ESCP Europe Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

1819-ben alapították a világ első üzleti iskoláját, az ESCP Europe t egy gazdasági tudósok és üzletemberek csoportja alapította, köztük a közismert közgazdász, Jean-Baptiste Say és az ünnepelt Vital Roux kereskedő. Jean-Baptiste Say a gazdasági liberalizmus híve volt, és sokszor azzal a hitvallással járt, hogy a vállalkozói szellemet már 1800-ban alapította. A Vital Roux különösen ismert, mivel nagyrészt hozzájárult a Kereskedelmi Törvénykönyv 1807-es kidolgozásához, - innovatív pedagógiai gondolkodás. Ezért azt lehet mondani, hogy az ESCP Europe megteremtése jelenti az "üzleti iskola" fogalmát.

Bár az ESCP Europe márka csaknem 200 éves történelmében fejlődött ki, az mindig is hű maradt az első három betűjéhez. 1819-ben az Ecole Spéciale de Commerce et d'Industrie néven, majd az Ecole Supérieure de Commerce nevet kapta, majd ötven évvel később, 1869-ben az ESCP-hez fejlődött. Miután a testvériskolájával, az Európai Vállalkozási Iskolával (EAP) 1999-ben az iskola kb. Egy évtizede az ESCP-EAP-nak nevezték. Végül 2009-ben az iskola neve az ESCP Europe be fordult, kifejezetten hivatkozva az európai örökségre és a helymeghatározásra.

Az ESCP Europe nemzetközi köre már kora óta látható. Az 1824-es osztály már 15 különböző nemzetiségű nemzetközi diák 30% -át tette számon, köztük hét spanyol, öt brazil, öt holland, négy német és két amerikai. A nyelvoktatás az első tananyag lényeges részét képezte, amely a francia nyelvtan mellett angol, német és spanyol nyelvórákat is tartalmazott. 1825-től összesen tíz nyelvet tanítottak az ESCP Europe és a diákoknak legalább hármat kellett tanulniuk.

Körülbelül másfél évszázaddal később az ESCP Europe újra úttörő szerepet ESCP Europe egy többcampus üzleti iskola létrehozásával. Az iskolai európai hívásokra való válaszadás érdekében 1973-ban nyílt meg Németországban és az Egyesült Királyságban az egyetemeken, majd Spanyolországban 1988-ban, Olaszországban 2004-ben és Varsóban 2015-ben. Egy egyre inkább globalizált világ kontextusában az ambíció Az ESCP Europe ma az igazán európai vezetők képzése azáltal, hogy elősegíti a humanista értékek és a vezetői oktatás közötti kapcsolatot. ESCP Europe valóságos európai ESCP Europe válik, amely a világ számára nyitott.

Küldetés és értékek

ESCP Europe összekapcsolja és alakítja az üzleti világot a kulturális menedzsment ismeretek és gyakorlatok előmozdításával.

A tanítási menedzsment interdiszciplináris szemszögből a legmagasabb szintű tudományos kiválóság, fejlesztünk kulturálisan intelligens, többnyelvű vezetők, akik nyitott, alkalmazkodó és felelős.

Mint vezetők és vállalkozók, az ESCP Europe végzettjei felkészültek a globalizált világban való vezetésre és inspirációra.

Tények és irányítás

 • 6 ESCP Europe kampusz Berlinben, Londonban, Madridban, Párizsban, Torinóban és Varsóban.
 • Háromszoros akkreditált: AACSB, EQUIS, AMBA
 • A világ első üzleti iskolája (1819-es évek)
 • Több mint 140 kutató-aktív professzor, akik több mint 20 nemzetet képviselnek 6 egyetemen
 • 90 társult professzor, 30 vendégprofesszor, több mint 800 szakember és szakértő
 • Több mint 120 egyetemi szövetség Európában és a világban
 • Teljes portfólió; Bachelor, Masters, MBA, PhD és Executive Education
 • 4 600 hallgató 100 különböző nemzetiségű programban
 • 5000 testreszabott résztvevő a testreszabott képzésben és a felsőoktatásban
 • 50.000 aktív alumni a világ több mint 150 országában
 • Az európai kormányzás, amely az iskola mély európai identitását képviseli
 • Rendszeresen rangsorolták a világ legjobb üzleti iskolái között

Campuses

ESCP Europe egy határokon átnyúló több-campus üzleti iskola megkülönböztető modellje az európai identitásunk középpontjában áll. Az ESCP Europe a hat európai városban működő hat városi egyetemével aktívan részt vesz egy európai irányítási kultúra kialakításában, és lehetővé teszi az iskola számára, hogy egyedülálló típusú kulturális üzleti oktatást kínáljon:

 • BERLIN
 • LONDON
 • MADRID
 • PÁRIZS
 • TORINO
 • Varsó
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
 • Francia

Megjelenítés MSc » Mesterképzések megjelenítése » Megjelenítés Health Mester » Megjelenítés Summer courses » Megjelenítés 1-year MBAs » Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

MSc

MSc a SALES 4.0-ban - Nemzetközi értékesítés menedzsment

Campus Nappali 2 év September 2019 Franciaország Paris Németország Berlin + 2 további

Az értékesítés az, ahol a vállalkozások végül sikeresek vagy sikertelenek, ezért ez a terület a mai és a holnap gazdaságának minden ágazatában a vállalatok számára a legfontosabb funkciók közé tartozik. A Specialized Master® a Nemzetközi Értékesítési Menedzsmentben felkészíti a diákokat a fiatal tehetségek értékesítése terén - és megnyitja az ajtókat - vonzó karrierlehetőségekkel. A kétéves program gyakorlati megközelítést biztosít a témához a legmodernebb kutatási megalapozottság révén. Ez magában foglalja a tanulmányi feltételeket a berlini és párizsi egyetemeken az ESCP Europe és végződik egy teljesen akkreditált mesterképzés (Master of Science, 120 ECTS). [+]

Az értékesítés az, ahol a vállalkozások végül sikeresek vagy sikertelenek, ezért ez a terület a mai és a holnap gazdaságának minden ágazatában a vállalatok számára a legfontosabb funkciók közé tartozik. A Specialized Master® a Nemzetközi Értékesítési Menedzsmentben felkészíti a diákokat a fiatal tehetségek értékesítése terén - és megnyitja az ajtókat - vonzó karrierlehetőségekkel. A kétéves program gyakorlati megközelítést biztosít a témához a legmodernebb kutatási megalapozottság révén. Ez magában foglalja a tanulmányi feltételeket a berlini és párizsi egyetemeken az ESCP Europe és végződik egy teljesen akkreditált mesterképzés (Master of Science, 120 ECTS).... [-]


MSc a vállalkozói szellemben és a fenntartható innovációban

Campus Nappali 2 év September 2019 Franciaország Paris Németország Berlin + 2 további

Ha önálló vállalkozóként vagy önálló vállalkozásként szeretne dolgozni a saját vállalkozásában, vagy mint vezető "vállalkozó" egy megalapított cégen belül, akkor a Master of Entrepreneurship and Sustainable Innovation (120 ECTS) biztosítja a szükséges készségeket. A cél az, hogy segítse az értékközpontú, ökológiailag és társadalmilag felelősségteljes vállalkozókat az üzleti tervek és üzleti modellek fejlesztésében. [+]

Áttekintés

Ha önálló vállalkozóként vagy önálló vállalkozásként szeretne dolgozni a saját vállalkozásában, vagy mint vezető "vállalkozó" egy megalapított cégen belül, akkor a Master of Entrepreneurship and Sustainable Innovation (120 ECTS) biztosítja a szükséges készségeket. A cél az, hogy segítse az értékközpontú, ökológiailag és társadalmilag felelősségteljes vállalkozókat az üzleti tervek és üzleti modellek fejlesztésében.

A program 2018 szeptemberében kezdődik.

Mit tanulsz

Az üzlet, mint rendesen, vége! Add hozzá néhány kalandot a karrierfejlesztéshez és fedezzen fel új távlatokat.

Gyakorlati eszközök és módszerek a fenntartható üzleti fejlődéshez... [-]


MSc Marketing és Digitális Média

Campus Nappali 12 hónapok September 2019 Spanyolország Madrid Egyesült Királyság London Németország Berlin + 4 további

A marketing mester [+]

A marketing mester

Az egyetemi / főiskolai végzettséggel rendelkező hallgatóknak és az első szakmai tapasztalatnak köszönhetően a mester célja olyan hallgatók kiképzése, akik sikeresen, kreatív és lelkes karriert keresnek a globális és digitális piacon. E cél elérése érdekében egyedülálló nemzetközi, szakmai és emberi tapasztalatokat kínálunk a diákoknak:

A több mint 20 nemzetiségű diákok és tanárok közötti interakció a nagyobb multikulturális tanulás mélységét garantálja.A diákok közelségét a professzionális világhoz olyan professzoraink ösztönzik, akik fontos pozíciókat töltenek be neves cégeknél (Colgate, Nestle, Google stb. Vezetők), valamint partnereinkkel "élő esettanulmányok" szervezésével és fejlesztésével: Oréal és Havas Media.Tudatában van annak, hogy diákjaink különálló identitást mutatnak a sikerhez, személyre szabott karrierépítést és workshopokat biztosítunk számukra, hogy javítsák prezentációs és tárgyalási készségeiket. Mindig megpróbálják átadni az illúziót, a kíváncsiságot és a sokoldalúságot, hogy boldogan és sikeresen fejlődhessenek szakmai, és miért ne, személyes életükben.Lehetőségünk arra, hogy tanulmányozzuk két európai kampuszunkat: Madridban és Londonban.Ez a program elnyerte a Conférence des Grandes Écoles akkreditációt *.... [-]

Okleveles stratégiai és digitális üzleti

Campus Nappali 2 év September 2019 Franciaország Paris Németország Berlin + 2 további

Az MSc stratégiai és digitális üzleti program (120 ECTS) tanulmányozásával a mai és a holnap munkaerőpiacának stratégiai, digitális és vállalkozói készségeit nyeri el. A gyakorlati partnerek és a világszínvonalú karaink közötti erõs együttmûködés alapján olyan kompetenciákat szerezhetünk elsõdleges területeken, mint a stratégia, a bonyolult problémamegoldás és a döntéshozatal. [+]

Áttekintés

Az MSc stratégiai és digitális üzleti program (120 ECTS) tanulmányozásával a mai és a holnap munkaerőpiacának stratégiai, digitális és vállalkozói készségeit nyeri el. A gyakorlati partnerek és a világszínvonalú karaink közötti erõs együttmûködés alapján olyan kompetenciákat szerezhetünk elsõdleges területeken, mint a stratégia, a bonyolult problémamegoldás és a döntéshozatal.

Ön is két olyan területre fog összpontosítani, amelyek véleményünk szerint kulcsfontosságúak ahhoz, hogy versenyképesek legyenek a jövőben: a digitális írástudás és a kínai piac megértésének mélységét.

A berlini és párizsi európai vállalkozói erőművek tanulmányozása során átfogó elméleti és gyakorlati felismeréseket fognak kapni, amelyek felkészítik Önt a karrierre a stratégiai, tanácsadási és digitális üzleti vállalkozások világában.... [-]


Speciális mester a digitális kiadásban

Campus Nappali 1 év September 2019 Franciaország Paris

A Digital Publishing digitális menedzsment szakosodott mestere az ASFORED-szel (a francia nemzeti kiadók szakszervezetével) együttműködve a szerkesztés vezetői pozíciójának egyik kapuja. Az oktatás multidiszciplináris, és a szakma valamennyi dimenzióját érinti: kulturális, jogi, gazdasági, grafikai, műszaki, reklám, értékesítési és nemzetközi vonatkozások. Ez a program Párizsban található. [+]

A Digital Publishing digitális menedzsment szakosodott mestere az ASFORED-szel (a francia nemzeti kiadók szakszervezetével) együttműködve a szerkesztés vezetői pozíciójának egyik kapuja. Az oktatás multidiszciplináris, és a szakma valamennyi dimenziójára is kiterjed: a kulturális, jogi, gazdasági, grafikai, műszaki, reklám, értékesítési és nemzetközi vonatkozások. Ez a program Párizsban található.

A Mester célja, hogy megértse, kövesse és előrevetítette a piac főbb fejleményeit; hogy magas szintű szakembereket (BAC 5-öt vagy bizonyos szakmai tapasztalattal rendelkező pályázókat) biztosítson a következő készségekkel:

Olyan szektorok stratégiai elképzeléseinek kidolgozása, amelyekben érdeklődnek.Globális és innovatív megközelítés a menedzsment és a tartalomkezelés terénIsmerje meg a műveletek globális nézetétHozzájárulás a piac fejlődéséhez, jövőjéhez és felújításához.... [-]

Mester

Advanced Master in Finance

Campus Nappali 30 hetek September 2019 Egyesült Királyság London Franciaország Paris + 2 további

Büszkélkedik a tekintélyes kar, kiterjedt alumni hálózat pénzügyi szakemberek, és szilárd, hosszú távú kapcsolatot a pénzügyi intézmények (bankok, brókerek, pénzügyi cégek). [+]

Elsőként 1987-ben létrehozott ESCP Europe Advanced Master in Finance jelenleg referencia referencia az európai pénzügyi oktatás számára. Büszkélkedik a tekintélyes kar, kiterjedt alumni hálózat pénzügyi szakemberek, és szilárd, hosszú távú kapcsolatot a pénzügyi intézmények (bankok, brókerek, pénzügyi cégek). A program több mint 30 hetes szigorú nappali tagozatos tanfolyamot foglal magába:

15 hét az ESCP Europe Párizsi Campuson és 15 hét a londoni Campuson - közvetlenül az alkalmazott szakmai készségek és az egyéni kutatási projekt (tézis) fokozása céljából végzett szakmai gyakorlattal. A Advanced Master in Finance állandó párbeszédet folytat a pénzügyi világ vezető szereplőivel annak érdekében, hogy tartalmát a változó piaci igényekhez igazítsa és biztosítsa a legmagasabb szintű oktatást.... [-]


Master in Big Data és Business Analytics

Campus Nappali 1 év September 2019 Franciaország Paris

Az ESCP Europe , a világ egyik legfontosabb üzleti iskolájának egyik ESCP Europe egy 1 éves, teljes munkaidős posztgraduális program 2 országban azok számára, akik a különböző munkakörök sikeres pályafutását célozzák: Supply Chain, Human Erőforrások, marketing, pénzügyek és így tovább. [+]

Az első mester a nagy adatok és a Business Analytics

Az ESCP Europe , a világ egyik legfontosabb üzleti iskolájának egyik ESCP Europe egy 1 éves, teljes munkaidős posztgraduális program 2 országban azok számára, akik a különböző munkakörök sikeres pályafutását célozzák: Supply Chain, Human Erőforrások, marketing, pénzügyek és így tovább.

Angolul beszélünk, és párizsi és berlini egyetemeinken kerül megrendezésre. Franciaország és Németország tökéletes kiindulási pont a nagy adatok és az üzleti elemzések használatának kiválóságára.

Ez egy innovatív fokozat egy nemzetközi pályán két országban, amelyek valóban transznacionális és nemzetközi szellemiséggel rendelkeznek. Ezt a globális karokat oktatják, multikulturális osztálykategóriával és nemzetközi vállalati hálózattal.... [-]


Master in Digital Project Management

Campus Nappali 12 hónapok October 2018 Spanyolország Madrid Németország Berlin + 2 további

A mester célja a digitális projektmenedzsmentben [+]

A mester célja a digitális projektmenedzsmentben

A program magában foglalja az irányítási, pénzügyi, gazdasági és stratégiai kérdéseket, különös hangsúlyt fektetve a tárgyalási készségek fejlesztésére. Emellett a diákok kéthetes nemzetközi szemináriummal rendelkeznek, ahol a legfontosabb vállalatokat és intézményeket látogatják meg, és esettanulmányokkal dolgoznak az egyik partneregyetemmel. A mesterképzésen belül a hallgatók beiratkozhatnak egy képzési tanfolyamra és vizsgára, hogy megkapják a Project Management Professional minősítést (PMP®) vagy a Projektmenedzsment Intézet (PMI®) által odaítélt Tanúsítványtárs Projektmenedzsment (CAPM ®). Angolul tanított, ez a program megadja a lehetőséget, hogy vegyen néhány választható spanyol nyelvórát. Egy kilenc hónapos teljes munkaidős program (októbertől júniusig), amelynek gyakorlati megközelítése a projektmenedzsment és a tanácsadás, a pályától függően. (Kérjük, vegye figyelembe, hogy a gyakornoki és tézisrészek bevonásával a program hossza összesen 15 hónap.)... [-]


Master in Management

Campus Nappali 24 hónapok September 2019 Franciaország Paris Egyesült Királyság London Németország Berlin Spanyolország Madrid Olaszország Turin Lengyelország Warsaw + 10 további

Az ESCP Europe MIM világviszonylatban hatodik helyen helyezkedik el a 2017-es Financial Times menedzsment rangsorában. Az ESCP Europe MIM ESCP Europe lehetőség minden olyan karrier-központú diák számára, aki mind európai identitást, mind globális perspektívát keres. [+]

Az ESCP Europe MIM világviszonylatban hatodik helyen helyezkedik el a 2017-es Financial Times menedzsment rangsorában. Az ESCP Europe MIM ESCP Europe lehetőség minden olyan karrier-központú diák számára, aki mind európai identitást, mind globális perspektívát keres.

Ez a kétéves, nappali tagozatos menedzsment mesterképzési program lehetővé teszi, hogy akár négy országban is tanulhasson, az ESCP Europe saját hat európai egyetemétől kezdve a világ 120 partnere számára. A Bachelor fokozatok (vagy azzal egyenértékű) hallgatók számára tervezett bármely olyan területen (mesterképzés) vagy azok számára, akik korábban legalább kétéves egyetemi képzést (Pre-Master programot készítettek a kétéves MIM előkészítése során) Több mint 35 specializáció Pénzügy, Nemzetközi Üzleti, Marketing, Vállalkozói és sok más.... [-]


MSc az Energiagazdálkodásban

Campus Nappali 18 hónapok September 2019 Franciaország Paris Egyesült Királyság London + 2 további

Az MSc in Energy Management (MEM) az ESCP Europe egy 18 hónapos, teljes munkaidős posztgraduális program azok számára, karrierjét az energia szektorban. [+]

Az MSc in Energy Management (MEM) az ESCP Europe egy 18 hónapos, teljes munkaidős posztgraduális program azok számára, karrierjét az energia szektorban .

A londoni és párizsi egyetemeken angolul tanított, és választható egyhetes szemináriumot is tartalmaz az Amerikai Egyesült Államokban. A MEM-t világhírű oktató és speciálisan kiválasztott szakemberek látják el. A MEM célja, hogy segítsen a tanulóknak megérteni az energiaipari környezetet és annak alapvető gazdasági és technológiai koncepcióit. A résztvevők képesek lesznek olyan stratégiák kidolgozására és végrehajtására, amelyek az energiaügyi szabályozás és politika főbb kérdéseinek kezelésére, valamint megerősítésére irányulnak.... [-]


MSc Marketing és kreativitás

Campus Nappali 18 hónapok January 2019 Egyesült Királyság London Franciaország Paris + 2 további

ESCP Europe marketingcikke [+]

ESCP Europe marketingcikke

A pályázati eljárás a 2019 januári bevitel az MSc Marketing

A posztgraduális képzésben részt vevő posztgraduális diplomások számára az MSc marketing és kreativitás kurzus kínálja az összes elemét egy magas szintű MSc program és egy innovatív megközelítés, amely a kreativitást a magját. A diplomások kiemelkedik a későbbi dinamikus pályájukban, és megtanulják, hogy a kreativitás értékét magukban és a körülöttük lévők is megszabják.

A kreativitás eleme a marketing és a kreativitás 18 hónapos programján keresztül valósul meg, és tükröződik a kreatív iparágak szemléltető példáihoz és legjobb gyakorlataihoz. A divat, a formatervezés, az építészet, a film, a zene, a nyelv, a művészet, a színház és a reklám specialista szemináriumai épülnek be az Egyesült Királyság és az európai kreativitás jelzőivel való partnerségünknek köszönhetően. A diákok mind Londonban, mind Párizsban, a világ két elismert kreatív kiválósági központjában, valamint az iskola kiemelkedő világszínvonalú tanárainak támogatásában részesülnek. Párosítva ezt az egyedülálló összpontosítást szinte 200 éves tapasztalattal, akkor marketingcégeket és kreativitású hallgatókat kapunk az egyik leginkább feltűnő, gondolatébresztő, és mindenekelőtt karrier-bővítő Marketing mester számára. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az MSc Marketing és kreativitás program teljes egészében angolul, és évente csak egy bevitelt (január).... [-]


Nemzetközi Élelmiszeripari Mester

Campus Nappali 1 év September 2019 Franciaország Paris

Az ESCP Europe , a világ egyik vezető üzleti iskolája IFBM mestere egy 1 éves, teljes munkaidős posztgraduális program 2 országban azok számára, akik sikeres pályafutásban élnek az élelmiszeriparban [+]

Az ESCP Europe Business School IFBM első mestere

Az ESCP Europe , a világ egyik vezető üzleti iskolája IFBM mestere egy 1 éves, teljes munkaidős posztgraduális program 2 országban azok számára, akik sikeres pályafutásban élnek az élelmiszeriparban

Angolul tanítanak, és a torinói és párizsi egyetemeken, a tökéletes kiindulópontok, hogy megtapasztalják Olaszország és Franciaország kiválóságát, a világ elsődleges területeit az élelmiszer- és italkultúra és az innováció középpontjában.

A program minden évben szeptemberben kezdődik. Kezdje el az alkalmazását most!

Válassza ki a "Felvételi" szakaszban a "Master of Sciences" menüt a fiók létrehozása után.... [-]


Okleveles Nemzetközi Fenntarthatósági Menedzsment

Campus Nappali 2 év September 2019 Franciaország Paris Németország Berlin + 2 további

A Nemzetközi Fenntarthatósági Irányítási Program Mester két ország kétéves nappali tagozatos programja - az ESCP Europe Berlinben és Párizsban. A diákok széles körű ismeretekkel rendelkeznek a fenntarthatóság irányításának minden területén, mint például a fenntarthatósági kultúra, az ellátási láncok vagy a CSR-jelentések. A vállalati tanácsadási projektek, karriernapok és szakmai gyakorlat segíti a tanulókat saját karrierhálózatuk fejlesztésében. A program angol nyelvű. ESCP Europe több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a fenntarthatósági témák üzleti programokba történő integrálásában. [+]

A Nemzetközi Fenntarthatósági Irányítási Program Mester két ország kétéves nappali tagozatos programja - az ESCP Europe Berlinben és Párizsban. A diákok széles körű ismeretekkel rendelkeznek a fenntarthatóság irányításának minden területén, mint például a fenntarthatósági kultúra, az ellátási láncok vagy a CSR-jelentések. A vállalati tanácsadási projektek, karriernapok és szakmai gyakorlat segíti a tanulókat saját karrierhálózatuk fejlesztésében. A program angol nyelvű. ESCP Europe több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a fenntarthatósági témák üzleti programokba történő integrálásában.

A Nemzetközi Fenntarthatósági Menedzsment program mestere erős nemzetközi dimenzióval rendelkezik: az ESCP Europe Berlinben és Párizsban tanul, és részesül az ESCP Europe globális tanszékének, nemzetközi tantermének és világméretű vállalati hálózatnak.... [-]


Okleveles Vendéglátás

Campus Nappali 15 hónapok September 2019 Spanyolország Madrid Olaszország Turin + 2 további

Az okleveles vendéglátás és a turizmus menedzsment kínál első osztályú üzleti oktatás fiatal szakemberek szeretnének folytatni a nemzetközi és gyorsan mozgó karrier a vendéglátás és a turizmus. A madridi és a torinói egyetemen keresztül, a magas szintű vezetők képzésére tervezték, hogy alaposan megértsék a szektorra alkalmazott irányítási eszközöket és a dinamikus és változatos iparág jövőbeli kihívásait. [+]

Ról ről

Az okleveles vendéglátás és a turizmus menedzsment kínál első osztályú üzleti oktatás fiatal szakemberek szeretnének folytatni a nemzetközi és gyorsan mozgó karrier a vendéglátás és a turizmus. A madridi és a torinói egyetemen keresztül, a magas szintű vezetők képzésére tervezték, hogy alaposan megértsék a szektorra alkalmazott irányítási eszközöket és a dinamikus és változatos iparág jövőbeli kihívásait.

Programformátum

Ez a teljes munkaidős program az osztályon belüli foglalkozásokat kínálja, beleértve az egyéni és csoportos tanulmányokat és a szakmai fejlesztési tevékenységeket (PDA).

NAPTÁR

Tíz hónapos tanított kurzus (október-július) 3 országban angolul tanított. (Kérjük, vegye figyelembe, hogy a gyakorlat és a tézisek együttesen a program hossza összesen 15 hónap)... [-]


Speciális mester a média menedzsmentben

Campus Nappali 1 év September 2019 Franciaország Paris

A Specialized Master® a Media Management-ben több mint 400 magas szintű média-menedzser, producer, újságíró és multimédiás projektmenedzser számára mutatkozott be sikerrel ebben a lenyűgöző, de törékeny iparágban. Napjainkban a diplomások hatalmas hálózatot alkotnak, amely tovább erősíti a programot, és hozzáadja kreatív energiáját. Ez a program Párizsban található. [+]

Ma ahhoz, hogy a marketingben vagy a kommunikációban elindulhasson és kiváló legyen, két tulajdonságra van szükség: a szakosodás és a nyitottság. A Marketing Specialized Master®

A Specialized Master® a Media Management-ben több mint 400 magas szintű média-menedzser, producer, újságíró és multimédiás projektmenedzser számára mutatkozott be sikerrel ebben a lenyűgöző, de törékeny iparágban. Napjainkban a diplomások hatalmas hálózatot alkotnak, amely tovább erősíti a programot, és hozzáadja kreatív energiáját. Ez a program Párizsban található.

Főbb jellemzők

Az ESCP Europe Masters szakmai irányultságú programok olyan konkrét menedzsment területeken, amelyek világos karriercélú posztgraduális képzésben részesülnek, és szakosodáshoz vagy kettős készséghez vezetnek a magasan képzett vezetők vállalati igényeihez igazítva.... [-]


Speciális mester a nemzetközi vagyonkezelésben

Campus Nappali 1 év September 2019 Franciaország Paris

Az Akkreditált CIF (Investment Advisor) és a CJA (Releváns Jogi Szakértelem), a Specialized Master® a nemzetközi vagyonkezelésben (korábban MS Private Banking és Pénzügyi Tervezés) a párizsi Campusunkon magas szintű generalistákat vonz a területen. A karrierlehetőségek meglepőek: ügyvédek, banki tanácsadók, ügyvédek, biztosítási szakértők, adótanácsadók, könyvelők, vagyonkezelők, pénzügyi befektetési tanácsadók - és még sok más. A diákok egy hónapot töltenek a londoni Campusunkon. [+]

Az Akkreditált CIF (Investment Advisor) és a CJA (Releváns Jogi Szakértelem), a Specialized Master® a nemzetközi vagyonkezelésben (korábban MS Private Banking és Pénzügyi Tervezés) a párizsi Campusunkon magas szintű generalistákat vonz a területen. A karrierlehetőségek meglepőek: ügyvédek, banki tanácsadók, ügyvédek, biztosítási szakértők, adótanácsadók, könyvelők, vagyonkezelők, pénzügyi befektetési tanácsadók - és még sok más. A diákok egy hónapot töltenek a londoni Campusunkon.

Az ESCP Europe elhatározta, hogy ezeket a programokat valóban nemzetközi tantervbe dolgozza fel, szemben a multiprofesszionális környezet kialakulásával, a növekvő nemzetközivé válással és egyre összetettebb személyes vagyonnal kapcsolatos kérdésekkel a kulcsfontosságú szereplőkkel és a vagyonkezelési tevékenységgel kapcsolatban. az egyetlen ilyen fajta.... [-]


Szakirányú marketing mester

Campus Nappali 1 év September 2019 Franciaország Paris

Ma ahhoz, hogy a marketingben vagy a kommunikációban elindulhasson és kiváló legyen, két tulajdonságra van szükség: a szakosodás és a nyitottság. A Marketing Specialized Master® [+]

Főbb jellemzők

Az ESCP Europe Masters szakmai irányultságú programok olyan konkrét menedzsment területeken, amelyek világos karriercélú posztgraduális képzésben részesülnek, és szakosodáshoz vagy kettős készséghez vezetnek a magasan képzett vezetők vállalati igényeihez igazítva.

Ez a mester egy éves teljes munkaidős tanulmányi program célja a hallgatók, akik egy első mester szintű tudományos vagy szakmai diploma a mérnöki, üzleti, építészeti, orvosi, jogi, farmakológiai, politikai tudomány, a művészetek, vagy bármely más posztgraduális diploma.

A tananyag hat hónapos teljes munkaidős tanfolyamot foglal magában, beleértve egy nemzetközi szemináriumot is, melyet legalább négy hónapos céges elhelyezés követ, és egy szakmai értekezés befejezését, melyet a program végén vissza kell fizetni.... [-]


Szakirányú mester a kulturális és művészeti tevékenységek irányításában

Campus Nappali 1 év September 2019 Franciaország Paris

A művészetek és kultúrák menedzsment arénájában a "Specialized Master" a kulturális és művészeti tevékenységek menedzselésében kínálja a kétfokozatú további előnyöket: az ESCP Europe Specialized Master® fokozatát és az Università Ca ' Foscari Venezia. A program tehát szeptembertől decemberig tart Velencében és január-márciusban párizsi Campusunkon. [+]

A művészetek és kultúrák menedzsment arénájában a "Specialized Master" a kulturális és művészeti tevékenységek menedzselésében kínálja a kétfokozatú további előnyöket: az ESCP Europe Specialized Master® fokozatát és az Università Ca ' Foscari Venezia. A program tehát szeptembertől decemberig tart Velencében és január-márciusban párizsi Campusunkon.

Főbb jellemzők

Az ESCP Europe Masters szakmai irányultságú programok olyan konkrét menedzsment területeken, amelyek világos karriercélú posztgraduális képzésben részesülnek, és szakosodáshoz vagy kettős készséghez vezetnek a magasan képzett vezetők vállalati igényeihez igazítva.

