EDC Paris Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Válassza ki a vállalkozói szellemet, és válassza az EDC Paris Business School .

EDC Paris Business School a francia tíz legjobb üzleti iskolában van és a vállalkozói szellem első helyezettje, és a vállalkozás létrehozásának aránya háromszor magasabb, mint a többi posztgraduális iskoláké, míg fiatal diplomások 80% -a vállalkozásfejlesztésben, vállalkozáson belüli vállalkozásban vagy innováció.

130552_study1.jpg

fotó az EDC Paris Business School jóvoltából

Ügynökségünk a Conférence des Grandes Ecoles (CGE) tagja, és az EPAS által az EFMD által akkreditált. A La Défense üzleti negyed 5000 négyzetméteres campusában 4050 nemzetiségű 1450 hallgató van.

EDC Paris Business School 70 éve a vállalkozói vezetés mércéje.

EDC Paris Business School Grande Ecole programot (az állam által akkreditált mesterfokozatot) és speciális tanfolyamokat (az RNCP akkreditált - Nemzeti Szakmai Képesítések Könyvtára) kínál; Vezetési Bachelor és 6 Master of Science fokozat azzal a céllal, hogy megerősítse a kezdeti szaktudást a marketing, pénzügy, menedzsment, a digitális technológia és az üzleti élet területén, egyetemi diplomát a menedzsment területén és két MBA-t a továbbképzésben és a teljes nemzetközi -time formátumok.

Partnervállalati hálózatunknak és 18 500 öregdiákunk elkötelezettségének köszönhetően évente több mint 3000 szakmai gyakorlatot és állást kínálunk.

130553_study3.jpg

fotó az EDC Paris Business School jóvoltából

130551_study2.jpg

fotó az EDC Paris Business School jóvoltából

130554_study4.jpg

fotó az EDC Paris Business School jóvoltából

Helyszínek

Párizs

Address
EDC
70, Galerie des damiers
Paris la défense 1

92415 Párizs, Île-de-France, Franciaország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

MSc
Mester