Hivatalos Leírás

Alapítva 1843-ben Ales, École des Mines d'Alès kifejlesztett és alkalmazkodik a fejlődése az ipar és a társadalom. Alakult, hogy a vonat káderek a bányászatban, ez most egy nagy iskola multidiszciplináris mérnökök nemzetközi befolyása. Az iskola tagja az Institut Mines-Telecom, a Carnot BÁNYÁK Intézet konferenciája des Grandes Ecoles és társult tagja a COMUE Languedoc-Roussillon.

Miután a különböző véleményeket a SIC (jutalék, mint egy mérnök), a School of Mines Ales jogosult odaítélni mérnöki diplomát (általános), valamint a folyamatban lévő top up képzés, és szállít három mérnöki fok a következő szakterületek: a számítógépek és hálózatok tervezés és kivitelezés menedzsment és a mechatronika.

Az iskola is kínál két Specialized Masters "Munka- és Környezet" és "Működési környezet és bányászati"; és három Masters: "Biomérnöki együttműködve a University of Montpellier"; "Biomérnök együttműködve az egyetem"; "Kommunikációs és digitális technika közösen akkreditált az Celsa" és diplomákat a VAE.

Mission École des Mines d'Alès

Alkotó 1843 igényeinek támogatására, a bányászat, az École des Mines d'Ales jelenleg Grande Ecole általános mérnökök, 203 diploma mérnök 2011-ben.

Egy innovatív oktatási módszer és egy nagyon erős tudományos és műszaki képzés, az iskola összpontosít, vállalkozói és vezetési ismeretek, amelyek segítségével a diákok válnak "vállalkozók-mérnökök." Az iskola is rendelkezik, speciális képzés a következő területeken: az információs és kommunikációs technológiák, valamint a környezetre; ez összesen 870 diák.

A három kutatási központok, a 110 kutatás-orientált kar folytat magas szintű tudományos kutatási projektek, ipari szerződéseket a közterületek és a környezet anyagok helyben Ales, és kezelése komplex rendszerek a Nîmes oldalon.

Alapján létrehozott Gazdasági Minisztérium, Pénzügyi és Ipari iskola célja, hogy egy dinamikus játékos a gazdasági fejlődés az ipar. A technológia az üzleti inkubátor az első francia; ez egy aktív partner a Technopolis Ales (Ales Myriapolis) és Nimes (NRCT).

Programs taught in:
Angol
Francia

Az intézmény további kínálata:

MSc

École des Mines d'Alès

... [+]

Humanitárius vészhelyzetek kezelésében [-]
Franciaország Alès
September 2019
Nappali
24 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
Location address
6 Avenue de Clavières
Alès, Occitanie, 30100 FR
Social Media