... [-]

Szakirányú mester a könyvvizsgáló és tanácsadó

Campus Nappali 1 év September 2019 Franciaország Paris

Az ESCP Europe Masters szakmai irányultságú programok olyan konkrét menedzsment területeken, amelyek világos karriercélú posztgraduális képzésben részesülnek, és szakosodáshoz vagy kettős készséghez vezetnek a magasan képzett vezetők vállalati igényeihez igazítva. [+]

Az ESCP Europe Masters szakmai irányultságú programok olyan konkrét menedzsment területeken, amelyek világos karriercélú posztgraduális képzésben részesülnek, és szakosodáshoz vagy kettős készséghez vezetnek a magasan képzett vezetők vállalati igényeihez igazítva.

Ez a mester egy éves teljes munkaidős tanulmányi program célja a hallgatók, akik egy első mester szintű tudományos vagy szakmai diploma a mérnöki, üzleti, építészeti, orvosi, jogi, farmakológiai, politikai tudomány, a művészetek, vagy bármely más posztgraduális diploma. A tananyag hat hónapos teljes munkaidős tanfolyamot foglal magában, beleértve egy nemzetközi szemináriumot is, melyet legalább négy hónapos céges elhelyezés követ, és egy szakmai értekezés befejezését, melyet a program végén vissza kell fizetni.... [-]


Szakirányú mester a nemzetközi üzleti jog és a menedzsment

Campus Nappali 1 év September 2019 Franciaország Paris

A Specialized Master® a nemzetközi üzleti jog és menedzsment program kifejezetten ügyvédek és jogi tanácsadók számára készült. Tudatában van a vállalati vezetők és az ügyvédek közötti párbeszéd javításának egyre növekvő igényeihez. Ez a tekintélyes program egyesíti a jog és a menedzsment területét. A tanfolyamok Párizsban, Párizsban az első félévben, Londonban pedig a második félévben zajlanak, mind a londoni egyetemen, mind a Queen Mary University of London campuson. [+]

Az ESCP Europe Masters szakmai irányultságú programok olyan konkrét menedzsment területeken, amelyek világos karriercélú posztgraduális képzésben részesülnek, és szakosodáshoz vagy kettős készséghez vezetnek a magasan képzett vezetők vállalati igényeihez igazítva.

Ez a mester egy éves teljes munkaidős tanulmányi program célja a hallgatók, akik egy első mester szintű tudományos vagy szakmai diploma a mérnöki, üzleti, építészeti, orvosi, jogi, farmakológiai, politikai tudomány, a művészetek, vagy bármely más posztgraduális diploma. A tananyag hat hónapos teljes munkaidős tanfolyamot foglal magában, beleértve egy nemzetközi szemináriumot is, melyet legalább négy hónapos céges elhelyezés követ, és egy szakmai értekezés befejezését, melyet a program végén vissza kell fizetni.... [-]


Szakirányú mester az üzleti teljesítmény menedzsmentben

Campus Nappali 1 év September 2019 Franciaország Paris

Ennek a programnak az a célja, hogy segítsen a szakmai céljainak megvalósításában, mivel Ön átfogó képet ad a vállalatokról pénzügyi és működési teljesítményük javítása érdekében. Ezt a célt elérjük az ESCP Europe oktatói kiválóságának és a pedagógiai szemléletű professzionális előadók korszerű gyakorlati ismereteinek társításával. Ez a program a párizsi egyetemen folyik. [+]

Az ESCP Europe Masters szakmai irányultságú programok olyan konkrét menedzsment területeken, amelyek világos karriercélú posztgraduális képzésben részesülnek, és szakosodáshoz vagy kettős készséghez vezetnek a magasan képzett vezetők vállalati igényeihez igazítva.

Ez a mester egy éves teljes munkaidős tanulmányi program célja a hallgatók, akik egy első mester szintű tudományos vagy szakmai diploma a mérnöki, üzleti, építészeti, orvosi, jogi, farmakológiai, politikai tudomány, a művészetek, vagy bármely más posztgraduális diploma. A tananyag hat hónapos teljes munkaidős tanfolyamot foglal magában, beleértve egy nemzetközi szemináriumot is, melyet legalább négy hónapos céges elhelyezés követ, és egy szakmai értekezés befejezését, melyet a program végén vissza kell fizetni.... [-]


Szakirányú mester nemzetközi projektmenedzsmentben

Campus Nappali 1 év September 2019 Franciaország Paris

A Nemzetközi Projektmenedzsment Specialized Master® a projektmenedzsment és a nemzetközi üzleti tevékenység stratégiai gazdasági és pénzügyi vonatkozásaira összpontosít, és különös figyelmet fordít a tárgyalási készségek fejlesztésére és a nemzetközi csapatokban való munkára. Egy hónapos nemzetközi szeminárium szerepel az Ázsia és Latin-Amerika közötti választással. Ez a program a Párizsi Campusnál zajlik. [+]

A Specialized Master® a nemzetközi projektmenedzsmentben a projektmenedzsment és a nemzetközi üzleti tevékenység stratégiai gazdasági és pénzügyi vonatkozásait tárgyalja, és különös figyelmet fordít a tárgyalási készségek fejlesztésére és a nemzetközi csapatok munkaképességére. Egy hónapos nemzetközi szeminárium szerepel az Ázsia és Latin-Amerika közötti választással. Ez a program a Párizsi Campusnál zajlik.

Az ESCP Europe Masters szakmai irányultságú programok olyan konkrét menedzsment területeken, amelyek világos karriercélú posztgraduális képzésben részesülnek, és szakosodáshoz vagy kettős készséghez vezetnek a magasan képzett vezetők vállalati igényeihez igazítva.... [-]


Szakirányú mester stratégiai és szervezési tanácsadásban

Campus Nappali 1 év September 2019 Franciaország Paris

A Specialized Master® stratégiai és szervezeti tanácsadás célja a vállalati tanácsadási és beavatkozási szakmák képzésének elősegítése. A vállalkozások nagyméretű projektjeinek tervezéséért és végrehajtásáért felelőseknek szervezeti és vezetői szaktudással kell rendelkezniük, valamint képesek arra, hogy innovatív kontextusban világos stratégiai elképzelést teremtsenek a vállalat és információs rendszerei számára. Ez a program a párizsi egyetemen folyik. [+]

A Specialized Master® stratégiai és szervezeti tanácsadás célja a vállalati tanácsadási és beavatkozási szakmák képzésének elősegítése. A vállalkozások nagyméretű projektjeinek tervezéséért és végrehajtásáért felelőseknek szervezeti és vezetői szaktudással kell rendelkezniük, valamint képesek arra, hogy innovatív kontextusban világos stratégiai elképzelést teremtsenek a vállalat és információs rendszerei számára. Ez a program a párizsi egyetemen folyik.

Főbb jellemzők

Az ESCP Europe Masters szakmai irányultságú programok olyan konkrét menedzsment területeken, amelyek világos karriercélú posztgraduális képzésben részesülnek, és szakosodáshoz vagy kettős készséghez vezetnek a magasan képzett vezetők vállalati igényeihez igazítva.... [-]


Szakosított mester az innováció és a vállalkozói szellem

Campus Nappali 1 év September 2019 Franciaország Paris

A vállalkozók kulcsszerepet játszanak a vállalati struktúrákban, mint kezdeményezők, katalizátorok és hozzáadott érték teremtők. A vezetőknek most vállalkozóknak és üzletfejlesztőknek kell lenniük, és képesek lesznek felismerni a növekedési lehetőségeket, fejleszteni és elindítani a projekteket. Miután befejezte a Specialized Master®-t az innováció és a vállalkozói szellemben, a résztvevőknek átfogó perspektívájuk van, amely lehetővé teszi számukra a fejlesztési projektek tervezését, felépítését és felügyeletét karrierjük során, függetlenül a vállalkozás méretétől. Ez a program Párizsban található. [+]

A vállalkozói szellem és az innováció a társadalom gazdasági megújulásának középpontjában áll. A vállalkozóvá válás természetes lépés a legtöbb számára, de nehéz döntés is, mivel több mint munka, ez egy "életmód".

Miután befejezte a Specialized Master®-t az innováció és a vállalkozói szellemben, a résztvevők mélyreható perspektívát nyújtanak, amely lehetővé teszi számukra, hogy karrierjük során megtervezzék, felépítsék és felügyeljék a fejlesztési projekteket. Ezt a Specialized Masters® programot professzorok és szakemberek tanítják és tanítják, akik szenvedélyesek a vállalkozói készségek iránt, és akik sokféle eszközzel és tapasztalattal rendelkeznek. Sokak számára ez a Masters program volt a lépcsőfok a ragyogó vállalkozói pályára. Ez a Specialized Master® felkészíti a magas szintű vállalkozókat, hogy olyan környezetben járjanak el, amely gyakran kétértelmű és bizonytalan.... [-]


Videók

ESCP Europe I Paris Campus

Kapcsolat

ESCP Europe

Cím ESCP Europe Campus Paris 79, avenue de la République
75543 Paris, Île-de-France, Franciaország
Honlap http://escpeuro.pe/1jO3PBL
Telefon +33 1 49 23 20 00

ESCP EUROPE

Cím ESCP Europe Campus Madrid c/Arroyofresno 1, 28035 Madrid Spain
28035 Madrid, Community of Madrid, Spanyolország
Honlap http://escpeuro.pe/1jO3PBL
Telefon +34 913 86 25 11

ESCP Europe - London Campus

Cím ESCP Europe Campus London 527 Finchley Road
NW3 7BG London, England, Egyesült Királyság
Honlap http://escpeuro.pe/1jO3PBL
Telefon false

ESCP Europe

Cím ESCP Europe Campus Berlin Heubnerweg 8-10
14059 Berlin, Berlin, Németország
Honlap http://escpeuro.pe/1jO3PBL
Telefon +49 30 320070

ESCP-EUROPE Torino

Cím ESCP Europe Torino Campus Corso Unione Sovieticà, 218 bis
10134 Turin, Piedmont, Olaszország
Honlap http://escpeuro.pe/1jO3PBL
Telefon +39 011 670 5894

Cím ESCP Europe Warsaw Campus c/o Kozminski University 57/59 Jagiellonska St.
03-301 Warsaw, Masovian Voivodeship, Lengyelország
Telefon false

Cím Beijing, Beijing, Kína
Telefon false

Cím Delhi, India
Telefon false