Hivatalos Leírás

Képzés minden: a Csoport üzleti szív Esccom

A Esccom Group - www.esccom.net

A csoport által létrehozott Michel Rolland, jelen van az Alpes Maritimes 1983 óta. Szakiskola és képzési központ, tudtuk meghallgatni igényeinek és elvárásainak minden alkalmazkodunk kínál különböző tevékenységek. A több mint 32 éves tapasztalattal, Graduate School of Business and Management Kommunikáció és számos tanfolyamokat minden korosztály számára.

Iskolai oktatás:

Felsőfokú Esccom készülünk érettségi Business a magasabb nemzeti diploma (BTS) fokban Bac 3 és Bac + 5 és a szakmai címet. Kínálunk képzés a következő területeken: értékesítés, marketing, titkársági, IT, számvitel, menedzsment, adózás, menedzsment és emberi erőforrás.

Azt felkészít arra, hogy az európai diplomák, akiknek Dees (bac +3), a Marketing és Menedzsment Bölcsészettudományi és az európai Mester Management és a vállalati erőforrás-stratégiák. Ezek fok magas hozzáadott értékű Európában és a vállalatok. Bármelyik irányt is választja, a gond az, a szakmai és tudományos siker. Kiválasztása ESCCOM, mindenki élvezi a támogatást, coaching a csapat a tanárok a szakmai világban, de miután a bevált tanítási tapasztalattal. A hallgatók és gyakornokok élvezze a kényelmes szobák, felszerelt hatékony informatikai berendezések.

A szakértelem lehetővé teszi számunkra, hogy egyre gyakrabban a közvetlen kapcsolatot a cégek, ami megkönnyíti a keresést a szakmai. Két képzési központok vannak jelen az osztály: ESCCOM Nizza és Cannes ESCCOM.

És ne felejtsük el, a harmadik központ: Esccom Académie Culinaire ahol a vonat jövő szakemberek a szálloda-és vendéglátóipar, és előkészíti a diplomák, mint a magasabb nemzeti diploma (BTS). Kínálunk intenzív szakmai képzés a kényelmes és szoros része a valóságot a tréning étteremben. Ez egy erős technikai platform és egy étterem felhasználóbarát alkalmazás. A Esccom Culinary Academy, akkor kövesse tanfolyamok Cake, élelmiszer-és szolgáltatás. A Culinary Academy található Nizzában.

További információért látogasson el az alábbi linken: www.esccom-restauration.com

Program oktatási nyelve:
  • Francia

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

Ecole Supérieure de Commerce de Communication et de Gestion

Ez a Master célja, hogy a vonat a jövőbeni vezetők, akik fog működni a különböző gazdasági funkcionális területek az üzletből. Ez az Európa-diploma által odaítélt Európai ... [+]

Ez az Európa-diploma által odaítélt Európai Szövetsége Iskolák (FEDE), amely egy BAC + 5 szinten.

HIVATKOZOTT JOBS

Az Európai Mester MSE felkészíti a tanulókat a vezetői pozíciókban és üzleti stratégiák a következő területeken: emberi erőforrás, menedzsment, menedzsment, marketing, kereskedelem, a nemzetközi környezet, a különböző ágazatokban belül közepes és nagy szervezetek.

Záróvizsga: van néhány tesztet végén az első évben, és a fennmaradó tesztek végén második évben. Ezzel párhuzamosan, akkor a TOEIC végén második évben.

Pályázói profil:

Erős motiváció Taste emberi kapcsolat Kezdeményezés Tenacity Dinamizmus Szabad ... [-]
Franciaország Nice Cannes-et-Clairan Agde
Szeptember 2019
Angol,Francia
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul

ESCCOM à Nice

ESCCOM Académie Culinaire à Nice

Harlem Shake Deesma 2K13 ESCCOM