Hivatalos Leírás

A National School of Engineers Metz (ENIM) be van állítva, 2010 szeptembere óta, a Technopôle de Metz épület. Közel a Symphony-tó, a diákok és a tantestület részesül kivételes munkakörnyezetet, ötvözve esztétikai minősége és példamutató funkciót.

Nyitotta 1961-ben együtt "testvér" Tarbes, Saint-Etienne és Brest, a ENIM gyümölcs van két közös végrendeletek: hogy az állam, amely meg akarja felépíteni a magasabb szintű szakmai oktatás és az ipar, amely egy erőteljes, gazdasági növekedés, attól tart, a hiány a mérnökök. Óta kezdeményezték, ENIM válik mutatója az oktatás révén eredeti sajátosságai módszer a toborzás és a képzés tartalma, a dallam a valóságot a mérnöki szakma. Egyetlen alkalommal a történelemben eltekint ENIM, hogy ez a szabály. Az egyetem folyamatosan igazítani annak tanításait a változó technológiai és elkötelezett amellett, hogy egy újszerű eljárással, amely lehetővé teszi majd, hogy a vonat a mérnökök "à la carte".

Program oktatási nyelve:
Angol
Francia

Az intézmény további kínálata:

Mester

Ecole Nationale d'Ingénieurs de Metz - ENIM

Kutatás, fejlesztés és innováció a termékek, gépek és gyártási rendszerek elengedhetetlenek ahhoz, hogy az ipari kiválóság és a versenyképesség. Ez gyakran a mechanikai t ... [+]

Természetesen nagy a "Design, az iparosodás, az innováció"

1 A ENIM Intézet (ECOLE Nationale d'INGENIEURS de Metz) 2 MASTER kontextusának

Kutatás, fejlesztés és innováció a termékek, gépek és gyártási rendszerek elengedhetetlenek ahhoz, hogy az ipari kiválóság és a versenyképesség. Ez gyakran a mechanikai tudományok, anyagtudomány, rendszerfelügyeleti tudomány és rendszerek modellezése és ismeretek rendszerek dinamikáját. E kihívásokkal szemben igényel adatok, információk és tudás, hogy kivizsgálja és elsajátítsák a bonyolultsága a modern ipari rendszerekben.

A képzések több mint két félév:

a) az első félévben (október-február) szánnak a elméleti tudományos alapokat és eszközöket, b) a második félévben (március-július) elkötelezett a kutatás laboratóriumban vagy egy cég a mester szakdolgozat írás.... [-]

Franciaország Metz
September 2019
Nappali
2 félév
Campus
Bővebben magyarul

L'Ecole Nationale d'Ingénieurs de Metz vue du ciel

HAPPY We Are From ENIM