EICAR

Bevezetés

Hivatalos Leírás

EICAR, A Nemzetközi Film és Televízió párizsi iskola, Alakult 1972-ben. Az iskola fejlődött az évek során, hogy lesz egy nagy európai film-és televíziós iskolai mely a diákok szerte a világon a legnagyobb választási ma elérhető naprakész kezét gyakorlati oktatást filmkészítés mind az angol vagy francia.

Küldetés Küldetésünk, hogy készítse el a diákok a nemzetközi munkaerőpiacon

Elkötelezettek vagyunk, hogy segítse a diákok megszerezzék a szakmai művészeti és technikai ismeretek szükségesek ahhoz, hogy belépjen és a szakmai karrier az audiovizuális iparág. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a kezét képzés. A diákok tanítják, hogy a cselekvők: több mint felét a tananyag a tanfolyamon, ezért rendelt gyakorlati hajtásokat és a film feladatokat. Segítünk fejleszteni a diákok "érzése csapatmunka eredménye, hogy a rugalmasság és a vezetés. Az együttműködési szellem ösztönözte az iskolában lehetővé teszi a diákok, hogy felkészüljenek a jövőbeli szakmai élet és a különböző típusú film és televíziós lő nekik kell majd alkalmazkodni a pályájuk során.

Több mint 300 film (rövidnadrág, dokumentumfilmek, televíziós reklámok, híradás ...) lőnek minden évben.
Az iskola színészi osztály vonatok szereplők az explicit igények dolgozik a kamera előtt, ezért a diákok együttműködik az irányító részleg színész rendezői kurzusok és a filmkészítés.

Mi teszi a diákokat, hogy a munka multikulturális csapat, szélesítése a látás és elérésére nagyobb alkotói kör: több mint 60 nemzetiség jelen vannak az iskola hallgatói és oktató közösség.

Tanfolyamok Kínálunk széles skáláját kínálja a tanfolyamok mi legfontosabb osztályok:

Filmkészítés: Major irányításában, operatőr, forgatókönyvírás, termelés és szerkesztése Hang: Major Film & Television, zene és élő műsorok Hírek beszámolási és lefedettség ACTING BTS: műszaki képzés egy francia tanterv által akkreditált oktatási minisztérium a termelés, hang, operatőr, szerkesztő

A tanszék kínál:

Posztgraduális képzés: MFA filmkészítés által akkreditált Európai Akkreditációs Testület Felsőoktatási Iskolák - Eabhes Egyetemi 3 éves Bachelor tanfolyamok által akkreditált Eabhes és 2 éves képzés, ami a francia BTS vizsgálat Termelés menedzsment, operatőr, hang és szerkesztése Egy év alapképzés forgatókönyvíró és kezét a filmkészítés Nyári filmkészítés tanfolyamok

Helyszínek

Párizs

Address
EICAR
Parc des Portes de Paris
50 Avenue du Président Wilson, bâtiment 136
BP 131, La Plaine Saint-Denis - FRANCE

93214 Párizs, Île-de-France, Franciaország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket