Audencia Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Az 1900-ban alapított Audencia Business Schoolis Európa egyik legjobb vezetői iskolája.

Az AERES (a francia kutatási és felsőoktatási minisztérium) pozitív értékeléséhez hozzáadott EQUIS, AACSB és AMBA nemzetközi akkreditációk kiemelték a kiválóság oktatása iránti elkötelezettségüket.

Programjait a The Financial Times és a The Economist rendszeresen rangsorolja a világ legjobbjai között. Az iskola tanítási elképzelése három kulcsfontosságú alapelvre épül: a globális felelősségvállalás, a vállalkozói szellem és a kulturális tudatosság, amelyhez a kettős kompetenciák és a nemzetközi nyitottság szelleme a legjelentősebb példák.

2004-ben az Audencia Nantes lett az első francia menedzsment iskola, amely az Egyesült Nemzetek Globális Compactjához csatlakozott. Az iskola ezután részt vett az ENSZ által definiált PRME-ben (Responsible Management Education elvek). Audencia Nantes stratégiai partnerséget írt alá a WWF-Franciaországgal. Nagyon köszönhetően az inkubátor tevékenységének, amely minden évben újonnan indított vállalkozói projekteket indít el, az iskola a cégteremtés területén tevékenykedik. A kettős kompetenciák logikájával az iskola tovább erősíti a Nantes École Centrale-nál aláírt kezdeti megállapodást, melynek során a mérnökök vezetői képzettek. Ma az Audencia Nantes különböző tanulási pályákat kínál, amelyek összekapcsolják az irányítást és az egyéb tudományokat (építészet, képzőművészet, jog és politológia).

key figures/iframe>

Campus életmód

Az egyik legszebb franciaországi egyetem

A campusot a tanulási környezet minőségével hozták létre.

Egy 1140 m2-es multimédiás könyvtár, heti 76 óra, 15 000 könyv és adatbázis, 500 francia és angol nyelvű folyóirat és Wi-Fi hozzáférés.

Pénzügyi kereskedési helyiség, amely hozzáférést biztosít a pénzügyi szakemberek számára általában fenntartott szolgáltatásokhoz.

Klubok és egyesületek: Különösen gazdag az Audencia hallgatói élet. Szabadidejükben a diákok különböző tevékenységekben vehetnek részt, különös tekintettel az üzleti életre, a pénzügyekre, a sportra, a zenére, a kultúrára, a humanitárius segítségre vagy a nemzetközi kérdésekre. A campuson körülbelül 30 diák klub található.

Vendégszobák az egyetemen a látogatók számára.

Szállás: A diák Intraneten található speciális adatbázis a hallgatói tartózkodási helyeken, stúdiókon vagy magánszállásokon elérhető szobákat nyújtja. Minden nemzetközi diák, aki az Audencia-ba érkezik, egy erre kijelölt nemzetközi összekötő csapatra támaszkodhat, amely garantálja, hogy minden diák szálláslehetőséget talál.

Campus Net, virtuális platform, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy hozzáférjenek a tanfolyam menetrendjéhez, e-mailjeihez, munkadarabjaihoz és a kurzus részleteit.

Saint-Nazaire campus létesítményeket, amelyek a beszerzés és az ellátási lánc menedzsmentjének oktatásával és kutatásával foglalkoznak.

aboutAudencia Nantes számos nemzetközi rangsorban elismert:/>

A Financial Times szeptember 2015

Audencia a 28. helyen szerepel a világon az MSc menedzsment-mérnöki programjában és a 6. helyen a karrier rangsor kategóriájában.

Ez a program illusztrálja az Audencia Nantes , az Ecole Centrale de Nantes és az École Nationale Supérieure d'Architecture de Nantes ALLIANCE mögötti logikát.

2014. november - A legjobb üzleti iskolák Európában

Az Audencia Európa 80 legjobb üzleti iskolája közé tartozik.

A közgazdász

2014 - A legjobb 100 MBA a világon

Az Audencia MBA 88. helyen van a világon

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Francia

Megjelenítés MSc » Mesterképzések megjelenítése » Megjelenítés Summer courses » Megjelenítés 1-year MBAs »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

MSc

Master in Management (Grande Ecole program)

Campus Nappali 2 - 3 év September 2019 Franciaország Nantes

A Master in Management az Audencia Business School egyike a francia elit Grande École programok elismert világszerte a minőség. Diákként jó hírnevet, hálózatot és előretekintő képzést élvezhet. [+]

VEZETNI CÉLRA

A Master in Management az Audencia Business School egyike a francia elit Grande École programok elismert világszerte a minőség. Diákként jó hírnevet, hálózatot és előretekintő képzést élvezhet. Ön több szakterületet fejleszt ki, és erős a nemzetközi vezetés alapjain. Sokféle és tartalmas munkatapasztalattal rendelkezel.

Válasszon szakterületek széles skáláját angol vagy francia nyelven4-18 hónapos vállalati tapasztalat elérése - Ön határozza meg az időtartamotTanuljon a csúcsvezető oktatókkal a számviteli, marketing, pénzügyi, statisztikai, logisztikai, projektmenedzsment, nyelvek és így továbbÉlvezze az átfogó karrierlehetőségeket a nemzetközi vállalati világban háttérrel rendelkező szakemberekbőlKULCS INFORMÁCIÓ... [-]

Master Of Science A Menedzsment-Mérnöki (Grande Ecole)

Campus Nappali 18 hónapok September 2019 Franciaország Nantes

CREATIVE NEMZETKÖZI KEZELÉSI KÉPZÉS MŰVÉSZEKRE [+]

CREATIVE NEMZETKÖZI KEZELÉSI KÉPZÉS MŰVÉSZEKRE

Készítsen kettős kompetenciát a menedzsmentben, hogy növelje hatékonyságát és foglalkoztathatóságát mérnökként. Mint az első francia üzleti iskola, hogy megnyissa kapuit a mérnöki hallgatók, Audencia Business School jól megalapozott a területen. Edzésed a legmagasabb színvonalú; a világ 29-es helyezett a menedzsment mesterei és a 9. a nemzetközi hallgatók számára (The Financial Times, 2017).

Az MSc in Management-Engineering program, akkor tanulmány teljes egészében angolul. A program az, ahol a mérnök megfelel a nemzetközi vezetésnek, ami felgyorsítja a kreativitást. A diplomások képzettek olyan szerepkörökre, amelyek mérnöki szakértelmet és üzleti stratégiát igényelnek globális környezetben.... [-]


Master of Science in Management és Vállalkozás a kreatív gazdaságban

Campus Nappali 1 - 2 év September 2019 Franciaország Nantes

Csatlakozzon sokszínű egyetemi közösségünkhöz egy évnyi kihívásokkal és együttműködésekkel, amelyek segítenek Önnek abban, hogy megváltoztassa és alakítsa karrier-pályáját. Diákjaink irányított tervezők, építészek, vizuális és képzőművészek, művészek, írók és mások, akik a kreatív és a kulturális iparban dolgoznak. [+]

INNOVATÍV BUSINESS EDUCATION FOR CREATIVE INDUSTRIES

Csatlakozzon sokszínű egyetemi közösségünkhöz egy évnyi kihívásokkal és együttműködésekkel, amelyek segítenek Önnek abban, hogy megváltoztassa és alakítsa karrier-pályáját. Diákjaink irányított tervezők, építészek, vizuális és képzőművészek, művészek, írók és mások, akik a kreatív és a kulturális iparban dolgoznak. Tanszékünk tagjai a vezetői szakemberek és a kreatívok élénk keverékei. Mindannyian szenvedélyesek vagyunk olyan munkáért, ami valódi hatással van a társadalomra.

Ez az egyedülálló program célja, hogy előmozdítsa karrierjét önálló gyakorlóként, vállalkozóként vagy egy nagyobb szervezet tagjaként a kreatív gazdaságban. Az 1 éves alapprogram alatt Ön:... [-]


Master of Science Supply Chain és Beszerzési Menedzsment

Campus Nappali 18 - 24 hónapok September 2019 Franciaország Nantes Olaszország Milan + 2 további

Dupla fokozat a nantesi Audencia-tól és a milánói MIP-től [+]

LÉPJEN A SPECIALISZT A DOMAINBAN, AMI STRATÉGIA MINDEN TÁMOGATÁSRA

Az MSc in Supply Chain és beszerzési menedzsment (MSCPM) az Audencia Business School felkészíti Önt egy izgalmas karrier olyan területen, amely stratégiai, hogy bármely cég ma. Valódi nemzetközi tapasztalatot és globális szemléletet kínálunk - olyan egyedi megközelítéssel, amely összekapcsolja a globális beszerzési és ellátási láncot, valamint a logisztikai műveleteket, a raktározást és a szállítást.

Építsd fel hírnevedet a legmagasabb rangú intézményben és az EQUIS, az AACSB és az AMBA által akkreditált néhány üzleti iskola egyikénekÉljen a gyönyörű Nantes szívében, Franciaország egyik legélvezetesebb városa és üzleti és innovációs központja - ideális hely a készségek fejlesztéséreTanulj egy valóban nemzetközi környezetben, globális karokkalVedd fel a legmagasabb munkáltatókat, élvezd a személyre szabott karrierlehetőségeket, és végezzenek szakmai gyakorlatot bárhol a világonKULCS INFORMÁCIÓ... [-]

Master of Science és MBA Élelmiszer-és Agrárgazdaság-menedzsment

Campus Nappali 12 hónapok September 2019 Franciaország Nantes Brazília São Paulo + 2 további

1 ÉV DUPLÓ TÉZIS A NÖVEKEDÉSBEN [+]

1 ÉV DUPLÓ TÉZIS A NÖVEKEDÉSBEN

A globalizáció és az előrehaladó technológiák növekvő hatása miatt az élelmiszer-, az agrár- és az agrárágazat bővül és fejlődik. Mivel a világ két vezető agrárüzemi országa, Franciaország és Brazília készen áll arra, hogy alapvető szerepet játsszon az élelmiszeripar jövőjében.

Az Élelmiszertudományi és Agrárgazdálkodási Menedzsment (FAM) programban megtanulod, hogy kiválóan élvezd az élelmiszer- és agrárgazdálkodás minden szempontját, fedezze fel a legmodernebb tervezési trendeket a területen, foglalja bele a tervezési gondolkodást és technikákat munkájába, és ossza meg a legjobbakat gyakorlatok a világ minden tájáról.... [-]


Mester

Mester az európai és nemzetközi üzleti menedzsment

Campus Nappali 12 hónapok September 2019 Egyesült Királyság Bradford Franciaország Nantes Spanyolország Bilbao + 4 további

A három európai országban egymás után tanított háromnyelvű program, egy hivatalos európai mesterfokozatot nyer az üzleti életben. [+]

3 ORSZÁGOK, 3 NYELVEK, 3 INTÉZMÉNYEK, 1 KÖZÖS DOKUMENTUM

Készüljünk el, hogy jól érezzük magunkat a mai, folyamatosan változó globális üzleti környezetben. Csatlakozzon az elit egyéves európai és nemzetközi üzleti menedzsment mesterképzéshez (EIBM) a nemzetközi vezetés és a vállalkozói szellem teljes háromnyelvű képzéséhez.

Közös felsőfokú végzettség az európai intézmények közül

Bradford University School of Management, Egyesült KirályságDeusto Business School, Deusto Egyetem, SpanyolországAudencia Business School , Franciaország

Meggyengült hálózatok

Három elismert intézmény vállalati kapcsolataGyakorlati lehetőségek Franciaországban, Spanyolországban, az Egyesült Királyságban és így továbbKarrier szolgáltatások támogatása Audencia, Bradford és DeustoHozzáférés három nagy nemzetközi munkafelülethezAlumni kapcsolatok és az opcionális hálózati tagság mindhárom közül... [-]

Nemzetközi Menedzsment Mester

On-line Campus Nappali 12 - 24 hónapok September 2019 Franciaország Nantes + 1 további

Az IMM program felkészíti a fiatal szakembereket a menedzsment karrierjére a nemzetközi piacokon és a vállalatokban. A globális szakemberek által vezetett kurzusokat egy igen nemzetközi campuson és tanterven vesz részt. [+]

CUSTOMIZABLE, INTERNATIONAL, TELJES HÁLÓZATOK

Csatlakozzon az Audencia Business School egyik legfényesebb Audencia Business School a világ minden tájáról. Nemzetközi Menedzsment Menedzsment (IMM) programunkban olyan nemzetközi szakemberek által vezetett kurzusokat vehetsz részt egy nemzetközi nemzetközi egyetemen és tanterven. Készülj fel a karrier sikerére:

Tanuljon az üzleti kultúrákon keresztül.Tekintse meg a szigorú Fast Track-et, ha négyéves főiskolai végzettséggel rendelkezik.Szabja meg programját az Ön érdeklődési körébe és céljaiba, beleértve a választani kívánt választást, a külföldi tanulmányokat és a nyári lehetőségeket.Bizonyítsd ki a készségedet gyakorlati mesterek disszertációjáról egy adott üzleti és irányítási területen.Csatlakozzon nagyvállalati hálózatunkhoz rendezvényeken és szakmai lehetőségeken keresztül.... [-]

Videók

Audencia Nantes

Alan Vilchis

Beauty Manake

Rhita Nabirye

Robert Budianto

Kapcsolat

Audencia Nantes École de Management

Cím Audencia Nantes - School of Management 8 route de la Jonelière - B.P. 44312
31222 Nantes, Pays de la Loire, Franciaország
Telefon +33 2 40 37 34 34