The American Business School of Paris

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az American Business School of Paris kínál tanterv alapján az amerikai oktatási rendszert.

A program elismeri: Francia érettségizettek és a diákok, akik szeretnék követni egy nemzetközi tanterv, nemzetközi diákok, akik szeretnék követni egy amerikai tanterv Párizsban.

Használja ki a legjobb amerikai és francia gyakorlat

Rendkívül hatékony tanítási módszerek

"A partnerség amerikai egyetem, az amerikai Business School Paris elfogadta az amerikai felsőoktatási rendszer, világszerte elismert.

Az üzleti iskola ötvözi az interaktív projekt-alapú oktatás egy tanórán kívüli program, amely lehetővé teszi, hogy fejlessze személyiségedet, a függetlenség és a kezdeményezőkészség.

Hogy megkönnyítse az átmenetet a munkahelyen, az amerikai Business School Paris is elfogadott francia legjobb képzési gyakorlat: - szakmai - szemináriumok - egyéni coaching Szerezd meg a legjobb mindkét világból: csatlakozzon az amerikai Business School of Paris! "Fady Fadel, Ph.D ., Dean

Küldetésünk

Az American Business School, Párizs célja, hogy a vonat a diákokat, hogy váljon a jövőbeli üzleti vezetők, akik úgy vélik, a nemzetközi, kezdeményezni és a munka a multikulturális csapat. Az iskola folyamatosan javítja tudományos normák és egyúttal csepegtetni a diákok a tisztelet és a tolerancia a sokféleség, valamint a társadalmi felelősségérzetet. Az iskola bátorítani fogja a diákok alkalmazni etikai normákat minden személyes és szakmai döntéseket.

Helyszínek

Párizs

Address
American Business School Paris - 12 rue Alexandre Parodi
75010 Párizs, Île-de-France, Franciaország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket