Hivatalos Leírás

A University of Vaasa Egyetem multidiszciplináris egyetem több mint 5000 hallgatóval, és minden oklevelet kínál az alapképzéstől a mesterképzésig és a doktorhoz. A diákok mintegy 12 százaléka a világ minden tájáról érkező nemzetközi diákok. Az egyetem oktatási és kutatási tevékenysége az üzleti tanulmányokra, az adminisztratív tudományokra, a technológiára és a kommunikációra összpontosít. A nyelvtanítás a nemzetközi mester programok és számos más angol nyelvtanfolyam.

A University of Vaasa Finnország egyik legfrissebb egyetemi területét foglalja el, közel a tengerhez. Minden iskola és részleg a gyönyörű Palosaari-szigeten található. A campus érdekes fúzió a régi és az új, a kombinált kontinentális és az angolszász építészet. Ez Vaasa városában található, Finnország legnaposabb városa. 12 000 diákjával a Vaasa nagyon élénk diákváros. A város körül fekvő gyönyörű tengerparti szigetcsoport az UNESCO Világörökség részét képező helyszínek része 2006 óta.


4244_rsz_4172_img_3584.jpg

University of Vaasa - Multidiszciplináris és üzleti orientált

Tanulmányok

A University of Vaasa négy iskolában működik. Oktatás és kutatás a School of Management és a School of Pénzügyi és számviteli, valamint a School marketing és kommunikációs jár nagy nemzeti szabvány, valamint a University of Vaasa között van a legnagyobb szolgáltatók üzleti fok Finnországban. Az üzleti tanulmányok kulcsfontosságú területei a finanszírozás és a pénzügyi piacok, a vállalkozói szellem, a fogyasztói magatartás és a vállalkozások nemzetközivé válása. Az iskolák rangsorolt Kiváló üzleti iskolák az Eduniversal világszerte Business School rangsor és a Master's Degree Program Pénzügyi, Mester Program Stratégiai Üzleti Fejlesztési és Master's Degree Program International Business elnyerte a nemzetközi EPAS akkreditáció.

A Management School és a Marketing és Kommunikációs Iskola sajátos speciális területekkel rendelkezik, mint a kommunikáció és a közigazgatási tudományok. A Technológiai és Innovációs Iskola területén az egyetem szakterületei az automatizálási technológia, az elektrotechnika, a számítástechnika és a távközléstechnika.

A University of Vaasa oktatása elismerést kap a munkáltatóktól a modern életmód igényeinek kielégítésére. Az egyetem minden szintje magában foglalja az üzleti műveletek készségeit és a campus valóban nemzetközi légkörét, valamint a diákcsere lehetőségeit. A nyelvtanítás minden kurzusra felajánlott nemzetközi hallgatók számára a mester programokban angolul. A tanfolyamok jellemzően záróvizsga előadásokon vagy önálló tanuláson alapulnak, amelyet a tanév során vizsgálnak. A tantervek részét képezik a szemináriumok és a csoportos munka formális és írásbeli formái is.

Diákélet a Vaasában


4247_rsz_4175_yliopisto3.jpg

A University of Vaasa több mint 5000 diákot és évente több mint 300 nemzetközi diákot szerzett a világ minden tájáról az egyetemen. Az egyetem hallgatóinak növekvő érdeklődése van a nemzetközi tanulmányi légkörben. Vaasában összesen 12 000 diák vesz részt, és a városban rendelkezésre álló lakhatási és szabadidős tevékenységek sok mindenre számítanak.

A város kulturális élete mindenki számára biztosít valamit. A finn Vaasa Városi Színház, a Svéd Wasa Színház, a Városi Operaház, a Vaasa Operaház és számos más zenei csoport, kórus és színház, valamint számos galéria és múzeum biztosítja a város nyüzsgő kulturális életét. Különböző pop, rock és alternatív zenei és kulturális fesztiválok szerveződnek a városban, különösen nyáron.

A University of Vaasa minden új nemzetközi hallgató számára nyújt segítséget. Minden nemzetközi hallgatóhoz nemzetközi tanár, diákja van. A tanárok segítik a tanulókat abban, hogy megismerjék az akadémiai környezetet, és segítsenek más, Vaasában és Finnországban való életben levő ügyekben.

Az oktatói évek során a tanárok különböző típusú tevékenységeket és eseményeket terveznek a nemzetközi diákok számára. Ezek az események remek alkalom arra, hogy megismerjék a diákokat és megtapasztalják Vaasát új módon. A University of Vaasa nemzetközi diákok számára is szervez kirándulást Finnország egyéb részeinek megtekintéséhez. Például egy éves Lappföldre látogatás mindig emlékezetes élmény a diákok számára.

A helyi hallgatói szakszervezet tagjaként a University of Vaasa nemzetközi mesterképzetei különböző kedvezményeket University of Vaasa az University of Vaasa és az egyetemen. Ide tartoznak például az egyetemi éttermekben és kávézókban nyújtott támogatások, valamint az utazási jegyek, a színházak, a múzeumok és a számos üzlet. Mesterfokozatú diákok is jogosultak a hallgatói egészségügyi ellátáshoz.

A University of Vaasa campus a tenger mellett található, rengeteg szabadidős lehetőséggel. Azok számára, akik a természet közelében élvezik, a Vaasa vidék kiváló hely a szabadidő eltöltésére. A tengerpart élményeket kínál minden évszakban a kajakozás, a búvárkodás és a jéghalászat között. Vaasa városa nagyon elérhető; minden szükséges szolgáltatás az egyetem közelében található, és a legtöbb ember az év során kerékpározik. Az utazási összeköttetések átfogóak - a jól összeköttetésben álló repülőtér, vonat- és autóbusz-összeköttetések mellett cirkálók is átszelik a Botteni-öböt, amely lehetővé teszi, hogy Svédország néhány óra alatt elérje Svédországot.

Campus terület

A University of Vaasa Finnország legújabb campus területét foglalja el a tengerparton - a tengerparti tájépítés, a modern építészet és az átalakított ipari épületek kombinációja. Az egyetem modern technikai környezetet kínál naprakész számítógép és egyéb technikai felszereltséggel. Az egyetemi könyvtár az egyetemen is található. A főépület hallgatói étterméből csodálatos kilátás nyílik a környező tájra és a tengerre.

Egy nemzetközi egyetem


4249_rsz_4177_yliopisto12.jpg

A University of Vaasa világszerte kapcsolatot tart; partnerségi egyetemek a diákok és a személyzet cseréje, valamint a kutatási és oktatási együttműködés. Évente több mint 200 hallgató külföldre utazik a tanulmányi programokhoz szükséges néhány tanulmány számára. Hasonlóképpen több mint 200 nemzetközi diák érkezik évente, hogy befejezze a University of Vaasa . Emellett több mint 300 nemzetközi hallgató tanul az egyetem nemzetközi mester- és doktori programjaiban.

A University of Vaasa nemzetközi hangulatot és gyönyörű tengerészeti campus-beállítást, hatékony oktatást és élénk társadalmi környezetet biztosít az angol nyelvtanfolyamok széles skáláján kívül. A mesterképzésben részt vevő kurzusok többsége nemzetközi és finn diákok számára is felajánlott, ami kiváló lehetőséget biztosít a helyi hallgatók megismerésére. A nemzetközileg vegyes tanulócsoportok nagy esélyt kínálnak arra, hogy tanuljanak más diákoktól és tapasztalataiktól.

Befektetés a jövőjébe!


Egy szorosan kötött tanulmányi közösség, jól megtervezett tanítás és hatékony hallgatói szolgáltatások elősegítik az egyetemi előrehaladást és a diploma megszerzését. A University of Vaasa szakképzettséggel rendelkező szakembereket oktat a modern életmód igényeihez és a diplomások számára a foglalkoztatási kilátások jóak. Az Egyetem támogatja az egyetemi tanulmányok rugalmasságát a Vaasában, Finnországban és az egész világon.További információkért látogasson el a University of Vaasa honlapjára a http://www.uva.fi/master/ címen. Csatlakozz hozzánk most!

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

University of Vaasa

A Smart Energy új mesterprogramja a folyamatban lévő energiaátmenetek legújabb ismereteit és kiváló képességeit kínálja az ipar megújításához és jövőképes megoldások megt ... [+]

A Smart Energy megoldások fejlesztői

Érdekel az intelligens energia rendszerek, az új technológiák és üzleti modellek kombinációja? Szeretné, ha képes lenne innovatív és fenntartható energiarendszerek létrehozására a jövőben?

A hagyományos hatalom és energia rendszerek változásai és megszakadása újfajta készségeket igényel az intelligensebb, rugalmasabb és megújuló energiaforrásokra való áttérés megvalósítása érdekében. A következő generációs villamosenergia-mérnököknek meg kell érteniük a különböző interdiszciplináris interakciók növekvő mennyiségét az új technológiáktól az ügyféligényekig és a különböző energiapolitikákig.... [-]

Finnország Vaasa
Augusztus 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Vaasa

A Master's Program az ipari menedzsment egyesíti az üzleti és a technikai készségek és vezet a karrier egy jövőorientált technológia menedzsment területén a versenyképes ... [+]

A Master's Program az ipari menedzsment kulcsfontosságú a karrier a technológia menedzsment, a jövőorientált terület. A tantárgyak közé tartoznak a technológiai előrejelzés, a fejlesztés menedzsmentje, a nemzetközi beszerzés és gyártás, a termékfejlesztés és a technológiai integráció. A programban felhalmozott kompetenciák különösen a csúcstechnológiát alkalmazó vállalatoknál és a gyorsan változó alapvető technológiák, a kutatóközpontok és egyetemek, valamint a regionális és nemzeti technológiai szakpolitikák kidolgozásában alkalmazandók.

Az ipari menedzsment mesterképzése egyesíti a University of Vaasa két stratégiai prioritását, az internacionalizmust és az interdiszciplináris munkát. A program szoros együttműködést folytat a régió csúcstechnológiai cégeivel, azzal a céllal, hogy Finnország a növekvő megújuló energia-üzletág központjává válik. Ezenkívül a hallgatók számára biztosítja a nemzetközi és helyi oktatók tapasztalatait, akik munkájukat a technológia és az operatív menedzsment témájára összpontosítják.... [-]

Finnország Vaasa
Augusztus 2020
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Vaasa

Az ipari rendszerek analízisének (ISA) mesterképzése olyan tartalmat, modelleket és módszereket kínál, amelyek az energetikai szektorban működő szervezetekben komplex fol ... [+]

Az ipari rendszerek analízisének (ISA) mesterképzése olyan tartalmakat, modelleket és módszereket kínál, amelyek az energetikai szektorban működő szervezetekben komplex folyamatok és rendszerek tervezését, fejlesztését, megvalósítását és működtetését szolgálják. Az energiarendszerek olyan komplex rendszerek, amelyek holisztikus megértést és így több kutatási és oktatási perspektívát igényelnek. Az energiarendszerek társadalmi-technikai rendszereknek tekinthetők, és az új ISA program a Technológia, a Szervezet és a Népek perspektívái (TOP) alapján épül fel. A rendszer dinamikája és a rendszerek gondolkodása a programhoz szükséges összekötő elemek. Fontos megérteni, hogy a technológia és az emberek hogyan szervezik meg a célok elérését.... [-]

Finnország Vaasa
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Vaasa

Az EPAS akkreditált mester programja a stratégiai üzleti fejlődés középpontjában a elmélet és a gyakorlat a stratégiai üzleti fejlődés, a stratégiai elemzés a stratégiai ... [+]

A Master's Program a stratégiai üzleti fejlődés középpontjában a elmélet és a gyakorlat a stratégiai üzleti fejlődés, a stratégiai elemzés a stratégiai választás és a stratégia végrehajtását. A program által lefedett területek magukban foglalják a projektmenedzsmentet, a nemzetközi stratégiai menedzsmentet és az üzleti hálózatok kezelését. Emellett a program a diákoknak széles választékot kínál a választható tanulmányok számára, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy elmélyítsék ismereteiket más területeken, mint például az emberi erőforrások és a kultúrák közötti gazdálkodás. A nemzetközi EPAS akkreditáció University of Vaasa üzleti oktatás minőségének egyik jelét jelenti.... [-]

Finnország Vaasa
Kérj Információt
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Vaasa

A mesterképzési program a nemzetközi üzleti egy EPAS akkreditált átjáró egy nemzetközi karrier az üzleti területen. ... [+]

A Nemzetközi Üzleti Menedzserképzési Program egy kétéves, nappali program, amelynek középpontjában az üzleti tevékenységek tervezésének, irányításának és összehangolásának kihívásainak azonosítása és kezelése áll nemzetközi szinten. Mind a mai nemzetközi vezetők, mind pedig University of Vaasa kutatási területein alapulva a program tanítása a jelenlegi elmélet és gyakorlat köré szerveződik a nemzetközi üzleti tevékenység három fő aspektusában: nemzetközi stratégiai menedzsment, nemzetközi marketing menedzsment , és a nemzetközi emberi erőforrás menedzsment. A nemzetközi EPAS akkreditáció University of Vaasa üzleti oktatás minőségének egyik jelét jelenti.... [-]

Finnország Vaasa
Kérj Információt
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Vaasa

Az EPAS akkreditált mesterképzési programja a pénzügyek középpontjában a pénzügyi elmélet és a pénzügyi elemzés nemzetközi szempontból. ... [+]

A Master's Degree Program Pénzügyi összpontosít a pénzügyi elmélet és a pénzügyi elemzés nemzetközi szempontból. A program áttekintést ad a vállalati pénzügyekről, a befektetésekről és az opciós árképzésről. A hallgatók szakképzést fognak kialakítani a vállalati pénzügyek és befektetések területén, például a részvények és kötvények értékelése, a pénzügyi piacok, az opciós árképzés, a tőkebefektetés, a tőkeköltség, a hosszú távú költségvetési politika és a modern finanszírozás egyéb kapcsolódó témái.

A számviteli és pénzügyi végzettség karrierlehetőségei világszerte kiválóak. A nemzetközi EPAS akkreditáció az egyetem üzleti tanításának minőségét jelzi, és a pénzügyminiszter diplomásai nagyon sikeresek voltak karrierjükben mind Finnországban, mind nemzetközi szinten. Továbbá, a magas színvonalú kutatás és tudományos tanítás helyezte el a Számviteli és Pénzügyi Minisztériumot Európa vezető kutatóközpontjai közé, a 10. helyezést Európában és az első helyen az északi országokban.... [-]

Finnország Vaasa
Kérj Információt
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul

To know us is to feel us: Life at the University of Vaasa

Exchange Student at the University of Vaasa

Location address
Wolffintie 34,
Vaasa, 65200 FI