Hivatalos Leírás

American University of Paris (EFF)

Egy olyan világban, ahol a gyorsuló változás és állandóan változó személyi, kulturális és gazdasági kapcsolatok a norma, mindenkinek legalábbis alkalmanként-egy külföldi.

A mai világ megköveteli, hogy képesek vagyunk látni a világot, mint egy másik személy látja, még ha nem ért egyet az adott személy ötletek és perspektívák. Tudnunk kell, elég a világot és magunkat, hogy hatékonyan működjenek a különböző szakmai és társadalmi körülmények között. Mi kell kényelmes élet peremén saját komfort zónában.

És ez csak a kényelem, hogy-az érzés, hogy otthon a világban, hogy tudjuk folytatni a saját ambícióit, bajnok a saját okai, továbbá a saját eszméit.


Egy amerikai stílusú oktatás az egyik a világ leginkább kozmopolita város

AUP maga is egy sikeres kísérlet a nemzetközi, interdiszciplináris oktatás. Szabályzat összehozza a legjobb elemeit az amerikai egyetemi modell-kicsi, megbeszélés alapján osztályokba; együttműködési kapcsolatot a hallgatók és oktatók; különös hangsúlyt fektetve a kritikus gondolkodás és a világos kommunikáció-a kulturális, társadalmi és szakmai lehetőségek egyikének a világ leginkább kozmopolita város.

A miénk egy akadémiai kultúra elkötelezettség, globális polgárság, és a közösség. Küldetésünk és értékek tükrözik ezt, miközben arra törekszünk, hogy elősegítse a diákok és a tanárok számára egyaránt kritikus az elkötelezettséget a világ a kölcsönös függőség.


Egy nemzetközi hírnevét a kiválóság

Szabályzat mandátumát is kifogásolható. Mi által akkreditált a Közel Államok Szövetsége főiskolák és iskolák. Karunk tagjai jégeső néhány legszebb egyetemek a világ. És mi állunk speciális akadémiai partnerség olyan neves intézmények, mint Oxford University, a Université de Paris Sorbonne, és a New York-i New School.

Mivel az alapító 1962-ben, már amennyiben egy többnyelvű, multikulturális tanulási környezet. Neves mint globális központja az innovatív, interdiszciplináris kutatási, oktatunk globális polgárokat, akik el helyüket a felelős szereplők közösségek, civil szervezetek, és a világ más országaiban.


Alumni fordult egy életet megváltoztató oktatási be a világ változó karrier

Szabályzat több mint 15.000 diplomások 141 országban, ami a miénk az egyik valóban globális öregdiák hálózat a világon. Jóval több, mint 90 százaléka a mi diák munkavállaló vagy a doktori iskolában hat hónapon belül az érettségi. És sokan mentek, hogy vezető pozíciókat intézmények olyan változatos, mint a Kereskedelmi Bank of Kuwait, a BASF németországi, a Jane Goodall Intézet tanzániai Google Franciaországban, a Centrum Párt Svédország és az Egyesült Államok Energiaügyi Minisztériuma.


Bővebben-és csatlakozz hozzánk

Ha többet szeretne megtudni tényeket Szabályzatot, a történelem, és a mi tudományos programokat, kérjük, hogy vizsgálja meg honlapunkat és ismerje izgalmas lehetőségeket várja, hogy ha csatlakozik a dinamikus nemzetközi közösség Párizsban.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

MA

The American University of Paris

AUP diplomáinak és nemzetközi jogának mesterei lehetővé teszik, hogy mind a nemzetközi jogban, a diplomáciában, mind a nemzetközi érdekképviseletben szükséges szakmai ism ... [+]

ELŐKÉSZÍTÉS A KÖZÖSSÉGI VEZETŐSÉGRE

Ez a rendkívül versenyképes, egyéves MA Diplomácia és Nemzetközi Jog területén interdiszciplináris diplomát kínál az Oxford Egyetem Nemzetközi Emberi Jogi Törvényében. A program révén megszerzi mind a nemzetközi jogban, a diplomáciában, mind a nemzetközi érdekképviseletben szükséges szakmai ismeretekhez szükséges alapvető ismereteket és gyakorlati készségeket.

A program lehetővé teszi, hogy kritikusan gondolkodjunk a komplex diplomáciai és nemzetközi jogi kérdésekről a valós világban. Az elmélet gyakorlati alkalmazásával a világon a köz- és nem kormányzati intézményekkel kapcsolatos kulcskérdésekkel foglalkozik, mint például: "Miért vesznek részt az államok a globális együttműködést előmozdító nemzetközi intézményekben?" Vagy "Hogyan viszonyulnak az államok és az intézmények a az együttműködés összeomlik és konfliktusok következnek be? "... [-]

Franciaország Paris
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
The American University of Paris

A Master of Arts in Global Communications (MAGC) egy interdiszciplináris, hibrid tudományos program, amely termel szakértő kommunikációs szakemberek és tudósok. Tanított ... [+]

Az MA a Global Communications egy interdiszciplináris, hibrid tudományos program, amely termel szakértő kommunikációs szakemberek és tudósok. Tanított a nemzetközi kar alkotja szellemi és szakmai vezetők a saját területén, a program célja, hogy segítsen megtalálni egy Pathway a jövő sikerének a karrierjét.

CSATLAKOZNI A HÁLÓZATHOZ: ELMÉLET ÉS GYAKORLAT

Tananyagunkat mindig a felmerülő igények kielégítésére alkalmazzák. Nagyon sok érdeklődőt várunk a diákoktól, és szakértői tudományos és gyakorlati képzést nyújtanak a következő témákban:

Kommunikációs elmélet - a terület fejlődésétől és főbb koncepcióitól, vitáitól a legfrissebb vitákig és kihívásokig a globalizált világbanDigitális médiatechnológiák - az internet növekedésétől és ígéretétől kezdve a szociális média és mindenütt jelenlévő számítástechnikai eszközökkelGlobális média és média rendszerek - a tulajdonjogok, az irányítás, a befolyás és az innováció struktúrájának összehasonlító ismereteVizuális kultúra - a képek és képernyők és a látásmódok többértékű erejének feltárásaA kreatív iparágak - növekvő szerepük a reklámozásban és a termékek és szolgáltatások márkalmazásában, valamint az ötletek és értékek előmozdításában és megzavarásábanAz újságírás és a public relations - beleértve a figyelemfelkeltő digitális gazdaságban a lenyűgöző tartalmak előállításának és megosztásának kihívásait és lehetőségeitDivat és anyagi kultúra - a luxustól a fenntarthatóságig a gyorsan átalakuló iparban és a fogyasztás széles körű fogyasztási szokásaiban a fogyasztói társadalomban és azon túlA kulturális különbségek és a kulturális sokszínűség - összetett kapcsolat a globális kommunikáció és a kommunikáció politikájával, beleértve a gyakorlatokat, a politikákat és a szervezeteketAktivizmus és advokáció - az új politikai pártok és az érdekelt felek és a transzformációs technológiák világábanA TANULÁS NEMZETKÖZI MEGKÖZELÍTÉSE... [-]
Franciaország Paris
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
The American University of Paris

A Nemzetközi Művelődési Minisztérium (MIN) teljes mértékben kihasználja Párizs multikulturális dimenzióit és központi szerepet játszik a nemzetközi gazdaságtan, politika ... [+]

A nemzetközi ügyekben MA lehetővé teszi, hogy teljes mértékben kihasználja Párizs központi szerepét a nemzetközi gazdaságtan, a politika és a szociális kérdésekben. Ezzel a programmal lehetősége nyílik arra, hogy a szigorú tanfolyamokat és szakmai modulokat kiegészítse szakmai gyakorlatokkal, terepmunkával a tézisek kutatásához és az esettanulmányok módszertanához.

Karunk és munkatársaink szorosan együttműködnek hallgatóinkkal, hogy egyszersmind olyan szellemi mentorálást és támogatást nyújtsanak, amely lehetővé teszi számukra, hogy különbséget tegyenek a világban. A nemzetközi ügyekben MA szerint:

-A lehetőség az amerikai mesterfokozat megszerzésére Franciaországban... [-]

Franciaország Paris
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul

MSc

The American University of Paris

Ha arra törekszik, hogy elfordítja a karrierjét a vezetéshez kapcsolódó területen, az MSc Nemzetközi Menedzsment képzési program célja, hogy segítsen fejleszteni a tudásá ... [+]

A következő pályaválasztási lépés a vezetésben kell, hogy felkészítse Önt egy nemzetközi szakmai környezetre, amely egyedülálló lehetőségeket kínál, ha jól felkészült. Ha karrierjét irányítási területre irányítja, akkor a nemzetközi menedzsment MSc egy rugalmas, mégis strukturált képzési program, amely biztosítja Önnek a fejlett készségeket a komplex nemzeti, kulturális és társadalmi-gazdasági környezetekben történő navigáláshoz a mai üzleti és egyéb szervezetek működnek.

Fejlesszünk vezetői képességeket bensőséges, nemzetközi tanulási környezetünkben

Az oklevelet úgy alakították ki, hogy kielégítse a friss diplomások iránt érdeklődő menedzsmentorientált pályafutást, vagy a korai pályafutás közepén dolgozó szakembereket, akik át kívánnak menni a menedzsmenthez vagy a vezetés következő szintjéhez. Ha szeretne áttérni egy bölcsészettudományi vagy bölcsészettudományi háttérről egy üzleti vagy irányítási fókuszba, akkor is megtalálja a program ideális.... [-]

Franciaország Paris
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul

The American University of Paris Campus Tour

AUP

Ecole de Guerre Practicum in the MA in International Affairs program

Branding Place Practicum in Iceland

The American University of Paris
Address
5 boulevard de La Tour-Maubourg
75007 Paris, Île-de-France, Franciaország
Honlap
Telefonszám
+33 1 40 62 07 20