École de Management de Normandie / Normandy Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Normandy Business School (Ecole de Management de Normandie)

Az elmúlt 25 évben, a kereskedelmi kamara Caen és Le Havre együttesen a erőfeszítéseit, hogy hozzanak létre egy közös struktúra Felsőoktatási javára az illető városok és régiók.

Ma ez az erőfeszítés adott életet az École de Management de Normandie, egységes és megerősített üzleti iskola készen áll, hogy megfeleljen mind a hazai és nemzetközi cégek igényeinek kielégítése érdekében.

Az Ecole de Management de Normandie (Normandy Business School), melynek eredete nyúlik vissza 1871-ben, arra törekszik, hogy egy üzleti iskola a választás, amely előzetes tapasztalatok és a folyamatos oktatás a minőség, a tanuló-központú tanulási környezet.

A generalista és a speciális programok célja, hogy hozzon létre egy szoros meccs között az igények regionális és nemzeti vállalati érdekeltek és az egyén törekvéseit a diákok és a tanárok, hogy oktassák felelős globális polgárokat.

E célok elérése érdekében, az iskola alkalmaz tanítási szemlélet alapján tanulásra és tartalmas mentori kapcsolat kar, a szakemberek és a támogató közösségek. Akadémiai bemenet, alátámasztva a misszióra vonatkozó kutatások, érvényesíti a portfolió programok célja, hogy a nemzeti és a nemzetközi minőségi előírásoknak.

Évente több mint 1700 diák tanul üzlet. Az iskola is alumni meghaladó 8000.

Szerkezete Iskola

Az Ecole de Management de Normandie struktúra most egy non-profit szervezet. Ez jelentős fejlődés példázza az az egyesülés befejezése előző három intézmény, és a megerősített együttműködésre épült a két kereskedelmi kamarák.

Ez jelentős fejlődése már elszenvedett jelentős ingatlan-beruházás: további 2, 000 m²-től nyílt Caen.

Minőség

Néhány évvel ezelőtt, az iskola kezdeményezte egy minőségi rendszert, hogy megfeleljen értékelési eljárások mesterképzésre akkreditációt a francia oktatási minisztérium és a EQUIS Vezetett fejlesztési folyamatot.

Ma, a mester az École de Management de Normandie felismeri a francia állam.

2006 májusában, a School nyilvánították jogosult EQUIS akkreditáció és a jelöltséget terv most irányul szakértői értékelés audit.

Az Ecole de Management de Normandie tagja a "Konferencia des Grandes Ecoles".

Minden MSc és MS fok kínált a School által akkreditált "konferencia des Grandes Ecoles", és a "Badge" minősítést megadták az egyik továbbképzési programok célja a normandiai bankszektor (Management Kereskedelmi és Fejlesztési Szervezet).

A "Grandes Ecoles" jellemző a francia felsőoktatási szektor: ezek nagyon szelektív és korlátozott beiratkozás. Céljuk a termelő nagy horderejű diplomások a mérnöki, gazdasági, művészeti, képzőművészeti és társadalomtudományok.

Helyszínek

Caen

EM Normandie - Normandy Business School

Address
9, rue Claude Bloch
14000 Caen, Normandia, Franciaország
Telefonszám
+33 2 31 46 78 78

Le Havre

EM Normandie - Normandy Business School

Address
30, rue de Richelieu
76087 Le Havre, Normandia, Franciaország
Telefonszám
+33 2 32 92 59 99

Párizs

EM Normandie - Normandy Business School

Address
64, rue du Ranelagh
75016 Párizs, Île-de-France, Franciaország
Telefonszám
+33 (0)1 75 00 00 76

Rouen

Address
Rouen, Normandia, Franciaország

Akkreditáció

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited