Hivatalos Leírás

Csatlakozzon hozzánk otthon és vegyen részt a következő online információs ülésen, csütörtökön, február 28-án, 9 órakor francia idő szerint (CET)

Ez az online információs munkamenet tartalmaz egy bevezetőt a különböző programokhoz, formátumhoz és követelményekhez. Ezután egy hosszú Q

INGYENES REGISZTRÁCIÓ: http://bit.ly/2S8qHlm

A csatlakozásra szolgáló linket a regisztráció után küldjük el.
Ez az esemény LIVE, interaktív és NEM előre rögzítve.

Bízunk benne, hogy látjuk Önt, és ne habozzon továbbítani a linket!


Data ScienceTech Institute az 1. privát posztgraduális iskola tiszta Data Science

Data ScienceTech Institute Nizzai Rectorát (UAI 062136P) és a Párizsi Rectorát (UAI 0755832G) bejegyzett, magántanuló posztgraduális szakképzési intézmény . A rektorátusok a francia Oktatási, Felsőoktatási és Kutatási Minisztérium regionális küldöttségei.

Data ScienceTech Institute egyrészt a francia tudomány és a műszaki tudomány világszerte elismert minősége és intenzitása, másrészt a természetes brit üzleti szivárgás és pragmatizmus volt.

Küldetésünk

Az Data Science egy komplex terület, amely magában foglalja az informatikát, a keménytudományt és az üzleti alkalmazásokat, amelyeket minden etikai és jogi környezet vesz körül. A Big Data kihívás igénybevételéhez rendelkezésre álló legintenzívebb programokat kínáló operatív adat tudósokat képezünk!

Az Data Science is alkalmazott tudomány . A programjainkat ezért egy tudományos tanácsadó testület vezeti, amely elismert és elismert szakmai személyiségekből , valamint ipari partneri tapasztalattal rendelkező tudósokból áll. Tény, hogy elkötelezzük magunkat, hogy kövesse az ipari, valamint a munkaerő-piaci igények, hogy a levelet, így a programok fejlődni fog évente. Ezért meghívást kap, hogy jelenlétében vagy e-learningen keresztül visszatérjen, hogy naprakészen tartsa tudását .

Ebben a tekintetben két egyszerű kritériumot alkalmazunk : a foglalkoztatási ráta és a munkáltatók elégedettsége. Ezeket a program során is értékelik , köszönhetően azoknak a projekteknek és tanácsadói misszióknak, amelyeket Ön vállal.

Friss, fényes fiatal diplomás vagy tapasztalt szakember? Teljesen biztosak vagyunk abban, hogy az Ön által választott Data ScienceTech Institute program az összes agyi fogaskeréket akcióba hozza, és megadja neked a „XX. Századi legszexisebb munkát” . (Havard Business Review, 2012. október)


A francia francia felsőoktatási ügynökség hivatalos kampánya, a Campus France elismerte és rangsorolja a rangos "angol nyelvű programjaik" szakaszt Franciaország legjobb legjobb intézményeivel, a "matematika" és a "mérnöki és technológiai" szakterületeken. részből áll:
http://taughtie.campusfrance.org/tiesearch/#/program/1827
http://taughtie.campusfrance.org/tiesearch/#/program/1686
http://taughtie.campusfrance.org/tiesearch/#/program/1687

Szintén örömmel jelentjük be, hogy KDnuggets, a top 10 legbefolyásosabb márkák a Big Data, azonosították DSTI mint az egyik legjobb programok Data Science in the World. Egy olyan fiatal iskola számára, mint mi, ez egy nagyszerű eredmény, ha ebben a negyedben lenni, és ez bizonyítja folyamatos fejlődésünket. A link: https://www.kdnuggets.com/2017/11/best-online-masters-analytics-data-science.html.

Bemutatja nekünk a legjobb európai mesterkurzusokat az adatgyűjtésben és az analitika területén: https://www.kdnuggets.com/2017/12/best-masters-data-science-analytics-europe.html

Tagjai vagyunk ennek az ökoszisztémanek (ipari és tudományos klaszter). Https://www.pole-scs.org/en/ecosystem/players/

Is itt van Stephan Hadinger , az Amazon AWS építészeti vezetője az iskolánkról.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

MSc

Data ScienceTech Institute

Ez a 6 hónapos osztályok és a 6 hónapos gyakornoki program Alkalmazott MSc-program, melynek két bejegyzése az őszi és tavaszi időszakban készült, célja, hogy megnyissa a ... [+]

Ez a 6 hónapos osztályok és a 6 hónapos gyakornoki program Alkalmazott MSc- program, melynek két bejegyzése az őszi és tavaszi időszakban készült , célja, hogy megnyissa a karrierjét ezeknek a nagy adatgyűjtő munkáknak minden iparág számára.

Szeptember vége április elejére az őszi bejegyzéshez;Március elejétől október közepéig a tavaszi bejárathoz;

Teljes munkaidőben (5 óra / nap) a "Mérnöki projektek" (lásd alább) mellett , majd egy 6 hónapos munkahely.

Ebben az Alkalmazott MSc programban:

Ismerje meg, hogyan lehet megérteni az elemzést, tervezést, végrehajtástHasználja ki a legelterjedtebb programozási nyelveket és könyvtáraikat az alkalmazott géphez és mély tanuláshoz;Ismerje meg, hogyan építhet fel és telepíthet magasan elosztott adatokat és számítási klasztereket, például a Hadoop, a SPARK vagy a Microsoft Orleans;Fedezze fel a DevOps világát és állítsa be a folyamatos integrációs architektúrát;Képzõdjenek el és vállaljanak két vállalati szintű tanúsítási vizsgát:Amazon AWS * Cloud-Computing DSTI elnöke * Felkészülés az AWS Certified Solutions architektúrára - TársultHadoop minősítés... [-]
Franciaország Biot Paris
February 2020
Nappali
1 év
Campus
On-line
Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
Bővebben magyarul
Data ScienceTech Institute

Ez a 6 hónapos osztályok és a 6 hónapos gyakornoki program Alkalmazott MSc-program, melynek két bejegyzése az őszi és tavaszi időszakban készült, célja, hogy megnyissa a ... [+]

Ez a 6 hónapos osztályok és a 6 hónapos gyakornoki program Alkalmazott MSc program, melynek két bejegyzése az ősszel és tavasszal van kialakítva, hogy megnyissa a karrierjét ezeknek a nagy adatállásoknak az összes iparág számára.

Franciaországban pedig az adatkutatás a "XXI. Század legszexibb munkáját" jelenti . (Harvard Business Review, 2012. okt.)

Az osztályokat angol nyelven adják meg:

Szeptember vége április elejére az őszi bejegyzéshez;Március elejétől október közepéig a tavaszi bejárathoz;

teljes munkaidőben (5 óra / nap) a "Mérnöki Projektek" mellett (lásd alább) , majd egy 6 hónapos munkahelyet.... [-]

Franciaország Biot Paris
February 2020
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
On-line
Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
Bővebben magyarul