Brest Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

BREST A Maritime City

Brittany 2. legnagyobb városa üdvözli közel 24.000 diák évente, 10% -a közülük nemzetközi beiratkozott hallgatók az egyetem és a 7 Grandes Ecoles. Sokszínű oktatási programok, kiváló kutatási kezdeményezéseket, magas színvonalú oktatás, a helyi foglalkoztatási kilátások, és egyedülálló környezetben, hogy ez egy legkedveltebb célpontja a diákok.

Óceán, mint a KULTÚRA

Körülvéve az óceán, a Brest region tele van gyönyörű természeti területek és kínál mindenféle sport és szabadidős tevékenységek kapcsolódnak a tengerbe. Figyelembe véve a története, fontos tengeri kikötő, Brest egy barátságos város, a világra nyitott, és a különböző kultúrák. Ez is egy kulturális központ számos színház és előadótermek; A Océanopolis akvárium; A Quartz, egy országosan elismert színházi; Nem is beszélve a sok nyári fesztiválokon, hogy sor kerül az egész Bretagne.

A változó város

Brest foglalkozik kiterjedt városfejlesztési program: nagyvárosi létesítmények, gazdasági struktúrák, új lakóövezetek és városfejlesztés. Ugyanebben a szellemben, mint a 2012-es felavatása a villamos- és a felújítás a fennsík des Capucins területén, egy merész kezdeményezés, hogy nyissa Franciaország első városi sikló rendszer Brest.

Attraktív városi

Egy városközpont egy munkaerő-medence több mint 400.000 lakosa van, Brest magára a révén kiválósági központok felvázoló világszínvonalú kutatási, négy versenyképességi klaszterek, high-tech vállalatok, valamint néhány, a vezető nevét az iparban. Brest között van a 14 városban Franciaországban, amelyek kiérdemelték az új státuszát métropole. A nemzetközi hangsúly egyértelműen a kiválóság kínálatát a tengeri tudományok és technológiák, Hajóépítés és javítás, a digitális technológia, az élelmiszer és az élettudományok, a magasabb szolgáltatási szektor és a pénzügyi tervezés.

VANNES & öblöt

Vannes egy történelmi város, az egykori székhelye a Parlament Brittany, és tartotta életben a legfontosabb maradványai gazdag múltjának. A falak és a mosás-házak szélén az árokban, a székesegyház, valamint a múzeumok, mint a Szépművészeti Múzeum Cohue minden mellette álljon virágos kertek. A honi kikötője köszönhetően kiváltságos helyen, a öblöt, Vannes központi, stratégiai pozícióját. Könnyen megközelíthető a nagyobb városokban a régió, valamint a párizsi, ez a székhely kikötőben sok fejlődő vállalat, és a választás helyét a jövő gondolkodó vállalkozók.

Különleges a ELHELYEZKEDÉS

Vannes határolja délen a öblöt, ami azt jelenti, "kis tenger", a breton nyelven. Ez a 12.000 hektáros Atlanti-óceán medencéjében tarkítják mintegy 40 szigeteken; néhány, például a Île d'Arz és Ile aux Moines, lakott. Az öblöt egy különleges hely, ahol a szárazföldi és tengeri keverednek belül változó táj, és része a legszebb öböl a világ.

Helyszínek

Brest

Brest Business School

Address
BREST BUSINESS SCHOOL
2 avenue de Provence


29200 Brest, Brittany, Franciaország
Telefonszám
+33 2 98 34 44 44

Vannes

Address
VANNES BUSINESS SCHOOL
1 rue de la Loi

56000 Vannes, Brittany, Franciaország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket