ESCP Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az 1819-ben alapított ESCP Business School vezetőket és vállalkozókat generált. A berlini, londoni, madridi, párizsi, torinói és varsói hat városi egyetemével az ESCP Business School valódi európai identitása lehetővé teszi, hogy egyedülálló multikulturális oktatási stílust kínáljon az üzleti életben, és globális képet nyújtson a nemzetközi menedzsment kérdésekben. Minden évben az ESCP Business School több mint 6500 hallgatót és 5000 vezetőt fogad több mint 120 különböző országból, átfogó menedzsment tanfolyamokat és speciális programokat kínálva nekik (Bachelor, Master, Executive MBA, PhD és Executive Education). ESCP Business School több akkreditációval rendelkezik: AACSB, EQUIS, EFMD MBA EFMD EMBA - Kövessen minket a Twitteren @ ESCPeurope

Bár az ESCP Business School márka a közel 200 éves története során fejlődött ki, mindig hű maradt első három betűjéhez. 1819-ben Ecole Spéciale de Commerce et d'Industrie néven kezdték el, és hamarosan az Ecole Supérieure de Commerce elnevezése után ötven évvel később, 1869-ben az ESCP-hez fejlődött. 1999-ben az iskolát körülbelül egy évtizeden keresztül ESCP-EAP-nak hívták. 2009-ben az iskola neve ESCP Europe lett, kifejezetten utalva az európai örökségre és helyzetére. 2019-ben az iskola ESCP Business School lett.

Az ESCP Business School nemzetközi kiterjedése már korai korában látható volt. Az 1824-es osztály már a 15 különböző nemzetiségű nemzetközi hallgató 30% -át számolta, köztük hét spanyol, öt brazil, öt holland, négy német és két amerikai. A nyelvoktatás elengedhetetlen része első tantervének, amely a francia nyelvtanon kívül az angol, német és spanyol nyelvtanfolyamokat is magában foglalta. 1825 óta összesen tíz nyelvet tanítottak az ESCP Business School és a hallgatók közül legalább háromnak kellett tanulnia.

Körülbelül másfél évszázaddal később az ESCP Business School ismét úttörője volt egy több campus üzleti iskola létrehozásának. Az iskola európai felhívásának megválaszolása érdekében 1973-ban megnyitották a campusokat Németországban és az Egyesült Királyságban, majd 1988-ban Spanyolországot, 2004-ben Olaszországot és 2015-ben Varsót. Az egyre globalizálódó világgal összefüggésben az ambíció Az ESCP Business School ma a valódi európai vezetők képzésére törekszik, elősegítve a humanista értékek és a menedzsment oktatás közötti kapcsolatot. ESCP Business School valódi európai ESCP Business School válik a világ számára.

Küldetés és értékek

ESCP Business School összekapcsolja és formálja az üzleti világot a kultúrák közötti menedzsment ismeretek és gyakorlat előmozdításával.

A tanítási menedzsment interdiszciplináris szemszögből a legmagasabb szintű tudományos kiválóság, fejlesztünk kulturálisan intelligens, többnyelvű vezetők, akik nyitott, alkalmazkodó és felelős.

Mint vezetők és vállalkozók, az ESCP Business School diplomások felkészültek arra, hogy vezetjenek és ösztönözzenek a globalizált világban.

Legfontosabb tényeket

 • 6 ESCP Business School campus Berlinben, Londonban, Madridban, Párizsban, Torinóban és Varsóban
 • Több akkreditáció: AACSB, EQUIS, EFMD, MBA, EFMD EMBA, 5 európai Higher Ed szabvány
 • A világ első üzleti iskolája (1819)
 • Több mint 150 kutató-aktív tanár, akik több mint 20 nemzetiséget képviselnek a 6 egyetemen
 • 90 társprofesszor, 40 látogató professzor, több mint 800 szakember és szakértő
 • Több mint 130 egyetemi szövetség Európában és a világban
 • Teljes portfólió: Bachelor, Masters, MBA, PhD és Executive Education
 • 5 000 hallgató 100 különböző nemzetiségű képzési programban
 • 5000 magas szintű résztvevő személyre szabott képzésekben és vezetői oktatásban
 • 55 ezer aktív alumni több mint 150 országban
 • Az iskola mély európai identitását képviselő európai kormányzás
 • Rendszeresen a világ legjobb üzleti iskolái közé tartozik

Campuses

ESCP Business School sajátos modellje a határokon átnyúló, több campus üzleti iskolának megtestesíti az európai identitás szívét. Az ESCP Business School a nagyobb európai városokban található hat városi egyetemen keresztül aktívan hozzájárul az európai menedzsment kultúra fejlesztéséhez és lehetővé teszi az iskolának, hogy egyedi típusú kultúrák közötti üzleti oktatást kínáljon:

 • BERLIN
 • LONDON
 • MADRID
 • PÁRIZS
 • TORINO
 • Varsó

Helyszínek

Párizs

ESCP Europe

Address
ESCP Europe Campus Paris
79, avenue de la République

75543 Párizs, Île-de-France, Franciaország
Telefonszám
+33 1 49 23 20 00

London

ESCP Europe - London Campus

Address
ESCP Europe Campus London
527 Finchley Road


NW3 7BG London, Anglia, Egyesült Királyság

Berlin

ESCP Europe

Address
ESCP Europe Campus Berlin
Heubnerweg 8-10

14059 Berlin, Berlin, Németország
Telefonszám
+49 30 320070

Turin

ESCP-EUROPE Torino

Address
ESCP Europe Torino Campus
Corso Unione Sovieticà, 218 bis

10134 Turin, Piedmont, Olaszország
Telefonszám
+39 011 670 5894

Varsó

Address
ESCP Europe Warsaw Campus
c/o Kozminski University
57/59 Jagiellonska St.

03-301 Varsó, Mazoviai vajdaság, Lengyelország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Programok