ESEM France

Bevezetés

Hivatalos Leírás

ESEM France nemzetközi tanfolyamokon keresztül elősegíti a szakmai készségek megszerzését, lehetővé téve a franciául beszélő hallgatók számára, hogy francia és francia nyelven vegyenek részt orvosi és paramedicinális kurzusok nélkül.


Számos partnerének köszönhetően az ESEM France lehetővé teszi Önnek, hogy integrálja a fizioterápiás, fogorvosi, gyógyszertári vagy egyéb orvosi képzést Franciaországban vagy Európában. Az ESEM France lehetővé teszi, hogy minél hamarabb megszerezze a főiskolai diplomáját, hogy a lehető leghamarabb megszerezze a jövő szakmájához kapcsolódó készségeket.


ESEM France megvédi a siker, a kiválóság értékét és a verseny nélküli orvosi képzéshez való hozzáférést, megvédi az oktatáshoz való szabad hozzáférést. A kínált kurzusokat az orvosok, a kutatók és a gyakorló szakemberek tanárai felügyelik, akik szeretnének átadni a diákoknak a jövő szakmájának tökéletes ismeretét.


Az ESEM France számos nemzetközi egyetem integrálásával kínálja fel a hallgatók kulturális gazdagodását a világ egyetemi közösségéből örökölt készségek és know-how megszerzésével.

  • Az összes kurzusra a felvétel 100% -ban aktív: a legutóbb megszerzett oklevelek másolatai, beleértve a érettségi bizonyítványt, önéletrajzot, kísérőlevelet stb.
  • Képzés: fizioterápia, fogászat, gyógyszertár, sport és egészség, naturopátia
  • Campus: Franciaország, Spanyolország, Portugália, Írország
  • Tandíj: évente 6000 és 10200 € (részletes árak a következő oldalon találhatók: https://esemfrance.fr)
  • Elnyert diplomák: Az ESEM France lehetővé teszi, hogy Franciaországban és az Európai Unió valamennyi országában elismert európai oklevelet szerezzen

Helyszínek

Toulon

Address
842 Avenue du 8 Mai 1945
La Garde

83130 Toulon, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Franciaország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: