Groupe ESC Troyes in Champagne

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Groupe ESC Troyes Champagne-ban

A legfiatalabb franciaországi Grande Ecole a Groupe ESC Troyes egyik eszköze, amely 1992-es megalakulása óta törekedett arra, hogy a merész innováció és a lehető legnagyobb mértékben kihívó kísérletezés révén előrelépjen.

Mivel elkezdtük, a lelkesedés és a bátorság volt a hajtóereje minden mögöttünk, amit csinálunk. Célunk, hogy mindennap a diákjainkba illesszük ezt a gondolkodást. Egy ésszerű méretű iskolában intézményünk alapjait képezik interdiszciplináris és multikulturális szempontok, a diákok ennek a valódi dinamizmusnak a részét képezik, hogy eljussanak a világba. Megalakítottuk a csoportunkat, amely a nemzetközi közösség megnyitásával tovább növekszik, külön csapatokkal, akik szívesen fogadják és irányítják a nemzetközi diákokat. Bárhonnan származik, biztos lehet benne, hogy a Groupe ESC Troyes egyik programjának kiválasztásával sokkal többet választasz, mint egy iskolát: ez egy olyan életválasztás, amely lehetővé teszi, hogy fejlessze, továbblépjen és képes legyen elképzelve a jövőt.

Megalakítottuk a csoportunkat, amely a nemzetközi közösség megnyitásával tovább növekszik, külön csapatokkal, akik szívesen fogadják és irányítják a nemzetközi diákokat. Bárhonnan származik, biztos lehet benne, hogy a Groupe ESC Troyes egyik programjának kiválasztásával sokkal többet választasz, mint egy iskolát: ez egy olyan életválasztás, amely lehetővé teszi, hogy fejlessze, továbblépjen és képes legyen elképzelve a jövőt.

A csoport jelenleg 4 nagy iskolát működtet:

- Nemzetközi üzleti iskola

-Gazdálkodási Irányító Intézet (2 év mesterképzés, marketing szakoktatókkal)

-A turisztikai iskola, szabadidő

-A képzési iskola (3 éves alapképzés 2 éves mesterképzés)

A diákpopuláció jelenleg 1800 diák (2004-ben 440) 380 nemzetközi csere diák. Az igazán élõ nemzetközi hálózata (diák és tanár / kutatócsere) 196 partner egyetemből áll.

Troyes város

A Troyes en Champagne a mitikus és ünnepi terület szívében található, 90 percre Párizs városközpontjától. A Troyes lakói a régi Champagne Vásárok szellemét tartották: ízelítőt kaptak a vendéglátás, az étvágy és a felfedezés szomja . Troyes ma finom kulturális, egyetemi és kereskedelmi pezsgést tapasztal. A hallgatói élet felderíti a várost és a legendás építészetet. Számos kulturális rendezvény, bemutató és rendezvény megmutatja Önnek, hogyan értékelheti az életet Champagne-ban!

Helyszínek

Troyes

Address
Campus Brossolette (ESC, INBA, EMVOL) 217 avenue Pierre Brossolette
BP 710 - 10002 Troyes, Grand Est, Franciaország