Audencia Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az 1900-ban alapított Audencia Business Schoolis Európa egyik legjobb vezetői iskolája.

Az AERES (a francia kutatási és felsőoktatási minisztérium) pozitív értékeléséhez hozzáadott EQUIS, AACSB és AMBA nemzetközi akkreditációk kiemelték a kiválóság oktatása iránti elkötelezettségüket.

Programjait a The Financial Times és a The Economist rendszeresen rangsorolja a világ legjobbjai között. Az iskola tanítási elképzelése három kulcsfontosságú alapelvre épül: a globális felelősségvállalás, a vállalkozói szellem és a kulturális tudatosság, amelyhez a kettős kompetenciák és a nemzetközi nyitottság szelleme a legjelentősebb példák.

2004-ben az Audencia Nantes lett az első francia menedzsment iskola, amely az Egyesült Nemzetek Globális Compactjához csatlakozott. Az iskola ezután részt vett az ENSZ által definiált PRME-ben (Responsible Management Education elvek). Audencia Nantes stratégiai partnerséget írt alá a WWF-Franciaországgal. Nagyon köszönhetően az inkubátor tevékenységének, amely minden évben újonnan indított vállalkozói projekteket indít el, az iskola a cégteremtés területén tevékenykedik. A kettős kompetenciák logikájával az iskola tovább erősíti a Nantes École Centrale-nál aláírt kezdeti megállapodást, melynek során a mérnökök vezetői képzettek. Ma az Audencia Nantes különböző tanulási pályákat kínál, amelyek összekapcsolják az irányítást és az egyéb tudományokat (építészet, képzőművészet, jog és politológia).

key figures/iframe>

Campus életmód

Az egyik legszebb franciaországi egyetem

A campusot a tanulási környezet minőségével hozták létre.

Egy 1140 m2-es multimédiás könyvtár, heti 76 óra, 15 000 könyv és adatbázis, 500 francia és angol nyelvű folyóirat és Wi-Fi hozzáférés.

Pénzügyi kereskedési helyiség, amely hozzáférést biztosít a pénzügyi szakemberek számára általában fenntartott szolgáltatásokhoz.

Klubok és egyesületek: Különösen gazdag az Audencia hallgatói élet. Szabadidejükben a diákok különböző tevékenységekben vehetnek részt, különös tekintettel az üzleti életre, a pénzügyekre, a sportra, a zenére, a kultúrára, a humanitárius segítségre vagy a nemzetközi kérdésekre. A campuson körülbelül 30 diák klub található.

Vendégszobák az egyetemen a látogatók számára.

Szállás: A diák Intraneten található speciális adatbázis a hallgatói tartózkodási helyeken, stúdiókon vagy magánszállásokon elérhető szobákat nyújtja. Minden nemzetközi diák, aki az Audencia-ba érkezik, egy erre kijelölt nemzetközi összekötő csapatra támaszkodhat, amely garantálja, hogy minden diák szálláslehetőséget talál.

Campus Net, virtuális platform, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy hozzáférjenek a tanfolyam menetrendjéhez, e-mailjeihez, munkadarabjaihoz és a kurzus részleteit.

Saint-Nazaire campus létesítményeket, amelyek a beszerzés és az ellátási lánc menedzsmentjének oktatásával és kutatásával foglalkoznak.

aboutAudencia Nantes számos nemzetközi rangsorban elismert:/>

A Financial Times szeptember 2015

Audencia a 28. helyen szerepel a világon az MSc menedzsment-mérnöki programjában és a 6. helyen a karrier rangsor kategóriájában.

Ez a program illusztrálja az Audencia Nantes , az Ecole Centrale de Nantes és az École Nationale Supérieure d'Architecture de Nantes ALLIANCE mögötti logikát.

2014. november - A legjobb üzleti iskolák Európában

Az Audencia Európa 80 legjobb üzleti iskolája közé tartozik.

A közgazdász

2014 - A legjobb 100 MBA a világon

Az Audencia MBA 88. helyen van a világon

Helyszínek

Nantes

Audencia Nantes École de Management

Address
Audencia Nantes - School of Management 8 route de la Jonelière - B.P. 44312
31222 Nantes, Pays de la Loire, Franciaország
Telefonszám
+33 2 40 37 34 34

Bradford

Address
Bradford, Anglia, Egyesült Királyság

Bilbao

Address
Bilbao, Baszkföld, Spanyolország

Nantes

Address
Nantes, Pays de la Loire, Franciaország

Sao Paulo

Address
Sao Paulo, São Paulo állam, Brazília

Toulouse

Address
Toulouse, Occitanie, Franciaország

Peking

Address
Peking, Peking, Kína

Milánó

Address
Milánó, Lombardia, Olaszország

Shenzhen

Address
Shenzhen, Guangdong, Kína

Akkreditáció