Audencia Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az 1900-ban alapított Audencia Business Schoolis Európa egyik legjobb vezetői iskolája.

Az AERES (a francia kutatási és felsőoktatási minisztérium) pozitív értékeléséhez hozzáadott EQUIS, AACSB és AMBA nemzetközi akkreditációk kiemelték a kiválóság oktatása iránti elkötelezettségüket.

Programjait a The Financial Times és a The Economist rendszeresen rangsorolja a világ legjobbjai között. Az iskola tanítási elképzelése három kulcsfontosságú alapelvre épül: a globális felelősségvállalás, a vállalkozói szellem és a kulturális tudatosság, amelyhez a kettős kompetenciák és a nemzetközi nyitottság szelleme a legjelentősebb példák.

2004-ben az Audencia Nantes lett az első francia menedzsment iskola, amely az Egyesült Nemzetek Globális Compactjához csatlakozott. Az iskola ezután részt vett az ENSZ által definiált PRME-ben (Responsible Management Education elvek). Audencia Nantes stratégiai partnerséget írt alá a WWF-Franciaországgal. Nagyon köszönhetően az inkubátor tevékenységének, amely minden évben újonnan indított vállalkozói projekteket indít el, az iskola a cégteremtés területén tevékenykedik. A kettős kompetenciák logikájával az iskola tovább erősíti a Nantes École Centrale-nál aláírt kezdeti megállapodást, melynek során a mérnökök vezetői képzettek. Ma az Audencia Nantes különböző tanulási pályákat kínál, amelyek összekapcsolják az irányítást és az egyéb tudományokat (építészet, képzőművészet, jog és politológia).

key figures/iframe>

Campus életmód

Az egyik legszebb franciaországi egyetem

A campusot a tanulási környezet minőségével hozták létre.

Egy 1140 m2-es multimédiás könyvtár, heti 76 óra, 15 000 könyv és adatbázis, 500 francia és angol nyelvű folyóirat és Wi-Fi hozzáférés.

Pénzügyi kereskedési helyiség, amely hozzáférést biztosít a pénzügyi szakemberek számára általában fenntartott szolgáltatásokhoz.

Klubok és egyesületek: Különösen gazdag az Audencia hallgatói élet. Szabadidejükben a diákok különböző tevékenységekben vehetnek részt, különös tekintettel az üzleti életre, a pénzügyekre, a sportra, a zenére, a kultúrára, a humanitárius segítségre vagy a nemzetközi kérdésekre. A campuson körülbelül 30 diák klub található.

Vendégszobák az egyetemen a látogatók számára.

Szállás: A diák Intraneten található speciális adatbázis a hallgatói tartózkodási helyeken, stúdiókon vagy magánszállásokon elérhető szobákat nyújtja. Minden nemzetközi diák, aki az Audencia-ba érkezik, egy erre kijelölt nemzetközi összekötő csapatra támaszkodhat, amely garantálja, hogy minden diák szálláslehetőséget talál.

Campus Net, virtuális platform, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy hozzáférjenek a tanfolyam menetrendjéhez, e-mailjeihez, munkadarabjaihoz és a kurzus részleteit.

Saint-Nazaire campus létesítményeket, amelyek a beszerzés és az ellátási lánc menedzsmentjének oktatásával és kutatásával foglalkoznak.

aboutAudencia Nantes számos nemzetközi rangsorban elismert:/>

A Financial Times szeptember 2015

Audencia a 28. helyen szerepel a világon az MSc menedzsment-mérnöki programjában és a 6. helyen a karrier rangsor kategóriájában.

Ez a program illusztrálja az Audencia Nantes , az Ecole Centrale de Nantes és az École Nationale Supérieure d'Architecture de Nantes ALLIANCE mögötti logikát.

2014. november - A legjobb üzleti iskolák Európában

Az Audencia Európa 80 legjobb üzleti iskolája közé tartozik.

A közgazdász

2014 - A legjobb 100 MBA a világon

Az Audencia MBA 88. helyen van a világon

Helyszínek

Nantes

Audencia Nantes École de Management

Address
Audencia Nantes - School of Management
8 route de la Jonelière - B.P. 44312

31222 Nantes, Pays de la Loire, Franciaország
Telefonszám
+33 2 40 37 34 34

Shenzhen

Address
Shenzhen, Guangdong, Kína

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció