Hivatalos Leírás

Az École Polytechnique

École Polytechnique egy vezető francia intézet, amely ötvözi a legmagasabb szintű kutatást, tudósokat és innovációt a tudomány és a technológia legmodernebb területén. Tanterve a kiválóság kultúráját támogatja, a tudományra fektetett hangsúlyt pedig a humanista hagyományokra támaszkodva. Az iskola olyan társadalmilag felelős szakembereket állít elő, akik kiválóan kezelik az összetett és innovatív projekteket, amelyek a társadalmunk előtt álló jelenlegi és jövőbeli kihívásokkal foglalkoznak.

Stratégia és missziók

A heves gazdasági versenyben az innováció az egyetlen út a jóléthez. École Polytechnique a multidiszciplináris tudományokban szilárd háttérrel vezeti a vezetőket, mind az üzleti, mind a kutatási világban.

École Polytechnique DNS: az innovációba vetett hit, a jólét hajtóereje

École Polytechnique t 1794-ben alapították, amely nemcsak politikai és gazdasági felfordulás, hanem a felvilágosodás korának vége is. A történelem egyedülálló pillanatában a Comité de Salut Public (Francia Nyilvános Jóléti Bizottság) a 18. század folyamán megtapasztalt számtalan tudományos és műszaki felfedezés jövőbeli alkalmazását várták, és kiváltotta az ipari forradalmat. Gaspard Monge-t, Lazare Carnot-t és számos más tudósítót bízott meg a versenyképes toborzási folyamattal, a legjobb tudásukkal és a tudományt a Francia Köztársaság javára.

1804-ben Napóleon megerősítette a Polytechnique szerepét a nemzet szolgálatában az École Polytechnique katonai státusz megadásával és az iskola mottójával:

"Pour la Patrie, Les Sciences et la Gloire" ("A hazájához, a tudományhoz és a dicsőséghez").

A 21. század elején egy másik korszak geopolitikai, gazdasági és környezeti nehézségekkel, valamint számos úttörő technológiával jellemezhető. Az École Polytechnique ugyanazt a filozófiai magot tartja fenn. A kollektív prosperitás egyetlen hajtóerejének az az elgondolás, hogy az egyetem a fenntartható produktív, gazdasági és tudományos fejlődés előmozdításáért felelős.

École Polytechnique a legmagasabb szintű multidiszciplináris tudást hoz létre és osztja meg

Mint felsőoktatási intézmény, az X természetesen törekszik a legmodernebb tudás megosztására annak érdekében, hogy a diákjainak előnyeit a kiválósági kritériumok alapján választják ki, amelyekről híres.

Az École Polytechnique azonban tudást is teremt, mert professzorai mind tanárok, mind kutatók. Körülbelül húsz laboratóriumot üzemeltet, amelyek szorosan kapcsolódnak a francia nemzeti kutatóintézetekhez és elkötelezettek a tekintélyes nemzetközi együttműködés mellett. Ezeknek a laboratóriumoknak az a célja, hogy eredményeket érjenek el a szellemi tulajdonjogok és a vezető folyóiratok kiadványaiban, mind az alap-, mind az alkalmazott kutatásokban.

École Polytechnique hitvallása multidiszciplináris mind a tanítás, mind a kutatás területén. Körülbelül tíz tudományos diszciplína, beleértve a bölcsészettudományokat és a társadalomtudományokat, nyolc kutatási témával foglalkozik, amelyek a laboratóriumok közötti együttműködést foglalják magukban. Az ilyen modell abból a megfigyelésből ered, hogy a társadalom által elfogadott gyümölcsöző innovációk születtek a tudományok összecsapásával és együttműködésével, beleértve a filozófiát is.

École Polytechnique a társadalmat, a vállalatokat és a diákokat szolgálja

A tájékozott és mobil társadalomban a mai világ legjobb diákjai számos egyetem közül választhatnak. A felsőoktatás nemzetközi verseny, és az X-nek saját aránya van a versenytársakból - amelyek egyébként gyakran partnerek - mely pénzügyi eszközök mind állami, mind magán forrásokból jelentősek.

Ebben a serkentő környezetben az École Polytechnique célja, hogy a világ legkiválóbb diákjait olyan intézményként ismeri el, ahol tudásbázist és know-how-t szerezhetnek, és hozzáférhetnek a korábbi diákok hálózatához, amely lehetővé teszi számukra hogy megfeleljen a törekvéseiknek megfelelő szakmai életnek.

Az egyetem olyan tevékenységeket is fejleszti, amelyek az értéket generáló vállalatok javát szolgálják. Reméli, hogy felajánlja számukra kutatási és fejlesztési eredményeket, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy mind az ipari, mind a gazdasági szinten boldoguljanak.

Végül az École Polytechnique nem felejti el a társadalomban betöltött szerepét. Az egyetem szerepe a tudás terjesztésében nem korlátozódik a kutatási kiadványokra, és most már az online tanításra is kiterjed az "Formations en Ligne Ouvertes à Tous" (On-line Oktatási Sessions Open to All) révén. Az egész közösségben való befolyása nemcsak oktatási és tudományos szinten tekinthető meg; bár az üzleti tevékenység előmozdítására irányuló fellépései, az egyetem elérése kiterjesztette a gazdasági fejlődést is.

Értékek a tudás teljesítéséhez

A L'X nem csak a tudás megteremtésére telepedett le. Arra törekszik, hogy példamutató értékeket alakítson ki hallgatói és kutatói professzoraiban.

Tudomány és lelkiismeret: az integritás és a közérdek érzete a mélyen gyökerező kultúrájának része. Az École Polytechnique szélesebb körben nyitott a világ számára, és lelkesen üdvözli az új élményeket.

Az egyetem most ötvözi ezeket az alapvető jellemzőket olyan lényeges tulajdonságokkal, amelyek ugyanolyan fontosak, nevezetesen a bizalmatlanság és a vállalkozói szellem, és amelyek kulcsfontosságú tulajdonságokat jelentenek egy olyan világban, amely mosolyog az agilis és hajlandó kockázati csoportokra.

Büszke a múltjára, l'X elkötelezett amellett, hogy a XXI. Században lehetővé tegye a tudományos, technológiai és ipari forradalmakat.

École Polytechnique története

A francia forradalom és a felvilágosodás korának terméke, az École Polytechnique gazdag történelemmel rendelkezik, amely több mint 220 évig terjed. A kezdetektől fogva az iskola a tudományos kiválóság hagyományait és a közjó szolgálat iránti elkötelezettségét hordozza.

ranglisták

École Polytechnique egy francia felsőfokú mérnöki iskola, amely nemzeti és nemzetközi szinten versenyképes.

N ° 1 Legjobb Francia Grandes Écoles a tudomány és technológia területén / Az összes francia rangsor kombinálva / L'Usine Nouvelle / L'Étudiant

N ° 1 Franciaország és N ° 16 legjobb európai egyetemek / QS World University ranglisták 2018

N ° 1 Franciaország és N ° 2 A világ legjobb kis egyetemei / Times Higher Education 2018

N ° 1 Franciaország és N ° 4 Világszerte oktatási üzleti vezetők / Az Alma Mater Index 2017 szerint

Civic Engagement

A nagy társadalmi kihívások leküzdése az École Polytechnique történelmének és hagyományának szerves része, a kiválóság, a fejlődés és a tudomány terén. Az elfogadás és hozzáférhetőség szempontjából az iskola aktívan elkötelezett a fenntartható fejlődés és a társadalmi felelősségvállalás politikája iránt.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Francia

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

École Polytechnique

A tárgyak internete: Innovációs és Menedzsment Program (IoT-IM) Graduate Degree az Ecole Polytechnique multidiszciplináris megközelítésen alapul, és biztosítja Önnek az ö ... [+]

Mester A tárgyak internete: Innováció és menedzsment programRánézésreDiploma: mesterképzésTípus: Ipari orientációECTS kreditek száma: 140Kezdés: 2019 szeptemberIdőtartam: 2 évNyelv: angolHelyszín: FranciaországTandíj: 12.000 € / év

A mobiltelefonoktól az órákig, a média platformokig, a hálózati hálózatokig és az orvostechnikai eszközökig, az összekapcsolt objektumok az ipar és a technológia minden szintjét áthatják. Ahogy a társadalom egyre inkább digitalizálódik, az általuk generált adatok lehetővé teszik az új interakciók és üzleti modellek széles körű hatását a hagyományos gazdasági rendszerekre és még a társadalmi szokásokra is.... [-]

Franciaország Palaiseau
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
École Polytechnique

A kétéves diplomát teljes mértékben angolul tanítják, úgy tervezték, hogy professzionalizálja. Amíg az első évben szerez szerszámokat és technikákat, a második év a "való ... [+]

Cybersecurity mesterRánézésreDiploma: mesterképzésTípus: Ipari orientációECTS kreditek száma: 140Kezdés: 2019 szeptemberIdőtartam: 2 évNyelv: angolHelyszín: FranciaországTandíj: 15 000 € / évProgram leírása

Az online kalózkodás növekvő és általános érdeklődést jelent az emberek, a vállalatok és a kormányok számára. Ahogy a hackerek egyre agilisabbak, a kiberbiztonsági szakemberek minden iparág számára elengedhetetlenek. A magas szintű cybersecurity szakértők gyorsan növekvő igényei arra inspirálták az i-et, hogy teljes programot szenteljenek a Cybersecurity: Fenyegetések és védelmi mester létrehozásával .

A kétéves diplomát teljes mértékben angolul tanítják, úgy tervezték, hogy professzionalizálja. Amíg az első évben szerez szerszámokat és technikákat, a második év a "valós világ" alkalmazással foglalkozik. A két év során a diákok is kapnak lehetőséget az iparághoz való kapcsolódásra, köszönhetően a két gyakornoknak és az on-the-ground tapasztalatnak az iX kutatóival és a látogató előadókkal.... [-]

Franciaország Palaiseau
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
École Polytechnique

Az energia és a környezet mint két egyenlő rész, amely meghatározza az éghajlati jövőnket, az Energia Környezet: Tudományos Technológia és Menedzsment (STEEM) Graduate De ... [+]

Master Energy Environment: Tudományos technológiák és menedzsmentRánézésreDiploma: mesterképzésTípus: Ipari orientációECTS kreditek száma: 140Kezdés: 2019 szeptemberIdőtartam: 2 évNyelv: angolHelyszín: FranciaországTandíj: 12.000 € / év

Az utóbbi években felmerült az éghajlatváltozás mérséklésére irányuló intézkedések sürgősségére vonatkozó globális konszenzus, amely 2015 decemberében a párizsi megállapodásban a Felek 21. konferenciáján (COP21) zárult. 195 ország fogadta el az első, egyetemes, globális éghajlat-változási megállapodást, amely a globális hőmérséklet emelkedését 2 ° C-ra korlátozza. A megállapodás azt is kifejezi, hogy a növekedést 1,5 ° C-ra korlátozzák, ami jelentősen csökkentené az éghajlatváltozás kockázatát az ökoszisztémák és az emberi populációk számára. Az energiatermelés jövője és különösen a megújuló energiák termelési kapacitása az új célok elérésére irányuló erőfeszítések középpontjában áll.... [-]

Franciaország Palaiseau
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
École Polytechnique

École Polytechnique Ingénieur Polytechnicien program egy egyedülálló 4 éves program: 3 év a mérnöki végzettség megszerzéséhez és 1 év az École Polytechnique Diploma megsz ... [+]

Mind általános, mind szakosodott tanulmányok

École Polytechnique Ingénieur Polytechnicien program egy egyedülálló 4 éves program : 3 év a mérnöki végzettség megszerzéséhez és 1 év az École Polytechnique Diploma megszerzéséhez.

Ez a 4 éves tanterv a következőket biztosítja a diákoknak:

Egy multidiszciplináris tudományos képzés, amely a hallgatók széles tudományos alapot (alapkutatás, mérnöki tudományok, szociálgazdaságtan).Emberi, katonai és sporttudományi képzés, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy fejlesszék viselkedési és relációs képességüket.Speciális tanfolyamok, fejlett tudományos koncentrációkkal, amelyek a világ felső szintű mérnöki iskoláival versenyeznek.... [-]
Franciaország Palaiseau
Szeptember 2020
Angol,Francia
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
École Polytechnique

Az intelligens városok és a városi politika diplomája biztosítja az új és átalakuló nagyvárosi területek és versenykörnyezetük mélyreható megértését. ... [+]

Okos városok

RánézésreDiploma: mesterképzésTípus: Ipari orientációECTS kreditek száma: 140Kezdés: 2019 szeptemberIdőtartam: 2 évNyelv: angolHelyszín: FranciaországTandíj: 12.000 € / év

Egy egyre inkább globális gazdaságban a nagyvárosi területek a gazdasági verseny és a növekedés alapvető összetevői. A főváros, a munkaerő-kínálat, a tudás, az infrastruktúra és a földrajzi térségen belüli és azok közötti terjesztés fontos szerepet játszik a nagyvárosi terület gazdasági fejlődésében és jólétében.

Amint azt a The Economist hangsúlyozta, az amerikai think-tank Brookings Institution jelentése szerint "a világ legnagyobb 300 nagyvárosának gazdasága a világ népességének 19% -át és a világ GDP-jének majdnem felét teszi ki. Az elmúlt évtizedben a jövedelmek és a munkahelyek gyorsabban növekedtek ezen városi területeken, mint az országos átlaguk. "... [-]

Franciaország Palaiseau
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
École Polytechnique

A közgazdaságtan, az adatelemzés és a vállalati pénzügyek programja megkönnyíti a hallgatókat a kvantitatív módszertan és a valós gazdasági tapasztalat megszerzéséhez. Fő ... [+]

Mesterképzés, adatelemzés és vállalati pénzügyekRánézésreDiploma: mesterképzésTípus: Ipari orientációECTS kreditek száma: 140Kezdés: 2019 szeptemberIdőtartam: 2 évNyelv: angolHelyszín: FranciaországTandíj: 12.000 € / év

Az École Polytechnique világszerte elismert tudományos természettudományos feljegyzései alapján a közgazdaságtan, az adatelemzés és a vállalati pénzügyminisztériumi diploma egyedülálló lehetőséget kínál az új és átalakuló piacok teljes körű, közgazdasági alapú stratégiai megértésében az 21. századi ipar.

