EPITA Graduate School of Computer Science

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Mintegy EPITA

1984-ben alapított, EPITA egy neves kétnyelvű Graduate School of Computer Engineering található Párizsban. Ez egy tagja IONIS Education Group, a világ egyik vezető magán felsőoktatási csoport, mintegy 20 iskolák és oktatási intézmények. Köszönhetően egyedülálló pedagógiai megközelítés EPITA vonatok a diákokat, hogy váljon kiemelkedő mérnökök, akik büszkélkedhetnek egy szilárd alapot a tudományos ismeretek és a legkorszerűbb ismeretek a digitális ágazatban. A mérnök képzett EPITA egy teljes szakmai profil: a számítástechnika mindenhol jelen van minden területén egy cég, egy digitális mérnök is dolgozik a területen az emberi erőforrások, a marketing, a kommunikáció és még finanszírozáshoz. EPITA közé sorolható a legjobb öt számítógép mérnöki iskolák Franciaországban és kifejlesztett partnerségeket a vállalatok széles.

Egy percben

1984-ben született, epita (a francia Ecole pour l'Informatique et les technikák Avancées: School of Computer Science és a fejlett technikák) folyamatosan szerez hírnevet kiválóság a multinacionális vállalatok, amelyek gyakran toborozni a diákok előtt a tanulmányok végéig, . A epita, számítástechnikai és információs technológiák tartják az alapvető tantárgyak és mindig helyezzük keretében hallgatók jövőbeni vezetői szerep és a perspektíva az, hogy felelős beosztásban. Tudományos vizsgálatok kiegészítik ez a képzés kiszélesítése és töltse ki a tudományos kultúra létfontosságú a jövő mérnök.

A minőségre való törekvés

Lehetővé teszi a diákok a munka optimális körülmények epita első aggodalomra ad okot. Kar, az adminisztratív személyzet, technikai erőforrások, valamint a kutatási lehetőségek mind felé sikere epita diákok, akik válni a legjobb elismert szakemberek a maguk területén a szakértelem.

Epita nyújt lehetőséget, hogy közvetlenül érintettek a élvonalbeli kutatást egy intellektuálisan változatos kar képes nem csak az egyes tudományos kiválóság, de ez is létrehozhat, és tudást alkalmazni részeként interdiszciplináris kutatócsoport.

Innovációs szellem Mint Franciaország egyik vezető tudományos és mérnöki iskolákban epita elkötelezett annak biztosítása mellett, hogy a diákok jelentős lehetőségeket a személyes fejlődés és a szakmai tapasztalat a jövőben.

Született a terjeszkedés az új technológiák, epita lépést tartott az evolúció. A tanfolyamok, bár nagyon technikai elején, megnyitották a nagy is, mint a műszaki összetettsége nőtt. Epita ezzel ellentétes megközelítés az egyetlen elfogadott legtöbb műszaki iskola: míg az utóbbi megengedett számítástechnika az, hogy megpróbálja, hogy ez a hely, epita hozta a többi tudomány, hogy csatlakozzanak az információs technológia és mégis veszteség nélkül a fő kompetenciák alkotják erejét és identitását.

Állandó kapcsolatban az üzleti világ, epita is osztja annak értékeit: pragmatizmus, felelősségteljes kockázatvállalás, és újító szellem. Az alapvető értékek tanulmányok: cselekvés, felelősség és a hatékonyság. Összefogás epita kapsz egy oktatási tapasztalat, ahol előrelépésre van a "kell" és a siker a "követelmény".

Progresszív merítés az üzleti világban Köré épült a valódi igényeit az üzleti világ, a epita tananyag célja, hogy megfeleljen az elvárásoknak. A javítása bizottság és a tudományos bizottság, ahol a vezető üzleti vezetők és magas rangú vezetők adniuk bemenet javítása az iskolai programok és kutatási fókusz (IBM, a Microsoft, a France Télécom, a Cisco, Syntec ...), hogy az osztályok gyakran tanított elismert szakemberek dolgoznak az iparban, az üzleti jelen van minden szinten az iskola.

Mivel így részt vesz a tananyag és a folyamat, a vállalatok logikusan kínál között a legmagasabb fizetést Érettségi és évről évre, ők rangsorolt ​​az iskola között a legjobb (Lista közzé a legfontosabb francia üzleti és informatikai magazin: Entreprendre 01 Informatique, 01 DSI, Réseaux et távközlési ...). Végül, minden évben, a vállalatok adományoz több mint 1.000.000 € szerződő speciális projektek az iskola alkalmazott kutatás laboratórium, és egy millió euróval a Junior Enterprise programot.

A legfontosabb, hogy minden Számítástechnikai Karrier Újra és újra, a vállalkozások azt állítják, hogy amit leginkább értékelni a epita a szellem az iskola, mindig jellemzi a közelsége valóság: számos projekt, magas szintű szakmai, és szoros bevonása az üzleti világban. Epita alumni alkalmazzák a szakmai specialitásokat olyan területeken is, mint a szoftver és hardver megoldásokat tervezés, tanácsadás, kutatás és fejlesztés, a hálózatok kezelése. Röviden, tudásukat ragyog minden szempontból a számítógépes tervezés. Válnak többek között kielégítő munkák: kutatás mérnökök, projekt vagy tanulmányok vezetők, műszaki igazgatók, tanácsadók, menedzserek, műveletek vezetők vagy hálózati építészek.

A epita, keressük a legjobb tanulók, diákok, elkötelezett a kihívások kínálunk, diákok, akik egy kis ízelítőt a konkrét eredmény, a kezdeményező szellemet, és nagyon változatos központok érdeklődés. Harmincöt diák klub, amely igazolja ezt. Néhányan létezik évek, míg mások csak az utolsó egy félévben. Ez az a kérdés, érzés és rugalmasság. EPITA is, amit csinál belőle.

Helyszínek

Párizs

EPITA

Address
14-16 rue Voltaire Kremlin Bicêtre Cedex
94276 Párizs, Île-de-France, Franciaország