Hivatalos Leírás

Groupe ESC Troyes Champagne-ban

A legfiatalabb franciaországi Grande Ecole a Groupe ESC Troyes egyik eszköze, amely 1992-es megalakulása óta törekedett arra, hogy a merész innováció és a lehető legnagyobb mértékben kihívó kísérletezés révén előrelépjen.

Mivel elkezdtük, a lelkesedés és a bátorság volt a hajtóereje minden mögöttünk, amit csinálunk. Célunk, hogy mindennap a diákjainkba illesszük ezt a gondolkodást. Egy ésszerű méretű iskolában intézményünk alapjait képezik interdiszciplináris és multikulturális szempontok, a diákok ennek a valódi dinamizmusnak a részét képezik, hogy eljussanak a világba. Megalakítottuk a csoportunkat, amely a nemzetközi közösség megnyitásával tovább növekszik, külön csapatokkal, akik szívesen fogadják és irányítják a nemzetközi diákokat. Bárhonnan származik, biztos lehet benne, hogy a Groupe ESC Troyes egyik programjának kiválasztásával sokkal többet választasz, mint egy iskolát: ez egy olyan életválasztás, amely lehetővé teszi, hogy fejlessze, továbblépjen és képes legyen elképzelve a jövőt.

Megalakítottuk a csoportunkat, amely a nemzetközi közösség megnyitásával tovább növekszik, külön csapatokkal, akik szívesen fogadják és irányítják a nemzetközi diákokat. Bárhonnan származik, biztos lehet benne, hogy a Groupe ESC Troyes egyik programjának kiválasztásával sokkal többet választasz, mint egy iskolát: ez egy olyan életválasztás, amely lehetővé teszi, hogy fejlessze, továbblépjen és képes legyen elképzelve a jövőt.

A csoport jelenleg 4 nagy iskolát működtet:

- Nemzetközi üzleti iskola

-Gazdálkodási Irányító Intézet (2 év mesterképzés, marketing szakoktatókkal)

-A turisztikai iskola, szabadidő

-A képzési iskola (3 éves alapképzés 2 éves mesterképzés)

A diákpopuláció jelenleg 1800 diák (2004-ben 440) 380 nemzetközi csere diák. Az igazán élõ nemzetközi hálózata (diák és tanár / kutatócsere) 196 partner egyetemből áll.

Troyes város

A Troyes en Champagne a mitikus és ünnepi terület szívében található, 90 percre Párizs városközpontjától. A Troyes lakói a régi Champagne Vásárok szellemét tartották: ízelítőt kaptak a vendéglátás, az étvágy és a felfedezés szomja . Troyes ma finom kulturális, egyetemi és kereskedelmi pezsgést tapasztal. A hallgatói élet felderíti a várost és a legendás építészetet. Számos kulturális rendezvény, bemutató és rendezvény megmutatja Önnek, hogyan értékelheti az életet Champagne-ban!

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

Groupe ESC Troyes in Champagne

Groupe ESC Troyes Champagne jött létre 1992-ben, tehát a legfiatalabb francia Business School. Ez élvezi valamennyi nemzeti akkreditációk (teljes elismerést a Nemzeti Min ... [+]

2 év MESTER FOKOZOZAT

Graduate School of Management

Mivel a Graduate School of Management, célunk az, hogy ne csak a vonat magas potenciális profilok, hanem a felelős vezetők. Túl a technikai készségek iskolai átadhat a diákok, a személyzet is itt, hogy kísérje és segítse a diákokat, hogy legyen tisztességes, tisztelettudó, és tiszteletben tartják a vezetők. Köszönjük, hogy a tananyagát, tanulmányi időszakot külföldön tanuló szakszervezeti élet és coaching a tantestület, akkor fokozatosan egy erős szakmai projekt magad, és lesz egy fiatal végzős ragyogó jövő.

Az iskola által akkreditált francia "konferencia des Grandes Écoles", és tagja a EFMD és AACSB International... [-]

Franciaország Troyes
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Groupe ESC Troyes in Champagne

Groupe ESC Troyes Champagne jött létre 1992-ben, tehát a legfiatalabb francia Business School. Ez élvezi valamennyi nemzeti akkreditációk (teljes elismerést a Nemzeti Min ... [+]

Mester Global tervezése

Az ősi apátság «Abbaye Saint-Martin-Es-Aires» ből a XVI században, a házigazdák a School of Design (Ecole Supérieure de Design). Ebből a település teljes történet az üzleti világban, a diákok javítsák tanulási készségek foglalkozó cégek valós eseteket. Ahhoz, hogy a diákok megtapasztalják a kreatív szenvedély teljes, és hozzon létre egy jó kilátások a jövőre nézve, a pedagógiai megközelítés alapja hallgat elvárásainak szakemberek segítségével a projektek irányítását és a versenyek. A tetején, hogy a diákok végeznek egy szakmai hat hónapos minimumot, hogy megszerezzék a valós megközelítés az üzleti világ, hogy fog a különbség a tanulmányaik végén.... [-]

Franciaország Troyes
Kérj Információt
Nappali
2 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Location address
Campus Brossolette (ESC, INBA, EMVOL)
217 avenue Pierre Brossolette

Troyes, Grand Est, BP 710 - 10002 FR