Burgundy School of Business

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az 1899-ben alapított Burgundy School of Business egy nemzetközi vezető oktatási és kutatóiskola, amelyet a nemzeti és nemzetközi akkreditációknak köszönhetően elismertek: az AACSB és az EQUIS.

BSB magas színvonalú programokat kínál a menedzsmentben, az egyetemi és a posztgraduális szinttől a szakterületek széles skálájával.

A rangsorunk igazolja szakértelmünket:

  • A világ első 1% -os üzleti iskoláiban kettős akkreditációval rendelkezik: AACSB és EQUIS
  • 77. legjobb menedzsment mester a világban - Financial Times, 2018.
  • Top 6 Legjobb Bachelor Franciaországban - L'Etudiant, 2018.
  • I. szakirányú mester a kulturális menedzsment Franciaországban -Eduniversal 20178.
  • 1. szakirányú mester a borgazdálkodásban Franciaországban (a világ harmadik) -Eduniversal 2018.
  • Top 15 legjobb francia üzleti iskola - Országos rangsor a hiteles üzleti iskolák számára, a Francia Oktatási Minisztérium által elismert, 2018.

BSB kiemeli a Bor-menedzsment szakértelmét is a Boriskolával


De sokkal többek vagyunk, mint egy üzleti iskola. Hiszünk egy speciális és különböző modellben, amely a diákra összpontosul, ezért alapítunk egy másik felfogást.

Nem akarjuk a hallgatókat egy bizonyos gondolkodásmódra helyezni: a hivatásunk az, hogy mindazokat az eszközöket adjuk nekik, amelyek saját személyes és szakmai identitásuk megteremtésére szolgálnak. Összességében ezt az alternatív iskolai modellt életben tartjuk, miközben nyitott gondolkodást és vállalkozó szellemet ápolunk. Ezért is büszkék vagyunk arra, hogy különböző profilú diákokat fogadunk a világ minden tájáról: biztosak vagyunk benne, hogy a keveredés és a sokféleség a legjobb innovációt, kreativitást és teljesítményt nyújtja.

Karunk magasan képzett 78 állandó tanárral és 350 szakértővel. Tanáraink 36% -a külföldről érkezik, és a campusunk multikulturális, 66 különböző nemzetiséggel rendelkezik a diákok körében, ami erős nemzetközi tapasztalatot kínál.

Végül egy dedikált szerver van itt, hogy segítse a nemzetközi diákokat abban, hogy beilleszkedjenek a francia életmódhoz: vegye fel az állomást, szállásokat, város és régió látogatásait, papírmunkát, ingyenes műhelyeket ...

Támogatásaink: A tanfolyamokat kis csoportokban tanítják: 20-40 hallgató egy osztályonként csak a hallgató számára nyújtja a legjobb közvetlen megközelítést. Számunkra a diákjaink megismerése a legfontosabb, hogy a lehető legjobban támogassuk őket.

Innovatív pedagógia: csoportmunka, szóbeli prezentációk, cégproblémák, üzleti projektek, üzleti játékok, cégalapítás, tanácsadási küldetések, munkalehetőségek ...

Gyere és csatlakozz hozzánk Burgundiba!

Célunk, hogy különböző vezetőket és vállalkozókat képezzünk.

MI A BSB !

Helyszínek

Dijon

ESC Dijon Bourgogne

Address
29 Rue Sambin
21000 Dijon, Bourgogne-Franche-Comté, Franciaország
Telefonszám
+33 3 80 72 59 00

Lyon

Address
Campus Lyon Immeuble Milky Way 42 Cours Suchet
69002 Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes, Franciaország
Telefonszám
+33 428 297 720

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited