Autograf

Bevezetés

Hivatalos Leírás

1982-ben alakult, és szívében a 20. kerületben a párizsi, AutoGraf, történeti iskola területén a grafikai tervezés, digitális, tervezés tér és játék, kínál képzést validált vagy elismert státuszt fok állam. Iskola emberi léptékű, minden tanuló kap egyénre szabott támogatást a tanárok és az oktatási szakemberekből.

AutoGraf élvezhetik a könnyű és tágas helyiségek 2000 négyzetméter, beleértve a hagyományos osztálytermek, műhely szobák és számítógépes szoba elhelyezésére a 400 diák.

A több mint százötven gépek állnak rendelkezésre, a diákok munkáját a Mac vagy PC-szoftver a tanulmány szerint. AutoGraf jellemzői az optikai szál, a wifi áll rendelkezésre az egész iskola.

A diákok rendszeresen találkoznak a kávézóban, kedélyes terület mikrohullámú sütők és a számítógépes állomással és ingyenes hozzáférést biztosít az ebéd, beszélgetés vagy a munka.

Nyomtatásához munkájuk, a diákok használják nyomtatók és másolók önkiszolgáló. A nagyobb méretű, különböző média típusok, akkor is van egy profi nyomjelző.

Professzorok AutoGraf, minden szakember, a munka és tanítani Franciaországban és világszerte.

AutoGraf kirándulásokat szervez, tanulmányutak, képzések, konferenciák és műhelyek Franciaországban és külföldön (Japán, Kanada, Kína, Mexikó, Spanyolország, ...). Az is lehetséges, hogy a diákok vállalják részét tanulmányait egy másik országban.

A megnyitó a szakmai világban

Megalakulása óta AutoGraf szoros kapcsolatot tart fenn kiterjedt hálózatának üzleti partnerek, amely lehetővé teszi azt, hogy széleskörű lehetőséget szakmai és szakmai betoldások a diákok. Minden diák követte és támogatta a keresési üzleti ajánlatok neki tett, hanem személyre szabott segítséget a KKK kutatási eszközök (folytatás, kreatív portfolió, felkészülés interjúk, stb.)

A Design tanfolyamok

AutoGraf kínál tanfolyamokat a 1-5 éves, nemzetközi előkészítő osztályokat (FLE FLE Art and Design) a külföldi hallgatók számára, egy frissítés az iparművészetben BTS (állami oklevél), hitelesített címek által elismert állam az I. szintű (RNCP) és a Nemzetközi hitelesítő:

 • Art FLE (francia idegen nyelv + Art)
 • Tervezés FLE (francia idegen nyelv + Design)
 • Korszerűsítése Iparművészeti (MANAA)
 • BTS Graphic Design Communication & Média nyomtatási lehetőség
 • BTS opció grafikai tervezés digitális kommunikáció és média
 • BTS tér tervezés
 • Bachelor grafikai tervezés
 • Digital Design Bachelor
 • Bachelor of Design tér
 • Bachelor Videojáték Art
 • Bachelor Global design menedzser
 • Master of Art Director grafikai tervezés
 • Master of Design Digital Art Director
 • Mester tervező belsőépítész
 • Master of Art Director videojáték létrehozása

Minél több AutoGraf : A 3 éves MANAA és BTS, küldesz párhuzamosan előkészítése a állami oklevél BTS (BAC + 2), egy főiskolai diploma (BAC + 3), amely lehetővé teszi, hogy továbbra is a tanulmányok mester közvetlenül.

tanú

Jules PratMűvészeti igazgató extrém Muse és egykori tanítványaAutoGraf.

"Elmentem AutoGraf BTS Graphic Design nyomtatott média kezdeti beállítást, és a hangulat nagyon jó volt az egész az én iskoláztatás. Van egy nagy design stúdió tanfolyamok emlékezni, ahol volt egy igazi ébredés a kereskedelem, áttekintettük minden, amit tehetünk, a mi a kreativitás volt fejlett.

Egyszer a BTS és leakasztotta én Bachelor mentem Mester Díszlet grafikai tervezés akartam bejutni munkát és hála a váltakozás, találtam egy érdekes helyzetben van, először a ügynökség szakosodott operatív marketing ahol futottam, majd a második évben a koffein iroda, ahol voltam asszisztens művészeti vezetője.

Miután ezeket a tapasztalatokat, dolgoztam W & Cie iroda, ahol én megközelítette a fotózás világában. Ez alatt a két év alatt, volt szerencsém dolgozni az Amundi márka területén és ezzel irányítani fotózások és reklámokat globális kampányt.

Ma vagyok egy művészeti igazgatója az ügynökség Extrém Muse, dolgozom egy luxus költségvetések, mint Ulysse Nardin (svájci órák), a Samsung, a Nespresso, LVMH, Kering ... Azt, hogy egy művet az ötletek tervező, aki megy keres fotósok és a világegyetem a megfogalmazásában rövidnadrág és az irányt a lövöldözés eléréséhez retusálás és fotó montázsok. "

AutoGraf - Open Door Day 2016

Videó bemutató kiállítás a diákok az elmúlt AutoGraf nyitott házak.

További információk angolul: http://autograf-design.com/en/

Helyszínek

Párizs

Autograf

Address
35 rue Saint Blaise
75020 Paris
FRANCE

Párizs, Île-de-France, Franciaország
Telefonszám
+33 1 43 70 00 22

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket