EPITA School of Engineering and Computer Science

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az EPITA-ról

Az 1984-ben alapított EPITA Mérnöki és Számítástudományi Iskola (Ecole pour l'Informatique et Les Techniques Avancées) egy mérnöki iskola, amely szakembereket képzik az információs és kommunikációs technológiák (IKT) jövőjének tervezésére, fejlesztésére és fejlesztésére. Az iskola pedagógiája arra koncentrál, hogy a hallgatók számára mind a mérnöki alapokat, mind pedig a számítástechnika és az IKT szaktudását megismerje.

Kétnyelvű intézményként az EPITA francia és angol nyelven tanított Bachelor és Master programokat is kínál. Az iskola stratégiai partnerségeket alakított ki több mint 80 tekintélyes intézménnyel 40 országban, és számos kettős fokú megállapodást kötött.

Az EPITA-nak kiterjedt vállalati partnerségi listája van (Google, Microsoft, Orange, Facebook, IBM, HP stb.), És rendszeresen szervez karrier eseményeket. Az EPITA diplomásait nagyon keresik a francia és a multinacionális vállalatok. A hallgatók több mint 96% -át végzettségük előtt állandó munkaviszonnyal veszik igénybe. Jelenleg több mint 7700 öregdiák dolgozik közel 2000 vállalatban + 40 országban.

Az EPITA-t a francia Felsőoktatási és Kutatási Minisztérium és a CTI (Commission des Titres d'Ingénieur) akkreditálta. Tagja a CGE-nek (Conférence des grandes écoles).

Ránézésre

  • A számítástechnikával foglalkozó mérnöki iskolák között az első helyezett
  • 2700 hallgató, ebből 15% -uk 40 nemzetiségű nemzetközi hallgató
  • 50% Nemzetközi oktató
  • 7700 diplomás, 40 ország 2000 vállalatában dolgozik
  • 80 partner egyetem 40 országból
  • 40 hallgatói szövetség

Helyszínek

Párizs

EPITA

Address
14-16 rue Voltaire
Kremlin Bicêtre Cedex

94276 Párizs, Île-de-France, Franciaország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket