ESAIP Graduate School of Engineering

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Esaip egy posztgraduális mérnöki iskola, amely egy általános, széles alapú 3 éves tanfolyamot javasol, kezdve egy Bac 2 szintű vagy 5 éves tanfolyamon, kezdve Bac szinten. Az Esaip Angers és Aix-en-Provence két diplomáját kínálja:

  • Számítástudomány és hálózatok
  • Biztonság, környezetvédelem és ipari kockázatkezelés.

A mérnöki posztgraduális képzést a "Commission des Titres d'Ingénieurs", az EUR-ACE címke, a "Conférence des Grandes Ecoles" tagja engedélyezi.

Több mint 25 éve, az e saip, Angers Angol Műszaki Doktori Iskolája több mint 2000 fiatalot képzett a számítástechnika területén

Az Esaip megfelel a legmagasabb francia hatóságok által megkövetelt minőségi követelményeknek: állami elismerés, a Titres d'Ingénieurs Bizottság és a Conférence des Grandes Ecoles tagja.

A nemzetközi kapcsolatok az e saip fejlődésének középpontjában állnak. Ezt az elkötelezettséget az EUR-ACE címke ismeri el.

Az e saip csoport egy nemzeti hálózat 2 "mérnöki" Campus és 6 "Bachelor-Master" Campus. Ez is több mint 80 partner egyetem hálózata világszerte.

esaip 4

Tanulmány Angersben, Franciaországban

A francia nyelvtanulás lehetőséget nyújt arra, hogy felfedezzen egy egyedülálló életmódot, élelmet

18. legnagyobb francia diákváros, 270 000 lakossal, ez egy egyetemi város: 33000 diák, több mint 4000 külföldi (orvosi iskola, sok egyetemi campus, 6 diplomás felsőoktatási és menedzsmentiskola).

LaSalle Iskola

Az Esaip egy La Salle iskola, és mint ilyen, arra törekszik, hogy programjait kínálja az élet minden területén élő diákoknak, miközben tiszteletben tartja az egyéneket. Az együttműködés és a projekt tanulás középpontjában áll a projektünk.

Míg tanul e Saip, minden hallgató edzője a szakmai karrier és eldöntheti, hogy építsenek egy egyedi Pathway dupla diplomák - menedzsment vagy szakirány. A személyes fejlődés a diák klubok vagy különleges érdekek - művészet, zene, sport, humanitárius stb. Révén is fontos.

esaip 3

Angers röviden és számokban

Angers külvárosában, a Loire-völgy szívében

  • 155 000 lakos (283 ezer az agglomerációval) - 18. legnagyobb francia város
  • A lakosság 48% -a 30 év alatti
  • 33 000 diák, ebből 2000 tengerentúli
  • 90 percre Párizsból
  • 90 percre az Atlanti-óceán partjától és a Nantes repülőtértől

Helyszínek

Angers

ESAIP

Address
GROUPE ESAIP
18, rue du 8 mai 1945
St Barthélemy d'Anjou

49124 Angers, Pays de la Loire, Franciaország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket