EDC Ecole des Dirigeants & Créateurs d’Enterprise

Bevezetés

Hivatalos Leírás

EDC École des Dirigeants

EDC egyedülálló üzleti iskola. Ez azért egyedülálló, mert 240 alvállalkozójához tartozik, az üzleti vezetők közül, akik 1995-ben vásárolták meg az iskolájukat. A szolidaritás értékei által támasztják alá, és rájöttek, hogy Franciaországban nem létezett a vállalkozói tevékenységhez igazodó felsőoktatási intézmény, hogy modern, független és gyakorlatias legyen.

EDC egyedülálló, mert egy teljesen független iskola, amely rendelkezik saját bejárati vizsgával. Annak ellenére, hogy az akadémiai képesség döntő fontosságú, a zsűri nagy jelentőséget tulajdonít azoknak az értékeknek, amelyeknek a vállalkozásokat irányítaniuk kell: ambíció és tisztelet, vezetés, kiválóságkutatás, etika és szolidaritás.

Közel kilenc évvel ezelőtt az EDC volt az első, amely fontos helyet adott az etikához a vállalkozásokban az " EDC - Ethique"

Építettük hírnevünket egy vállalkozói szellemre, egy olyan vágyra és képességre, amelyet megosztani akarunk fiatal diákjainkkal. Szeretnénk segíteni nekik, hogy saját főnökeik legyenek, és dolgozzanak ki vállalkozásokat akár Franciaországban, akár másutt, miközben a felelősségteljes, kreatív és proaktív vállalkozói magatartás vezérlik, amely tükrözi az iskolájuk képét.

EDC oktatási módszerei lehetővé teszik, hogy a diákok korán elmerüljenek az üzleti világban. A korábbi diákok 13 000 diplomával rendelkező erőteljes hálózata különösen aktív a diákok meghívásában, és később a foglalkoztatásban. A hálózat egyhangúan elismert minősége és lojalitása lehetővé tette az EDC Capital létrehozását, amely egy olyan cég támogatására irányul, amelynek célja a saját cégüket elindítani kívánó diákok és fiatal diplomások támogatása; Franciaországban egyedülálló megközelítés.

A diplomások 20% -át az iskola befejezését követő öt éven belül elindítják saját cégüket.

A diploma megszerzése után 80% az első munkájuk.

Eredeti és hatékony modellünket a legmagasabb szinten ismerik fel. 2009 eleje óta a Bac 5 diplomát mesterképzésben részesítették; ez a kiegészítő szint lehetővé teszi az EDC hogy a legjobb üzleti iskolák közé tartozzon Franciaországban, és fokozott láthatóságot ad a diplomásoknak Európában és erős nemzetközi mobilitásnak. 2010 áprilisa óta az EDC tagja a francia konferenciaszövetségnek.

Helyszínek

Párizs

Address
EDC
70, Galerie des damiers
Paris la défense 1

92415 Párizs, Île-de-France, Franciaország

Programok

Az intézmény további kínálata: