CIFFOP

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A CIFFOP vezető humán erőforrás központja A CIFFOP 1971-ben alakult Nicole Catala professzor látomásos kezdeményezéséből és számos humánerőforrás szakember támogatásából, akik mindegyike figyelemre méltó előrelátással rendelkezik a jövőre és a humán Erőforrás-funkciók.

A humán erőforrás szakemberek oktatásának elsõ egyetemi intézete, az üzleti világgal közvetlen együttmûködésben a CIFFOP egy olyan intézet, amely a rangos Párizsi Egyetem, a Panthéon-Assas és az egyedüli humánerõforrás-menedzsment tréning központja. a Sorbonon Egyetemi Hálózat. Számos fejlett mesterképzést (Master 2) kínál emberi erőforrásokban és coachingban. A CIFFOP célja a diákok, az üzleti iskolák és a posztgraduális programok (1. mester) diplomások képzése, a holnap kihívásaival és a szakma változásainak kielégítése, annak érdekében, hogy felkészüljenek arra, hogy felelősséget vállaljanak az emberi erőforrás menedzsment minden területén munkaügyi kapcsolatok: HR-menedzsment vállalkozásokban, multinacionális cégeknél, nemzetközi szervezetekben, anyagi kiszolgálásban, üzleti egységekben és tanácsadó cégeknél.

Úttörő vezetői fokozatok

Az egymást követő oklevelek igazgatók folyamatosan foglalkoznak innovatív intézkedésekkel, amelyek kiterjesztik a CIFFOP úttörő szerepét, amit az egyre növekvő humánerőforrás-szakemberek, a magasan képzett humán erőforrás szakemberek mentoráló rendszerének fejlesztése is mutat (huszonegy mentor tanácsad négy vagy öt tanulócsoport), a képzési programok nemzetközivé válása (beleértve a 2004-től minden évben egy külföldi tanulmányútot), és 1998-tól egy munkatanulmányos gyakornoki program megteremtése. A sok oktatási innováció a CIFFOP előadók és a diplomások közötti folyamatos együttműködés eredménye.

A sikerre építve a CIFFOP 2007-ben létrehozta a Nemzetközi Humánerőforrás Menedzsment Mestert, amelyet kizárólag angol nyelven tanítanak. Ez a diploma elsősorban a nemzetközi diákok számára készült: www.ciffop.fr/international . A CIFFOP 2009-ben Párizsban 2009-ben és Luxemburgban 2011 januárjában végrehajtási programot hozott létre, hogy kielégítse az emberi erőforrás menedzsmentben való készségük és tudásuk fejlesztését kívánó üzleti vezetők igényeit.

Szakvezetőként rangsorolva

A CIFFOP eredeti mesterképzője rendszeresen szerepel az első helyen a "Liaisons Sociales & Kelly Service" rangsorában. A CIFFOP Végrehajtó programját már a "Menedzsment" folyóirat rangsorolja az egyik legjobb továbbképzési mesterévé (2011. november). A CIFFOP tehát kihívást jelent az egyetemi környezetben az emberi erőforrás menedzsment szakképző iskolában való részvételre, amelyben a diákok magas színvonalú akadémiai képzésben részesülnek, kivételes környezetben, amely személyre szabott lehetőségeket és a legmodernebb oktatási módszereket kínál.

Helyszínek

Párizs

Address
Management Sciences House
1, rue Guy-de-la-Brosse

75005 Párizs, Île-de-France, Franciaország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket