Academie Charpentier

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Miért válassza a Charpentier Akadémiát?

Mivel a Charpentier Akadémia több mint 70 éve rendelkezik a Magántulajdonban lévő Iparművészeti Magánszolgálattal, amely belsőépítészeket és művészeti vezetőket képez. Hűséges az eredetének, a kreativitásnak, az emberiségnek, az időszerűségnek és a nagyon erős művészi lenyomatnak az értékei iránt, ami emberi méretet tartott fenn.

Az Académie de la Grande Chaumière 1958 óta öröksége, majd a kreatív szabadság és a műanyag kísérletek központja, folytatja a felhasznált művészet világában végzett feltáró munkáját, amelyet egy új irányvonal ösztönöz, amely most erősödik az iskola alapjai a modernitás részeként.

A Charpentier Akadémia kiválasztása:

az Iparművészeti Szakértői Bizottság által elismert belsőépítész és művészeti igazgatói végzettségének elismerése révén az egyik legjobb magániskolákban tanulni,
dolgozzon az emberi méretű műhelyeken, és egyénileg kísérjék a tanárok, akik a szakterületükön minden szakemberek,
a munka világának megnyitása műhelyek, versenyek, partnerségek, konferenciák és kötelező szakmai gyakorlatok révén, a La Grande Chaumière (élő modellek) műhelyein való részvétel révén a technika kidolgozásának és elmélyítésének tökéletesítése;
élvezze az iskola filozófiáját, saját művészi és grafikai identitásának kinyilatkoztatása alapján,
az Erasmus programon (Olaszország, Spanyolország, Bulgária, Németország, stb.) külföldön egy félévben
és élvezze a több mint 12.000 alumni hálózatát.

116300_pexels-photo-285814.jpegTranmautritam / Pexels

Létrehozási és pedagógiai projekt, a jövő szakembereinek kíséretében

A készségek megszerzése, a kreativitás és a kereskedelem valósága közötti kapcsolat

A figyelem minden hallgatónak

A szakmai integráció kihívása olyan kontextusban, ahol a modellek, technikák és szakmák folyamatosan fejlődnek, az, hogy minden diákban fejlesszék a világot, az adaptációs képességet, a kritikus berendezést, annak elemzéseit. Ezért minden tanítványt tanárai elismernek és egyénileg kísérik, anélkül, hogy csökkentenék a csoportdinamika fontosságát.

Állandó kapcsolat a szakmákkal

A szakmákkal való állandó kapcsolat az oktatás alapja. Az iskola pedagógiai csapata olyan szakemberekből áll, akik részt vesznek azoknak a tudományágaknak a hírében, amelyekre a diákokat képezik. Ők is képviselik jövőjüket a munka világával, és konkrétan orientálják a diákokat a munkájuk során, hogy felkészítsék őket a Charpentier Akadémia biztosítja, hogy diákjaik vállalati vagy ügynökségi gyakorlatot folytassanak, részt vegyenek a versenyen. Belsőépítészet, Design vagy vizuális kommunikáció és kiállítások. A létrejött partnerségek megerősítik ezt a követelményt, és lehetővé teszik a projektek valódi kontextusában való elhelyezését.

A transzverzitás

A Charpentier Akadémia két osztályában, a belsőépítészetben és a vizuális kommunikációban / grafikai tervezésben gazdag, elősegíti a készségek összevonását és a nézetek áthidalását projektek vagy közös kurzusok alkalmával. Ez a transzverzitás ma elengedhetetlen. Valóban, egy építésznek meg kell tanulnia kommunikálni a projektjét, és egy grafikusnak meg kell tanulnia, hogy dolgozzon az űrben.

116299_pexels-photo-276267.jpegPixabay / Pexels

A nyílás kívülről

Kétfunkciós gyakorlat

A vizsgált tantárgyakat, a diákok által végzett kutatást valós adatok alapján javasolják vagy javasolják. Ezek kettős célú gyakorlatok, mind a „próbák”, mind a konkrét helyzet és a didaktikai anyagok szimulációja.

A kiemelkedő személyiségek által a saját területükön adott konferenciák lehetőséget nyújtanak arra, hogy megragadják a jelenlegi világ különböző elképzeléseit, meghallgassák a munka álláspontját, gondolkodjanak csoportokban, majd egyénileg írjanak.

Események és versenyek

A pedagógia a jövő felé fordult

Diákjaink alkalmanként vagy rendszeresen részt vesznek kiállításokon és versenyeken, amelyek lehetővé teszik számukra a szakmai verseny összefüggésében történő megítélését:

VIA (Innováció ösztönzése a bútorokban), Chaumont nemzetközi plakátfesztivál, Minimaousse, Ugitech, Camif, Procos Trophy, Premier Regard Fesztivál, Medion / Microsoft verseny, Decitre, Steel

Helyszínek

Île-de-France

Address
Rue Jules Chaplain,2
75006 Île-de-France, Franciaország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket