American Graduate School in Paris

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Amerikai Párizsi Párizsi Doktori Iskola (AGS) amerikai tanulmányi programokat kínál Franciaországban, így a diákok a világ minden tájáról lehetőséget kapnak egy amerikai oktatás megszerzésére Franciaországban élve. Minden programot angolul tanítanak; nem kell franciául beszélnie, hogy csatlakozzon az iskolához.


Az AGS nemzetközi kapcsolatokra és kapcsolódó területekre szakosodott. A rendelkezésre álló programok közé tartozik a Masters és Ph.D. valamint a részmunkaidős nem-diplomamunka és a külföldi hallgatók számára. Az AGS előkészíti a diákokat a nemzetközi ügyek különböző területein: kormányközi szervezetek, nem kormányzati szervezetek, kormány, nemzetközi üzleti élet, média és egyetemek számára.
A programok az amerikai oktatási rendszeren alapulnak, miközben kihasználják Franciaország és Európa kulturális, tudományos és szakmai erőforrásait.
/>/>


Az AGS kar, valamint a hallgatói testület nagyon nemzetközi, multikulturális osztálytermi hangulatot teremtve, és több perspektívát kínál az általuk tanított tudományokban. Ez ötvözi az iskola helyét a világ egyik fővárosában, hogy a hallgatók valóban nemzetközi tapasztalattal rendelkezzenek./>/>


A Párizsi Amerikai Graduális Iskola másik jellemzője az egyes hallgatók számára biztosított egyéni figyelem. A klaszter méretei kicsiek maradtak a jobb diák-tanár interakció és az érdekes osztálytermi viták számára. Az AGS kar és az alkalmazottak ismerik minden hallgatót, és mindannyian elkötelezettek annak biztosítására, hogy mindegyikük sikeres tapasztalatot szerezzen Párizsban és a programban.

img

Helyszínek

Párizs

American Graduate School in Paris (AGS)

Address
American Graduate School in Paris 101, boulevard Raspail
75006 Párizs, Île-de-France, Franciaország
Telefonszám
+33 1 47 20 00 94

Programok

MA