Ecole Supérieure de Commerce de Communication et de Gestion

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Képzés minden: a Csoport üzleti szív Esccom

A Esccom Group - www.esccom.net

A csoport által létrehozott Michel Rolland, jelen van az Alpes Maritimes 1983 óta. Szakiskola és képzési központ, tudtuk meghallgatni igényeinek és elvárásainak minden alkalmazkodunk kínál különböző tevékenységek. A több mint 32 éves tapasztalattal, Graduate School of Business and Management Kommunikáció és számos tanfolyamokat minden korosztály számára.

Iskolai oktatás:

Felsőfokú Esccom készülünk érettségi Business a magasabb nemzeti diploma (BTS) fokban Bac 3 és Bac + 5 és a szakmai címet. Kínálunk képzés a következő területeken: értékesítés, marketing, titkársági, IT, számvitel, menedzsment, adózás, menedzsment és emberi erőforrás.

Azt felkészít arra, hogy az európai diplomák, akiknek Dees (bac +3), a Marketing és Menedzsment Bölcsészettudományi és az európai Mester Management és a vállalati erőforrás-stratégiák. Ezek fok magas hozzáadott értékű Európában és a vállalatok. Bármelyik irányt is választja, a gond az, a szakmai és tudományos siker. Kiválasztása ESCCOM, mindenki élvezi a támogatást, coaching a csapat a tanárok a szakmai világban, de miután a bevált tanítási tapasztalattal. A hallgatók és gyakornokok élvezze a kényelmes szobák, felszerelt hatékony informatikai berendezések.

A szakértelem lehetővé teszi számunkra, hogy egyre gyakrabban a közvetlen kapcsolatot a cégek, ami megkönnyíti a keresést a szakmai. Két képzési központok vannak jelen az osztály: ESCCOM Nizza és Cannes ESCCOM.

És ne felejtsük el, a harmadik központ: Esccom Académie Culinaire ahol a vonat jövő szakemberek a szálloda-és vendéglátóipar, és előkészíti a diplomák, mint a magasabb nemzeti diploma (BTS). Kínálunk intenzív szakmai képzés a kényelmes és szoros része a valóságot a tréning étteremben. Ez egy erős technikai platform és egy étterem felhasználóbarát alkalmazás. A Esccom Culinary Academy, akkor kövesse tanfolyamok Cake, élelmiszer-és szolgáltatás. A Culinary Academy található Nizzában.

További információért látogasson el az alábbi linken: www.esccom-restauration.com

Helyszínek

Agde

Address
22 Rue El Nouzah
0600 Agde, Occitanie, Franciaország

Agde

E.S.C.COM.

Address
5 Rue Migno
06400 Agde, Occitanie, Franciaország
Telefonszám
+33 4 93 68 42 11

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket