EISTI : Graduate School in Computer Science and Mathematics Engineering

Bevezetés

Hivatalos Leírás

AZ ISKOLA minden lehetőséget

Mint egy mérnöki iskola által hivatalosan elismert az állam és kompetenssé tett CTI (francia Engineering akkreditáció esetében) az EISTI hivatása, hogy a vonat jövő mérnökei matematika és Computering.

Építésén túl a szakmai karrier veled, kezdeményező ígéretes jövő Függetlenül attól, hogy a pénzügyek területén, illetve a hatalmas és változatos iparág az új technológiák, a EISTI vezet a diákok több mint 50 különböző munkahelyek igen változatos tevékenységi körre.

Az egyre-mutáló világban, ahol a technológiák váltják nagy sebességgel, a EISTI úgy döntött, hogy felfüggeszti a szívében vállalkozások igényeinek és a technológiai fejlődés és a képeznie a tanítás, hogy segítse a hallgatók a leginkább vonzó és innovatív munkahelyeket teremtenek.

Szakmai, nemzetközi mobilitás, kettős diplomák: nyitás a fejében, hogy a világ

A EISTI időszakok gyakornoki és szakmai gyakorlat szerves része a képzés, és a hálózat, amely az iskola együtt vállalatok "nagy sebességű", és mindig aktív.

Multikulturális gondolkodás és nemzetközi mobilitás kulcsfontosságú pozíciót a tantervek kínálunk. Több mint 40 partnerség jött kötött létesítmények az egész világon.

A EISTI is az iskola a kettős diplomák neves egyetemek és menedzsment iskolák. Kiegészítő képződmények és nyitottság széles köre szakértelem néhány iskola alapvető értékeit, és ezek valósulhat meg partnerség. Egy mérnöki hallgató, ez egy újabb alkalom, hogy extra értéket a CV.

A Eistian tapasztalat: csak a EISTI

Diákélet itt gazdag és tele lelkesedéssel, ütemezi tanuló társadalom események és keveredése a különböző osztályok. A két egyetemen, hogy tartozik az iskola, Cergy és Pau, mindenki összefog, hogy hozzon létre egy közös hangulat a munka és a jólét.

Tudományos kiválóság kombinálva egy erős értelemben a humanizmus mindig hozta Eistian kultúra és szellem az élet. Az iskola úgy döntött, 4 alapértékeit a charter: Szakértelem, nyitottság, szolidaritás és etika. Azt, hogy a EISTI egyedülálló intézmény és egy nagyszerű hely, hogy tanulmányozza építése közben egy ígéretes jövő magad.

TANULÓ ÉLET

Tanul a EISTI is jelenti életet él felső mérnöki iskola, ahol a diákok megosszák értékek és tevékenységek. Mivel egy eistian is egy módja, hogy eljárva minden nap, tiszteletben tartja a Chartában szereplő négy érték: Professzionalizmus - Nyitottság - szolidaritási etika. Mindenki számíthatnak, tanárára és a személyzet mind a campus. Mivel a humán tőke fontos számunkra, most jobban, mint valaha. Kemény munka és akaraterő mindig érvényesül.

Diákélet itt gazdag és animáció, ütemezi a ritmust a különböző tevékenységek, hogy a mintegy harminc diák társadalmak kínálnak. Kell, hogy legyen egy neked készült közöttük; és ha nem ez a helyzet ... Miért nem hoz létre saját?

Az ünnepi és kedvező keveredést különböző években egyszerre élénk és meleg. Ez egy olyan hely, ahol a kötvények lehet hamis, és az utolsó messze túl az évek EISTI. Alatt évig a EISTI, azt akarom, hogy képes legyen kifejezni a tehetségét, új szenvedélyek, nyit mások, táplálkoznak kifizetődő tapasztalatokat, menjen át felejthetetlen pillanatok ... Egy szóval: boldogulni a személyes és kollektív szinten.

Ez a jól-lét is része annak, amit tesz eistians sikeres.

Cergy és Pau, a munkakörnyezetben egyaránt kellemes és funkcionális, valamint a különböző modern eszközök hozzájárulnak az optimális munkafolyamatot a tanulmányai: laptopok, egy online virtuális iskola, videokonferencia és így tovább. A EISTI campus tükrözik értékek: ezek a családias, dinamikus, barátságos, és azt is jól integrálható a város egyetemekre.

MI egyetemen

A diákok szívesen a campus az általuk választott, akár Cergy vagy Pau.

Cergy Campus (95)

1989-ben épült, a EISTI campus három különböző épületek (Cauchy, Condorcet és Turing) összeadjuk a teljes felülete 8400 m². Teljesen felszerelt, modern berendezéssel (köztük 3 videokonferencia-ready amfiteátrum és videó projektorok minden osztályteremben) és a közelében található a kollégium, az elérhető keresztül RER A. Előnyös található, a 2. legnagyobb hallgatói hub Ile de France, a campus van közel a prefektúra park, Cergy-Pontoise Egyetem, a ESSEC és a Trois-Fontaines bevásárlóközpont. Cergy energikus diák város több jelentős eszközei: kellemes, zöld lakókörnyezet, több sport- és kulturális tevékenység áll (a vízi sport központ, színház, mozi és így tovább).

A diákok is elérheti a főváros 35 perc alatt keresztül RER A (-tól «Cergy-Préfecture-» állomás).

Pau Campus (64)

A Pau campus előnyeit mind a fő eszközei a nagy város a régióban, és a közvetlen közelében, a Spanyol hegyoldal és a tengerparton.

Tartalmaz egy épület elérte közel 5000m² szívében város tetején az egyetemi campus. Ez campus kellemes, modern és világos munkakörnyezetet, mind környezetbarát (HQE) és felszerelt, a legújabb technológiával (amfiteátrum teljes HD videokonferencia eszközök, optikai szál, beléptető és több), és különösen barátságos a diákok számára. Ez büszkélkedhet növényzet teli átriumos, csatlakozik amfiteátrumok és tantermek, a hallgató hall és kávéház, audio tutoroknak idegen nyelvek és a pihenőhely.

Eistiens részesülnek az életminőséget egy sportos város gazdag történelmi múlttal rendelkezik, az óceán és a hegyek.

ÉRTÉKEK, hogy sikerül

A charter alkotja négy erős értékek lehetővé teszik minden egyes személy a EISTI virágozni éveik alatt van, és utána. A charta és az összes általa képviselt hagy nyomot a diákok, nevezetesen során megjelenő szakmai útját és fejlődését. A volt diákok gyakran hivatkoznak a charter, és hálózataik érzékenyek rá. Mivel egy Eistien egy módja, hogy eljárva és gondolkodás naponta. Minden új tanév, a charta be mindenki az iskolában, annak érdekében, hogy az iskola filozófiája, hogy teljesen integrált a gondolkodásmódjukat eljárva és mivel.

SZAKMÁTÓL

 • Becsüld csoportmunka
 • Tömörítő egyéni tehetség és a közös siker
 • Biztosítja a bizalom az üzleti vállalkozások

NYITOTTSÁG

 • Hátralévő kíváncsi mások életét
 • Fog mások annak érdekében, hogy gazdagítsa tudását és megosztása saját velük
 • Daring megosztani
 • megkérdőjelezi magát
 • Mivel bizonyítja az alázat;
 • Figyelmen kívül hagyva haszontalan feltételezések
 • Elkerülve arrogancia és önelégültség

SZOLIDARITÁS

 • Tanúsított szolidaritás idősebbek, valamint a fiatalabb, mint mi
 • Így segít másoknak természetes reflex
 • Hallgatva tisztelettel mások
 • Tartva a szolidaritás különböző iskolai év

ETIKA

 • Tiszteletben tartva a munka az ember társak és
 • Végző elvárt munka
 • Nem adta fel, a nehézségekkel küzdő frontálisan
 • Hogy részt egy gyakornoki: komoly, szigorú, a kezdeményezés

Helyszínek

Cergy

EISTI

Address
Avenue du Parc
95000 Cergy, Île-de-France, Franciaország

Pau

EISTI

Address
2 Boulevard Lucien Favre - CS 77563
64075 Pau, Nouvelle-Aquitaine, Franciaország