Egy állandó fluxusban működik

A gazdaság minden ágazatát átszelő technológiával az innováció egyre frenetikusabb üteme minden iparág szintjén zavarhat. A vállalati óriások hirtelen a hanyatlásban találják magukat, amelyet a bomlasztó újonnan érkezettek meteorikus emelkedésével el lehet távolítani - lásd az Uber és az Airbnb hasonló hatásait a közlekedési és vendéglátóipari ágazatok felbujtására.... [-]

Franciaország Palaiseau
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
École Polytechnique

Ez az új mesterképzés elsősorban a mesterséges intelligenciára összpontosít, beleértve a statisztikai tanulást és az adatkezelés alkalmazását. Ez magában foglalja a fejle ... [+]

Mesterséges intelligencia mesterRánézésreDiploma: mesterképzésTípus: Ipari orientációECTS kreditek száma: 140Kezdés: 2019 szeptemberIdőtartam: 2 évNyelv: angolHelyszín: FranciaországTandíj: 15 000 € / évProgram leírása

Ez az új mesterképzés elsősorban a mesterséges intelligenciára összpontosít, beleértve a statisztikai tanulást és az adatkezelés alkalmazását. Ez magában foglalja a fejlett vizuális számítástechnika komplementer területét is, beleértve a 3D-s számítógépes grafikát, a virtuális és bővített valóságot, a multimodális interakciót, a számítógépes látást, a robotikát és a 3D Fabrication-et, amelyek vagy új AI módszerek kifejlesztését vagy használatát eredményezik. Ez a mesterséges intelligencia és a vizuális számítástechnika tananyaga ezért a digitális tudományok és a legígéretesebb, legutóbbi alkalmazások középpontjában áll.... [-]

Franciaország Palaiseau
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
École Polytechnique

Az ökotechnológiák a fenntarthatóságért és a környezetgazdálkodásért (ECOSEM) Graduate Degree valós technikai szakértelmet kínálnak a környezeti kérdésekben, beleértve a ... [+]

Az ökotechnológiák mestere a fenntarthatóságért és a környezetvédelemért ECOSRánézésreDiploma: mesterképzésTípus: Ipari orientációECTS kreditek száma: 140Kezdés: 2019 szeptemberIdőtartam: 2 évNyelv: angolHelyszín: FranciaországTandíj: 12.000 € / év

École Polytechnique elkötelezett a tudományok kiválóságát kiemelő programok megvalósításában, miközben teljes mértékben megértette ipari, gazdasági és társadalmi kontextusaikat.

Az ökotechnológiák a fenntarthatóságért és a környezetgazdálkodásért (ECOSEM) Graduate Degree valós technikai szakértelmet kínálnak a környezeti kérdésekben, beleértve a talaj- és vízszennyezés diagnosztikai, kezelési és értékelési folyamatait, valamint a fejlesztésükhöz kapcsolódó gazdasági és társadalmi kihívások mélyreható megértését . Néhány nemzetközi szabályozási és etikai betekintés kiegészíti a műszaki és menedzsment kurzusokat.... [-]

Franciaország Palaiseau
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul

MSc

École Polytechnique

Az Ecole Polytechnique és partnereink üzleti iskolája, a HEC Paris új, két éves közös diplomát kínál az "Adat tudomány az üzleti életért". Célja a diákok képzése az adat ... [+]

RánézésreDiploma: mesterképzésTípus: Ipari orientációECTS kreditek száma: 140Kezdés: 2019 szeptemberIdőtartam: 2 évNyelv: angolHelyszín: FranciaországTandíj: 18.900 € / év

A mai átalakuló és versenyképes világban a vállalatok törekednek arra, hogy a piac előtt álljanak és a legmegfelelőbb üzleti döntéseket hozzák. Az innovatív technológiába való befektetés szükségessé vált.

Az adatok gyűjtése és elemzése valós idejű segítségnyújtó cégekben meghatározza az új piaci trendeket. A nagy adatrendszerek befektetésével és megvalósításával új betekintést nyerhetnek egy sokkal érzékenyebb és hatékonyabb üzleti tevékenység kialakítására, magasabb szintű teljesítmény elérésére és új piaci lehetőségek kinyitására, miközben felügyelik kockázataikat.... [-]

Franciaország Palaiseau
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul

École Polytechnique, a magical world

Behind the scenes at École Polytechnique

Address
91128 Palaiseau, Île-de-France, Franciaország
Honlap