Hivatalos Leírás

AIM - előfutára Nemzetközi Hospitality Management Education

Rendszeresen rangsorolva, mint az egyik vezető szálloda vezetés iskolákban ma, AIM 1992-ben alakult a kezdeményezésére társult tag a Cornell Hotel Society, társulás áll előkelő szakemberek a turizmus és a vendéglátóipar.

Az alap- és MBA programok (francia kormány tanúsító 1. szintű nyújtott), tanítani angol nyelven, hogy diplomások a készségek és szakértelem szükséges ahhoz, hogy csatlakozzanak egy nemzetközi karrier vezető szállodák és turisztikai cégek.

AIM Hotel és Idegenforgalmi Management School Párizsban is kínál speciális szakmai képzés minősítések elnyerte az American Hotel & Szállás Szövetség, a Ecole Ritz Escoffier és az École de cuisine Alain Ducasse.

International Hotel és Idegenforgalmi Management iskola Párizsban

Ideális között található az egyetlen párizsi egyetemen (Cité Internationale Universitaire de Paris - CIUP), valamint a Montsouris Park Párizsban, AIM következetesen rangsorolva a legjobbak között vendéglátás menedzsment iskolákban. Jövő vezetők vezető szállodák és luxus létesítmények a világ képzett keresztül alap- és MBA programok vendéglátás menedzsment.

Hála az iskola teljesen modern design, a diákok élvezhetik a legjobb tanulási környezetet. Elején a tanulmányait AIM, a diákok kapnak egy éves kártya, amely lehetővé teszi a hozzáférést a CIUP könyvtár, a Campus Langues és a különböző sport- és tanórán kívüli tevékenységek.

A kártya birtokosát feljogosítja a részesülnek hallgatói aránya az CIUP egyetemi étterem és a kávézó. Köszönhetően a program tanított angol és a nemzetközi kitekintés, AIM vonzza a diákok a világ minden tájáról, hogy egy multikulturalizmus, ami hozzájárul az iskola kulturális életét, és szilárd hírnevét. Ez az egyedülálló olvasztótégely is lehetővé teszi a diákok, hogy dolgozzon élettartam emberi értékek, mint a szolidaritás, a megosztás, a párbeszéd és a csapatmunka.

Tanulmányszervezési

Az iskola kínál három vendéglátás és a turizmus menedzsment képzési programok: Bachelor of Sciences (3 év), a jelöltek, akik a középiskolát is pályázhatnak, Bachelor of Arts, felvételi után 2 éves társult fokozatot, és MBA, felvételi után 3 éves mértéke. Felfedezni a különböző oktatási utak a magyarázó sémát.

Kar

Mivel a diákok az AIM, akkor előnyös a páratlan szintű szakértelem tanárunk: meg tudja mondani a CV alá többségük vezető pozíciókat töltött be a nemzetközi szálloda vagy cégek.

Tanáraink tartsa fokos a legjobb vendéglátó vagy turisztikai menedzsment iskolák és akar kommunikálni és megosszák a szenvedély és az egész világra kiterjedő szakértelem diákjaink azáltal kurzusok gazdagodott a saját valós élet tapasztalatait az iparban.

AIM külön hangsúlyt a lehető legjobb oktatást, míg gazdagítva azt esettanulmányok, amikor alkalmazható. Ez a módszer felkészíti a tanulókat a hatékonyabb szakmai és magabiztos karrier kezdete.

Az élet az AIM

AIM kínál a hallgatók egy virágzó és támogató tanulási környezet. Amellett, hogy kihasználva a sok által nyújtott előnyök CIUP, AIM biztosítja, hogy a diákok élvezik tanul egy state-of-the-art campus a lehető legjobb tanulási környezet.

A csendes környéken, egy nagyon nagy zöld terület közelében, és könnyű hozzáférést biztosít oktatási források, mind együttesen hozzon létre egy tökéletes munkakörülményeket hatékony és hasznos tanulmány.

AIM hallgatók részesülhetnek ingyenes éves tagsági a könyvtárba: a tagsági kártyája elején a tanév ad nekik teljes hozzáférést biztosít az egész évben.

Található a Cité Internationale Universitaire Párizs „Maison Internationale”, a Központi Könyvtár tartalmaz óriási gyűjteménye 50.000 könyv, 316.000 e-könyvek, folyóiratok 1900 (beleértve a 1550 elektronikus formátumban), és 57 adatbázisokat. Hozzáférést biztosít egy sor olyan szolgáltatást, hogy segítse a hallgatók az egyetemi munka:

Online szótárak és enciklopédiák,
Online francia és a nemzetközi sajtóban,
folyóiratok,
Internet-hozzáférés,
Helyszíni konzultáció
A felhasználók képzése,
Nyomtatás, másolás, szkennelés és kötelező dokumentumok.

A Espace LanguesMultimédiás öntanuló központ, lehetőséget nyújt, hogy javítsa francia, tanulni további 26 nyelven, és részt venni a beszélgetésben csoportok (francia, angol, spanyol, olasz, portugál, orosz, kínai, stb)

További információ a könyvtár nyitva tartás és az Espace Langues, keresse fel a Cité Internationale honlapján.

Miután AIM

Köszönhetően tudományos megközelítés a munkaerőpiacra, AIM diplomát kap állásajánlatot, amint befejezte a tanulmányait, és néhány, még a gyakornoki részeként vállalt a tudományos program.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Mester

AIM Hotel & Tourism Management Academy

Ez az intenzív és igényes felsőoktatási program tanított angol nyelven keresztül a hallgatók széles választéka messzemenő karrierlehetőségeket. Az elmúlt két év alatt, a ... [+]

MBA Szakmai diploma Hotel és Idegenforgalmi Management

Feltétel: 3 éves program (Associate Degree, Bachelor, Mester minden fegyelem). Oktatás nyelve: Angol A program érvényessége: 2 év.

Diplomások, akik a 3 éves mértéke, függetlenül attól, hogy a fegyelem, kérheti a Master of Business Administration szakosodott Hotel és Idegenforgalmi Management (MBA Professional).

Ez az intenzív és igényes felsőoktatási program tanított angol nyelven keresztül a hallgatók széles választéka messzemenő karrierlehetőségeket. Az elmúlt két év alatt, a diákok megszerezzék a szükséges tudást és szakértelmet, hogy felvértezzük őket a menedzsment szerepeket a vendéglátás és a turizmus területén. A vezetői készségek szerzett is releváns bármely más iparág szükségessé személyzet felügyelete, team coaching, számviteli ismeretek, stb... [-]

Franciaország Paris
October 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul

Nous ne promettons pas la lune...

AIM - Académie Internationale de Management en Hôtellerie et Tourisme / Le film

Académie Internationale de Management (AIM)
Address
2, rue Charbonnel
75013 Paris, Île-de-France, Franciaország
Honlap
Telefonszám
+33 1 45 75 65 75