ESC Amiens School of Management

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az ESC Amiens School of Management története

Abban az időben, amikor az ESC Amiens School of Management új oldalt nyit a történelemben, visszatekintünk az iskolát alakító értékekre és alapelvekre.

Az 1942-ben alapított Amiens Business School mindig is innovációra és kísérletre törekedett. Erős karakter, amely lehetővé tette az iskola számára, hogy gyorsan fejlődjön a főbb felsőoktatási hálózatokban, és kibővítse tevékenységét 1962 óta menedzsmentképzésre (menedzsment mesterképzés) és 1988 óta alapfokozatú középvezetői képzésre.

Manapság az ESC Amiens School of Management elsősorban a nagy társadalmi nyitottságra, a vállalatok bevonására irányul az oktatási folyamat középpontjában, de egyúttal az a vágy is, hogy hozzájáruljon a Hauts de France régió fejlődéséhez (Franciaország észak, 6 millió lakosa van) ). ESC Amiens School of Management alap- és továbbképzési programokat kínál az egyetemi diplomáktól a végzős végzettségig (mesterfokozat a nemzetközi operatív menedzsmentben, a nemzetközi kereskedelem főiskolai diplomája és az MBA a nemzetközi kereskedelemben és a logisztikában), amelyek majdnem 80 éves tapasztalatának és innovációjának a legjobbat tükrözik.

Értékek és küldetések

Az ESC Amiens School of Management célja, hogy tehetséges hallgatókat szakemberekké alakítson, akik képesek megérteni a körülvevő világot, és megragadják a lehetőségeket, tiszteletben tartva az embereket és a bolygót.

Közel 80 éves tapasztalattal rendelkezik az ESC Amiens School of Management potenciáljának felismerése, tehetségek feltárása és ápolása, a vezetők és vállalkozók jelenlegi és jövőbeli nemzedékeinek képzése és beillesztése érdekében, akik gazdasági és társadalmi értéket teremtenek egy globális és digitális világ. Miközben rengeteg képzés folyik a jövő menedzserévé válás megtanulására, az ESC Amiens School of Management nem hajlandó játszani a szabványosítás szerepét, amely a hallgatókat elmeríti a tömegben.

Éppen ellenkezőleg, az ESC Amiens School of Management egyediséget támogatja, és hangsúlyozza a know-how-t, az interperszonális készségeket és a professzionális viselkedést, tiszteletben tartva az egyént, messze egy elavult formától, amelyben a kreativitás minden formája elfojtott. Az ESC Amiens School of Management biztosított minden képzés hordozza ezeket az értékeket.

133938_IMG001.jpg

ESC Amiens / ESC Amiens

Megtanuljuk, hogyan kell az első alkalommal helyesen cselekedni: a professzionális viselkedés útja

ESC Amiens School of Management az ESC Amiens School of Management oktatásának középpontjában állnak, amely a Professzionális Viselkedés Pályán (PBP) alapul. A PBP lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy azonnal belemerüljenek a szakmai missziókba, például felmérésekbe, valós tárgyalási gyakorlatokba, élő vitákba a társaság érdekelt feleivel stb. A PBP pontokat nyújt, amelyek felmérik minden hallgató szakmai magatartását és képességét arra, hogy az összes vezetői tudást felhasználják az igényes feladatok mellett. emberi kapcsolatok. Az ESC Amiens School of Management célja társadalmi gonddal, de a vállalat legmagasabb elvárásainak való megfelelés érdekében!

A gyakorlatok megfigyelése és az alkalmazott kutatás

Az iskola elősegíti a tanulást az innovatív és hatékony üzleti gyakorlatok megfigyelésével az alkalmazott kutatási tevékenység fejlesztésén keresztül. A kíváncsiság, a szigor, az analitikai készség, a nyitottság a holnap jó kutatójának és menedzserének a tulajdonságai. A kutatást oly módon szervezik meg, hogy bevonja a hallgatókat a bevált gyakorlatok megfigyelésének globális folyamatába, és az eredményeket megosszák a vállalatokkal.

Helyszínek

Amiens

Address
18, place Saint Michel, CS53802
80038 Amiens, Hauts-de-France, Franciaország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket