ENAC

Bevezetés

Hivatalos Leírás

ENAC 1949-ben alakult a Paris-Orly, és költözött Toulouse 1968. Ez egyesült a SEFA (Service d'Exploitation de la Formation Aéronautique) január 1-én 2011. A «Ecole Nationale de l'Aviation Civile» (ENAC) egy egyedülálló példa: ez az egyetlen repülés-orientált egyetemi Franciaországban és Európában, amely széles és teljes panel a repülés képzési programok és tevékenységek, kiszolgáló légiforgalmi világ és különösen a légi közlekedési ágazat.

Az ENAC egyetem épül fel:

2000 diák 25 különböző tanfolyamok: mérnök, mester, PhD, a légi közlekedés pilóta, a légiforgalmi irányítók, stb, 7500 gyakornokok évente 400 továbbképzési programok, illetve továbbképzésekkel, 10 kutató laboratóriumok, Nemzetközi tevékenységek: ENAC üdvözli száz nemzetközi diákok és gyakornokok az 5 kontinens minden évben, Egy oktatási csoport, amelynek rendkívüli mennyiségű szakmai ismeretek és a know-how, Magas szintű képzés kapcsolódó anyag multidiszciplináris tevékenységek: ATC szimulátorok, a repülés szimulátorok, 130 repülőgépek, laboratóriumok elektronika, távközlés, GNSS, UAV, adatfeldolgozás, az aerodinamika, a nyelvek, stb ...

Végig ezeket a tevékenységeket, az ENAC egyetem elkötelezett a követelményeknek a légiforgalmi területen, ahol a magán- és állami szereplők részt, akár Franciaországban vagy külföldön. A több mint 60 éve, a 20000 öregdiák, ENAC szerzett elismerést, Franciaországban és külföldön, az összes partner tartozó széleskörű tevékenységét. Ma, hála az elismert készségek a tanárok, kutatókat, tanuló, illetve annak teljes személyzet, az ENAC egyetem arra törekszik, hogy megerősítse befolyását az egész világon, hogy mindig elkötelezett a saját területén a kiválóság: a repülés.

Helyszínek

Toulouse

Ecole Nationale de l'Aviation Civile - ENAC

Address
Ecole Nationale de l’Aviation Civile
Campus Toulouse:
7 avenue Edouard-Belin BP 54005 -

31055 Toulouse, Occitanie, Franciaország
Telefonszám
+33 5 62 17 40 00

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket