EM Normandie Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Normandiai üzleti iskola (Ecole de Management de Normandie)

Az elmúlt 25 évben a Caen és a Le Havre Kereskedelmi Kamarai egyesítették erőfeszítéseiket, hogy közös felsőoktatási struktúrát hozzanak létre saját városuk és régiójuk javára.

Ma ez az erőfeszítés létrehozta az Ecole de Management de Normandie egységes és megerősített üzleti iskolát, amely készen áll a vállalatok nemzeti és nemzetközi igényeinek egyaránt.

8128_CAEN-171.jpg

Az Ecole de Management de Normandie (Normandia Business School), amelynek eredete 1871-ben nyúlik vissza, arra törekszik, hogy egy választott üzleti iskola legyen, amely előzetes tapasztalatokat és továbbképzést nyújt egy minőségi, hallgatói központú tanulási környezetben.

Általános és szakosodott programjainak célja a regionális és nemzeti vállalati érdekeltek igényei, valamint a hallgatók és a karok egyéni törekvései közötti szoros egyeztetés megteremtése a felelős globális polgárok képzése érdekében.

E célok elérése érdekében az iskola egy olyan oktatási megközelítést alkalmaz, amely cselekvési tanuláson és értelmi mentori kapcsolaton alapul a karokkal, a szakemberekkel és a támogató közösségekkel. A misszió szempontjából releváns kutatások támasztják alá az akadémiai hozzájárulást a nemzeti és nemzetközi minőségi előírásoknak való megfelelés érdekében kidolgozott programok portfóliójához.

Évente több mint 1700 hallgató tanul vállalkozást. Az iskolában 8000 fős hallgató is van.

8127_CAEN-064.jpg

Az iskola felépítése

Az Ecole de Management de Normandie struktúrája ma nonprofit szervezet. Ez a jelentős fejlemény a három korábbi intézmény egyesülésének és a két kereskedelmi kamara által létrehozott megerősített együttműködés befejezésének példáját szemlélteti.

Ezt a jelentős fejlődést jelentős ingatlan-beruházások támogatták: további 2 000 m² nyitottak Caen-ben.

8129_Deauville__EMN-439.jpg

Minőség

Néhány évvel ezelőtt az iskola minőségbiztosítási rendszert indított a francia oktatási minisztérium által a magiszteri fokozatú akkreditáció és az EQUIS irányított fejlesztési folyamatának értékelési eljárásai teljesítése érdekében.

Manapság a francia állam elismeri az Ecole de Management de Normandie mesterét.

2006 májusában az iskolát jogosultnak nyilvánították az EQUIS akkreditációjára, és a jelölési terv most a szakértői értékelés ellenőrzésére irányul.

Az Ecole de Management de Normandie a „Conference des Grandes Ecoles” tagja.

Az iskolában kínált összes MSc és MSc fokozatot a „Conference des Grandes Ecoles” akkreditálta, és a „Badge” tanúsítvánnyal a normandiai bankszektor számára tervezett továbbképzési programok egyikét kapják (menedzsment és kereskedelmi fejlesztés).

A „Grandes Ecoles” a francia felsőoktatási ágazatra jellemző: nagyon szelektívek és korlátozott beiratkozási számuk van. Céljuk, hogy magas szintű diplomások készüljenek a mérnöki, üzleti, művészeti, képzőművészeti és társadalomtudományi területeken.

Helyszínek

Caen

EM Normandie - Normandy Business School

Address
9, rue Claude Bloch
14000 Caen, Normandia, Franciaország
Telefonszám
+33 2 31 46 78 78

Le Havre

EM Normandie - Normandy Business School

Address
30, rue de Richelieu
76087 Le Havre, Normandia, Franciaország
Telefonszám
+33 2 32 92 59 99

Párizs

EM Normandie - Normandy Business School

Address
64, rue du Ranelagh
75016 Párizs, Île-de-France, Franciaország
Telefonszám
+33 (0)1 75 00 00 76

Rouen

Address
Rouen, Normandia, Franciaország

Oxford

Address
Oxford, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited