Hivatalos Leírás

1982-ben alakult, és szívében a 20. kerületben a párizsi, AutoGraf, történeti iskola területén a grafikai tervezés, digitális, tervezés tér és játék, kínál képzést validált vagy elismert státuszt fok állam. Iskola emberi léptékű, minden tanuló kap egyénre szabott támogatást a tanárok és az oktatási szakemberekből.

AutoGraf élvezhetik a könnyű és tágas helyiségek 2000 négyzetméter, beleértve a hagyományos osztálytermek, műhely szobák és számítógépes szoba elhelyezésére a 400 diák.

A több mint százötven gépek állnak rendelkezésre, a diákok munkáját a Mac vagy PC-szoftver a tanulmány szerint. AutoGraf jellemzői az optikai szál, a wifi áll rendelkezésre az egész iskola.

A diákok rendszeresen találkoznak a kávézóban, kedélyes terület mikrohullámú sütők és a számítógépes állomással és ingyenes hozzáférést biztosít az ebéd, beszélgetés vagy a munka.

Nyomtatásához munkájuk, a diákok használják nyomtatók és másolók önkiszolgáló. A nagyobb méretű, különböző média típusok, akkor is van egy profi nyomjelző.

Professzorok AutoGraf, minden szakember, a munka és tanítani Franciaországban és világszerte.

AutoGraf kirándulásokat szervez, tanulmányutak, képzések, konferenciák és műhelyek Franciaországban és külföldön (Japán, Kanada, Kína, Mexikó, Spanyolország, ...). Az is lehetséges, hogy a diákok vállalják részét tanulmányait egy másik országban.

A megnyitó a szakmai világban

Megalakulása óta AutoGraf szoros kapcsolatot tart fenn kiterjedt hálózatának üzleti partnerek, amely lehetővé teszi azt, hogy széleskörű lehetőséget szakmai és szakmai betoldások a diákok. Minden diák követte és támogatta a keresési üzleti ajánlatok neki tett, hanem személyre szabott segítséget a KKK kutatási eszközök (folytatás, kreatív portfolió, felkészülés interjúk, stb.)

A Design tanfolyamok

AutoGraf kínál tanfolyamokat a 1-5 éves, nemzetközi előkészítő osztályokat (FLE FLE Art and Design) a külföldi hallgatók számára, egy frissítés az iparművészetben BTS (állami oklevél), hitelesített címek által elismert állam az I. szintű (RNCP) és a Nemzetközi hitelesítő:

 • Art FLE (francia idegen nyelv + Art)
 • Tervezés FLE (francia idegen nyelv + Design)
 • Korszerűsítése Iparművészeti (MANAA)
 • BTS Graphic Design Communication & Média nyomtatási lehetőség
 • BTS opció grafikai tervezés digitális kommunikáció és média
 • BTS tér tervezés
 • Bachelor grafikai tervezés
 • Digital Design Bachelor
 • Bachelor of Design tér
 • Bachelor Videojáték Art
 • Bachelor Global design menedzser
 • Master of Art Director grafikai tervezés
 • Master of Design Digital Art Director
 • Mester tervező belsőépítész
 • Master of Art Director videojáték létrehozása

Minél több AutoGraf : A 3 éves MANAA és BTS, küldesz párhuzamosan előkészítése a állami oklevél BTS (BAC + 2), egy főiskolai diploma (BAC + 3), amely lehetővé teszi, hogy továbbra is a tanulmányok mester közvetlenül.

tanú

Jules PratMűvészeti igazgató extrém Muse és egykori tanítványaAutoGraf.

"Elmentem AutoGraf BTS Graphic Design nyomtatott média kezdeti beállítást, és a hangulat nagyon jó volt az egész az én iskoláztatás. Van egy nagy design stúdió tanfolyamok emlékezni, ahol volt egy igazi ébredés a kereskedelem, áttekintettük minden, amit tehetünk, a mi a kreativitás volt fejlett.

Egyszer a BTS és leakasztotta én Bachelor mentem Mester Díszlet grafikai tervezés akartam bejutni munkát és hála a váltakozás, találtam egy érdekes helyzetben van, először a ügynökség szakosodott operatív marketing ahol futottam, majd a második évben a koffein iroda, ahol voltam asszisztens művészeti vezetője.

Miután ezeket a tapasztalatokat, dolgoztam W & Cie iroda, ahol én megközelítette a fotózás világában. Ez alatt a két év alatt, volt szerencsém dolgozni az Amundi márka területén és ezzel irányítani fotózások és reklámokat globális kampányt.

Ma vagyok egy művészeti igazgatója az ügynökség Extrém Muse, dolgozom egy luxus költségvetések, mint Ulysse Nardin (svájci órák), a Samsung, a Nespresso, LVMH, Kering ... Azt, hogy egy művet az ötletek tervező, aki megy keres fotósok és a világegyetem a megfogalmazásában rövidnadrág és az irányt a lövöldözés eléréséhez retusálás és fotó montázsok. "

AutoGraf - Open Door Day 2016

Videó bemutató kiállítás a diákok az elmúlt AutoGraf nyitott házak.

További információk angolul: http://autograf-design.com/en/

Program oktatási nyelve:
 • Francia

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

Autograf

Grafika, grafikai tervezés, reklám, kiadói, feliratok, csomagolás ... Számos olyan terület van, amelyek a készségek Art Directors. ... [+]

Grafika, grafikai tervezés, reklám, kiadói, feliratok, csomagolás ... Számos olyan terület van, amelyek a készségek Art Directors.

Ez a Mester a rendelkezésre álló két lehetőség, kör létrehozása és reklám kialakítása, keresztek fogalmi és szemantikai tanulást, vizuális, technológiai és vezetői.

A két éves képzés mellett a személyes munka ellenőriznek minden téma tanult, azt javasolják, hogy a diákok önállóan elvégezni a projekt év és szaküzlet.

Diákok is szembesül a projekt menedzsment iroda, létrehozásával kollektív második évben. Minden csoport készítette el kell érniük a harmadik évben a valós projektek valós szponzorok, ügyfelek, akiknek szükségük iskola vagy a diákok a hálózathoz tartozik.... [-]

Franciaország Párizs
Kérj Információt
Francia
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Autograf

Digital Designer egy grafikus dolgozik a digitális és interaktív tervezés támogatja: intranet és internet, DVD, mobil alkalmazások, animált képek, 2D vagy 3D ... ... [+]

Digital Designer egy grafikus dolgozik a digitális és interaktív tervezés támogatja: intranet és internet, DVD, mobil alkalmazások, animált képek, 2D vagy 3D ...

Ez a képzés megfelel a fogalmi és szemantikai tanulást, vizuális, technológiai és vezetői.

A két év során a Mester mellett személyes munka ellenőriznek minden téma tanult, azt javasolják, hogy a diákok önállóan elvégezni a projekt év és szaküzlet.

Diákok is szembesül a projekt menedzsment iroda, létrehozásával kollektív második évben. Minden csoport készítette el kell érniük a harmadik évben a valós projektek valós szponzorok, ügyfelek, akiknek szükségük iskola vagy a diákok a hálózathoz tartozik.... [-]

Franciaország Párizs
Kérj Információt
Francia
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Autograf

Ez a Master akar lenni nagyon is konkrét. Ez épül a hallgató videojáték projekt. Ezek lesznek tervezésére, fejlesztésére, közzétételére és forgalmazza a játékot. ... [+]

Pascal Luban, játék tervezője és kreatív igazgatója (Ubisoft, Activision, a Sony, a DICE), a referencia-szakember, aki felelős az oktatási érvényesítése ezt a képzést.

Ez a Master akar lenni nagyon is konkrét. Ez épül a hallgató videojáték projekt. Ezek lesznek tervezésére, fejlesztésére, közzétételére és forgalmazza a játékot. Ha tudja, hogy a siker, akkor is bevételt. És ha ez nem így van, az a tény, hogy meglátom nevét társítva megjelent játék egy nagyszerű névjegy.

Program:

Advanced Academic Training: Számítógépes grafika, programozás, Design - Bevezetés az új készségek: Marketing, projekt menedzsment, jogi alapjait - kifejlesztése játék koncepciója és annak mintapéldánya. Game Development - Felkészülés a marketing kampány - közzététele és marketing a játék (monitoring a közösség, folytatva a kommunikációs kampány, animáció játék) - Akadémiai Továbbképzés, hogy felkészítse őket, hogy saját stúdiót: Entrepreneurship, kezelése - előkészítése egy második projekt (egyéni vagy csoportos), hogy a diákok fejlesztésére törekszik, miután a mester. ... [-]
Franciaország Párizs
Kérj Információt
Francia
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Autograf

Építész Belsőépítész, bemutatja a kreativitás és merészség. Ő irányított, felújítja, helyreállítja az élet egy olyan helyre, új megoldásokat kínál, okos, esztétikus. Ötvö ... [+]

Építész Belsőépítész, bemutatja a kreativitás és merészség. Ő irányított, felújítja, helyreállítja az élet egy olyan helyre, új megoldásokat kínál, okos, esztétikus. Ötvözi érzékenység és a technika, a tér designer ajánlatot, egy pontos leírások, megfelelő megoldásokat találjanak az életmód személyek csoportja vagy üzemeltetése üzleti összhangban az anyagi korlátok, költségvetés és a környezeti-specifikus helyet.

Ez szakképzés magas kreativitáson alapuló, szakmai, valamint a tudás megszerzése és a kulturális ismeretek, szociológiai, szemiotikai, filozófiai, vizuális (rajz, szín, kötet), grafikonok, infographics, fogalmi, kreatív műszaki, jogi, leíró jellegű.... [-]

Franciaország Párizs
Kérj Információt
Francia
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul

Autograf - JPO 2016: Vidéo illustrant l’exposition des travaux des étudiants d’Autograf lors des dernières journées portes ouvertes

Workshop Design Espace Autograf -

Workshop Edition Autograf -

Workshop Video Game Art Autograf -

Workshop Multimédia Autograf -

Autograf Workshop au Québec

Workshop International Autograf - College of Arts de Pekin à Autograf Paris