtudományokat, a művészete ... [+]

utu.fi/degrees

Fejlett és interdiszciplináris képzést kapjon a nemi tanulmányok területén!A nemek közötti esélyegyenlőség magisztrák programja a nemek és a szexualitás interdiszciplináris tanulmányaira épül, összekapcsolva a társadalomtudományokat, a művészetet és a humán tudományokat.

A következő bevitel 2021-ben lesz.

Ön elsajátítja a nemek közötti esélyegyenlőséggel és a politikával kapcsolatos kompetenciákat, és megszerezheti a képességét arra, hogy önállóan dolgozzon a nemekkel, a feminizmus, a nemek közötti egyenlőség, a hatalom és a tudás előállításával kapcsolatos központi kérdésekben.

Ez

A program a tamperei egyetemmel együttműködésben zajlik.... [-]

Finnország Turku
Augusztus 2021
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Turku

Szerezz diplomát az oktatás területén az elmélet és a gyakorlat fejlett kombinációjával! Az oktatás és tanulás mesterképzési programja különféle nemzeti és nemzetközi fel ... [+]

utu.fi/degrees

Szerezz diplomát az oktatás területén az elmélet és a gyakorlat fejlett kombinációjával!Szerezz diplomát az oktatás területén az elmélet és a gyakorlat fejlett kombinációjával! Az oktatás és tanulás mesterképzési programja különféle nemzeti és nemzetközi feladatokra oktatja Önt az oktatás területén.

A

A tanulmányok során nagy hangsúlyt fektetnek a diákok kutatói készségeire. A pályázóknak lehetőségük van a finn-német mesterképzésre (double-degree option), amelyre a fõiskolai végzettség egy részét a regensburgi egyetemen (Németország) végzik.

Programszerkezet

A tanulmányok különböző tanulási modulokra tagolódnak az alábbiak szerint:... [-]

Finnország Turku
Augusztus 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Turku

A jog és az információs társadalom (LIS) mesterképzési programja alapvető ismereteket, képességeket és szellemi eszközöket nyújt az információs társadalom jogi problémáin ... [+]

utu.fi/degrees

Legyen szakértő a digitalizáció jogi kihívásaival kapcsolatban!A jog és az információs társadalom (LIS) mesterképzési programja alapvető ismereteket, képességeket és szellemi eszközöket nyújt az információs társadalom jogi problémáinak elemzéséhez.

A program hallgatói számára a magán- és a közjog, valamint az interdiszciplináris perspektívák egyedülálló kombinációját kínálja. A jogi elemzés, a kritikus gondolkodás, a kutatás és az írás készsége különbözteti meg a kiváló jogászokat és a jogtudósokat.

Interaktív tanulási módszereink a legújabb pedagógiai kutatásokon alapulnak, és a kurzusokat kiválasztott hallgatók kis csoportjaiban tanítják. A program szilárd alapot teremt a jogi doktori képzéshez. Ezenkívül biztosítja az ügyvédi irodák és vállalatok, kormányok és nemzetközi szervezetek, valamint az egyetemek és kutatóintézetek sikeres karrierjéhez szükséges szaktudást.... [-]

Finnország Turku
Augusztus 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Turku

A Kelet-ázsiai Tanulmányok Mesterképzési Programja (EAST) egyedülálló lehetőséget kínál a mai Kelet-Ázsia dinamikus társadalmainak alapos ismereteinek megismerésére. ... [+]

utu.fi/degrees

Ismerje meg a mai kelet-ázsiai társadalmak mélyreható ismeretét, és szakembergé váljon a világ legdinamikusabb régiójában!A Kelet-ázsiai Tanulmányok Mesterképzési Programja (EAST) egyedülálló lehetőséget kínál a mai Kelet-Ázsia dinamikus társadalmainak alapos ismereteinek megismerésére.

A hallgatók szaktudást szereznek a kelet-ázsiai kortárs történelemben, a politikában és a társadalmakban, és megtanulják a társadalomtudományi kutatási módszereket, hogy Kelet-Ázsiába szakosodjanak. A kelet-ázsiai nyelveket a hallgatók tudásszerzésének és a mesterképzés kutatásának támogatása érdekében tanulmányozzák.

... [-]
Finnország Turku
Augusztus 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Turku

A program lehetőséget nyújt a hallgatók számára a mesterfokú tanárképzés megszerzésére nemzetközi kontextusban. A finn tanárképzettség, az oktatás és a nemzetközi kontext ... [+]

utu.fi/degrees

Általános tanárképzés, BA (Rauma) és MA (Turku)A program lehetőséget nyújt a hallgatók számára a mesterfokú tanárképzés megszerzésére nemzetközi kontextusban. A finn tanárképzettség, az oktatás és a nemzetközi kontextus kombinációja egyedivé teszi a programot. A fok az alapfokú tanárképzésre irányul (óvodai és alapfokú oktatás 1-6. Fokozat). A program oktatási tudományokból, gyakorlati képzésből és olyan tanulmányokból áll, amelyek pedagógiai készségeket biztosítanak az alapfokú oktatásban betöltött pozíciókhoz.NeONBRAND / Unsplash

A szak célja a képzettséggel rendelkező, jól képzett szakemberek, aktív jövőbeli alkotók, kritikus és etikailag felelős szakértők és kutatók képzése. A tanár munkájának lényege a gyermek és a csoport fejlődésének megértése és támogatása. Az elmélet és a gyakorlat közötti párbeszéd elsősorban a gyakorlati periódusokban zajlik, amelyek holisztikus képet nyújtanak a tanár munkájáról.... [-]

Finnország Turku Rauma
Augusztus 2020
Angol
Nappali
3 - 5 év
Campus
Bővebben magyarul

MSc

University of Turku

Darwinnak köszönhetően tudjuk, hogy az evolúció folyamata formálta azt a zavaró variációt, amelyet körülöttünk látunk. Ezen a Master's Degree programon keresztül a hallga ... [+]

utu.fi/degrees

Darwinnak köszönhetően tudjuk, hogy az evolúció folyamata formálta azt a zavaró variációt, amelyet körülöttünk látunk. Ezen a Master's Degree programon keresztül a hallgatók kifejezett evolúciós biológiai perspektívát szereznek a természettudományban, ezáltal növelik a minták és folyamatok megértésének képességét a sejttől az ökoszisztéma szintjéig terjedő skálán.

Ebből hallgatók

A hangsúly az adattudományi (programozási) készségek elsajátításán, a bioinformatika, a molekuláris és a kvantitatív genetika területén. A tanárok közé tartoznak az emberi genetika, a mikrobiális és a kvantitatív evolúciós genetika szakértői. Az állatok és növények filogenetikáját a Természettudományi Múzeum szakértői bevonják. A megszerzett készségek és ismeretek előkészítik az utat a jövőbeli pályafutáshoz az akadémia vagy az ipar területén.... [-]

Finnország Turku
Augusztus 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Turku

A Molecular Systems Biology pálya kiterjedt képzést kínál a modern molekuláris biológiában és a rendszerbiológiára (genomika, transzkriptika, proteomika, gén / fehérje sz ... [+]

utu.fi/degrees

A Molecular Systems Biology pálya kiterjedt képzést kínál a modern molekuláris biológiában és a rendszerbiológiára (genomika, transzkriptika, proteomika, gén / fehérje szerkezet-funkció kapcsolat) összpontosítva, különös tekintettel a gyakorlati laboratóriumi ismeretekre és a molekuláris interakciós hálózatokra.

Ezen a programon keresztül a

Programszerkezet

A tanfolyamok tanítási módszerek keverékét tartalmazzák, beleértve előadásokat, gyakorlatokat, laboratóriumi és számítógépes gyakorlatokat, hallgatók által vezérelt előadásokat, valamint egy független kutatási projekt (MS tézis) befejezését. A biológiai adatok numerikus elemzése, ideértve a bioinformációt és az egyéb statisztikai elemzéseket is, része lesz a tananyagnak.... [-]

Finnország Turku
Augusztus 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Turku

A fizikai és kémiai tudományok mesterképzési programja: Anyagkémia megtanítja megérteni, felfedezni, létrehozni és fejleszteni új anyagokat, amelyek javítják az életminős ... [+]

utu.fi/degrees

Az életminőséget javító új anyagok megértése, felfedezése, létrehozása és fejlesztése!A fizikai és kémiai tudományok mesterképzési programja: Anyagkémia megtanítja megérteni, felfedezni, létrehozni és fejleszteni új anyagokat, amelyek javítják az életminőséget!

A University of Turku kutatás az anyag tulajdonságainak, valamint az interfészek, a felületek és a nanoszerkezetek alapvető kutatásából áll, kémiai szempontból. Az alkalmazott kutatás a funkcionalizált szerves elektronikára, lumineszcens anyagokra és porózus hordozókra, valamint a nanotechnológiára, az érzékelési technológiára, az energiatárolásra és az átalakításra összpontosít.... [-]

Finnország Turku
Augusztus 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Turku

Az elméleti fizika pálya bemutatja a hallgatót a fizikai elméletek érdekes sokféleségére, és eszközöket ad a világ megértéséhez. ... [+]

utu.fi/degrees

A természet törvényének megértése alulról felfelé!Az elméleti fizika pálya bemutatja a hallgatót a fizikai elméletek érdekes sokféleségére, és eszközöket ad a világ megértéséhez.

A

A kvantumfizikától a gravitációs elméletekig terjedő témák beépülnek az Elméleti Fizika pályájába. Az alapvető kvantumfizika, a kvantuminformáció, a kvantummező elmélet és az elméleti kozmológia kérdései az elméleti fizika tanulmányainak középpontjában állnak.

Az érettségi után a pálya részeként szerzett készségek széles skáláját használhatja, beleértve az elméleti és numerikus technikákat az új fizikai projektek előállításához és elemzéséhez.... [-]

Finnország Turku
Augusztus 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Turku

A digitális egészség fő témája széles körű képzést kínál, kezdve a molekuláris szintű interakcióktól az egyének és a társadalomig. ... [+]

utu.fi/degrees

A digitális egészség fő témája széles körű képzést kínál, kezdve a molekuláris szintű interakcióktól az egyének és a társadalomig.

Ez

KiberbiztonságIntelligens rendszerekDigitális egészségrejtjelezés

A digitális egészségügy összekapcsolja a számítástechnika, a beágyazott rendszerek és az orvostudomány ismereteit és alapelveit az elmélet megértésének megteremtése és a területen gyakorlati kompetenciák megszerzése érdekében.

A digitális egészségügyet végző hallgatók tudományos és elemző készségeket, ismereteket szereznek a jelenlegi elméletekben és a korszerű technológiákban, valamint gyakorlati készségeket, beleértve a csapatmunka, a vezetés és az interperszonális készségeket nemzetközi környezetben. A megszerzett módszertani készségek és fejlett ismeretek lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy folytassák karrierjeiket az akadémiai vagy az iparban.... [-]

Finnország Turku
Augusztus 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Turku

Az intelligens rendszerek fő tárgya versenyképes készségeket és mély ismereteket biztosít a tárgyak internete (IoT) alapú intelligens és autonóm beágyazott rendszerek ren ... [+]

utu.fi/degrees

Az intelligens rendszerek fő tárgya versenyképes készségeket és mély ismereteket biztosít a tárgyak internete (IoT) alapú intelligens és autonóm beágyazott rendszerek rendkívül releváns területén, a mobil robotrendszerek és az intelligens környezetek fő alkalmazási területeivel.

A

KiberbiztonságIntelligens rendszerekDigitális egészségrejtjelezés

Az intelligens rendszerek fő tárgya felkészíti hallgatóit szoftver- és hardver-orientált kutatási és fejlesztési feladatokra a beágyazott intelligens rendszerekkel az iparban, a társadalomban és az egyetemeken. A diplomások munkalehetősége kiváló Finnországban, Európában és világszerte. A hallgatók testreszabhatják orientációjukat a hardverre vagy a szoftverre összpontosítva, választható tanulmányokkal egyaránt.... [-]

Finnország Turku
Augusztus 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Turku

Az Információs és Kommunikációs Technológia Mesterképzési Programja sokoldalú és magas színvonalú IKT-oktatást nyújt az IKT kiválasztott területein, és elismert hírnevet ... [+]

utu.fi/degrees

Az Információs és Kommunikációs Technológia Mesterképzési Programja sokoldalú és magas színvonalú IKT-oktatást nyújt az IKT kiválasztott területein, és elismert hírnevet képvisel az innovatív interdiszciplináris és nemzetközi oktatás területén.

Ez

KiberbiztonságIntelligens rendszerekDigitális egészségrejtjelezés

A kiberbiztonsági fő tárgy a hallgatóknak alapos és alapvető ismereteket és ismereteket nyújt a hálózati rendszerek biztonsági és technológiai területein. A hangsúly a hálózatba kötött rendszerek kiberbiztonsági technológiáinak és a kommunikáció-intenzív jövő alkalmazásának kutatására összpontosít. A tárgyalt technológiai témák közé tartozik az intelligens környezet biztonsága, a rendszer- és hálózati biztonság, a kommunikációs rendszerek és alkalmazások biztonsága, valamint a biztonságos rendszerek tervezése. A hallgatók feltárják mind a technológiai, mind az elméleti tudományos fejlődést a területen, és alkalmazzák őket a gyakorlatban. A diplomásoknak erős technológiai, elméleti és gyakorlati ismeretekkel kell rendelkezniük a kiberbiztonság területén. Új tudásukkal és készségeikkel a diplomások sikeres karriert építhetnek az információs és kommunikációs technológiai ipar biztosításában.... [-]

Finnország Turku
Augusztus 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Turku

Az Információs és Kommunikációs Technológia Mesterképzési Programja sokoldalú és magas színvonalú IKT-oktatást nyújt az IKT kiválasztott területein, és elismert hírnevet ... [+]

utu.fi/degrees

Az Információs és Kommunikációs Technológia Mesterképzési Programja sokoldalú és magas színvonalú IKT-oktatást nyújt az IKT kiválasztott területein, és elismert hírnevet képvisel az innovatív interdiszciplináris és nemzetközi oktatás területén.

A

KiberbiztonságIntelligens rendszerekDigitális egészségrejtjelezés

A kriptográfia fő témája a kriptográfia kutatása. Ennek a specializációnak a célja a jövőbeli szakemberek képzése a kriptográfia és az adatbiztonság matematikai szempontjainak erős és széles ismereteivel a kutatás és az IKT szektor számára. A kriptográfia során a fő modern szimmetrikus és aszimmetrikus kriptográfiai algoritmusokat és protokollokat tanulmányozzuk és elemezzük matematikai szempontból.... [-]

Finnország Turku
Augusztus 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Turku

A Globális Innovációs Menedzsment Mesterfokozat Program célja, hogy tudományos gondolkodásmódot hozzon a menedzsment kihívásaihoz a nemzetközi üzleti, vállalkozói és inno ... [+]

utu.fi/degrees

Innovatív vezetők a jövő világában!A Globális Innovációs Menedzsment Mesterfokozat Program célja, hogy tudományos gondolkodásmódot hozzon a menedzsment kihívásaihoz a nemzetközi üzleti, vállalkozói és innovációs menedzsment kereszteződésén.

Ban,-ben

A programban elsajátított kompetencia számos karrierlehetőséget nyit meg különféle szervezeti formákban és szerepekben, valamint a doktori képzésre való jelentkezés lehetőségét.

Programszerkezet

A program mértéke 120 ECTS kredit, és az oklevelet két év alatt tervezik. A főbb és kisebb tanulmányokon kívül a hallgatóknak nyelvi tanulmányokat kell készíteniük, és módszertani kurzusokat kell teljesíteniük. A diákoknak meg kell jegyezni, hogy ez egy teljes idejű program, és a legtöbb kurzus kötelező részvétel.... [-]

Finnország Turku
Augusztus 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Turku

Az élelmezésfejlesztési mesterképzési program kompetenciát nyújt az élelmiszeripar és az egyetemi kutatás és fejlesztés kihívásainak való megfeleléshez. ... [+]

utu.fi/degrees

Skandináv szakértelem a természetes élelmiszerek területénAz élelmezésfejlesztési mesterképzési program kompetenciát nyújt az élelmiszeripar és az egyetemi kutatás és fejlesztés kihívásainak való megfeleléshez.

A

A Programon keresztül szakképzettséggel, például élelmiszer-hatósági szakmákban szerezhet oktatást és képesítést.

Programszerkezet

Az élelmezésfejlesztési mesterképzés kétéves program, amelynek összege 120 ECTS. A fokozat a következő tanulmányi modulokból áll:

Élelmiszerfejlesztés (20 ECTS)Élelmiszertudományok (20 ECTS)Mester tézise a technológiai és támogató tanulmányokban (40 ECTS)Kisebb tantárgy (20 - 25 ECTS)Egyéb tanulmányok (20 ECTS), beleértve a kötelező nyelvtanulmányokat (2-7 ECTS)Tudományos kiválóság... [-]
Finnország Turku
Augusztus 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Turku

A szoftverfejlesztési mesterprogramot Európában és Dél-Afrikában közvetlenül érintett ipari partnerek irányítják, hogy nemzetközi programot biztosítsanak a szakmai gyakor ... [+]

utu.fi/degrees

Szerezze be a készségfejlesztő cégek keresését az új Southern Africa Campus szoftverfejlesztésében!A szoftverfejlesztési mesterprogramot Európában és Dél-Afrikában közvetlenül érintett ipari partnerek irányítják, hogy nemzetközi programot biztosítsanak a szakmai gyakorlatban.

Ez a program székhelye: Windhoek, Namíbia.

Ez

Az M.Sc. (Tech.) Képzési program alapja a szabványos UTU M.Sc. (Tech.) Oklevelet főként Namíbiában, de ideértve a projektek és demonstrációk kontextuális elemeit is. A Windhoek-ben néhány kurzust rendeznek, és on-line kerül a Turku campusba. A képzési program minden, a világ minden tájáról érkező hallgató számára elérhető.... [-]

Namíbia Windhoek
Január 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Turku

Az Anyagfizika pályán szakértővé válhat az orvosbiológiai vagy elektronikus alkalmazások területén új anyagok kutatásában és fejlesztésében. ... [+]

utu.fi/degrees

Az élet javítása cuccok készítésével!Az Anyagfizika pályán szakértővé válhat az orvosbiológiai vagy elektronikus alkalmazások területén új anyagok kutatásában és fejlesztésében.

Az Anyagfizika a fizikai és kémiai tudományok mesterképzési programjának négy szakirányú pályája egyike. A program további pályái a csillagászat és az űrfizika, az anyagkémia és az elméleti fizika.

Ban,-ben

A diploma megszerzésekor képes lesz arra, hogy a sáv részeként megszerezze a sokszínű készségeket, beleértve a kísérleti, elméleti és numerikus technikákat új fizikai projektek előállításához és elemzéséhez.

Programszerkezet... [-]
Finnország Turku
Augusztus 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Turku

A fizikai és kémiai tudományok mesterképzési programja - A csillagászat és az Űrfizika számos témát foglal magában, a Nap és a Naprendszer fizikájától a csillag- és galak ... [+]

utu.fi/degrees

A naptól a szupernóvákig, a neutroncsillagokig, a fekete lyukakig és a galaxisokig!A fizikai és kémiai tudományok mesterképzési programja - A csillagászat és az Űrfizika számos témát foglal magában, a Nap és a Naprendszer fizikájától a csillag- és galaktikus szerkezetig és evolúcióig, valamint a nagy energiájú asztrofizika és a kozmológia témáira.

A

A Csillagászati ​​és Asztali Fizika pálya szilárd elméleti alapokon nyugszik, valamint lehetőséget nyújt megfigyelési tanulmányok elvégzésére (pl. Szupernóva vagy fekete lyukakkal); a térfizikai csoport kísérleti, elméleti és számítástechnikai kutatásokat végez a nagyfeszültségű jelenségekről a Föld közelében.... [-]

Finnország Turku
Augusztus 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul

Opiskelijakaupunki Turku - The City of Students

Location address
Student and Admissions Services
University of Turku
20014 Turun yliopisto

Turku, FI
Social Media
Location address
Department of Teacher Education
Seminaarinkatu 1

Rauma, 26100 FI