École de Condé

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Paris campus található, néhány lépésre a Place Cambronne egy élénk kerületében, közel a Champ de Mars.

A School of Condé Paris foglal 6.300 m² szentelt tervezés, grafikai és finom kézműves. Pole tervezés és grafika művészeti és kézműves központja található két külön épületben karnyújtásnyira egymástól, a teljes területe 6.300 m². Az épület a Cambronne Street, hol vannak a képzési design és grafikai művészeti iskola, teljesen felújított, 2014-ben. Ez az egyik legmodernebb a maga kategóriájában. A campus ad otthont a Graduate School of Parfüm partner intézmény a School of Conde.

Ez összesen a szélesebb körű magán felsőoktatási intézmények folytatják az alkotást a Párizs központjában.

Tanul Párizsban

Tanul Párizsban, hogy válasszon egy élénk diákélet középpontjában a gazdasági és kulturális központja a legdinamikusabb a világon. Ez megteremti a napi dörzsölje, és élvezze a multikulturális környezetben lényege forrása a kreativitás.

Paris a ritmust kapcsolatos események divat, design, művészet és a kreativitás. A diákok közvetlen haszonélvezője a légkörbe, mint a School of Condé részt vesz a tervező nap és egyéb rendezvények kapcsán megtervezése és létrehozása.

Élő és tanuló Paris is élvezheti a rendkívüli kulturális potenciálját a város könnyen megközelíthető az iskola, mert a központi helyen. Múzeumok, galériák, kiállítóterek megszámlálhatatlanok. Rendszeres részvétel döntő előnyt a képzési program. Végül tanulmány Párizsban van, hogy közel a páratlan forrása a foglalkoztatás a kreatív iparágak. A 363.000 nyilvántartott munkákat ezen a területen, Paris tette, valamint London és a legtöbb nagy világ fővárosaiban.

Helyszínek

Lyon

Address
7-9 rue Cambronne
75015 Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes, Franciaország

Lyon

Address
23, rue Camille Roy
69007 Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes, Franciaország

Nancy

Address
64, rue Marquette
54000 Nancy, Grand Est, Franciaország

szép

Address
6, avenue Désambrois
06000 szép, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Franciaország

Bordeaux

Address
8, rue du gén. de Cheyron
33100 Bordeaux, Nouvelle-Aquitaine, Franciaország

Turin

Address
5 Via Pisa, 10152
Turin, Piedmont, Olaszország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket