Hivatalos Leírás

Az Esaip egy posztgraduális mérnöki iskola, amely egy általános, széles alapú 3 éves tanfolyamot javasol, kezdve egy Bac 2 szintű vagy 5 éves tanfolyamon, kezdve Bac szinten. Az Esaip Angers és Aix-en-Provence két diplomáját kínálja:

  • Számítástudomány és hálózatok
  • Biztonság, környezetvédelem és ipari kockázatkezelés.

A mérnöki posztgraduális képzést a "Commission des Titres d'Ingénieurs", az EUR-ACE címke, a "Conférence des Grandes Ecoles" tagja engedélyezi.

Több mint 25 éve, az e saip, Angers Angol Műszaki Doktori Iskolája több mint 2000 fiatalot képzett a számítástechnika területén

Az Esaip megfelel a legmagasabb francia hatóságok által megkövetelt minőségi követelményeknek: állami elismerés, a Titres d'Ingénieurs Bizottság és a Conférence des Grandes Ecoles tagja.

A nemzetközi kapcsolatok az e saip fejlődésének középpontjában állnak. Ezt az elkötelezettséget az EUR-ACE címke ismeri el.

Az e saip csoport egy nemzeti hálózat 2 "mérnöki" Campus és 6 "Bachelor-Master" Campus. Ez is több mint 80 partner egyetem hálózata világszerte.

esaip 4

Tanulmány Angersben, Franciaországban

A francia nyelvtanulás lehetőséget nyújt arra, hogy felfedezzen egy egyedülálló életmódot, élelmet

18. legnagyobb francia diákváros, 270 000 lakossal, ez egy egyetemi város: 33000 diák, több mint 4000 külföldi (orvosi iskola, sok egyetemi campus, 6 diplomás felsőoktatási és menedzsmentiskola).

LaSalle Iskola

Az Esaip egy La Salle iskola, és mint ilyen, arra törekszik, hogy programjait kínálja az élet minden területén élő diákoknak, miközben tiszteletben tartja az egyéneket. Az együttműködés és a projekt tanulás középpontjában áll a projektünk.

Míg tanul e Saip, minden hallgató edzője a szakmai karrier és eldöntheti, hogy építsenek egy egyedi Pathway dupla diplomák - menedzsment vagy szakirány. A személyes fejlődés a diák klubok vagy különleges érdekek - művészet, zene, sport, humanitárius stb. Révén is fontos.

esaip 3

Angers röviden és számokban

Angers külvárosában, a Loire-völgy szívében

  • 155 000 lakos (283 ezer az agglomerációval) - 18. legnagyobb francia város
  • A lakosság 48% -a 30 év alatti
  • 33 000 diák, ebből 2000 tengerentúli
  • 90 percre Párizsból
  • 90 percre az Atlanti-óceán partjától és a Nantes repülőtértől
Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Francia

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

ESAIP Graduate School of Engineering

3 éves francia nyelvű program ... [+]

3 éves francia nyelvű program

Biztonsági intelligens rendszerekCsatlakoztatott eszközökNagy adatDigitális menedzsment

() Szakmai tanúsítványok a saját oktatóközpontunkban

[-]
Franciaország Angers
Szeptember 2019
Francia
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
ESAIP Graduate School of Engineering

Az esaip Engineer program a kockázatkezelésben ... [+]

Az e saip mérnök program a kockázatkezelésben

Vázlat

Ön egy e saip mérnök lesz, közvetlenül egyetemi diploma (3 éves Pathway ) után.

18 hónapos osztály, laborok4 nagy csapatprojekt9 hónap szakmai gyakorlat2 féléves tanulmány külföldön1 Fő: technikai specializáció 600 óra 2 év alatt1 Az üzleti szektorra vonatkozó kisebbségi téma: tavaly 70 óra

Nb: Egy francia Grandes écoles-ben az éveket a középiskola után harmadik évtől számolják

A mérnöki program

3 éves Pathway

3. év:Angers képzés (7 hónap) Team Application ProjectKülföldi képzés egy partner egyetemen (5 hónap)Vállalati szakmai gyakorlat (4-6 hét)4. év:Angers képzés (5 hónap) Csapat Alkalmazási Projekt Üzleti Projekt Innováció Projektcsapat A MINOR VÁLASZTÁSAMunkahely (8-10 hét)5. év:Külföldi képzés egy partner egyetemen (5 hónap)Mérnöki gyakorlat (6 hónap)A... [-]
Franciaország Angers
Október 2019
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
ESAIP Graduate School of Engineering

Nem kell beszélni franciául, hogy részt vegyen programjainkon (teljes egészében angolul tanítanak), de a diploma megszerzése előtt francia és francia kultúrát fogsz tanul ... [+]

Nem kell beszélni franciául, hogy részt vegyen programjainkon (teljes egészében angolul tanítanak), de a diploma megszerzése előtt francia és francia kultúrát fogsz tanulni.

RÖVIDEN:

2 éves program

Fall program szeptemberi Tavaszi program március

Kulcsmodulok

Szoftver

4 minősítési csomag (1 választás)

Projektmenedzser (ITIL, CMMI) Cyber-Security Expert (CEH, ECSA) hálózat

TÖREKÉNT A PIACON

Nem kell beszélni franciául, hogy részt vegyen programjainkon (teljes egészében angolul tanítanak), de a diploma megszerzése előtt francia és francia kultúrát fogsz tanulni. Az ESAIP egyedülálló partnerséggel rendelkezik a CIDEF francia nyelvközponttal, amely a francia állam által jóváhagyott minőség.... [-]

Franciaország Angers
Szeptember 2019
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
ESAIP Graduate School of Engineering

Csatlakozzon a következő generációs e-üzlethez ... [+]

Határozza meg a különbséget a piacon

Nem kell beszélni franciául, hogy részt vegyen programjainkon (teljes egészében angolul tanítanak), de a diploma megszerzése előtt francia és francia kultúrát fogsz tanulni. Az E saip egyedülálló partneri kapcsolatban áll a CIDEF francia nyelvközponttal, melyet a francia állam jóváhagyott.

Még annál is inkább, akkor jelentős tapasztalatai lesznek a francia vállalatok számára, és egyedülálló francia menedzsment készségeket fejlesztenek ki!

Továbbá több mint 247 millió francianyelvű emberrel fog kapcsolatba lépni az öt kontinens 80 országában.

Az esaip's International MSS kizárólag angolul tanul. A hallgatók nem kötelesek bizonyítani a francia nyelvtudást a program indulásakor.... [-]

Franciaország Angers
Október 2019
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
ESAIP Graduate School of Engineering

Képzés Mérnök ESAIP kockázat-megelőzés, környezetvédelmi úgy tervezték, hogy ... ... [+]

Képzés Mérnök ESAIP kockázat-megelőzés, környezetvédelmi úgy tervezték, hogy segítségével:

hogy megértsék a különböző oldalait, a szakma a környezetmérnöki, a biztonság és a kockázat-megelőzés az egyik a két egyetemen (Angers vagy Grasse) választani egy tematikus üzleti

ESAIP kínál, hogy fejezze be képzés:

egy évvel ESSCA Angers részeként kettős diplomát menedzsment egy nemzetközi kettős diplomát egy egyetemen Az útvonal

Egyre mérnök (an) ESAIP után lehetséges Bac (persze 5 év) után vagy az érettségi + 2 / + 3 (persze 3 év). A mérnöki program a következőket tartalmazza:

18 hónapos képzés (tanfolyamok szemtől szembe, TP / TD) 4 nagyprojektek csapat, 9 hónap munkatapasztalat szakmai 2 külföldi tanulmányút marad a 3 és 5 hónap 1 fő "szakmák" kiválasztásában 600h 2 év 1 kis "ipar" kiválasztásában 70 óra az elmúlt évben 4 fő "szakmák" ... [-]
Franciaország Angers
Szeptember 2019
Angol,Francia
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul

Gala ESAIP 2015

ESAIP - école d'ingénieurs - Angers