Data ScienceTech Institute

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Data ScienceTech Institute az 1. magán-posztgraduális iskola a tiszta Data Science

Data ScienceTech Institute Nizzai Rectorát (UAI 062136P) és a Párizsi Rectorát (UAI 0755832G) bejegyzett, magántanuló posztgraduális szakképzési intézmény . A rektorátusok a francia Oktatási, Felsőoktatási és Kutatási Minisztérium regionális küldöttségei.

Data ScienceTech Institute egyrészt a francia tudomány és a műszaki tudomány világszerte elismert minősége és intenzitása, másrészt a természetes brit üzleti szivárgás és pragmatizmus volt.

Küldetésünk

Az Data Science egy komplex terület, amely magában foglalja az informatikát, a keménytudományt és az üzleti alkalmazásokat, amelyeket minden etikai és jogi környezet vesz körül. A Big Data kihívás igénybevételéhez rendelkezésre álló legintenzívebb programokat kínáló operatív adat tudósokat képezünk!

Az Data Science is alkalmazott tudomány . A programjainkat ezért egy tudományos tanácsadó testület vezeti, amely elismert és elismert szakmai személyiségekből , valamint ipari partneri tapasztalattal rendelkező tudósokból áll. Tény, hogy elkötelezzük magunkat, hogy kövesse az ipari, valamint a munkaerő-piaci igények, hogy a levelet, így a programok fejlődni fog évente. Ezért meghívást kap, hogy jelenlétében vagy e-learningen keresztül visszatérjen, hogy naprakészen tartsa tudását .

Ebben a tekintetben két egyszerű kritériumot alkalmazunk : a foglalkoztatási ráta és a munkáltatók elégedettsége. Ezeket a program során is értékelik , köszönhetően azoknak a projekteknek és tanácsadói misszióknak, amelyeket Ön vállal.

Friss, fényes fiatal diplomás vagy tapasztalt szakember? Teljesen biztosak vagyunk abban, hogy az Ön által választott Data ScienceTech Institute program az összes agyi fogaskeréket akcióba hozza, és megadja neked a „XX. Századi legszexisebb munkát” . (Havard Business Review, 2012. október)

A DSTI büszke az adattudományi alkalmazott MSc-jére

Az RNCP „Répertoire National des Certification Professionnelles” egy olyan kormányzati elismerési mechanizmus, amelynek célja a programok munkaerő-piaci alkalmasságának vizsgálata. Az RNCP cím speciális igényeket jutalmaz a készségek és a tudás átadása szempontjából az azonnali foglalkoztathatóság érdekében, amely a DSTI filozófiájának központja.

Miután hallgatóink befejezték tanulmányaikat és szakmai tapasztalataikat, eredményeiket az érettségi bizottság értékeli. Sikeres sikereik esetén megszerezhetik az „Expert en Sciences des Données” (adattudományi szakértő) fokozatot.

Ezen felül azok a hallgatók, akik sikeresen teljesítik programjainkat, szintén diplomát kapnak a DSTI-től, tanúsítva az akadémiai tanterv elvégzését és 60 ECTS kredit nyújtását mester szinten, feltéve, hogy korábban már megszerezték a főiskolai (vagy azzal egyenértékű) fokozatot.

A végzettséget a francia szakmai képesítések nyilvántartásában (RNCP) regisztrálták, amely felsorolja a francia állam által elismert összes diplomát, fokozatot és szakmai címet. A képesítést felsőfokú végzettségként elismerik (az európai képesítési keretrendszer - EQF 7. szintje). Ez lehetővé tenné a hallgatók számára, hogy folytatják doktori tanulmányaikat, ha úgy döntenek.

Vállalati szintű tanúsítások

Ezen felül az alkalmazott tudomány MSc az adattudományban

Alkalmazott MSc az adattudományban

 • Amazon AWS Cloud Computing DSTI szék
  Előkészítés az AWS Certified Solutions Architect számára - munkatárs, mivel a DSTI az AWS Akadémia tagja
 • A SAS ökoszisztéma DSTI elnöke
  Az alapprogramozás előkészítése a SAS használatával

Alkalmazott Okleveles Adatmérnöki AI:

 • Amazon AWS Cloud Computing DSTI szék
  Előkészítés az AWS Certified Solutions Architect - munkatárs számára
 • Cloudera hitelesített adatmérnök
  Felkészülés a Cloudera Certified Data Engineerre

A Campus France, a francia felsőoktatás előmozdításának hivatalos ügynöksége, elismerte és felsorolta diplomáinkat rangos „Angol nyelvű tanítású programok” szakaszukban a francia legjobb intézmények között, a „Matematika” és a „Mérnöki és Technológiai” kategóriában. részből áll:
http://taughtie.campusfrance.org/tiesearch/#/program/1827
http://taughtie.campusfrance.org/tiesearch/#/program/1686
http://taughtie.campusfrance.org/tiesearch/#/program/1687

Szintén örömmel jelentjük be, hogy KDnuggets, a top 10 legbefolyásosabb márkák a Big Data, azonosították DSTI mint az egyik legjobb programok Data Science in the World. Egy olyan fiatal iskola számára, mint mi, ez egy nagyszerű eredmény, ha ebben a negyedben lenni, és ez bizonyítja folyamatos fejlődésünket. A link: https://www.kdnuggets.com/2017/11/best-online-masters-analytics-data-science.html.

Bemutatja nekünk a legjobb európai mesterkurzusokat az adatgyűjtésben és az analitika területén: https://www.kdnuggets.com/2017/12/best-masters-data-science-analytics-europe.html

Tagjai vagyunk ennek az ökoszisztémanek (ipari és tudományos klaszter). Https://www.pole-scs.org/en/ecosystem/players/

Is itt van Stephan Hadinger , az Amazon AWS építészeti vezetője az iskolánkról.

Helyszínek

Biot

Address
Data ScienceTech Institute
Les Templiers
950 Route des Colles
Sophia-Antipolis

06410 Biot, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Franciaország

Párizs

Address
Data ScienceTech Institute
4, Rue de la Collégiale

75005 Párizs, Île-de-France, Franciaország