University of Vaasa

Bevezetés

Hivatalos Leírás

University of Vaasa - Multidiszciplináris és üzleti orientált

A University of Vaasa Egyetem multidiszciplináris egyetem több mint 5000 hallgatóval, és minden oklevelet kínál az alapképzéstől a mesterképzésig és a doktorhoz. A diákok mintegy 12 százaléka a világ minden tájáról érkező nemzetközi diákok. Az egyetem oktatási és kutatási tevékenysége az üzleti tanulmányokra, az adminisztratív tudományokra, a technológiára és a kommunikációra összpontosít. A nyelvtanítás a nemzetközi mester programok és számos más angol nyelvtanfolyam.

A University of Vaasa Finnország egyik legújabb tengerparti University of Vaasa helyezkedik el, amelyet gyakran Finnország legszebb campusának hívnak. Az összes iskola és tanszék a gyönyörű Palosaari-szigeten található. A campus érdekes ötvözete a régi és az új, a kontinentális és az angolszász építészet kombinációja. Vaasa-ban, Finnország legnaposabb városában található. 12 000 hallgatójával Vaasa szintén nagyon élénk hallgatói város. Sőt, a várost körülvevő gyönyörű Kvarken-szigetcsoport 2006 óta része az UNESCO Világörökség részeinek.

Tanulmányok

A University of Vaasa négy iskolában működik. A Menedzsment Iskolában és a Számviteli és Pénzügyi Iskolában , valamint az iskolai marketingben és kommunikációban az oktatás és a kutatás magas szintű nemzeti szintű, és a University of Vaasa finnországi üzleti fokozat legnagyobb szolgáltatója. Az üzleti tanulmányok kulcsfontosságú területei a finanszírozás és a pénzügyi piacok, a vállalkozói szellem, a fogyasztói magatartás és a vállalkozások nemzetközivé válása. Az iskolákat kiváló üzleti iskoláknak tekintik az Eduniversal Worldwide Business School Ranking rangsorában, és a pénzügyek Master Master Programja, a Stratégiai Üzleti Fejlesztés Master Programja és a Nemzetközi Üzleti Master Program az EPAS-ben akkreditáltak.

A Menedzsment Iskolának és a Marketing és Kommunikáció Iskolának megvannak a maga sajátos erősségi területei, mint például a kommunikáció és az adminisztráció. A Technológiai és Innovációs Iskolában az egyetem szakterülete az automatizálás, az elektrotechnika, a számítástechnika és a telekommunikáció. Az ipari menedzsment és az ipari rendszerek elemzésének mesterképzési programjai az ASIIN akkreditációjában vannak . Az ASIIN minőségi pecsét biztosítja, hogy az egyetemi tudományág és a szakma, amelyre a program elkészíti, tantárgy-specifikus minőségi előírásait magas szinten teljesítik.

A University of Vaasa oktatás a munkáltatók elismerését kapja a modern munka élet igényeinek való megfelelés érdekében. Az egyetemi fokozat magában foglalja az üzleti működési készségeket, és a campus valódi nemzetközi légköre, valamint a hallgatói csere lehetőségei erős képességeket biztosítanak a hallgatók számára a munka életébe lépéskor. A mesterképzésben a nemzetközi hallgatók számára kínált kurzusok oktatási nyelve az angol. A tanfolyamok általában záróvizsga előadásokon vagy önálló tanulmányokon alapulnak, amelyeket a tanév során vizsgálnak meg. A szemináriumok és a csoportmunka különféle formái írásbeli és szóbeli feladatokkal szintén a tantervek részét képezik.

Diákélet a Vaasában

4247_rsz_4175_yliopisto3.jpg

University of Vaasa közössége több mint 5000 hallgatóból áll, és évente több mint 300 nemzetközi hallgató tanul a világ minden tájáról az egyetemen. Az egyetemi hallgatók egyre nagyobb érdeklődést mutatnak a nemzetközi tanulmányi légkör iránt. Vaasában összesen mintegy 12 000 hallgató van, és a városban rengeteg rendelkezésre álló lakhatási és szabadidős tevékenységi lehetőség van.

A város kulturális élete mindenki számára biztosít valamit. A finn Vaasa Városi Színház, a Svéd Wasa Színház, a Városi Operaház, a Vaasa Operaház és számos más zenei csoport, kórus és színház, valamint számos galéria és múzeum biztosítja a város nyüzsgő kulturális életét. Különböző pop, rock és alternatív zenei és kulturális fesztiválok szerveződnek a városban, különösen nyáron.

A University of Vaasa oktatást nyújt minden új nemzetközi hallgató számára. Minden nemzetközi hallgatónak kineveznek egy nemzetközi oktatót, társult hallgatót. Az oktatók segítenek a hallgatóknak megismerni a tudományos környezetet, és segítenek a Vaasában és Finnországban éléssel kapcsolatos egyéb kérdésekben.

Az oktatói évek során a tanárok különböző típusú tevékenységeket és eseményeket terveznek a nemzetközi diákok számára. Ezek az események remek alkalom arra, hogy megismerjék a diákokat és megtapasztalják Vaasát új módon. A University of Vaasa nemzetközi diákok számára is szervez kirándulást Finnország egyéb részeinek megtekintéséhez. Például egy éves Lappföldre látogatás mindig emlékezetes élmény a diákok számára.

A helyi hallgatói szakszervezet tagjaként a University of Vaasa nemzetközi mesterképzetei különböző kedvezményeket University of Vaasa az University of Vaasa és az egyetemen. Ide tartoznak például az egyetemi éttermekben és kávézókban nyújtott támogatások, valamint az utazási jegyek, a színházak, a múzeumok és a számos üzlet. Mesterfokozatú diákok is jogosultak a hallgatói egészségügyi ellátáshoz.

A University of Vaasa campus a tenger mellett található, rengeteg szabadidős lehetőséggel. Azok számára, akik a természet közelében élvezik, a Vaasa vidék kiváló hely a szabadidő eltöltésére. A tengerpart élményeket kínál minden évszakban a kajakozás, a búvárkodás és a jéghalászat között. Vaasa városa nagyon elérhető; minden szükséges szolgáltatás az egyetem közelében található, és a legtöbb ember az év során kerékpározik. Az utazási összeköttetések átfogóak - a jól összeköttetésben álló repülőtér, vonat- és autóbusz-összeköttetések mellett cirkálók is átszelik a Botteni-öböt, amely lehetővé teszi, hogy Svédország néhány óra alatt elérje Svédországot.

4249_rsz_4177_yliopisto12.jpg

Campus terület

A University of Vaasa Finnország legújabb campus területét foglalja el a tengerparton - a tengerparti tájépítés, a modern építészet és az átalakított ipari épületek kombinációja. Az egyetem modern technikai környezetet kínál naprakész számítógép és egyéb technikai felszereltséggel. Az egyetemi könyvtár az egyetemen is található. A főépület hallgatói étterméből csodálatos kilátás nyílik a környező tájra és a tengerre.

Egy nemzetközi egyetem

University of Vaasa a világ minden tájáról kapcsolatok vannak; partnerségi egyetemek hallgatói és alkalmazottak cseréje, valamint kutatási és oktatási együttműködés céljából. Évente több mint 200 hallgató utazik külföldre a képzésükhöz szükséges tanulmányok egy részéhez. Hasonlóképpen, évente több mint 200 nemzetközi hallgató érkezik, hogy befejezzék University of Vaasa . Ezen felül több mint 300 nemzetközi hallgató tanul az Egyetem nemzetközi mester- és doktori programjain.

A University of Vaasa nemzetközi hangulatot és gyönyörű tengerészeti campus-beállítást, hatékony oktatást és élénk társadalmi környezetet biztosít az angol nyelvtanfolyamok széles skáláján kívül. A mesterképzésben részt vevő kurzusok többsége nemzetközi és finn diákok számára is felajánlott, ami kiváló lehetőséget biztosít a helyi hallgatók megismerésére. A nemzetközileg vegyes tanulócsoportok nagy esélyt kínálnak arra, hogy tanuljanak más diákoktól és tapasztalataiktól.

Befektetés a jövőjébe!

Egy szorosan kötött tanulmányi közösség, jól megtervezett tanítás és hatékony hallgatói szolgáltatások elősegítik az egyetemi előrehaladást és a diploma megszerzését. A University of Vaasa szakképzettséggel rendelkező szakembereket oktat a modern életmód igényeihez és a diplomások számára a foglalkoztatási kilátások jóak. Az Egyetem támogatja az egyetemi tanulmányok rugalmasságát a Vaasában, Finnországban és az egész világon.

További információkért kérjük, látogasson el a University of Vaasa honlapjára a http: // www. univaasa .fi / master /. Csatlakozz hozzánk most!

Helyszínek

Vaasa

Address
Wolffintie 34,

65200 Vaasa, Finnország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket